- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandin
senior tag
Nektek nem melegszik nagyon a telefon? Fél perc 4k 60fps alatt még oké - bár szinte tűzforró a készülék -, de néha indokolatlanul felmelegszik, holott semmi előforrásigényes alkalmazás nem fut.
-
törölt tag
Első bekapcsolás után meddig kell tölteni a telefont? Illetve ki, hogyan tölti a telefont? Én az andorid-os X compact-om minden este felraktam tölteni, mert 3-4 óra nyomkodás után lemerült.
-
B-L-A-C-K
titán
Ennek a gyári szilikontoknak még a nagy hátránya hogy nagyon gyűjti a port a felülete, mármint a feketén nagyon látszik.
-
törölt tag
Sziasztok,
hol kapnék iPhone X-re képernyő fóliát/edzett védőüveget úgy, hogy bemegyek a boltba, viszem a telefont és fel is teszik? (Legyen készleten és legyen szaki, aki szépen megcsinálja). Elég vacakul látok és gyakorlatlan is vagyok ilyesmiben, megér pár száz forintot, hogy szép legyen. (A Speedshop csinál ilyet, de náluk még nem láttam fóliát)
Előre is köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Sajnos nem jott meg a telefon. Telekom mara irta, de most voltam a GLS ponton ahova kertem (igy nincs nyomonkovetes sem) es nem erkezett meg. Olvastam es tapasztaltam par dolgot a Telekom rendszererol, hogy szeretnek nem ertesiteni a beerkezesrol.
Holnap benezek a szolgaltatohoz, de a *szallitas alatt* statuszt fogjak csak kozolni szerintem.
A turelmetlenseg a kisebb gond, a nagyobbik, hogy reggeltol estig dolgozom es plusz 1.5 orat kell setalgatnom a varosban potyara, hogy be-be nezzek a pontra, hogy megjott e mar. A jo dolgokert mindig tenni kell igaz?
Vannak dolgok...
-
kchris78
veterán
Lattatok? A magyar apple storeban mar 1-3 munkanap a kiszallitas..
-
Emma1219
kezdő
Sziasztok!
Én a 6s-emet vàltottam X re holnap màr nàlam lesz ha minden jól megy.
Tokot cellularlinet kap és hama üveget nem volt olcsó remélem jó lesz... -
gomez55
tag
válasz B-L-A-C-K #2077 üzenetére
Nekem is ma erkezett meg a gyari fekete szilikon tokom. Eddig tetszik bar picit mintha elsonek csuszosnak ereztem volna. De par ora fogdosas utan sokat javult a helyzet. Picit be kellett “koszolodnija” ugy gondolom.
Ami kifejezetten tetszik, hogy magasabb mint kijelzo sikja igy pofara esesnel nagy valoszinuseggel megvedi azt. -
veterán
Nekem fekete van és a BLACK által linkelt oldalról van hozzá fólia. Na én eddig gyári bőr tokban használtam úgy, hogy rajta van a fólia is viszont mostmár a tokot le akarom venni. Szerintem szoktam már annyit egy bő hónap alatt, hogy bátorkodjak tok nélkül használni!
Annyi megjegyzés még, hogy ha mégis veszel a fóliára gyári bőr tokot akkor nagyon pontosan kell feltenni, mert annyira passzos, hogy nem nagyon enged és könnyen felkaphatja az oldalán a fóliát!
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
B-L-A-C-K
titán
Gyári szilikon tok + Nillkin 3D CP+ MAX üvegfólia -> videó
Mondta itt valaki hogy felnyomja a tok a fóliát, de nem, ha normálisan bele van nyomva a tok, tökéletesen megférnek egymás mellett.
-
Szellem.
nagyúr
válasz ricshard444 #2063 üzenetére
Ezzel kapcsolatban:
Nekem az a véleményem erről, hogy pont nem kell foglalkozni azzal, hogy ki mit gondol arról, hogy milyen telefont használsz. Ahogy ez igaz minden másra is! Mindegy milyen márkájú cipőt, ruhát egyebet használsz.
Ha azt magad miatt veszed és neked tetszik, akkor pont nem kell foglalkozni az előítéletes irigy emberekkel!
Amikor megvettem az első iPhone-om, engem is szekáltak a droidos haverjaim. Jöttek a dumával: Te is iShip lettél, meg beléptél a buta apple falók táborába, stb. Na, most ilyeneket csak egy ostoba alacsony szintű ember mond!
Az ember azt vegye és használja ami tetszik neki és amire pénze van! Ennyi! -
Gsx-rr
veterán
válasz galaxys80 #2072 üzenetére
Szerintem már mindenhol. Lehet falukban meg megnézik,de nem jellemző. Akinek fontos a jó telefon ,bármilyen okból az úgy is megveszi vagy így vagy úgy.
Tizenéves gyerekek kezébe akiknél azért fontos egy jó telefon ,mivel azon élik az életüket 80 százalékban felső kategóriás telefont látok,és nem biztos azért mert meg akarják mutatni ,hogy ők menők hanem természetes módon a jobb dolgokat ,használati okokból. -
B-L-A-C-K
titán
válasz ricshard444 #2065 üzenetére
Gondolom vidéki vagy, én is az voltam, ott még valóban van ilyen hogy számít milyen telefonod van, de BP-en már ahogy tapasztalom pont lesz@rják neked ájfonod van vagy bármi más.
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz B-L-A-C-K #2064 üzenetére
Van-van abszolút, csak ilyenkor általában egy olcsóbb Huawei van max a kezében az emberkének és nem pedig a 3x annyiba kerülő gyümölcs. Tehát hova fordul vissza a téma? Még mindig presztizsnek élik meg sokan és emiatt kell csak a logos telefon. Nem tudom valaha is kinövik az emberek ezt?
A sztorid pedig sajnos szintén a valóságból csíp ki egy finom szeletet.
Vannak dolgok...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ricshard444 #2063 üzenetére
Miért és android felhasználók között nincs ilyen? Dehogy nem.
Nekem az volt a legjobb mikor voltam egy GSM boltba valamiért, egy nő bejött hogy le kellene cserélni a fóliát mert kezd feljönni a régi, közbe meg csak a fólia védő rétegét nem húzta le róla, amit ugye felrakás után leszoktak...
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Műszaki boltban dolgozok és az a tapasztalatom, hogy 10-ből 3-4 embernél valamilyen 2 évnél fiatalabb Iphone van. Ez még nem is lenne baj, de mikor a hozzánk betévedt tulajok 80%-ka azt sem tudja, hogy hol lehet mondjuk a Bluetooth módot bekapcsolni vagy a legjobb kérdése a 30%-nak, hogy "azmiaz"? Kedvencem a napokban volt, hogy apa + anya ---> Iphone 8, gyereknél is Iphone 7, de az alkalmazások és az opciók között olyan bénán és elveszve lapozgattak mind a 3-n, hogy rossz volt nézni.
Persze finoman megérdeklődtem, hogy mióta használják az almát. Az volt a válasz: "természetesen már legalább 2-3 éve csak ez van a családban"Ilyenkor mindig szomorú leszek, hogy azért nem hiába vannak az Iphone tulajok szapulva annyit (sajnos). Tudom, hogy vannak intelligens felhasználók, de az általános tapasztalat sajnos ez, hogy 10-ből 8 az sem tudja, hogy mi is van a kezében, mert csak facebook meg youtube fut rajta. Tegnap is 11 éves kiskölyök előkapta az Iphone 8-t a boltban azzal a címszóval, hogy "valaki nyomjon már zenét erre a hangfalra, ez az Iphone már túl jó ehhez" és semmi szarkazmus nem volt a szavaiban, csupán kinyilvánította, hogy ő itt az alfahím.
Direkt olyan tokokat rendeltem ahol nem látszik az alma logo. Manapság ez a mentalitás él az emberekben, hogy aki almát eszik, az egy hülye és ebben azért van egy általános igazság. Remélem azért 10-t nem fogok olyan gyakran látni. Engem abszolút nem érdekel a menőség, a lényeg a tudás és a sebesség.
Ui.: Ha minden igaz holnap jön a telefon, remélem sikerül tartani az időt amit ígértek.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
jacis
nagyúr
Srácok fehér X-et akarom majd megvenni és rakni akarok a hátlapra egy fekete fóliát vagy üveget hogy megvédjem. Tok nélkül fogom használni hogy látszódjon a szép króm keret ki mit ajánlana erre a célra?
Köszi előre is.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-
jacis
nagyúr
Magyarországon szerintem nem is lesz igazán elterjedve mert ez az ár már tényleg nagyon durva egy átlag embernek. Max hitelre kihozzák a szolgáltatóktól majd. Anno emlékszem a Note 8 áraval kapcsolatban milyen felháborodás volt.. 😊
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Tanbá-apó
tag
válasz kchris78 #2028 üzenetére
Én sem láttam még sok ember kezében de nem is járok a belvárosban. Parszor BKV-n majdnem kilesték a kezemből, valahogy én mindig kapok “titkos” bámészkodókat. röhögök , ahogy reagálnak,ahogy észreveszik , hogy észreveszem karácsony után szerintem egyre több embernek lesz.
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
agabe
addikt
válasz kchris78 #2028 üzenetére
Nem olyan elterjedt meg mint a tobbi verzio (6-osokat es 7-eseket latok leginkabb, sot 4S. 5C, 5S is sokaknal van meg persze az SE slager, csak az nem nagyon latszik melyik.), bar 8-asokbol meg nem is emlekszem barkinel lattam volna.
Legtobben azt se tudjak mi az az X, kulonbozik-e mas szifonoktol. Senkit nem erdekel milyen telefon van a kezemben..legalabbis ismeroseim nem foglalkoznak kutyukkel nagyon, raadasul par havonta mas-mas telom szokott lenni, szoval nem igazan tema, de akikrol tudom mit hasznalnak azok kozul is meg csak 1-nek van X-e, es nem igazan az szamit kinek van / lenne ra penze. Majd vesz valamit ha elromlik az ami most van es kesz.
Mas az arany itt a forumban (nem konkretan itt a topikban persze), mert aranyaiban itt joval tobb tagnak van mint altalaban az utcan.(#2026) nbukta77:
Spoty , de lehet le kellene mondanom mert igazan az utobbi par honapban azt sem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Egyébként Spotify-ból nekem legjobban a lyrics hiányzik. Apple Music-on minden zenéhez van. A közösségi meg a videoklipp rész se rossz. Na meg nincs Spotify kliens Apple TV-re, CarPlay-re.
Viszont a Spotify dark UI-ja jobban bejön. Meg ott a Discover Weekly.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #2042 üzenetére
Téged csak a gyalogkakukk érdekel.
-
dud998
őstag
válasz nbukta77 #2026 üzenetére
Apple Music.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
nbukta77
addikt
Melyik jobb? Spotify- on,ha letoltok valamit az egybol latszik az osszes ezkozomon. Ipod,iphone,ipad stb.. igy mukodik az apple music is? Van letoltesi korlat? Spotify 3333 szam.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
veterán
-
kchris78
veterán
ti lattatok mar a varosban masnak a kezeben Xet?
-
nbukta77
addikt
Ki mit hasznal? Spotify vagy apple music?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Thewent12
aktív tag
-
kchris78
veterán
válasz collecting #50 üzenetére
en ket esetben vettem eszre a brutalis + sebesseget: icloud backup betoltes es boot ido... a 7+ ezeken joval tovabb szuttyog
-
xtremetuning
addikt
válasz collecting #2000 üzenetére
Nálam heti egy-kétszer eljátsza ezt bejövő hívásnál.
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
FIREBLADE78
addikt
Érdemes 2,5d fóliát venni? Nem védi a szigetet,de könnyebb lesz felrakni. Ez a 3,5d nem lett a legjobb ezekkel a kör kivágásokkal.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Black Titanium !! !! 3 Hó Jótállás
- Iphone 11 Pro független, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest