-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto76
tag
Ah.
Így már elég világos.
Az a baj "éppen" van rajta tokkal, hogy a munka környezetemben az nem túl előnyös (néha koszos, magas helyen is megfordulok vasak közelében). Ezért nekem a "mindent kibír" tok lesz a nyerő. (Egyébként jelenleg is egy spigen though armor van az S5-ömön) -
vtommy
aktív tag
Szia!
Szerintem sokkal különlegesebb, mint egy Spigen tok(persze relatív), de a fő különbséget inkább az adja, hogy még a legvéknyabb Spigenre is ráver esztétikában, amellett, hogy viszonylag*** jó védelmet biztosít.
A linkelt tokkal nem lehet összehasonlítani, mivel az 100%-ban a "mindent kibír" kategória, ez pedig inkább az épp-hogy ne tok nélkül legyen a telefonom téma.
Az enyém pont ma jött meg, mivel neten én nem találtam normális képeket róla a telefonon, bedobok ide néhányat, hátha jól jön a jövőbeli Pitaka tulajoknak!
[ Szerkesztve ]
-
toto76
tag
Elég gyakran olvasom, hogy Pitaka tok a nyerő. Mennyivel jobb, mint mondjuk egy Spigen tok? Pl https://www.spigen.com/collections/iphone-x/products/iphone-x-case-tough-armor?variant=37710853889
Bocs a link miatt, de mobilról írok.
-
Rem-X
senior tag
válasz B-L-A-C-K #7785 üzenetére
Köszi!
128ból 35 van használatban, nem annyi a szabad, de akkor ha jól értem a Te írásod alapján is elég lehet a 64-es.
Én szeretnék egy vezetéknélküli megoldást otthonra és a munkahelyre is ezért kérdeztem a távoli beszerzés lehetőségét, hátha valaki rendelt már ilyet és meg van vele elégedve.
Emellett persze kelleni fog egy vezetékes megoldás, ehhez tökéletes a tipp, köszönöm!
Try again, fail again, fail better!
-
kchris78
veterán
Gyorstöltővel nem érdemes foglalkozni. Mivel az USB-C PD szabványos töltés ezért igazából bármit vehetsz ami támogatja ezt - EGY nagyon komoly tényező van a kínából rendeléssel, ez meg a biztonság.. Ha szart vesz az ember akkor magad és a töltött kütyük biztonságát teszed kockára. Én vettem töltőt onnan AUKEY márkájút, noname cuccot nagyon nem szabad szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez felhasználó függő kinek mennyi hely kell, de aki nem ezen tárol millió filmet, zenét, képet, annak bőven elég a 64-es. Nekem most pl egy 32GB-os i7-em van, ~1000 kép, 100 kisebb videó, 65 alkalmazás van rajta, 0 zene 0 film, és 15GB szabad helyem van még.
Na most ha ugyan úgy akarod használni az X-et mint a volt telefonod, úgy hogy 128ból 35 szabad helyed van akkor ne a 64-est válaszd, mert itt nem lesz elég.
Gyors töltésre meg a gyárit érdemes megvenni, de az elég borsos, viszont egy iPad adapterrel (lehet hozzá használni) olyan 1.5 óra alatt feltölti a telefont, gyorsabban mint a sima gyári adapterével.
[ Szerkesztve ]
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Több, mint 8 éve hardcore, elvakult Android user vagyok. A cégem most rákényszerít, hogy iOS-re váltsak egy iPhone X-szel. Úgy döntöttem nem lesz két telefonom, így teljes napi főtelefon lesz az új kütyü.
Kérdésem az lenne, hogy véleményetek szerint elég-e a 64GB-os modell? Mennyi ebből a szabadon használható? Google Photost használok, valószínűleg ez meg is marad (hála az égnek). Ezen kívül csak korlátozottan használok felhő alapú szolgáltatásokat. Mennyi app férhet el így nagyjából a telón?
Jelenleg a 4 hónapja használt androidos telefonom 128 gigájából 35 van használatban, ez nem tudom mennyire összemérhető.A másik kérdés, hogy olvastam, alapból a lassú töltőt adja az apple a telefonhoz. Van valami olyan utángyártott, kínából beszerezhető gyorstöltő (akár QI vezetéknélki is), amit ajánlanátok és nem rizikós megvenni?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Try again, fail again, fail better!
-
-
_adaml21_
őstag
válasz mediumgecso #7778 üzenetére
Évek óta én is iPad töltővel töltöm otthon, jelentősen gyorsabb. X-et olyan másfél óra alatt koppra feltölti.
-
Ļantos
aktív tag
válasz mediumgecso #7778 üzenetére
Pont igy toltom, igen ign gyorsabb. Mennyivel azt nem tudom, de hamarabb feltolt.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Van aki használja esetleg az airpad 12W-os töltőjét az X töltésére?
Mennyivel gyorsabb mint a gyári 5W-os?
Az X-hez gyárilag adott kábellel használható az airpad töltője az X töltésére??
KöszönömPixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
MODERÁTOR
-
Ļantos
aktív tag
válasz _adaml21_ #7774 üzenetére
Havernál szereltem a kocsmában wifit, Macbook, X meg Watch volt nálam, előbbiek az asztalon. Kérdi ezek most nem olcsók mi, mondom annyira nem. Gondolatba hozzátettem, olyan egy milla Nem lehet ezzel mit kezdeni. Node ilyenkor azt nem nézik, hogy a munkaidőm az van amikor reggel héttől éjfélig tart, meg nem dobálok ki havi hatvanezret cigire.
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
ios 12 beta dev 2-nel meg mindig kilep a skype. Akksira leszek kivancsi.
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
_adaml21_
őstag
Grat! Ugyanez a hármas nálam is!
Szívták a véremet haverjaim rendesen, hogy az elmúlt fél évben beújítottam egy 10.5-es iPad Prot, egy Airpodsot, egy Watch Series 3-at és egy iPhone X-et, hogy ne érje szó a ház elejét, legfeljebb a bolti ár ~60%-áért mindegyiket... iPad nélkül nem tudok meglenni, azt azért szeretem, az iPhone X-et nem kell magyarázni; Watch-ot használtam 2 hónapig, de feleslegesnek találtam, továbbadtam rajta drágábbért, mint vettem. Az Airpods viszont hatalmas meglepetés, nekem az egyik, ha nem A kedvenc termékem... De az iPhone X után mindenképp ezüstérmes.
Ennek a Nillkinnek én is adok egy esélyt, berendeltem belőle 2-t.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Gratulálok, remek hármas!
Nekem is nagyon bevált mindhárom.
Ha minden igaz, holnap érkezik a B-L-A-C-K féle Nillkin üveg is.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
vtommy
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #7771 üzenetére
Én pont 2 napja jártam Bordeauxban egy hivatalos Apple storeban, az ott kirakott fekete alja "hámlott", aztán mikor 12. próbálkozásra sikerült visszarakni az asztalhoz-ragasztott lightning dokkolóba rájöttem, hogy miért.. Tehát kb ennyi, PVD bevonatos rozsdamentes acél, rengeteg karóra is ilyen, tokban, + ha nincs gyakran odaverve semmihez, időtállónak kellene lennie.
Illetve ha már így közbeszólok, a hetekben léptem be én is az X csapatba; Space Grey 64GB + Airpods + Pitaka tok úton, Galaxy S6 edge-t váltott, a rengeteg lebeszélés, illetve ellenkampány ellenére hatalmas pozitív csalódás a gép, élvezet használni.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz mediumgecso #7764 üzenetére
A fekete nem.
-
kispéé
senior tag
sziasztok!
én i7-ről váltok, X-re. Két féle színből váalszthatok,asztroszürke és ezüstből. Van valamelyiknek gyenge pontja? Gondolok itt pl. jet black sérülékenységére... Melyiket érdemes választani?
-
FIREBLADE78
addikt
Engem nem érdekel a melegedés. Ebben nincs venti. Jó hogy melegszik. Facepalm...
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
madgie
titán
-
mabandi1
tag
Sziasztok.
Másnak is csinál olyat a telefonja hogy, indokolatlanul nagyon melegszik? Pl csak a facebook alkalmazás van megnyitva és annyira felmelegszik a telefon hogy már kellemetlen kézben tartani. Eddig nem nagyon csinált ilyet. -
dud998
őstag
válasz misiizsai #7752 üzenetére
Üdv!
Egyáltalán nem, 15 perc és többet nem akarsz "hagyományosat" használni.
A kamerája is bitang jó. Tegnap voltam koncerten és tökéletes hangot rögzített, semmi torzítás.
A 2x-es zoom is nagyon jól jött, mind fotónál és mind videónál. Gyönyörű videókat rögzít 4k 60 fps-el.
A OIS is kiválló.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Hamarosan pár napon belül én is iPhone X tulaj leszek 6s-ről váltok.
Nehéz lesz megszokni az első napokban?Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
toto76
tag
válasz mediumgecso #7746 üzenetére
Igen, már olvastam a korábbi hsz-t.
-
veterán
válasz mediumgecso #7746 üzenetére
Csak nem te is a Hernadi fele olajjal tankolt buszon utazol? 🙃
3njoy the Lif3
-
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #7740 üzenetére
Az ,csak olyan mint a Half Life 3.
Martinkeet: ezt amugy honnan tudod? Se hire se hamva a cuccnak!
[ Szerkesztve ]
-
toto76
tag
Sziasztok!
Hamarosan a cégünk Iphone-ra vált ha akarjuk ha nem.
Kérdésem az volna, hogy milyen navigációt lehet használni ami jól is működik. Nem ragaszkodnék a Wa*e-hoz (eddig ig*-t használtam azt szerettem). Valami hasonló jó lenne. Ötlet?Köszi
-
martinkeet
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #7740 üzenetére
Igen az, de horror ára lesz. 70-80K Ft!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz martinkeet #7735 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Ez az air cucc epöl gyártmány?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
kchris78
veterán
azert vicc a pulzusmeres. futaskor nekem a skalat felhuzta 460-ra... ezeket azert kiszurhetne!
-
nagyúr
válasz MasterMark #7736 üzenetére
A 3 az igen.
-
MasterMark
titán
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja Én is csatlakoztam a csapathoz, holnap pedig érkezik egy watch.
Tudnátok ajánlani egy olyan QI töltőt ami egyszerre tölti adott esetben mindkettőt?
Az AirPower még sehol sem kapható...
Köszönöm előre is! -
veterán
-
nagyúr
Ma frissült a messenger, másnak is kilépked?
-
laszlomijin
tag
Hát színekbe is veri a samut ......de nekem nagyon sokat számít az aksi használata hogy tudjam este még tudok egy waze-t használni vagy épp email-ezni....előtte volt szerencsém 1 hétig egy Note 8-at használni és megint csak azt tudom mondani hogy nem teljes még az android.....egy nap alatt 2x lefagyott ....mondom mi ez?? egy ilyen telónál.....! Aztán az aksi ............nekem ne mondják mert tudom tapasztalatból hogy nem bírja ha igazán használod , pedig az sem alsó kategóriás telefon........
Forever Apple
Üdv Laci
-
törölt tag
válasz funkmester #7723 üzenetére
'Dual: 12 MP (f/1.8, 28mm) + 12 MP (f/2.4, 52mm), OIS, phase detection autofocus, 2x optical zoom, quad-LED dual-tone flash...
Secondary: 7 MP (f/2.2, 32mm), 1080p@30fps, 720p@240fps, face detection, HDR..' -
funkmester
aktív tag
iphone x-nek mekkora a kamera szenzora?
-
madgie
titán
válasz laszlomijin #7719 üzenetére
Dettó... pedig nálam szinte senki nem köpködött jobban a notch-ra
Eszméletlen amúgy, mennyivel szebb színeket hoz az X alatt kvázi ugyanaz az AMOLED, mint Samsung alatt. Itt van még mellette az S8, ennek alapján mondom zet (és nem gyári, túlszaturált módban használtam az S8-at, hanem ugyanúgy DCI-P3 módban, mint ami az X natív színtere is).
-
dud998
őstag
válasz laszlomijin #7719 üzenetére
Gratula! Használd sok örömmel!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
laszlomijin
tag
Sziasztok!!
A mai nappal beléptem az X-es csapatba!!
Eddig kicsit furcsa 7 plus után de remélhetőleg hamar bele jövök majd de azért kicsit izgulok.......Üdv Laci
-
-
dud998
őstag
Na igen, ami fontos az fontos.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
iPhone X és 2016 late 21,5" iMac, Samsung T5 SSD-vel.
-
dud998
őstag
Lehet így teszek én is, szintén követem a fejleményeket, iMac-re is.
-
dud998
őstag
válasz Danny365 #7710 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
dud998
őstag
Használ még valaki 12-es bétát? Ha igen, ennyi nap elteltével milyen?
Még mindig gondolkozom rajta, csak gyenge vagyok.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #7704 üzenetére
Ha nem használom nekem is bírja jól...
-
dud998
őstag
válasz MasterMark #7704 üzenetére
Nekem is nagyon jól bírja, semmi okom a panaszra.
-
dud998
őstag
válasz Misi1979 #7702 üzenetére
Most nézem én is az appot és tényleg magyar most már. Nekem megjeleníti a saját eszközeimet rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest