-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
válasz Fryskitt #5201 üzenetére
Teljes mértékben igazat adok neked, azért is nevettem nagyokat mikor láttam, hogy valaki urizál, közben meg huszadikán vizes zsemlyét eszik teszkós kakaóval és egy normális tokra nincsen pénze. Furcsa világ ez, komolyan mondom. Mindenki gazdagnak akar látszani, vagyonokat költ telefonra, miközben a segge kilóg a gatyából. És azért nem értem, hogy mi a céljuk ezzel a drága telefon vásárlással, mert hiába van valakinél iPhone X, ránézel és megmondod 10 méterről, hogy egy szerencsétlen csóró.
Egy gyári tok minősége lényegesen jobb, mint egy Aliexpresszes cuccé. Ráadásul a kínai utángyártott termékek nem minden esetben vannak hall szenzoros mágnessel szerelve, vagy nfc chip nincsen benne, magyarul fel sem ismeri a telefon. Bár azt nem tudom, hogy iPhone-nál van-e ilyen, de androidnál van hogy a sima börtok (wallet) felnyitását érzékeli a telefon és bekapcsol a kijelző, így gombnyomás nélkül mutatja az infót. És a kínai tokokban ilyen nincsen. Ráadásul hamar töredeznek, repedeznek, kopnak mert hitvány minőségűek.[ Szerkesztve ]
Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok