- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
IOS 13 óta. De nem minden szolgáltató támogatja a VoLTE-t. Érdemes egyeztetni velük.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Xiaomi MI Power 2C 20000mAh.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
csab2
veterán
Közben rájöttem, hogy itt a közelben van egy Clinic Apartman nevű hely, és gondolom ezért adja minden hangjegyzetnek ezt a nevet. Ami végül is logikus, de azért nem ártana ha át lehetne nevezni a hangfájlokat.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Madwe
nagyúr
Szerintem se ide tartozik, de hamár: én is rendeltem tőlük párszor, s magasan ők hibáztak eddig a legtöbbet... Mást küldenek/megrendeled kifizeted s hetekig bakkfitty pl nálam is voltak... Helyszíni átvételnél meg hiába írták h átvehető, sehol nem volt... szóval én is kerülném őket
-
-
Ļantos
aktív tag
Mondjuk megyek Debrecenbe és kéne ott vennem valamit, akkor ha az áruház közelében vagyok, jelezne. Beállítok egy térképrészletet az emlékeztetőben, hogy szóljon ha az adott helyre megérkezek... de nem.
Lugosi
A fent leírt módon próbáltam már többször, de nem akarja az igazságot.Black
Honnét jött meg fénysebességgel?[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
Nem egyedi, rengeteg ilyen van. Navos, bankos, brókeres, kutyafasza... Csengés nélkül bontja a vonalat. Nekem régebben nem kívánatos hívások ilyenekre voltak átirányítva. Felhivtam a számot, ez más hiba, központi lehet, mert sokáig csak "gondolkozik" a hívásnál.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Csak a töltő felületről semmit nem találtam, bár gondolom kopogós műanyag, mint az S4 töltője, amire rossz rátenni a telefont. Ezért is inkább tokban teszem rá.
(#7207) icecave: Lassú? Az fast charge, nem kellene lassúnak lennie.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
kchris78
veterán
30 napig tartja. De külön Albumban! Amúgy jól működik, csak azt kell figyelembe venni hogy akkor szinkronizál ha WIFIn van ÉS be van dugva, akkor tölti fel a képeket (ha fontos a sync akkor ekkor szükség lehet oldalbarúgni és kézzel elindítani a folyamatot). Plusz a windowsos kliens program egy nagy szar. Maces Photos-al jól tud működni.
-
B-L-A-C-K
titán
Hogy őszinte legyek erre nagyon válaszolni se tudok, mivel 0 tapasztalatom benne, én sose használtam iCloud Drive-t, csak a telefonon vannak az eredeti képek, és felhőbe rendszerrel együtt menti. Valamint 1-2 havonta csinálok a PC-re meg egy külső vinyóra biztonsági mentést a képekből, illetve ha nagyon kell valami kép a telefonról felrakom google drive-ba.
Ezen kívül a telefon fotótára egyértelmű nekem, van a filmtekercs, ott vannak ömlesztve a képek, viszont rendszerezheted albumba is őket, ha meg kitörölsz egy képet, akkor azt a nemrég töröltekbe teszi, ez olyan mint PC-n a lomtár, és onnan tudod végelegesen törölni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Parallaxis
addikt
Ha jön egy értesítés nyugodtan fel tudom venni a telefont, nem kell azzal foglalkoznom, hogy hogyan áll a zsinór. Utána szépen visszateszem a töltőre. Ez így baromira jó szerintem.
Mondjuk abba nem gondoltál bele, hogy amíg zsinóron van, addig töltés közben is tudod használni a készüléket, míg vezeték nélküli töltésnél mindig megszakítod a töltési folyamatot, ahányszor csak használni akarod. Az aksinak nem igazán tesz jót a dolog. No meg szépen melegíti is a készüléket a vezeték nélküli töltés, ami szintén az aksit öregíti. Szóval baromira nem tesz jót a készüléknek, de az Apple-nek igen, hisz az aksi csere ára szép kis bevétel nekik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest