-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
lindermen
senior tag
Nekem pont hogy mintha gyengébb lenne az akksiidő, bár a dark mode-ot csak este használom. Engem sokkal apróbb változások zavarnak: menet közben headset-ről diktálás nagyon pöpecen működött eddig, bármilyen üzenetküldő appban használtam. Ez most akadozik, pontotatlan, nem érti mit mondok, úgy hogy hw oldalon semmi változás nincs. Másik: nem fogadott hívás visszahívása kezdőképernyőről csak feloldás után megy, és hiába kapcsolom ki ezt (beállításokban kapcsolható) akkor is ugyanúgy kéri az ujjlenyomatot. Sokszor még mindig tartom a fülemhez a telefont várva hogy csörögjön, ő meg közben mutatja hogy kéri az ujjlenyomatomat
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest