- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- TKSTAR TK905
- Netfone
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Gyári van nekem, bőr, fekete. Stabil védelem, az alján viszont nem fed teljesen. Jól meg lehet vele fogni, nem csúszik. Egy kicsit nekem vastag, jó pár millivel megnöveli a méretét, cserébe nem ér le a kijelző, ha hassal lefele teszed le valahova.
Most ez van rajta: https://www.banggood.com/Product-Red-PC-Shockproof-Case-For-iPhone-77-Plus-p-1138826.html?rmmds=myorder
Keskenyebb, vékonyabb, mint a gyári, ha egyszer felcuppan, k**va nehéz lesz leszedni, de nem is akarom egy darabig. Alul is véd. Ja és Product Red/nek van hirdetve, annál viszont sötétebb piros, nem igazán találták el az eredeti színt.
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Köszönöm az előző kérdésemre a válaszaitokat!
Lenne még valami! Tok kérdés!
Tudtok-e olyan tokot ajánlani ami nem engedi be a port a tok és a telefon közzé és ha lehet diszkrét (vékony) legyen mert általában zsebben hordom a telefonomat és nem szeretem ha túl nagy. Most egy spigen AirSkin
( https://www.spigen.com/collections/iphone-7/products/iphone-7-case-airskin?variant=27598783873 ) van de igazából egy "fostalicska"!
Gyári bőr illetve mujjo bőr tokot használ-e valaki? Vélemény? Nem túl nagy?Köszönöm!
-
TechN7ne
nagyúr
Világ legjobb telefonja gyerekek ,5s után az i7 lett az örök kedvenc!
👑👌🏼✌🏽 -
Ed Parker
nagyúr
Dehogy is.
Gondolj bele, ez a számítási teljesítmény most akkora mint egy i5-ős proci.
4K rendereles simán megy rajta de a szifonon is.
És most nem egy munkaállomásról beszélünk hanem csak egy mobil eszköz.
Ha maradt volna a régi hardver, és új kijelző, azt is röhögve elbírná. -
válasz
Ed Parker #9288 üzenetére
"Nem tudom mire kevés egy tabletek ekkora számítási teljesítmény hogy növelni kellett."
Nem tudom, lehet, hogy ahogy az appok is egyre bonyolultabbak, részletesebbek lesznek (grafika, játékok), lehet hogy igénylik a nagyobb a számítási teljesítményt, gondolok itt a bemutatóban lévő AR és VR dolgokra, az lehet, hogy igényli, nem?
-
Ed Parker
nagyúr
Nem tudom, nekem eddig sem volt bajom a 12,9 proval, ellenben egy kijelző felbontás növelésében benne lennék.
Most eddig volt egy 350LE kocsid most már 400lett, de ugyanúgy 130 a max amivel mehetsz.
Nem tudom mire kevés egy tabletek ekkora számítási teljesítmény hogy növelni kellett.
Egy 2012-es retina pro MacBook alig marad el az újtól mert még az is elég gyors, SSD gyorsult de a többi szvsz elenyésző.
Megy a marketing bullshit az Applenél továbbra is -
NyalokAA
aktív tag
Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani , hogy az imessaget\sms-t amit küldenek a telómra csak én kapjam meg ?
A családban megszámolhatatlan eszköz van ugyanazon az apple id-n és ez így elég kellemetlen. -
válasz
Parallaxis #9281 üzenetére
Valóban nagynak tűnik az új ipad próban a teljesítménybeli ugrás, és az oprendszer is fejlődik rajta. Lehet, hogy ez egy lépcsőfok afelé, hogy a jövőben az ios és a macos egyesüljenek.
-
-Ben-
veterán
válasz
Parallaxis #9281 üzenetére
Értettem.. Hiszek neked!
-
Parallaxis
addikt
iPadnek is inkább csak az ára változott... Vékonyítottak a kereten, így 20% -kal nagyobb kijelzőt kapunk és kb. ennyi volt az „innováció”.
A 120 Hz-es képfrissítés, az iPhone 7-es kamerája, a 6 magos CPU és 12 magos GPU, a nagyobb háttértár, a ProMotion, a MacOS szerű dokk, új multitask, drag and drop, új billentyűzet, fájlkezelő ugyebár nem is olyan nagy újdonság
Nem emlékszem, hogy volt -e valamikor ennyire unalmas WWDC.
Valami mást nézhettél szerintem, mert WWDC-n ennyi újdonságot még egyszer sem mutattak be mint tegnap.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Roland861010 #9276 üzenetére
Ez nem droid topic, de a Snap Camera értő kézben fényévekkel jobb képet készít a Samsung gyári alkalmazásánál (tekintve, hogy az eléggé elmossa a részleteket). A többi készülékről nem tudok nyilatkozni, de a Samsung gyári fotós alkalmazása nagyon jó, ha vízfestményt akarsz fotók helyett, más esetben jobb, ha váltasz normálisabb alkalmazásra.
-
kchris78
veterán
mobilnet ki-be gombot megkaptuk
. Mast se nagyon
. Szerintem is erosen alig van annyi valtozas hogy verzioszamot lehessen emelni...
-
Roland861010
veterán
válasz
Parallaxis #9274 üzenetére
Mondj egyet ami jobban működik mint mondjuk egy S7/8 vagy G4/G5 vagy V20 gyári szoftvere persze vannak ugyan úgy fapadosak de azok annyit is érnek !
-
ruarua
tag
Én androidot és iOS-t is használok. Androidnál sincsenek verzió váltás során jelentősebb változás mint itt. Nekem pl a control panel pozitív használhatóbb lesz mint most.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Roland861010 #9273 üzenetére
androidon is így van a gyári mindig a legjobb
Ez messze nem igaz.
-
Roland861010
veterán
Használtad már azt a valamit rendesen ?(minden nem apple szoftver gagyi képeket csinál több száz vélemény alapján !)
Egy rakás szar !
Annyira homályos képet csinál ,hogy kivehetetlen szintre butítja a képet de ez androidon is így van a gyári mindig a legjobb épp ezért lenne jó ha az ios-be alapból integrálva lenne egy manual mód + alapból a kamera appban lehetne felbontást állítani mind videóhoz mind fényképekhez szerintem ez nem nagy dolog!
File kezelőnél le maradtam én csak iPadre láttam ezek szerint iPhonera is lesz nagyszerű!
Átlag felhasználó ne vegyen már 200-ezres telefont , mert az prestige tök mindegy milyen gyártóval szimpatizál !
Tudom ,hogy milyen csúnya androidon az energia takarékos mód nem is értem , de itt meg lehet szép de semmi személyre szabhatóság ami nekem hiányzik !
Pont azért váltottam iPhonera mert sokkal stabilabb átláthatóbb rendszer de ennél több innovációra vártam 2017-ben.
Persze biztos velem van a baj !
-
-
madgie
titán
Szerintem még mindig abban van a "pénz", nem a pár százalékos geek-bázisban.
Akiknek amúgy fél perc felrakni egy Lightroomot.
Szerk: amúgy persze, elférne egy nyüves M feliratú gomb szinte bárhol. Az meg tényleg nonszensz, hogy a videó résznél mutatja a jobb felső sarokban, mit állítottál be a beállítások mély bugyraiban, de nem lehet erre a sávra kattintani, hogy ott gyorsan, ésszerűen válts az opciók között.
-
madgie
titán
válasz
Roland861010 #9267 üzenetére
A fájlkezelőt megkaptad, az energiatakarékos mód jól működik, egyedül a gyári Mail appnál tiltja a push-t, azon kívül minden átjön azonnal (nálam Gmail app mellett a levelek is). Mennyivel jobb a pucér droidon, amikor kikapcsolhatatlan narancs sávval jelzi alul-felül az energiatakarékos módot
A manuális kamera csak a fórumhuszárok rákfenéje, az átlagember jó automatikát akar, minél kevesebb piszkálnivalóval. Nem érdekli, mi a reciprokszabály, az sem, hány fényértéket fog az optikai képstabi. Csináljon jó képet a telefon, pöccre. Ebben meg nagyon jó volt mindig az iPhone (a Nexus/Pixel talán már jobb az eyecandy HDR+ miatt). Az csak a fórumpistikék heppje, hogy háromszor leviszik a panel elé a sötét utcára a telefont és büszkén mutogatják az éles, de semmitmondó parkolóban készült éjszakai képeket. Az átlag szelfizni akar, szűrőket akar (több szűrő lett az iOS 11-ben és a kiválasztási UI is változott), ha nyaral, akkor sem az érdekli, hogy 1/15-del vagy 1/90-nel lője meg a szállás mellett elrobogó Ikarust.
Fotó mappa és más lezárhatóság valóban jöhetne
-
Roland861010
veterán
Ami a legfontosabb miért kell a beállításokba lépkedni azért hogy hangszínt váltsak vagy a videó felbontását állítgassam !?
-
Roland861010
veterán
Egy rendes Control Centert nem tudtak le rakni az asztalra ,esetleg a dark mód a manuális beállítás a kamerában , vagy hogy a fotó mappa lezárása ujjlenyomattal ,de ott van még akár a file kezelő mellőzése de ide lehet venni még akar egy személyre szabható energia takarékossági módot is nem az ,hogy ha használóm le tiltja az összes értesítést annyi ,hogy tudnak hívni .
Ennyi jutott eszembe egyenlőre !Persze én nem vagyok nagy ios bu..i se android mind a kettő rossz irányba megy el !
Ha le váltom ezt az tuti ,hogy max egy 50 ezres telefont fogok venni mert nem vagyok hajlandó már több 100 ezret ki adni egyik vacak gyártó vacak telefonjáért !
-
madgie
titán
válasz
Roland861010 #9265 üzenetére
"Semmi olyan funkciót nem raktak bele amit a felhasználók kértek."
Mire gondolsz?
-
madgie
titán
válasz
Roland861010 #9263 üzenetére
Na majd az android o!
-
Roland861010
veterán
Ez most komoly ennyi az ios 11 ?
Megint a semmit akarja az apple le nyomni a torkunkon több szàzezer Ft-ért?
Azt hiszem eddig voltam iphone túlaj. -
tboldi
nagyúr
Nekem még az első (hivatalosan második) generáció van, még csak sima CD-s rádióval.
Egyébként gratula a Vitarához, vezettem már többször is, jó autó.
-
Gigicuci
senior tag
Én meg pont filózom, hogy vissza cseréljem-e SE-re esetleg. A kezelhetősége sokkal jobb a kicsinek,számomra. Egyelőre nem tudtam megszokni a 7 méretét. Viszont a jobb kamera meg vízállóság meg a képstabi tuti hiányozna. (El kéne engednem ezt a kérdést oszt' inkább örülni, hogy jól működik.)
Ma WWDC lesz, forza widgetek!
-
marsu.
senior tag
válasz
csabiks #9252 üzenetére
A hétvégén nekem is kicsúszott a kezemből ahogy kotortam ki a nadrágzsebből, csak nekem nem parkettára, hanem aszfaltra esett képernyővel lefelé. Üvegfólia+vékony szilikon tok volt rajta, de semmi baja nem lett sem a fóliának sem a telefonnak. Egy pillanatra szerintem nekem is kihagyott a rendszer.
-
csabiks
senior tag
A hétvégén 2x leejtettem véletlenül (parkettára) a telefonom, egyszer telibe a hátára (a kamerára) másodjára valamelyik élére esett. Mind a kétszer megállt a szívem, gondoltam tuti betört vagy ilyesmi, de még csak meg se karcolódott
mindez tok nélkül körülbelül 1 méterről.. Ma 20% volt de még fel óra hangos navigációval simán hazamentem, és maradt benne 10%! Imádom az első perctől kezdve ezt a telefont
-
Ed Parker
nagyúr
Nekem is ilyen megoldás van a kocsiban, de ha emlékszel mikor megvetted a telefont, egész picire és esztétikusan volt össze tekerve a kábel.
Nem tudom hogy van e rövidebb változat.
Mikro USB van tuti, de arra meg kell akkor adapter, ami drágább mint egy kábel.
Ha költséghatékony megoldást keresel akkor még mindig Sztem ez a legjobb, én legalábbis így csináltam meg. -
ruarua
tag
Valaki használ rövid usb kábelt? Nekem kocsiba kéne (apple carplay)
Mit javasoltok? -
mrc4y
tag
A beállításokban a legalján nálam hiányoznak a feltelepített appok beállításai, konkrétan nincs ott semmi hiába görgetek le. Hangerő le+bekapcs.gomb restart után egy pillanatra megjelentek majd eltűnt mind. Ötlet?
-
Viper26
nagyúr
Előző tulaj appleID-ját (aktiválási zár) kéri a telefon (aki nem elérhető). akkor enélkül megoldható valahogy a dolog?
-
madgie
titán
válasz
Gigicuci #9233 üzenetére
Widgetek vannak, húzd el a főképernyőt jobbra, témázni biztos nem lehet majd, ami lehet nem is baj, figyelembe véve az átlagos droid topikok témázási képernyőmentéseit
Persze okké, megértem, hogy most Reál koronás vagy Juve csíkos hátteret akar a jónép össze-vissza ikonokkal, mindenkinek szíve-joga.
-
Gigicuci
senior tag
Szerintetek lesz arra esély, hogy az új iOS kapjon olyan funkciókat, hogy témázhatóság, vagy widget bárhol stb? Ezek nekem hiányoznak droid után, de azt hiszem nem csak én vagyok ezzel így...
-
Dzsuri89
őstag
A sors keze, pont ma raktam fel a CP+ Maxot iPhone 6S Plusra, erre belinkeled egy pár héttel ezelőtti kérdésemre a válaszod.
Nagyon patent a fólia, hibátlanul felcuppan a kijelzőre és amitől tartottam, annak nyoma sincs. Féltem, hogy a gyári szilikontok majd letolja a fóliát, de elvannak szépen, mint Pistike a maszturbációval.
A fényérzekelő melletti lyuk az minek van amúgy kivágva a fólián?
Egyébként egy negatívumot tudok felhozni a CP+ Max ellen, az pedig a gombnál való vastagság érzet, de azt is azért, mert nagyon sokáig 9H+ Pro 0.2mm-es üveg volt fent.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Takashi #9227 üzenetére
Én pl most a már itt sokat emlegetett műbőr tokot használom, nem csúfítja el a telefont, védi a leejtéstől, jó a fogása, olcsó volt...stb.
De tényleg nem bántásként írtam, a lényeg mindenki olyat használjon ami a számára megfelelő.
-
Attól még hogy egy gmailes e-mail cím az Apple id-je, attól még nem automatikusan a Google-nél tárolódnak a kontaktjai és a naptára. Akkor van ez így ha a gmailbe szinkronizálja őket. Fordítva is igaz, nekem me.com-os az Apple id-m és mégis a Gmail tárolja a kontaktjaimat és a naptárakat.
A kettő között tehát nincs automatikus összefüggés. -
flesh
tag
Igen, befolyásolja, a google-n tárolódnak a kontaktjaid.
Nézd meg a Beállítások > Kontaktok -nál mi van kipipálva.
A kontaktokat megtalálod a gmail-ba belépve a címtárban.
https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#contactsÉn is így használom, mert így bármikor androidos vagy windowsos telefonon is tudom használni és nem kell költöztetni platform váltáskor.
-
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #9151 üzenetére
Nekem a meglátásom az hogy ez a 4 nap leginkább a kis fényerőnek köszönhető, illetve a CPU intenzív programok használatának minimalizálása... Én pont emiatt használom a telefont manuális fényerőn mert ha kell ha nem túlhúzza a fényerőt, jobban fogyasztva az akksit mint amennyire kellene.. Ha mégis erős a fény akkor bármely pillanatban 2 suhintás 0.3mp alatt a módosítás...
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Kérnék Tőletek egy kis segítséget!
A kontaktok és a naptár bejegyzések amik szerepelnek az iPhon-on miért nem láthatók a laptopomon az iCloud.com-on? Az Apple id-m gmailos email cím, ez nem tudom, hogy befolyásolhatja-e?
Köszönöm a segítséget!
-
-Ben-
veterán
válasz
nickedez89 #9214 üzenetére
Nekem csak Devia és Nillkin üvegekről van tapasztalatom. Ezek teljesen rendben voltak. Deviából egy simát raktam fel, Nillkinből pedig egy teljes keretes AP+Pro -t. Black azt hiszem a CP+Maxot használta, az is rendben van.
-
-atesz-
aktív tag
válasz
Roland861010 #9202 üzenetére
Nálad lehet érdeklődni a tok miatt?
-
nbukta77
addikt
En xdoria defense tokot hasznaltam a sima 7- re. A plusra is ezt vettem. Most bambusz beteteset.
-
-Ben-
veterán
válasz
nickedez89 #9208 üzenetére
Persze, teljesen jól működik, de azért ajánlott minél vékonyabbat használni. 0,3 mm fölé nem mennék.
-
-Ben-
veterán
válasz
nickedez89 #9206 üzenetére
Ha zavarnak a mikro/hajszálkarcok, akkor igen.
-
-Ben-
veterán
válasz
nickedez89 #9203 üzenetére
Szerintem lényegtelen. A lényeg az, hogy karcolódik, mint a fene....
-
Teasers
tag
válasz
Roland861010 #9202 üzenetére
Képet tudsz róla küldeni,felrakni?i7-hez?
-
nickedez89
senior tag
Egyébként van valami Infó arról hogy milyen üveg van a telón?
Gorilla Glass hánynak felelhet meg?
-
Roland861010
veterán
Amúgy eredeti 2017-es börtok van elfekvőbe pár darab ajándék áron!
-
Gigicuci
senior tag
Én nem tudom ti hogyan tudjátok tok nélkül kényelmesen tartani.. Szerintem egy ergonómiai katasztrófa. Vékony, le van kerekítve és a matt fekete csúszik mint a fene.
Hogy fokozzam a kedélyeket: vettem az Aliról ilyen alma alakú matricát aminek retró alma logó színei vannak és rá lehet ragasztani a teló hátuljára. Nagyon vagány.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest