Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
(#9697) -atesz-:
Ilyesmire gondolsz?Véletlenül az újra nyomtam, nem a válaszra.
-
-atesz-
aktív tag
Látott már valaki olyan vékony tokot ami úgy néz ki mint a 7-es hátulja teljesen? Matt fekete színben?
-
joebacsi4
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Igen azt vettem. Nem volt olcsó, de SOS kellett. Van náluk ebből a fajtából silicon szélű ami elvileg a szélein is rátapad. Valaki itt a fórumról használja is. Majd egyszer kipróbálom én is.
Közben megkerestem ki használ ilyet. Morzsola nevű felhasználó. -
joebacsi4
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Nekem sürgősen kellett i7+-ra a védelem. Ezért xprotectort vettem rá és hozzá silicon tokot, szintén tőlük. A por alá megy a széleknél, ez leginkább az előlapi kameránál látható, de időnként leszedem, megtakarítom és megy vissza. A tok nekem csak munkában van rajta. Néha, mikor veszem le, akkor felnyomja a szélét, de vissza is tapad. Nekem bevált az üveg. Előtte fólia volt rajta, de engem idegesített ill. hülyén nézett ki, hogy nem ér végig.
-
zola96
senior tag
válasz
zombinyul
üzenetére
Nézd ha én is telefonosnak számítok akkor remélem, én véleményem is számít.
Ebben lehet valami, mert az üzletben csak i7-re van TG. És egy kollégának 6s-re gond nélkül felemnt fent is a 7es üveg már 3 honapja. Másik kolléganőnek: hetente felválik a bal felső sarkában a 6s-en. Szóval ráció van benne, de szerintem pont ez is az iGlass előnye. Mert nem akkorában tolják, mint pl amit importálunk. -
marsu.
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
-
zola96
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
-
zola96
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Nekem a 400ftos ebayes se jött fel. De a kiváltképpen utált kommentemet megint leírom: iGlass negyezeötcába és október óta fent van. Stabil mint a beton.
-
nickedez89
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nickedez89
üzenetére
Én már 2 hónapja ezt használom (elég drága jelenleg, én még ~10 dollárt vettem akcióba ugyan innen), ejtettem már le, nem tört be, nem túl vastag, kellemes a tapintása, kisebb hajszálkarcok persze vannak már rajta, de ez elkerülhetetlen ha nem vigyázol rá, de egy üvegfólia pont ezért van ne is kelljen.
-
nickedez89
senior tag
Dilemmába vagyok ezzel az edzett üveg dologgal!
Kéne rá, mert egy hónapos a teló de már van rajta hajszál karc, pedig én nagyon vigyázok rá és saját zsebe van a telefonnak! Semmi kulcs meg aprópénz meg ilyenek!Viszont utálom ha nem tapad fel rendesen egy üveg pláne ha ront is a kijelző minőségén!
A hagyományos 0,33 -as, nem a teljes kijelzőt fedő, 3500Ft-os Xprotectoros üveg mennyire ajánlott kategória?
-
beeep146
tag
Üdv!
Elnézést, hogy az i7 plus topic mellett ide is beírom, de ez sokkal jobban pörög, és valószínűleg általános kérdés.Tegnapi nap egy iMazing alkalmazás backup/restore után újraindította a telefont és azóta az iCloud bejelentkezésnél a következő hibaüzenetet írja:
Nem lehet bejelentkezni, szolgáltatóhiba blokkolja az Apple ID bejelentkezést. Próbáljon később bejelentkezni.
Tegnap este 7 óta ez van. A SIM kártya visszakerül az i6-ba mert agy nem tudom használni, ez lehet gond, hogy nincs benne?
Köszönöm. -
Thewent12
aktív tag
Folyton nyavalyog az itunesért, de sem a frissítés sem a visszaállítás nem sikerül. A MAcen frissítettem már mindent, az itunes a legfrissebb.. ötletem sincs
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok! Próbáltam felrakni a telefonra az ios 11 bétát, de a frissítéskor hiba lépett fel. A gépemen az itunes feldobta, hogy frissítés valamint, hogy visszaállítás. Mindkettőt megpróbáltam, de egyaránt hiba lépett fel mindkettőnél. Mi a teendő ilyenkor?
-
madgie
titán
-
-
Tibee86
nagyúr
Ha adsz egy macet szívesen.
Mi ezen annyira a meglepő? Vagy miből gondolod, hogy jobbat tesz az akkunak ha állandóan akkor rakod töltőre mikor már sír utána?
2 napot nem menne el, és azon ritka állatfajhoz tartozom akinek nem nőtt hozzá a telefon a kezéhez, így estére bőven 60% fölött van. -
mrdavid
aktív tag
Sziasztok! Egy kis helpre lenne szükségem, azt csinálja a apám i7 teloja, hogy hiába van 4gn hiába van még bőven mobilkerete, 0,1 megaval jön csak a net, át tettük az enyémbe a kártyát és nálam tök szuper, vissza rakjuk az övébe pár percig megint jó a net utána újra lelassul... van valami ötletetek javaslatotok esetleg, h ez mitől lehet ill..hogyan lehet orvosolni? Nagyon köszönnènk
-
zombinyul
addikt
válasz
galaxys80
üzenetére
Olvastam, hogy a töltőn való használat gyilkolja az akksit. Erről ti mit tudtok? Meg nekem 60% alá nemigen szokott esni, mert előbb töltöm. Csak nem amortizáltam az akksit 2 het alatt (plàne, hogy a 6-osom akksija ugyanilyen felhasználás mellett 99%-os volt).
Kiváncsi leszek, a következő frissítés orvosolja-e a dolgot. -
zombinyul
addikt
Nektek is romlott az üzemidő az utolsó frissítés óta?
Jelentősen gyorsabban esnek a százalékok... -
ruarua
tag
Használ valaki mágneses töltőt? (Mágneses adapter)
Kocsiba venném hasznát. Melyik márkát javasoljátok? -
D4ni
őstag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Az új public beta 2, sima beta 2-t nem igazán. Először szedje le az ember az ipsw-t még az ios 11 béta 1-ről, majd helyreállítási üzemmódban vissza rakni rá. Utána 10.3.2 ipsw letöltése , majd megintcsak helyreállítási módba visszarakni rá végül a 10.3.2-t. Ha nem így csinálod , akkor béta 2-ről folyamatosan iTunes képernyő fog fogadni a telefonon. Hozzá téve,hogy még az iCloud mentést is valahogy fel kéne rakni , amit korábban lehet felülírt magától az iCloud az meg kifejezetten jó érzés ... konkrétan újra kellett kezdenem mindent az iphoneon. Most meg nem ment el egyetlen egy jelszót sem a Safari, pedig még a kulcskarika is be van kapcsolva , és párosítva lett az ipaddel. Szóval számomra tiszta szívás volt ez..
-
laszlomijin
tag
Mindegy inkább hanyagolom a 11 et 😂😂😂
Majd jön amikor jönnie kell !!! -
D4ni
őstag
válasz
laszlomijin
üzenetére
az meg a másik,hogy külön tortúra vissza rakni a 10-et...
-
D4ni
őstag
válasz
laszlomijin
üzenetére
Áh, egyelőre ne rakd fel... Még mindig ég és föld a különbség 10.3.2 között.
-
laszlomijin
tag
Halo
Valaki használja az ios11 betát ???
Ha igen mik a tapasztalatok......
Köszönöm
-
zombinyul
addikt
Ural, megvolt a második pofáraesés is kijelzővel lefele.
Üvegfólia nem védi, csak sima. Egyszer a gyerek verte ki a kezemből, most meg elejtettem (tokban basszus, mi lenne tok nélkül?). A telefon hálistennek' karc nélkül megúszta.
Nem volna nagy élmény 2 hetesen összetörni...
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Még nagyon régen iPhone 3g-m volt és ott még simán ment a jailbreak a telefonra .
Most így nem tudom hány év után újra kezembe került egy iPhone 7 amit jailbreakelni szeretnék, de az istenért se akar sikerülni. A Pangau féle jailbreaket próbálgattam , de nem igazán sikerült pontosabban nem is tudom mivel próbálkozzak , mert annyi mindent olvastam neten , hogy ezzel meg azzal lehet jailbreak-elni. A telefon független , külföldi , 10.3.2-es szoftver van rajta .
Meg köszönném ha valaki hozzászólna!

-
joefasalasso
aktív tag
A gyári fekete bőrtokot mivel érdemes letakarítani?
-
pedrobike
aktív tag
válasz
lorinho
üzenetére
A beállitásokban,általános,kisegítő lehetőségek,kontraszt növelése,ha azt bekapcsolod a szöveghátterek szürke nem átlászó hátteret kapnak,ha ki van kapcsolva akkor a szövegek mögötti háttér átlátszóbb lesz és a háttérkép vagy bármilyen háttér átsejlik ezt remélem most jól irtam,az egész rendszerre vonatkozik az átlátszóság
-
lorinho
aktív tag
Nálatok is pixeles a kép a csúszkánál, ha lezért képernyőnél hívnak? Megnéztem és munkatársam 6s-én is ilyen. Kicsit kiábrándító. :/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
joefasalasso
üzenetére
Gondolom több mint 5GB-ot próbálna lementeni de nem tudja.
-
joefasalasso
aktív tag
Miért van az, hogy az 5GB iCloud tárhelyből 4.99GB szabad, a biztonsági mentés mégis meghiúsul kevés tárhely címszóval?
Köszi.
-
19_OsY_81
aktív tag
Nektek volt olyan, hogy külföldön, roaming közben gyenge térerő miatt eldobja a telefon a hálózatot és nem csatlakozik vissza? Nekem egy gyors repülő mód be /ki váltás oldja csak meg...
-
bozarjoska
őstag
Helló.
Az mitől lehet hogy az Emlékeztetők app hol jelez hol nem. Elég idegesítő.
Köszi. -
tboldi
nagyúr
Nem tudom, hogy itt, vagy a másik, "általános" iPhone topikban keresett valaki korábban ehhez hasonló kinézetű tokot.
Most rendeltem egy szürkét, heteken belül meglátjuk, hogy milyen.

-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
5S-ről váltanék 7-re. A hardveraprón kitől érdemes venni? Garancia miatt kérdem. Telekomnál vagyok, de nincs nekik Gold, úgyhogy nem szolgáltatótól venném.
-
tyccon
tag
Üdv,Ismét segítséget kérnék: átköltöztem iCloud segítségével 5S-ről 7-re,de a jelkódot,amit használtam az 5S-nél a 7-es nem fogadja el
Mi lehet a gond? Köszi! -
lorinho
aktív tag
Miért van hogy a OneDrive-ra feltöltött képek minősége romlik? Tudom ezt valahol állítani? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de a Korlátozásoknál a jelszavamat nem tudom. Ha jól olvastam a sima jelkód nem kell hogy azonos legyen vele - ahogy az én esetemben is - meg lehet adni másikat. Na ezt a kódot elfelejtettem.Amit kiderítettem, hogy a telefont gyári állapotba kell hozni, új telefonként beállítva lehet orvosolni és akkor nem lesz a Korlátozások jelszóval védve. Sima visszaállítás vagy gyári állapot/mentés visszaállítás nem változtat rajta.
A kérdésem az lenne:
Ha új telefonként állítom be - ami orvosolja a problémát - és nem küldöm rá iCloud vagy iTunes mentést, akkor milyen állapotba kerül telefonom? Nyilván be kell jelentkeznem Apple ID-val, de utána mi történik? Mit ránt le felhőből a telefon? Kontaktok? SMS-ek? Alkalmazások?
És a fentieket, gondolom egy mentésből...
Szóval félek, hogy sok mindent elveszítek, és akkor hagyom ezt az egészet, jelenleg úgysem fontos, hogy oda belépjek.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ebben lehet valami, mert az üzletben csak i7-re van TG. És egy kollégának 6s-re gond nélkül felemnt fent is a 7es üveg már 3 honapja. Másik kolléganőnek: hetente felválik a bal felső sarkában a 6s-en. Szóval ráció van benne, de szerintem pont ez is az iGlass előnye. Mert nem akkorában tolják, mint pl amit importálunk.

gsus. egy coconut batteryt mutassatok már

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)