Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ezt a felületet akarod polír papírral kezelgetni?
Majd utána is készíts fotót. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pedrobike
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Fekete szilikon tok olcsó és eltakarja 😂😂
-
Szipike83
újonc
válasz
Roland861010
üzenetére
Az tényleg nem jó ötlet nekünk a tvnek esett neki a kislányom hullàmcsattal és férjem megpróbálta pasztával meg a hozzá adott ronggyal és ezerszer rosszabb lett. Foltos lett körülötte hajszál karcos minden amit akarsz. Sírás kerülgetett

-
válasz
Roland861010
üzenetére
Azzal csak rontasz rajta. A felületi érdességet mind lecsiszolod és egy kis karcból egy nagy ronda folt lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Persze, vázat cseréltetsz neki...
-
Roland861010
veterán
Minden alkalmazás meg jelenik a beállításokban kivéve a blade pedig a RR3-ban ott lehet nyelvet be állítani.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Telefonod nyelve magyar?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Passz, nekem nincs meg, de elvileg tényleg írja kellene benne lenni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Én ilyet használok rá.
-
Roland861010
veterán
Bocs nem figyeltem hogy javított a telo.
A telefon hátuljára szeretnék fóliát venni ha van ilyen régen az 5s-en használtam meg a hardverapron is olvastam olyan hirdetést ahol azt írták elől hátul fóliás új kora óta persze i7-ről van szó! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Látom jó lehet amit bevettél...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Roland861010
üzenetére

-
Roland861010
veterán
Szevasztok!
Olyan érdekelne tudtok pesten olyan viktor vagy személyt aki árul a 7-re olyan fóliàt ami a telefon hátulját védi a karcoktól? -
Gigicuci
senior tag
Ajánljatok már kérlek valami jó kis bőrtokot a telóhoz.
A TwelveSouth szimpatikus, de a 13 ropit sajnálom.
http://www.ijoe.hu/twelvesouthrelaxed/
A Mujjo-ról is nagyon vegyes a vélemény.
Nincs valami titkos tippetek?
-
tyuxy
tag
Sziasztok egy kérdés
Olyan megoldás van hogy egyszerre töltsem a telefont és hallgassak zenét ? De az eredeti gyári fulessel azaz akinek lightining csatlakozója van mert olyat ami csinál egy jack csatlakozót meg egy lightining csatlakozót olyat találtam de az számomra nem jó ... -
Viper26
nagyúr
3 ójrót vont le az epöl az egy hónapra az 50GB tárhelyért, holott csak egyet kellett volna?
Ennyire rá vannak szorulva?
-
Roland861010
veterán
Hiba megoldva!!! Hálózat visszaállítás és már jó is minden!
Mindig tanul az ember valamit !
Másik két munkatársam i7-ese is ezt csinálta és ezeknél is működik mostmár szóval nem egyedi hiba volt. -
Roland861010
veterán
Próbálgattam és lezárt képernyőnél dobja csak el a hálózatot .
-
Roland861010
veterán
válasz
Ed Parker
üzenetére
Az otthoni csak 2.4-es és az első perctől hibátlanul megy maxon ki tudja pörgetni a csomagot 80/10-es.
De ez a céges wi-fi ki csinál sajnos még mindig nincs jogosultságom hozzá hogy újra inditsam.
Folyamatosan azt írja hogy nem biztonságos a hálózat ugyanis maga a hálózat nyílt és honlapon keresztül kell belépni + imeit azonosítja .
Lehet-e így próbálja védeni a telefont a rendszer hogy blokkolja a WiFi-t ? -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Meggyűlt a bajod a szifonnal

Otthon milyen frekin megy 2,4 vagy 5? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ottani Wifit érdemes újraindítani.
-
Roland861010
veterán
Estét!
Az a probléma állt fel ,hogy az otthoni wi-fi tökéletesen működik de a cégest 3 percenként el dobja mindenki másé tökéletesen működik !
Volt restart is már ! -
Ed Parker
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Sztem semennyire sem jobb, ami jobb hogy van ez a portré mód, ami csinál frankó bokeh-t, de a második kamera mögött kisebb szenzor van, szRabb is a képminőség, pláne picivel kevesebb fényben, ahol a fő kamera meg bőven jó.
Ugye eleve F1.8 vs 2.8 több mint egy rekesznyi hátrány. -
Thewent12
aktív tag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Sporttáskában vannak ezek a dolgok általában mindig, foglalkozásomból adódóan mindig nálam van. Amikor kocsival járok, akkor nincs is gond. A tömegközlekedésen gondolnám kényelmetlennek, amikor megy a zene, és a zsebemben hogy férne el. De lehet ezt már nagyon túlgondolom. Holnap benézek az egyik Istyleba, aztán megvizsgálom közelebbről.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Ed Parker
üzenetére
s6+-nál a csere egyik oka volt, hogy annyiszor leejtettem, hogy csoda, hogy a kijelzőnek nem lett baja egyszer sem
Mondjuk a 7 plusnak jobb a fogása, főleg tokban, csak amit BLACK is ír, jő időben rövid nadrágban...
Viszont a kamera, kijelző és aksi nagyon vonz :/ na majd kiderül mi lesz, gondolkozom még egy kicsit rajta. -
tarcsika
tag
Nekem sehogy nem akar működni a "megnyitás ujj ráhelyezésével" Be van kapcsolva de még is 2x kell lenyomnom a home gombot hogy feloldjon a teló! Volt már hardreset is de semmi! Adjam le szervízbe?
-
Thewent12
aktív tag
Én s6 edge plusról váltottam, amibe 3000-es akkumulátor volt. Amiket tudok róla írni:
- ha használtam, ha nem merült
- az ívelt kijelző miatt számomra kényesebb volt a fogása
- kijelzője szebb kicsivel a Samsungnak, de semmivel nem érzem ezt hátránynak a hetesnél
- amiben jobb volt az talán egyedül a kamera
Tetszik ez a hetes nagyon, bár mostanában nagyon elgondolkozok a pluson. Csak a fránya mérete ne lenne akkora...
Amióta megvan November óta, azóta beszereztem egy Macbookot is, és egy apple watchot is. Tökéletes az összhang, kényelmesek nagyon a teendők ezekkel. -
Szipike83
újonc
sziasztok
Olvastam hogy sokan S7 ről váltottatok i7 re. Érdeklődni szeretnék hogy mi volt ennek az oka. Azért kérdezem mert emberkén olyat szeretne pedig én mondtam neki hogy szuper ez a kis szifon.
Kérdés ki lehet kapcsolni a Safariban hogy ne váltson előző oldalra azzal hogy a képernyőt huzogatom, csak hogy a kis nyílkal tudjak váltani
Köszi előre is
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Egyébként bármikor tudod aktiválni, állítsd át a területet nagy Britanniára és már elérhető is lesz a News ficsörrel együtt.
Meg lehet egyébként mókerolni ha leszedsz egy boon. Nevű appot, múltkor már írtam róla, azt hozzá lehet adni a walletba. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
A Wallet a mappa, az Apple pay a file.
Nem megy Magyarországon az Apple pay, 7 országban elérhető az EU-ban.
De ha az adott országban még nem elérhető hiába akarnád használni, kell hozzá kártya, amit viszont nem fogad el ha a bank nem engedélyezte.
Szóval nem, nem használható még. -
Szipike83
újonc
-
Roland861010
veterán
Az Apple Pay akkor most megy itthon legálisan ?Vagy arra van a Wallet ?
-
mrdavid
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mit lehet tenni azzal, hogy amikor a telefonon kijelzője kikapcsolt állapotban van, ne váltson át minden esetben wifiről mobilnetre (wifi assist ki van lőve egyébként), sajnos nem találtam rá megoldást, hátha ti tudtok valamit tutit mondani!
Előre is köszi
-
Szipike83
újonc
Sziasztok,tudnátok abban segíteni hogy miért nem tudok app storebol letölteni sem WiFin sem mobilneten keresztül. Rányomok hogy letöltés gondolkozik és semmi. Próbáltam visszaolvasni amiket írtatok de valahol az 5500.hsznél yoyozott a szemem. Vasárnap óta van nálam 32gb i7. Ez az első szifonom eddig kifejezetten zavart ha valaki iPhone hoz ragaszkodott. Nos ez elmúlt nagyon szeretem eddig a kicsikét,megfertőzött. Sokat írtatok tokokról én ilyen gyors megoldásnak médiába vettem sima átlátszó szilikon tokot és nagyon jól mutat. Mondjuk nekem a rose van azon nagyon jól néz ki és persze védi.
-
szekra
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Vannak ilyen "magic" gradient hatterkepek, googlezz rá, azzal lehet. Meg JB-el.
-
-Ben-
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem.
-
kovacscsi
tag
Sziasztok,milyen üvegfólia az amelyik az i7 szélén szépen van rajta nincs olyan levegős kinézete? Nem teljes keretesre gondolok,létezik olyan? Köszi☺️
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Az íróasztalomra keresnék valami dokkolót vagy telefontartót. Tudtok valamilyent ajánlani ami olcsóbb mint a gyáriak?
Köszönöm!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha az is ki van kapcsolva magától nem tud bekapcsolni, max az álom manó benyomja.
-
Roland861010
veterán
Reggelt!
Az mitől van , hogy a wi-fi éjszakára ki van kapcsolva de reggelre a mobilnet bekapcsol magától ?Ja és a wi-fi asszisztens ki van kapcsolva! -
tarcsika
tag
A gyári lightning-jack csatlakozóra ugyanúgy vonatkozik az 1 év garancia mint pl a fülesre vagy a töltőre? Ma gondoltam előveszem a táska mélyéről! Erre úgy torzít meg recseg benne a füles mint az állat! Asszony 6osában pedig gyönyörűen szól! A lightningos füles is nagyon jól szól! Úgyhogy tuti az átalakítóval lesz vmi! Egyébként nem is tudtam hogy a régebbi modellek (5s, 6, 6s) támogatják a lightningos fülest!
-
kchris78
veterán
ez igy van, de ha leesik a wifirol, vagy egy ujracsatlakozas eseten (kikapcsolt kepernyovel ha van mobilnet van nincs wifi) mivel mindig a 2.4-es lesz erosebb mindig a 2.4-re csatlakozik ha ismeri azt is...
meg akkor is ha az 5-os elorrebb a sorban... nekem az elfelejtetes jott be... persze ehhez kell eros AP aminek az 5G-je eleg eros. (aliexpressen 30par dollar 1Gbites
). -
B-L-A-C-K
titán
Bocsesz topikgazdág, néha a mester is hibázhat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd utána is készíts fotót. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rá megyek egy kis polír papírral jó az úgy neki