Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola96
senior tag
-
col
addikt
válasz
Ed Parker #5995 üzenetére
(Sorry ez 7etape-nek ment volna
)
Nyilván. De ha egy digitális kamerát veszel a kezedbe, azt is használhatod automata módon, vagy te állítod be, ha értesz hozzá. Amúgy nem nehéz ingyenes, nyilvános és jó fotoappokat letölteni ehhez sem, aki kicsit többet akar önállóan bíbelődni vele. -
col
addikt
Jobb igen. Nyilván van benne kampány is, reklám, de azért láttam már ügyes amatőröket, akik elég minőségi képeket csináltak. gyakorlatilag egy átlagos digitális kamerával már simán felveszi a versenyt, sőt
Ha jól rémlik egy hivatásos fotós is egy I7+-t használt egy sportesemény alkalmával, azzal fotózott és a fotós szakma is elismerte, hogy bizony nagyon jó. Az extrém helyzetekre meg persze, hogy nem alkalmas. Hiszen az objektív fizikai mérete már korlát, tehát éjjel, rossz fényviszonyok mellett ez sem képes csodára. -
col
addikt
-
Ed Parker
nagyúr
-
sEtuke
tag
Üdv Urak.
Garanciában végül kicserélték a beázottnak hitt 7-esem, ha valaki késztetést érez áron alul egy aktiválatlan RoseGold(férfiasságom remélem megmarad) készülék íránt...
-
-Ben-
veterán
Én az i6 óta várom, hogy újra üvegbe boruljon a szifon. Nekem a 4S volt a kedvenc, de számomra az i5 formaterv üveg hátlappal lett volna a tökéletes mobil. Mindenesetre azt viszont nem szeretném, ha olyan nagy dizájnváltás következne. Legyen új, de azért alapjaiban maradjon iPhone. Összességében az első iPhone óta egészen mostanáig se változott olyan sokat a dizájn, hogy ne ismerjük fel a telefont...
-
zola96
senior tag
-
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #5965 üzenetére
Igen, ha valaki most vesz telefont, annak hivatalos áron is megérhet + ~40 ezret az i7. De 6S-ről cserélni már nincs sok értelme, sőt... 6-ról se biztos, ha már megszokta az illető az 1GB ram hátrányait. Egyszerűen nem ad annyival többet, hogy megérje váltani, ezért is „csalódottak” sokan.
-
Tibee86
nagyúr
Csak az az egy baj van, hogy mindössze 30 ezer forint különbség van a két készülék között, ami ilyen összegnél annyira elhanyagolható, hogy már pl. csak a "vízállóság", optikai képstabilizátor, kicsit jobb akku, külső (persze ez szubjektív) miatt is bőven megér annyit a 7.
Én mostanság fogom nyugdíjazni az 5S-t, de ilyen kis difi mellett eszembe se jut, hogy 6S-t vegyek. -
Pjaard
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #5905 üzenetére
én is egyre jobban azt érzem, hogy felesleges volt i7-et vennem
nekem a hátulja nagyon nem tetszik, igaz tok van rajta.. de nekem a 6/6s hátulja sokkal jobban bejön
a kamera.. nem tudom. asszonynak ugye 6s van, de nem veszek eszre semmi különbséget. igaz, lehet, hogy sötétben nem híg fos kepét keszit, csak fost. sose szerettem sötétben mobillal fotózni, igy ez az opció számomra nem értékelhető. meg szerintem nem is annyival jobb. nappal, meg normális körülmények között szerintem semmivel nem jobb, mint a 6s kamerája
attól függetlenül, hogy nekem a nexus 5x kamera jobban bejött (arról váltottam)összességében megbántam, inkább 6s-t kellett volna vennem.
-
Tibee86
nagyúr
-
-
domerator
veterán
válasz
kchris78 #5957 üzenetére
Másképp pedig nem tudom megoldani... pont azt a rendszert alakítottam ki hogy a rövidebb hosszabb autoutjaimon nemcsak hallgatom a zenét hanem újabbakat probalgatok, valogatok, nem töltöm otthon ezzel az időt számítógépen, ezért van spotify premiumom meg 25 giga mobilnetem a mifin.
Amúgy persze hogy van töltő a kocsiban ... illetve én durván nyomom mert mindig egy powerpackrol töltöm a telefont hogy tuti csak zavarmentes egyenfeszültséget kapjon a cucc.
-
Ed Parker
nagyúr
Azt tudja valaki mitől van hogy egy 40perces iPod ma már zene alkalmazásban hallgatva halkan elalváshoz zeenét, flight módban mitől fogyaszt 25%-ot az akksiból?
40 percre van állítva az időzítő, akkor lekapcsolja a zenét. -
válasz
domerator #5952 üzenetére
Én max 1-1 órát szoktam Spotify-on zenét hallgatni,de nem vettem észre hogy jobban enne mint a Zene vagy a Podcast app.
Nekem a 7óra BT-s wifin zenélés 3óra Spotify-jal és 4óra TuneIn app-pal volt az éjjel.
Ahogy éjjel menet közben nézegettem,a Spotify online zenéléssel cirka 15-20%-ot evett meg. -
domerator
veterán
Na ugye hogy sokat eszik a BT... kabellel meg valami rohadt ergya ahogy szól a kocsiban... nagyon el lett qrva a jack bemenet a pözsóban.
Ja... és nem mobilnetrol megy a zene a kocsiban hanem wifirol, Telenoros myhome mifit viszek magammal, szóval meg a mobilnet nagyobb fogyasztása sem játszik.
Most jutott az eszembe... spotify zenehallgatás nem fogyaszt többet mondjuk saját MP3 lejátszásnál?
-
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K #5945 üzenetére
Ebben az a nem a legjobb hogy a BT lejátszás ilyen sokat fogyaszt. Valamint sajnos nem jön le a statisztikából hogy mennyit volt bekapcsolódva a display. Ez a 24 órás adat egy marhaság.
Az igazat megvallva mondjuk simán kibirta késő estig - igaz 20% alatt most először engedélyeztem az akkukimelo módot - szóval igazán panaszom nem lehet,csak fura hogy a kékfog ennyit fogyaszt.
A gumi lábak pedig teljesen egyediek, szerintem a világon nincs ilyen szóval tessék az ötletet elismerni, nem ér le az alja az asztalig és nem karcolodik.
Mas téma: szerintem valamit reszeltek a szöveg kijelölésén mert most viszonylag egész pontosan ki lehet emelni egy egy szövegrészt, régebben ez halál volt.
-
kchris78
veterán
válasz
Sir Riccio #5917 üzenetére
azert mert baromira fogyasztja a telefont. es ha tied a telefon tied a notebook amivel hasznalod akkor amig a notival hasznalod a hotspot funkciot addig nem a telefont nyomkodod
. legalabbis az esetek 90%-ban ez az eset..
-
col
addikt
Üdv
!
Pár napja egy 7+ Jet Black 128 gigás boldog és elégedett tulaja vagyok, csatlakozom az itteni közösséghez is -
-Ben-
veterán
Úgy tűnik megférfiasodunk.
Mondjuk még mindig én vagyok a legkeményebb a lakkfekete csicsadobozzal.
-
domerator
veterán
válasz
Sir Riccio #5915 üzenetére
Nálam oké a hotspot, 10.3 béta, csatlakozik a laptop rendesen és stabilnak tűnik, most is arról írok.
Ja, i7 128GB
A vigyázáshoz és toknélküliséghez:
Pont ugyanígy vagyok vele, meguntam a tokozást, most semmi nincs rajta, csak az aljára ragasztottam négy szilikon talpat (mint a számológépeken szokott lenni)hogy védjem a kamera szélét... és élvezem az eredeti formát, anyagokat
-
csabiks
senior tag
válasz
en pont ma osztottam netet kollegaknak semmi gond nem volt (i7 128gb 10.2.1)
-
Sir Riccio
addikt
Apropó, tok. Ilyet rendeltem most. Teljesen jó a fogása, látszatra védi is és majdnem teljesen eltakarja, hogy rózgold. Szóval aki tokot venne annak ajánlom.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Egyébként ha valaki Baranyában cserélne rózgold 128-asra feketét az írjon egy PÜ-t. Hátha valaki pont erre gerjed.
-
-Ben-
veterán
válasz
Ráadásul az a probléma, hogy nem értem az okát.
Mindkét készülékre nyomtunk egy force resetet, utána hirtelen jó lett, viszont 10 perc múlva eldobta az embert és ismét nem tudott csatlakozni....
-
Sir Riccio
addikt
Ráadásul külön baziidegesítő, hogy amíg csatlakozik addig villog felül, hogy egy készülék csatlakozik. MIÉRT?
Oké, legyen egy ikon ami jelzi, de egy plusz sávon ennek tényleg villognia kell? Minden más rendben van és működik, de androidról váltva az első almás hiba, felidegesít.
-
-Ben-
veterán
válasz
Nálam is sz@r... Pont tegnap szenvedtem vele. Ugyanez, mint nálad...
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! A személyes hotspot másnál is nyűglődik? iPhone 7, 128GB független, 10.2.1. Párom 6-os iPhone-jával próbálna csatlakozni, sokszor nem is látja, vagy ha igen nem fogadja el a jelszót, eldobálja a kapcsolatot, ha valamelyik készüléken kikapcsolom a kijelzőt akkor szintén lekapcsolódik (de vissza már nem). Van ötletetek? Köszi!
-
válasz
B-L-A-C-K #5911 üzenetére
Én megvettem rá a gyári tokokat.A szilikont és a bőrt.Mivel nekem 7 Plusom van nem egy kucsi telefon!De ha belerakom a gyári tokokba akkor sajnos "bunkó" lesz a figása.Elveszti a kecses vékonyságát, egyszerűen gáz. A feleségem is azt mondja hogy felesleges így védenem!Vigyázzak rá de ne vigyem tulzásba.Neki a 6S-én egy üvegfólia van meg egy hajszálvékony szilikon tok!Semmi baja.Csak figyel rá hogy hova teszi stb.
Nekem ugye nem JB van hanem sima fekete. -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #5907 üzenetére
Az más tészta megint, ha nem bírsz várni vele akkor persze hogy nagyobbat buksz, megjelenéskor aki megveszi, és 1 év múlva eladja az kalkulálhat 80-90 ezres negatívval, viszont aki vár ~fél évet, és utána adja el 1 év múlva annak mint írtam már csak -20-30 ezer lesz a bukó. Viszont ezt csal az számolgassa így akinek ez a hepppje, mint pl nekem, van aki leszarja mennyit bukik rajta ez idő alatt.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #5904 üzenetére
Eleve jó áron kell megvenni, és reális áron kell eladni, ez a kulcsa csak, én minden telefonomat elég hamar eladok általában, szóval nem piaci ár felett kell kirakni, és akkor lesz vevő 15 ezres alku nélkül is...
Más mindenkinek: Egyre jobban érzem felesleges ez az i7, pedig 1 évig mondtam megtartom, lehet kellene egy 6S ami nem hibátlan külsőre, így nem kell babusgatni mint ezt, és tokozni, felhasználói teljesítményben meg ugyan az. Vagy B opció, ezt le ejtem és leszarom ezt is utána...
-
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #5900 üzenetére
a baj az hogy sok ember - koztuk en sem - nem tudom "jol" eladni... ha kirakom eladasra es jon gyorsan valaki aki megvenne de mondjuk alkuszik 10-15-ot az arbol, akkor inkabb azt mondom vigye, nem varok meg napokat - esetleg heteket
. igy majdnem maris duplazodik az eves koltseg
.
-
kchris78
veterán
az arak sajnos a dollar erosodese miatt is magasak.. az euroval szemben is... meg persze az apple mindent "kitalalt" hogy valamivel lehessen dobni az alaparon... europaban amugy en ugy tudom svajcban a legolcsobbak az arak, de az nem eu szoval ha megnezik hova szallitgat az ember esetleg tobb apple cuccot, megszivhatja az ember.
-
Gigicuci
senior tag
Áruljátok már el, mert nagyon hülyének érzem magam:
Kikapcsoltam a billentyűhangot, de ennek ellenére ha hívok valakit, a tárcsázóban a számbillentyűk lenyomásokor püttyög a teló.
Ki lehet ezt kapcsolni, vagy én vagyok ennyire béna?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest