- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
sEtuke
tag
Üdv Urak.
Garanciában végül kicserélték a beázottnak hitt 7-esem, ha valaki késztetést érez áron alul egy aktiválatlan RoseGold(férfiasságom remélem megmarad) készülék íránt...
-
sEtuke
tag
Ez nem tul biztato.
Remenykedem hogy nem attol a "par csepp" viztol keletkezett.
Ha megvonjak a garanciam, van lehetosegem sajat koltsegen valahol szervizeltetni ?
Koszonom, koszonom -
sEtuke
tag
Üdv Mindenki.
i7 ma késő délután olyat kezdett játszani hogy nem hajlando "rezegni", sem némításra, sem "homegombra"
Többszöri hard reset, restore sem oldotta meg.
Valaki találkozott ilyennel ? -
sEtuke
tag
Békéscsabán és Gyulán is csak rose volt készleten, így kénytelen voltam, már hozzászoktam, kerül majd rá egy tok, és alig lesz nyoma, hogy valójában rózsaszín
Ügyintézőnek is az első szava hasonló volt, "azthittem neked kell a készülék" (elözőleg rendeltem nálluk egy spacegray 6s-t, de rájöttem hogy nem sokkal többe kerülne havonta a 7) -
sEtuke
tag
Sziasztok!
Információgyűjtés kapcsán írok , 3 napja énis boldog tulajdonosa vagyok egy RoseGold 7-esnek
Imént találtam facebookon egy posztot, mialatt azt kérdezi a szerző hogy amerikából hozott 7-es müködik-e itthon ?
Odaírtam alá, hogy lehetnek vele gondok, mivel oda Qualcommos chippel szerelt készülékek kerültek, ami az ottani hálózatokra van leginkább optimizálva, be is linkeltem nekik HAndras írását az imagazinról, de olyan sületlenségeket írnak össze-vissza, fogom a fejem.
Szerintetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest