Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B-L-A-C-K #5911 üzenetére
Én megvettem rá a gyári tokokat.A szilikont és a bőrt.Mivel nekem 7 Plusom van nem egy kucsi telefon!De ha belerakom a gyári tokokba akkor sajnos "bunkó" lesz a figása.Elveszti a kecses vékonyságát, egyszerűen gáz. A feleségem is azt mondja hogy felesleges így védenem!Vigyázzak rá de ne vigyem tulzásba.Neki a 6S-én egy üvegfólia van meg egy hajszálvékony szilikon tok!Semmi baja.Csak figyel rá hogy hova teszi stb.
Nekem ugye nem JB van hanem sima fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest