Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Se maga az iPhone (készülék), se az iOS nem olyan már, mint volt. Az iOS10 eddig az i7 -en fut a legrosszabban. Nálam is szaggat, laggol... Korábban ilyen elképzelhetetlen volt. Remélem, hogy összeszedik magukat, de nem vagyok abban biztos, hogy július előtt sor kerül erre.
-
mrc4y
tag
válasz
Tibee86 #4397 üzenetére
lol, csak az a bajom vele hogy nem ezért váltottam androidról hogy kapjak egy bugosabb, fagyósabb rendszert, mert a híre az pont az ellentéte volt, erre többször kaptam fagyást 6 nap alatt mint androidon 4 év alatt
szóval bizakodom hogy azért hamarabb összeszedik magukat
és most félreértés ne essék meg nem akartam senki lelkébe gázolni ezzel mielőtt vita kerekedne h android vs ios mert sosem lesz vége, én ezeket leszámítva eddig pozitivan csalódtam
jobban tetszik az iphone mint gondoltam
-
mrc4y
tag
válasz
B-L-A-C-K #4394 üzenetére
értem, hát akkor várok türelmesen
, a kontaktos problémámban tudnátok segíteni? minden szinkron be van kapcsolva és neten is olvasgattam utána, de egyszerűen nem megy a cloudra át egy kontakt sem, egy megoldást amit találtam majd otthon gépen hogy export-import-al a 2 fiókon keresztül ezzel a vcard formattal.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha safari vagy az már iOS bug, erre meg kifognak dobi egy gyors iOS finomhangolásos frissítést...
Engem az idegesít pl van egy fotós app amit használok (Hello Camera), na itt most 10.2-es frissítéssel amit fotozok nem nyitja meg a program, mert nem kompatibilis 10.2-vel még, és régen is volt már hogy az app fejlesztők csak rá hónapokkal csinálták meg, szóval addig használni se tudtam...
-
B-L-A-C-K
titán
-
mrc4y
tag
10.2 óta sokszor fagynak az appok, safari, beállítások bármi... gyári visszaállítás segíthet vagy inkább szerviz? 6 napos telefon... vicc...
-
jilian
addikt
Miért nem tudok mobilnettel appstore-bol letölteni?
Engedélyezve van, de nem tudok 100 mb nagyobbat indítani.
Már felgyült 10 Gb... -
rayoliviero
veterán
Nálam nagyon merül az akku 10.2 szoftverrel.
-
-Ben-
veterán
válasz
Joker94Hun #4372 üzenetére
Vágj ki mindent a multitaskból, nyomj egy hangerő le+lock(power) újraindítást, aztán meglátjuk, hogy jó lesz -e..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Joker94Hun #4372 üzenetére
Valami eszi a háttérben, derítsd ki mi...
-
Joker94Hun
tag
Sziasztok.
2 hónapja vettem egy 128gb-os 7-est. Néha, eddig 3x előfordult hogy gondol egyet a telefon és elkezd merülni mint az állat és mellé melegszik is.Más is tapasztalt hasonlot? Van erre megoldás?
-
-
válasz
B-L-A-C-K #4366 üzenetére
Azért, mert amikor megvettem a 6S-em, akkor a full Zedge ment fel, mint az androidra. Aztán a 7-es esetében már külön van zedge wallpapers, meg ringtones. És ha belemegyek az androidos zedgbe, ami eredetileg fent volt a 6s-en de ios verzióban, akkor kereséskor nem ugyan azokat adja ki háttérképnek. Itt a kezemben a 6S. Ha beírom a keresőbe, hogy iPhone vagy iPhone 7 akkor egy valag "gyári" háttérképet ad ki. Ha beírom abba ami a 7-esen van és tegnap linkeltél, akkor az iphone-ra ad egy háttérképet és teljesen más képek jelennek meg.
Egyébként el vagyok nélküle, de ha már megkérdezted, rosszabb lett mint volt a program.
-
-
TechN7ne
nagyúr
Hát skacok ,nagyon jol pörög a rendszer!
-
mrc4y
tag
miért nem képes az icloudba elmenteni a kontaktjaimat? amint kiveszem a google fiókom máris üres a kontakt listám... icloud kontaktok szinkronja be van kapcsolva
-
Sdmv8
tag
Háttérképek Plagnek.
-
-
Ki milyen háttérképet használ?Van valami fasza kép a telefonhoz?Uncsik a gyáriak és olyan jót nem találtam a neten.
-
istibond
tag
-
-Ben-
veterán
válasz
istibond #4336 üzenetére
Az van, hogy ez egészen egyszerűen ilyen..
Kipróbáltam sokféle módon, mindig megkaptam azonnal az üzeneteket, kivéve amikor nagyon sokáig nem nyúltam hozzá. Ekkor 2 percet „késett”. Szvsz, ha kellő ideig nem nyúlsz a telefonhoz, akkor lekapcsol a WiFi, majd bizonyos időközönként frissít és begyűjti az értesítéseket. Emiatt késhet ekkor valamennyit, de ennek minden iPhoneon így kell működnie. Nekem mindig is így működött.
-
Ed Parker
nagyúr
hehe, csak bevallották
[link] -
zola96
senior tag
Mikor nyomkodod első bekapcsolásnál a telefont akkor el fogsz jutni 4 felsoroláshoz: Visszaállítás iCLoud mentésből, itunes-ból. És az kell neked. Rákattintasz, hogy Itunes mentésből ekkor kéri a teleofn, hogy dugd rá a telefonod a gépre. Célszerű előtte frissíteni az iTunes-t, hogy a legfrissebb legyen rajta. Valamint az sem árt, ha emlékszel az AppleId-d jelszavára! Mert kérni fogja. Azután mindent magától végez a telefon, mármint miután rádugtad a gépre.
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Visszakanyarodtam az IOS-hez, kis Android kitérő után.
Szeretném kérdezni, hogy az akkor használt dolgaimat hogyan tudom visszaállítani?
Köszi,
oil -
istibond
tag
Meg annyi hogy a helymeghatározasnal a rendszer szolgaltatasokon belul a wifi halozat ki van nyomva. Nem tom ennek lehet e kozze hozza.
-
istibond
tag
Ertem. Nem tom nalam mi lehet a gond kikapcsolt 4g nel. Ma reggel is azt latom hogy 4gn a telo majd belepek es atvalt wifire de az ertesitesek megjottek hiszen ment a mobilnet. De volt olyan is hogy kikapcsolva a mobilnet es reggel egy ertesites se jott meg, beleptem es sorra kaptam meg mindent. Bezzeg az SE mindent megkapott szinten kikapcsolt 4g vel.
-
istibond
tag
Irtam par napja ezt a wifi eldobalast lezart kepernyonel amit csak a 7 csinal es az SE nem. Most is kb 5 percig nem nyultam hozza es mar nincs ott a wifi jel csak ha belepek a teloba, igy az ertesitesek nem jonnek meg.Kiprobaltam most a 7 et egy masik routerral es ugy nez ki hogy azt egyaltalan nem dobja le es minden ertesites meg is jon.
Irtak tobben is hogy ennek ilyennek kell lennie hogy ledobja, en ezt ertem de akkor most mas routernel hogy hogy tartja ? Illetve az SE is barmelyik routeren. A 7 Asus routert eldobja , a dlinket nem.
Valaki erti ezt? Mi lehet a gond az asus routernel?
Koszonom. -
tarcsika
tag
Üdv! Olyan problémám akadt hogy a kikapcs gombal nem mindig tudom megszakítani a hívást! Van amikor csak szimplán lezárja a kijelzőt és a hívás ugyanúgy ott van a zárolt képernyőn buborék formában! "Nincs is ezzel semmi baj míg nem anyósommal beszélek" azt hiszem hogy kinyomtam, anyázok egyet, közbe meg még ugyanúgy vonalban van! 😀 i7 10.2, asszony i6-osán 10.2-vel mindig bontja a hívást! Valakinek vmi ötlet hogy miért csinálja!?
-
-Ben-
veterán
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Tibee86 #4303 üzenetére
Azért nem jó szó Sztem az árverés, mert itt tkp a vevőt nem károsítja meg semmivel, a készülék kiválóan működik, garit is ad erre az Apple ergo nem látom a két eszköz közötti különbséget.
Értem amit mondani akarsz, ez inkább egy lelki átverés, nem materiális, ugyanis ha nem tudod melyik melyik az egész dolog lényegtelen, de ha megtudod, akkor érezheted magad becsapva.Wolruf: milyen szakma ez?
-
Sajnos csak a múlt szombaton kezdte el csinálni először! Azóta már legalább 4 alkalommal belefutottam. Elötte nem csinálta és semmilyen változás nem történt a telefonon. Nem raktam fel új programot, nem nyúltam a beállításokba stb. Mivel tegnap lejött a 10.2 meglátom mi van. Viszont azok a laggok, amiket fentebb jeleztek a 10.2-nél nálam nincs meg. Sima smoot a rendszer. De ez ugye iPhone 7 Plus.
(#4304) Tomeeka28: Remélem én is, mert eddig nem volt ilyen gond.
(#4302) Gsx-rr: Mivel tegnap este raktam fel, még nem tudok nyilatkozni róla, hogy megszűnt-e a jelenség. Nem állandó jelleggel jött elő, hanem random.
-
-
Látnok
aktív tag
Nekem BB-m volt (illetve még van is), ott ha nem tudod a jelszót a 10. próbálkozás után törli a telefont (majd feltölti a teljes memóriát és ismét törli, hogy nehezebb legyen a törölt adatokat visszahozni), de a telefon ezt követően is használhatatlan marad, ha nem tudod a BB ID-t... és még nem hallottam olyanról akinek a cég visszaállította volna.
Viszont jó telefon az iPhone (mondjuk ez nem is lehetett kérdés), azonban úgy gondolom, kissé túl van árazva.
A facebook ismerősöket csak a Synk.Me alkalmazással tudtam szinkronizálni, ami azért meglepő volt, a (linkedin-ről még azzal sem....)De most már csak egy dolog van, amit nem tudtam megoldani, és zavar, mégpedig a kontaktok icloud-ra történő áthelyezését. Erre ha tudnátok megoldást megköszönném.
-
Ed Parker
nagyúr
Ez főleg akkor fordulhat elő, mint nálam is, mikor két eszköz van rá csatlakoztatva, vagyis nekem a kocsiban csak bt kihangosító van, bt audio nincs, erre egy hoki jbl bt hangszórót használtam, és híváskor volt hogy erre arra kapcsolgatott át mert mindkettő működik kihangosítóként.
Önmagában nem dobálta el, amikor más eszköz nem volt mellette. -
wolruf
őstag
Népek! (főleg autós, kihangosítós népek
)
Találkoztatok már olyannal, hogy a drága i7-esünk menet közben (főként beszélgetés közben) bontja a BT kapcsolatot, visszaveszi ,,kézbe'', majd egyszer csak visszaadja a kihangosítónak? Van egy Parrot 9100-asom az autómban és már kihullik a hajam tőle. A kérdés azért fontos, mert ha nem lesz rá megoldás, akkor már típusú kihangosítón kell gondolkodnom. Futáskor a zenelejátszás teljesen jól megy BT-n keresztül, de autóban ez az eldobálás kissé (nagyon) balesetveszélyes. Találtam neten tippeket, hogy miket kéne csinálni (iPhone-on halózat visszaállítás, kihangosító hard reset -> nem segítettek).
Ha valakinek van tapasztalata, kérem jelezze. Köszi! -
Tibee86
nagyúr
&Ed Parker:
De nincs másik oldal, ebből indult az egész: "A hardveraprón bevett szokás a refurbished telefonokat újként hirdetni, szerintem ez szimplán átverés, az általad említett opció meg aztán főleg."
Ha valaki újként hirdeti és refurbished telefont ad az szerintem akkor is átverés. Egy szó se esett szó arról, hogy jobb vagy rosszabb lenne az egyik vagy a másik. Én is refurbished telefont használok jelenleg is, bármikor vettem újonnan iPhone-t az 1-2 hónap után bedöglött és lehetett cseréltetni.oil120: Valóban nem láttam még, mert esélyt se adtam neki, de hogy megközelíteni se tudja minőségben vagy bármiben abban is biztos vagyok. Itt van pl. egy 6S klón, na most akire egy ilyet rá tudnak sózni eredetiként az meg is érdemli...
-
Toobias
csendes tag
Nekem is laggol a 10.2 multitasking valasztonal szét akadja magát ......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest