Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
kajmika0510 #6595 üzenetére
Nem kell tokba tenni.
-
zola96
senior tag
válasz
kajmika0510 #6595 üzenetére
4 honapja van meg és még nem pattog. csak foltos ha ugy forgatod.
-
kajmika0510
tag
Meg ez megvan 2 hónapja és egyáltalán nem pattog a festék. Ha megveszek egy újat és pattogni fog a festék
róla 1 hónap után szívbajt kapok. Allergiás vagyok az ilyenre -
atee
őstag
válasz
kajmika0510 #6576 üzenetére
A szín nem számít, de a használt/szürke piacon mégis jobban mennek a fekete telefonok.
Egy egy rose pl. már elég jó áron megvehető! Mert szinte csak nők vállalják, kedvelik.
Szerintem balf@sz dolog volt az ezüstöt is fehér előlappal kiadni. Feketével többen választanák ez egész biztos! -
T.ati
tag
válasz
Szerintem arra vonatkozóan tegyél fel kérdést, hogy melyik színnel van esetleg probléma. Izlésről nem érdemes véleményt kérni, ha neked jobban tetszik a fehér, le kell cserélni. Miért fontos az, hogy másnak mi jön be?
Egyébként nekem is a fehér tetszik:-)
Atee: szerintem meg jó dolog volt fehérrel kiadni...
-
-Ben-
veterán
válasz
kajmika0510 #6589 üzenetére
Ez igaz.. De nem tudom. Ha most vennék i7-et, akkor valószínűleg 7 Plus silver lenne.
-
Nem mondom hogy a JB vásárlásakor nem fontolgattam az ezüstöt is,de a fekete nekem mégis letisztultabb a homogén előlapjával,nem látni annyira a kikapcsolt kijelzőt,a kamerát és a többi előlapi cuccot.Volt fehér telóm (S4),de nem tudtam vele megbarátkozni.Nekem az ezüst úgy tetszene,mint ahogy az S7 Edge ezüstjét oldották meg (a látható cuccok ellenére),mondjuk ott a hátlap is ugyanolyan ezüst,az a szín nagyon ütős azzal dizájnnal.
-
-Ben-
veterán
válasz
Nekem a fehér előlap jobban tetszik. I7-ig szinte az összes szifonom fehér volt.
-
kajmika0510
tag
Jöhetne már a 10.3. Valaki a bétánál tapasztalta hogy megjavult az időnként hívás utáni fekete képernyő bug?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Én is a feketére szavazok -bár fugák nélkül már egész jól néz ki az ezüst hátlap-, viszont a fehér előlap szerintem köszönő viszonyban sincs a feketével.
fermacht1994: Szerintem egyszerűbb ha időnként egy fogpiszkálóval kipiszkálod a szöszöket, vagy akár a porszívó is megteszi.
-
kajmika0510
tag
Black te hogy hogy eladod a 7-ed? Vagy már el is adtad?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Telefon legyen fekete, pont.
De ez ízlés kérdése. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
fermacht1994 #6579 üzenetére
Miért ne lehetne?
-
válasz
fermacht1994 #6579 üzenetére
Szívd ki szájjal.
Sűrített levegővel annyira ne szórakozz szerintem... legalábbis közelről.
-
fermacht1994
aktív tag
Heti 1x szerintetek ki lehet fújni palackos sűrített levegővel a lightening portot? Iszonyú sok kosz megy bele.
-
válasz
Nekem jobban tetszik a beleolvadt káva a kikapcsolt kijelző színébe. Anno silver 5S-t vettem de 1 év után már bántam, hogy nem space grayt, s akkor meg is fogadtam, hogy soha többet fehér telefon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gondolj bele akkor tök ciki leszel mert azt hiszik az csak egy 6S...:/
-
kajmika0510
tag
Egy hónapos az iPhone 7-em. Matte black. Pár napja fogtam a kezemben egy silvert. Most eltudnám adni annyiért amennyiért tudnék venni egy silvert. Vagy max ráfizetnék 2-3 ezret. Nem tudom mit csináljak. Meg hát ugye nem mind1 hogy dec 24 ig garis vagy február 20 ig a jövőre nézve, Nekem valahogy a fehér előlap jobban kiadja a telefon formáját, és minőségibb érzetet nyújt. Ki hogy van ezzel?
-
joebacsi4
tag
Köszönöm srácok mégegyszer a segítségeteket!
Majd eldöntöm, hogy hogyan juttatom el a telefont szervizbe, de a fejleményekről mindenképp beszámolok ha vége a sztorinak. -
nji
aktív tag
-
nji
aktív tag
sziasztok,
érdemes most iPhone 7-et venni vagy várjam meg, amíg megjelenik az új és akkor gondolom sokat esik majd a 7-es ára.
A 32 GB-os mire elég? Jobb inkább a 128-as? (Szerintem megtartanám az android telefonomat is, ami nem fér rá az iPhone-ra az majd meglesz androidon. )
Inkább a biztonságos "bankolás" és a jobb fotók miatt kellene az iPhone.
Köszi! -
joebacsi4
tag
Folytattam a tesztelést és ismét előjött a hiba. Szerintetek egy rendszer visszaállítás segítene vagy felesleges?
-
bigsee
addikt
Fóliára/üvegre visszatérve
: tegnap felraktam egy üveget rá, a széle nem igazán tapad. Szedjem le, és várjam meg míg megjön a Nillkin, vagy hagyhatom rajta? Mennyi idő múlva simul ez ki, már ha egyáltalán (eddigi telóimon nem volt sose üveg...)?
-
joebacsi4
tag
Kicseréltettem a kártyát és most így is teszteltem ismét a telefont. Kb. 15x hívtam a számom és eddig mindig csörgött. Remélem tényleg csak ennyi volt a baja
-
joebacsi4
tag
Teszteltem egy kicsit a telefont. Kb. az 5-6. hívásig minden úgy működik ahogyan kell, után jön elő, hogy nem csörög a telefon. Nincs a hívó telefonon kapcsolási hang, de egyszer csak bekapcsol a hangposta. Az i7+on a térerő eközben tökéletes. Kivettem a sim-et, de nem segített.
Holnap kicseréltetem a kártyát, hátha az a ludas. -
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #6543 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy inkább a rendelkezésre álló idővel van probléma. Általában túl későn kezdik meg a gyártást és emiatt persze, hogy nincs már elég idő... Még így is alig jutott 7 Plus az embereknek. Decemberben már lehetett normálisan venni, de november közepén még mindig hiány volt. „Csak” ~2 hónappal kellene előbb kezdeni a gyártást. Persze én könnyen ugatok innen, de szerintem egy ekkora tőkével és brutálisan nagy mérnöki csapattal ezt meg lehetne oldani.
-
Tibee86
nagyúr
Nekik is biztos sokkal egyszerűbb lenne egy beszállítótól beszerezni az alkatrészeket, csak gondolom egy olyan sincsen aki képes lenne eleget leszállítani, így marad ez a megoldás.
Másrészt a vásárlók kb. 90%-ának (lehet még keveset is mondtam) fogalma sincsen róla, hogy kétféle chip van vagy épp kijelző vagy bármi, főleg amíg ezeknek semmi jelentőségük nincsen a mindennapos használat során. -
col
addikt
Akkor az lenne a baj
Igazad van lényegében, egy ilyen árú készüléknél az ember azért bizonyos dolgokat alapvetőnek tartana és elvárna. Nemcsak műszakilag, hanem technológailag is és az ügyfelekkel való bánásmódban is. De sajnos az Apple is kezd besorolni a "fogyasztói társadalom" gyártói sorába, mert úgyis vesz majd újat/újabbat ha megszokta és megszerette. csak az a baj, hogy ezzel sok támadási felületet is adnak és esetleg rajongókat vesztenek. nem beszélve arról, hogy az amúgy-is széles "ellendrukker" tábornak meg remek indokokat.. -
-Ben-
veterán
Egyébként az Apple rendre önmagát szívatja. 6S-nél volt egy TSMC vs. Samsung háború, most i7-nél egy Qualcomm vs. Intel. Anno a 4S idejében az eltérő kijelzők (némelyik sárgásabb volt - és tudom, volt amelyik a ragasztás miatt volt sárga, de sok olyan is akadt, amelyek más gyártótól származtak és másképp voltak beállítva). Nem lenne egyszerűbb minden telefonba ugyanazt szerelni?
-
col
addikt
Ok, csak gondoltam ez is egy vélemény és álláspont
Amúgy valóban nem lehet ezzel sokat kezdeni, mivel ez a chip van errefelé és kész. A hibák nem tömegesek - inkább egyedi készülék (szolgáltató) dolog és probléma, volt ilyen más készülékeknél is - és szerintem valóban nem nagyon észrevehető a kisebb teljesítménye, tudása az egyszerű felhasználónak. -
col
addikt
válasz
Ed Parker #6535 üzenetére
Köszönöm szépen a megtisztelő felvilágosítást és tanácsot. (Persze enélkül is túléltem volna a dolgot
)
Lehet az avatarom ellenére kezdőnek és amatőrnek tűnök, de 13 éve "követem" a prohardvert, úgyhogy alapvetően ismerős vagyok errefelé...
Igazából azért voltam bátor csendben megjegyezni, mert a tok kérdése, talán nem szignifikáns probléma - pláne szakmailag - egy készülék esetében. Én kérek elnézést. -
Ed Parker
nagyúr
Ha követed picit az iPhone topikokat, tudhatnád hogy míg nem kapható, addig megy a fika meg a spekulálás, miután kapható lesz, vett is 50-100 júzer előkerül a tok fólia kérdéskör.
Ettől van aki már az elején behány, annak azt javaslom hogy skip-elje ezeket a kommenteket, ez minden topikban így volt/van eddig.
Engem nem zavar és nem is annyira érdekel, a 9-ik iphonom van és az első tokot vettem meg rá. -
Köszi mindenkinek!
Remélem hamar javítják,mert marhára bosszantó! -
col
addikt
Lassan kéne csinálni egy független és önálló "Iphone 7 tok tökölés" topicot
-
col
addikt
Ez is egy álláspont
"Az európai modellek az Intel chipekkel tökéletesen működnek a T-Mobile a Vodafone, és a Telenor hálózatain, ahogy minden más európai szolgáltató hálózatán is. Ha a probléma valós lenne, már tömegesen jelezték volna a felhasználók, hogy gondjuk van az LTE internet sebességével, de a normál sebességtesztek melyek nem szimuláltak voltak, sem mutattak ki bármiféle lassulást. A Speedtest alkalmazás segítségével bárki tesztelheti a készülékét. "Ráadásul emlékszem, micsoda remek cikkek jelentek meg tavaly év végén, hogy mindenki figyeljen és ellenőrizze, melyik Chippel gyártott telefont akarják neki eladni és kérjen Qualcomm chipeset (még a típus, illetve model számot is megadták, amit persze kívülről nem lehet ellenőrizni). Igaz, hogy az nincs is itthon forgalomban
-
joebacsi4
tag
Hi!
Elérhetőségi problémátok nem szokott lenni? Mióta megvan az i7+ 2x kaptam sms-t, hogy nem fogadott hívásom volt, de a telefon nem jelzi a nemdogadott hívást. Ezelőtt nem volt ilyen :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest