Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Tudtok valami pletykát a végleges 10.3 megjelenéséről? Látom, hogy már a 7. beta szaladgál itt-ott
-
Tibee86
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Én se örültem mert féltem attól, hogy totál lenulláz mindent. De szerencsére semmi nem tűnt el. Amíg van jótállás+ szavatosság annyira nem hat meg, olyan iPhone-t még nem sikerült újonnan vennem amit ne kellett volna 1-2 hónapon belül leadni. Ezen úgy is volt a dobozból kivéve egy pici sérülés, nem fogom bánni ha cserélik egyszer majd.
Ami még furcsa számomra, hogy egy ki- bekapcsolás után nem mutatja az akkumulátornál a készenlét/használat időt. Ez másnál is így van? -
B-L-A-C-K
titán
Megjött 1.5 hónap után.... ez a drága üvegfóliám (most 20 dollár, én még 11-ért rendeltem akciósan). Csomagolás, és a hozzávalók itt is rendben vannak, mondjuk ezt el is várja az ember ha nem 500Ft-os fóliát rak rá. Viszont sajnos a szélénél ennél is marad hézag, azaz ez sem tökéletes még. Az egész fólia hasonló mint a Nillkin, talán valamivel vékonyabb (ez 0.26mm, Nillkin nem tudom már mennyi), illetve a felülete mintha jobb lenne egy hangyaf@szánnyit. Valamint egyből szépen felmegy, nem marad alatta levegős (Nillkin esetében ez előfordul hogy marad, de pár nap után eltűnik annál is)
Jelenlegi áron nem ajánlom, de akcióban 10-12 dollárt megér, többet nem.
-
kchris78
veterán
válasz
nostress
üzenetére
Tőled függ. Én nem venném a drágábbat. Akkora a difi hogy ebből már szinte kijön egy kijelzőcsere is ha leesne!! És itt az egyenlet: hasonlítsd össze a plusz díjat azzal az összeggel amit akkor kellene fizetned ha valami gond van. Plusz, azzal hogy te mennyire sűrűn ejted le a telefonokat.. Én tudok rá vigyázni erőfeszítés nélkül, 5 évente egyszer ejtem le kb. Ebből kijön hogy nekem nem éri meg a drágább.
Régi notebookomra is megvettem az AppleCare-t okosban Kanadából, persze nem lett rá szükség de emiatt el is "kellett" adnom lejárat előtt fél évvel hogy drágábban tudjam adni ill megvegyék könnyebben... -
Tibee86
nagyúr
válasz
Parallaxis
üzenetére
Mindent értek, ez nem jutott eszembe.

-
Tibee86
nagyúr
Kikapcsoltam a telefont addig amíg egy fóliát felraktam, majd bekapcsolásnál az a kép fogadott mint első aktiválásnál. Választhattam nyelvet, wifi hálózatot, id-m jelszavát kérte majd időzött kicsit az icloud-dal és üdvözölt az új iPhone-om.
Ez valami ios10 feature, vagy csak szimplán megzavarodott a telefon? -
Tibee86
nagyúr
válasz
Parallaxis
üzenetére
Igen, pont rájuk gondoltam.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
nostress
üzenetére
Nekem évek óta van rajta biztosítás igy én pont lesz@m mi van a telefonnal.
Nem kell azon parazni hogy leesik vagy akármi is történik.
3 generációval volt is gond a többivel nem, de megnyugtató hogy van kihez fordulni ha lenne valami.
A gyári barna bőrtokot is csak dizájn miatt vettem, hogy végre picit másképpen nézzen már ki
-
nostress
tag
Én még mindig nem tudok dönteni...
Szoktam vigyázni a telefonokra, de ha lenne valami baja, akkor nem lenne olcsó a javitás. 
-
D4ni
őstag
Jöttem én is egy Telekomos 128-as Mattal , s7 edget váltott

-
Tibee86
nagyúr
válasz
Parallaxis
üzenetére
Ez valóban igaz, csak nem mind a három szolgáltatóra.
Ahogy korábban írtam az eladóval meg lett beszélve, hogy ha a későbbiekben szükséges lenne akkor szívesen befárad velem az egyik üzletbe elintézni. -
Parallaxis
addikt
válasz
Tibee86
üzenetére
legyen mondjuk 15 és akkor 165-ből megvan a 256 ezres telefon. Itt hardveraprón vettem.
Azt tudnod kell, hogy a függetlenítés csak akkor lesz meg, ha készüléken már semmi részlet és a hozzá kötődő előfizetésen semmi hűség nincsen. No meg az eredeti vásárló kell hozzá, mert csak ő kezdeményezheti, te nem.
-
nostress
tag
Na most teljesen elbizonytalanodtam...
Fogalmam sincs, hogy megér-e plusz 50 ezret +1év gari, meg 3 év biztositás... Nincs erre valami egyenlet? 
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
nostress
üzenetére
Jó azt elhallgattam, hogy szolgáltatós.

De ha emlékeim nem csalnak akkor 10 vagy 15 ezer a hivatalos függetlenítés (az eladóval megbeszéltem, hogy ha szükséges akkor elintézi majd nekem), legyen mondjuk 15 és akkor 165-ből megvan a 256 ezres telefon. Itt hardveraprón vettem. -
válasz
fordfairlane
üzenetére
-
Gigicuci
senior tag
Lesz rá remény szerintetek, hogy a FB messenger értesítési hangja cserélhető legyen iOS11-ben?
Írogatnak nekem napközben és a gyári ping hang kikezdte az idegrendszeremet. Jó lenne megkülönböztetni zárolt képernyőnél.
-
B-L-A-C-K
titán
-
nostress
tag
Bemegyek ma és döntök. Köszönöm mindenkinek!
-
válasz
kchris78
üzenetére
2x volt dolgom biztosításos ügyintézéssel,1x én zúztam le a telómat (rommá tört),de Telekomnál mindenféle gond nélkül cserélték,persze ott kellett önrész is.
2. alkalommal húgom cseréltette a lezúzott 5S-ét Media Markt-ban,ott se szívóztak.
Szóval eddig pozitív a kép számomra. -
válasz
nostress
üzenetére
Mivel itthon nincs Apple Care,így ez nem Apple gari,mármint a plusz.
Az extra garanciális javítások elvileg nem bolti garival mennek,hanem ezek is beletartoznak a biztosításba.
Tehát ha beszarik mondjuk a home gomb,akkor azt is ingyen cserélik a 3. évben is,és ha lezúzod a telót,akkor is javítanak vagy cserélnek. -
nostress
tag
"Díjmentes javítás(ok) Az Apple egyéves (1) korlátozott jótállásával – (MAGYARORSZÁG) megegyező feltételek szerint, valamint meghibásodási és baleseti események esetén a készülék vásárlásától számított 2 vagy 3 éves időtartamra"
Ez pl azt jelenti, hogy a bolt vállal garanciát, ergo sima bolti jótállás, vagy az Apple garancia terjed ki? Nem világos. Utóbbival megérni, előbbivel nem tudom.
-
-
törölt tag
Megvettem a Spigen Airskin tokot de nem tetszik, "gumis".
Tudtok olyan tokot ami max 0.3-as és müanyag/keményebb? Az Ozakinak volt tokja még a hatosomon ami olyan volt de hetesre nem találom. -
domerator
veterán
Amúgy az i7-bol is létezik Samsung processzoros verzió? Nálam az Aida TSMC-t mutat.
-
nostress
tag
Sziasztok! Ilyen készüléket szeretnek vásárolni. Van bármi tippelek, hogy megéri-e iStyle, mediamarkt, vagy hasonló boltban vásárolni GSM boltok felett? Elvileg ott is gyári garanciát adnak. Lehet benne más átverés?
Illetve, hogy az üzem idő nektek átlag hány óra kijelző idővel társul? Megéri megvenni 200-250 ezer forintos áron? Várható-e hogy olcsóbb lesz?
Tényleg bármilyen infót szívesen fogadok
Előre is köszönöm
-
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nagyon sokszor hallgatok zenét, ha van pici üresjárat a munkában akkor rögtön netezek, Viber, telefonhívások, néha navigálás, szóval tényleg sokat használom. Ha munka közben hallgatok zenét akkor azt vezetékes fulessel teszem, ha autóban, akkor bluetoothon de mindkét esetben sokszor online spotifyt hallgatok, szóval vagy a mobilnet vagy a wi-fi megy meg pluszban.
Igaz hogy a kocsiban mindig tudom tölteni a telot, de ha nem kell, akkor nem szívesen tölteném csak majd éjjel. Ezzel az akkus tokkal meg tudom tenni hogy erős napon is hagyom merülni a telot mert ha úgy alakulna hogy estére valószínűleg nem lenne elég a telefon szuflaja, biztonságban vagyok mert ott a tok ha kell. Nekem ennyi boven elég. -
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Na kipróbáltam, 10%-nal kezdtem tölteni és 60%-ig töltötte a telefont úgy hogy közben végig mobilnetrol ment a spotify az autóban Bluetooth-szal.
Ez alapján szerintem nyugalomban olyan 60%-ot tud belepumpalni. Ez nagyon jól fog jönni adott esetben, nem kell 2-3-4-szeres külső akku kapacitás. -
domerator
veterán
Bufff... hat a Mophie nem éppen ez a sulycsoport...
Pro: 2750mAh az 1500-zal szemben
Con: masfel centivel hosszabb, 5mm-rel szélesebb és 3,5-tel vastagabb (a telohoz 8,5mm-t tesz hozza, az enyém kb 5-öt) mophie: 154,9x74,2x15,5, kínai: 140x69x12
Mophie tömege majdnem 10 deka szemben az 58 grammal.
Nem utolsó sorban a Mophie akcióban 23ezer, az enyém nem a legolcsóbbak közül 8300Ft volt. -
Viper26
nagyúr
Fotótár nem az iCloud tárhelyet használja?
Ha be van kapcsolva, hogy Wifi-n töltse fel a képeket, akkor viszont igen? -
Tibee86
nagyúr
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nekem 2 hét alatt megjött.
Tök jó tok, két dolgot leszámítva. A hangerőgomboknál eléggé eláll, illetve nem szereti ha sokszor leveszi az ember, mert a lightning csatinál a kis átvező nem sokáig bírja. Enyémet már csak a lélek tartja, pedig max 5-6x lett leszedve, gondolom a gyári ezért se teljesen megy körbe a kereten. -
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Néhány hete írtam ide, hogy olyat csinál a telefonom, hogy néha nem vagyok elérhető. Akkor írtam a szervíznek, leírtam nekik a jelenséget és ők mondták valószínűleg csere lesz. 2 héttel később utaztam fel Pestre és akkor akartam leadni náluk, de ezalatt az idő alatt nem produkálta a hibát a telefon,így nem adtam le. Azóta 1x ismét előfordult. Utánna olvastam a dolognak és valószínűleg nem a telefonnal van baj hanem a szolgáltatónál. A Voice rendszerre állnak át és emiatt fordulhatnak ilyen jelenségek elő bármely típusú telefonnal.
Remélem tényleg csak ennyi a probléma. -
törölt tag
Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok! Spigen Airskinnél van vékonyabb tok hetesre?
-
Leonard
tag
válasz
janist81
üzenetére
Szia, ahogy Secret írta, nem fog a kamera kilógni, bőven beljebb van a tok hátoldalától. Nagyon jó fogása van egyébként a toknak, olyan jó arányos, se azt nem érzed róla, hogy szart se ér, se azt, hogy bunfordi. A hátoldalán a recézés kifejezetten szuper, esztétikailag pedig semmi szilikon hatása sincs, eddig aki látta mindenkinek feltűnt és dícséretet kapott. Annyit csináltam, hogy a telefon hátuljára a gyári fóliából vágtam egy táblát a hátoldalra, így tökéletes minden szempontból, korábban írták, hogy az alá kerülő por kidörzsölheti.
Nekem nagyon tetszik és üveg fóliával még jobb mint nélküle.
Na jó kis marketing lett...
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De ami tényleg „tökéletes” volt számomra, az kb. 3 db a nem kevésből...

Azért más gyártó termékeinél ritkán olvasok ilyeneket. Kicsit jobban is figyelhetnének a minőségre, mert ez ciki.