- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Nekem a 6s+ pár napja frissítettem még mindig villám gyors. Ki érti ezt? 😅
-
Drughi
addikt
Új készülék, elvileg 100%-os akkuval ( hacsak az állástól nem romlik a kondíciója).
Egyelőre várok a frissítéssel.
-
Drughi
addikt
Ma megjött vegre a 6s.
10.3.1. van rajta.Frissítsek?
-
olahdave
tag
Sziasztok!
Ma kaptam vissza aksicseréből.
Érdemes frissítenem 10.3.3-ról vagy ugyanúgy járok, mint az SE-vel?
Köszi! -
Ricardo
titán
"Az Apple nem lassítja a telefonokat!"
Az Apple elismerte, hogy korlátozzák a régebbi iPhone-ok teljesítményét
-
Drughi
addikt
Aki most készül újként 6s-t venni, ugyanúgy lassítani fogja az Apple vagy csak azokat érinti, akinek az akksija már gyengébb?
-
Blue meth
senior tag
@scan: értem. úgy néz ki nekem is be kéne vinnem szervizbe, mert mégsem szűnik a probléma. igazából egyáltalán nem létfontosságú a dolog, csak kissé zavar, hogy egy 100+-os telefonnál 10x kell próbálkozni a megnyitással, hogy ténylegesen meg is nyissa.. tegnap pl imdb appnál csinálta azt, hogy 5 vagy 6. indításra sikerült betöltenie... és most már hibátlanul működik nálad?
@oszy: sajnos igen már többen is írták
szerencsére alig látszódnak, elég halvány karcok, de kéne rá egy üvegfólia.
[ Szerkesztve ]
-
haron06
csendes tag
Közben kicsit informálodva több helyen szídták akksicsere szempontjából az Isamurai-t viszont az Árkádban lévő helyet korrektnek írták, volt már valaki ott aki ott végzett esetleg akksicserét?
-
haron06
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában érezhetően lassult a készülékem láttam hogy dasher X nevű appal (azóta fizetős lett) megmértem és 1200Mhzn pörög Battery life nevű app szerint az akku állapota 76-82 % között ingadozik szerintetek érdemes kicserélni az akksit? És ha igen hol csinálják a legmegbízhatóbban tudnátok valami ötletet adni ilyen zug gsm-eshez nem nagyon vinném...
-
RumiTT
tag
Van lehetoseg az iphone naptarat szinkronizalni a win10 naptarral? Lehetoleg a legegyszerubb megoldas erdekelne, ahol mindket eszkoz figyelmeztet.
-
eliterob
tag
Üdv! Csinálta már valaki ezt új "kérd ki a szolgáltatódtol a függetlenítő kódot és csináld magad programot"?
Hogy működik ez pontosan? Küldenek egy kódot és hova kell beirni vagy mit kell vele csinálni? 🤔
Új -
SoldierL
senior tag
Ma frissítettem. 10.3.3-ról. Nagyon jó lett! Megérte várni! 6s plus.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
iOS 11.2.5-tel nagyon pörgős lett a teló. Sajnos hidegben mindig belassul, cserébe nem kapcsol ki. Elég elszomorito, hogy 8 honap alatt el lehet hasznalni egy akkumulatort...
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
lupus_l
aktív tag
válasz
mazsiii92 #18352 üzenetére
Probléma alapján a csatlakozóban "porcica" keletkezett. Szintén 6s-ből távolítottam el múlt héten egy kiadós adagot (2 éves). Pont azt produkálta, amit leírtál...
Szerintem levegő spray segítségével ki tudod szedni, ha nem, akkor valami nagyon apró csavarhúzóval.
A csatlakozó alsó részén érintkezik a kábel, arra kell vigyáznod, hogy ezt ne sértsd meg.[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy éppen garancián kívüli iPhone 6S, amelyen a következő hiba van.
Ha tölteni szeretném a telefont, és bedugom a lightning kábelt akkor nem tölti. Olyan mintha valami bent nem érintkezne és közben kitolná a kábelt. Ha erővel nyomom a kábelt akkor tölti, viszont ha elengedtem akkor vége. Három eredeti kábellel próbáltam. Próbáltam bevilágítani a csatlakozóba, sajnos nem láttam semmit, kivéve hogy poros. Ha szeretném kitisztítani, akkor mivel tudnék oda bemenni ami nem sérti és közben tisztít is? Sima szívó gép jó lenne vagy valami alkoholos behatolás kellene neki?
Bocsi, hogy nem tudtam összeszedetten írni de sajnos eléggé komolyan érint.
Ha valakinek van más ötlete akkor kérem ne tartsa magában.Köszönöm és üdv,
ZsoltiiPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Blue meth
senior tag
Tegnap tettem fel a frissítést, azóta mintha picit gyorsabb lenne, meg stabilabb is (azóta nem csinálta az apptöltést sem), és mintha az akksi is jobban bírná (reggel szedtem le 100-ról, napközben azért nyomkodtam, este már kevesebbet, de még mindig 28%-on van).
[ Szerkesztve ]
-
exact0624
újonc
Sziasztok fórumtársak! Az lenne a kérésem hogy tudnám átállítani hogy a sorozatfelvételeket ne egyben mentse hanem külön, emlékszem hohy az elején megkérdezte de én balga nem gondolkoztam.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
-
Balazs66
csendes tag
Jegyzeteket szeretném titkosítani. Van erre valami jó megoldás? Esetleg megbízható applikáció?
-
keyol
aktív tag
Sziasztok.Pár napja vagyok egy 6s tulaja.Tudtok olyan alkalmazast amivel wifin mp3at tudok letölteni?! Előre is köszi
-
Endii
tag
Üdv!
Megéri ios 11-re frissíteni? Van valami újdonság benne? Plusz funkció, amivel kényelmesebb a használata a telefonnak?
Egyszer már felraktam. Akkor nem tetszett túlzottan. A control center nekem nem jött be. Meg nem volt benne a balról előszedhető alkalzmazásváltó, de ha jól emlékszem azt már belerakták. Vagy tévedek?
Ami tetszett, hogy az ujjlenyomatolvasó sokkal gyorsabb volt akkor. -
fabri07
aktív tag
Szerintetek van egy garanciában cserélt iphone 7 32gb 3 hónap garanciával 130000 Ftért és van egy Iphone 6s 64gb120000Ftért 1 év apple garanciával, megéri azt a 10 ezer forintot vagy fontosabb a garancia?
-
válasz
domerator #18336 üzenetére
Zsebporszívó a megoldás!
Igen, egyébként a por tényleg karcol. Például nem hiába javasolják a drága fotóobjektíveknél, hogy mielőtt a lencse tisztításába fogna az ember, előtte a port távolítsa el (ráfújt levegővel, ecsettel vagy valamivel), különben a por nagyon meg tudja karcolni.
-
Blue meth
senior tag
És nem mondták/tudod hogy mitől csinálta? Mert a dátumtól kétlem hogy összeomlana az egész teló
és pontosan mit csináltak rajta? 11.2 volt rajta amikor bevitte?
Más: jó szánalmas üveg van a kijelzőjén, akartam rá üvegfóliát, de mondom ráérek vele januárban. Mindig csak a telefon volt a zsebemben, kerültem az érdes felületeket erre nem lett rajta egy ordas nagy karc??? Mégis mitől? nevetséges, hogy gyakorlatilag a semmitől megkarcolódott.. mert ha aprópénz vagy kulcs mellett lett volna, azt mondom oké... de így? Tiszta röhej
-
scan
újonc
Hali! Ma voltam szervizbe és egyből meg tudták csinálni. Szoftveres gondja volt, amit negyed óra alatt orvosoltak. Azt mondta a srác, hogy a dec. 02-es dátumot nem ismeri a telefon üzenetkezelő része, vagy valami ilyesmi. És elvileg akinek az a verzió volt fent, annál ez előjön. üdv
-
fabri07
aktív tag
Igen pontosan.
-
-
fabri07
aktív tag
Egy márciusig garanciális 32gb bontatlan iphoneról mit gondoltok?(az előzőt eladták másnak...)
Kevés a garancia?[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Úgy néz ki megszűnt a probléma, 2 napja reggel csinálta legutóbb az egyik appnál, azóta hibátlanul működik a teló. Igaz azóta egyszer zártam be az appokat, azóta kb ott futnak a háttérben.
-
Aaron14
őstag
Hat holnap reggel elviszem a Care Center-be és megnézzük cserélik-e. Ha nem, akkor sajnos marad ez. Reménykedek egy új frissítésben, ami megoldja, mert iOS 10 alatt ezt nem csinálta.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Lefty
addikt
válasz
Aaron14 #18312 üzenetére
Szifonon volt pont egy cikk. dasherX-szel nezd meg a cpu teljesitmenyet, ha nem 1850 koruli, akkor az akku csokkent kepessege miatt vissza van veve az is. En tegnap este csereltem ki a gyari 2 eves aksimat egy Nohon 2060mAh teljesitmenyure. Reggel lehuztam a toltorol, atlagos hasznalat mellett most vagyok 81%-on.
-
Aaron14
őstag
Na voltam szervizben. 8 hónap alatt 22%-ot esett az akkumulátorom kapacitása, szóval ez is okozhatja a lassulásokat. Hátha jön ki valami új frissítés, ami már nem fogja levenni a processzor teljesítményét ilyen drasztikusan. Ha nem, akkor akkumulátor vagy telefon csere.
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
Egy jelenséggel kapcsolatban kérnék segítséget/tanácsot:
Tegnap este néhány óra alatt valamit mahinált a teló, mert leesett az akksi vagy 20%-kal nyugalmi állapotban és közben eltűnt 400 Mb tárhely. Feloldáskor megjelent - ami időnként szokott -, hogy frissítsek a legutóbbi iosre. (6s, 16gb, 9.3.1 😊)
A Tárhely kezelése menüpontban nem lett új sor/alkalmazás, nem lett egyik sem "kövérebb", tehát nincs nyoma, mi nyúlta le a helyet. Volt már restart, kikpacs, de a helyzet változatlan.Hova lopja el a rendszer vagy mi foglalja le?
Lehet olyat csinálni esetleg, hogy a teljes telót fullosan lementeni asztali gépre és onnan vissza pakolni? A két folyamat között meg a telót letörölni (resetelni?).
Természetesen a 9-és rendszert meg akarom tartani.
Vélemény?
-
kklausz
tag
Sziasztok.
az utolsó ios eszköz amit használtam az iphone4 volt (de arra nem emlékszem hogy ott is küzdöttem volna ilyesmivel), de most ismét "használok" egy 6s-t.
a gondom amire nem találok megoldást a következő.
Fotók app. Ha fotózok minden megy a filmtekercsbe: ok, ha letöltök egy képet (9gag, háttér stb) meg a filmtekercsbe : nem ok. áttudom tenni egy saját mappába, de akkor duplán jelenik meg és ha a filmtekercsből kitörlöm akkor mind a kettőt törli : nem okVan bármiféle lehetőség, megoldás beállítás, hogy a fotókat a filmtekercsbe tegye ahová tartozik, külön mappába, a letöltötteket , külön a más forrásból származóakat (insta, fb, tumbrl stb)?
vagy el kell fogadni hogy minden összevissza van egy kupacban? előre is köszi.
-
Blue meth
senior tag
Egy hulye kerdesem lenne: ma reggel brutal szep volt a napfelkelte, lottem is par kepet. Nagyon durvan narancssargas volt az eg alja, viszont a kepeken amiket csinaltam azokon ilyen rozsaszines lilasak lettek. Viszont par kollegam is csinalt es neki szinte tokre narancssarga a kepeken. Az egyik egy 5s a masik egy 7-es. Szerintetek van vmi gebasz a kameraval vagy ez normalis?
-
fabri07
aktív tag
https://hardverapro.hu/apro/iphone_6s_32gb_fekete_telenor_uj
-
trobi28
addikt
válasz
fabri07 #18300 üzenetére
Nem tudom kitöl akarod venni, így nem tudok véleményt mondani. Nézd meg a megbízhatóságát, ne újonc legyen stb.
Én vettem már sokszor függő készüléket, alaposan megnéztem hogy kitöl vásárolok és soha nem volt problémám 😉Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrotik routerek
- Micro Four Thirds
- Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával