- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi98
tag
Szia. Bocsi a késői válaszadásért,de nem néztem mostanában ezt a topikot.
Szóval igen megvettük az emelt óraszámút,ki is lett cserélve és normál használattal simán kibír a telefon kb. 1 napot de van hogy még 1.5et is! Úgy hogy 95-100% körül vesszük le a töltőről és legkésőbb 10-15%körül tesszük a töltőre!
Szerintem ez az üzemidő így nagyon baráti!
Ha segít valamit akkor az Xpro.hu oldalról rendeltük és nagyon korrektek voltak ők is![ Szerkesztve ]
Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
Igen, okozhatja az akku problémája a hívás megszakadását, olyankor nagyobb teljesítményt vesz fel a telefon. De szerintem ennek elvi lehetősége van inkább, mert vannak ennél sokkal nagyobb energiaigényű folyamatok, így akkor is jelentkeznie kellene. Esetleg meg tudod próbálni a dolgot valami prociterhelőbb játékkal, vagy videólejátszással, vagy a legnagyobb felbontáson való videofelvétellel, hogy ott tapasztalsz-e valami anomáliát? Ha nem, akkor szerintem nem akku lesz.
-
-
tylerddd
veterán
Ezek a programok nem olyan elven működnek, mint amihez egy Windowshoz szokott ember elvárna. Ha ezekkel teszel fel dolgokat a telefonra, akkor (ahogy néztem őket az AppStore-ban) az adott appból nyithatóak meg, ami tartalmaz dokuolvasót, képnézegetőt stb., nem kerülnek be a rendszer részét képező appokba. Pl. ha én filmet másolok az AVPlayer-be, akkor abban tudom csak megnézni, a gyári videók appba nem kerül be.
Képek egyszerű másolásához a telefonra a Syncios-t ajánlanám, mint egyébként minden más le-fel mozgatására. Ha ezzel teszed fel a médiát, akkor azok a rendszerappokba kerülnek, így a képek ott lesznek a Fotók-ban, ha filmet mp4-ben, akkor a videókban stb.
Viszont van olyan is, amit felteszel Syncios-szel, minden a helyén van, de pl. a vele felrakott csengőhangokat nem látja az iTunes. Érdemes akkor minden csengőt iTunes-szal VAGY Syncios-szel feltenni, vegyesen nem.
De lehet, h nem jól értem a problémád!
@ Lizardman iTunes-on kívül én ezeket is leszedtem:
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
B-L-A-C-K
titán
Mondjuk butaság volt 1.5 hete alapból 6S-t venni újonnan, mivel tudhattad 1.5 hét és jön az i7 bemutatás, és utána áresés várható alapból 6S fronton.
I7-nél meg ezek a full feketék inkább lelomboznak, mint izgalomba hoznának. Ráadásul a fekete-szürke kombináció (space gray) megszűnik! I7 új színekből nem tudnék választani, max-max a szürke-fehér kombót.
Úgyis tokot raksz rá (gondolom), így szerintem tök mind1 éppen fekete vagy szürke...
[ Szerkesztve ]
-
-
tylerddd
veterán
Ha megnézed az iCloud menüjét a beállításokban, akkor látod majd, h neked mik vannak belőve, amiket teljes visszaállítás nélkül visszahoz majd a felhőből. Fotók, mail, kontaktok, naptárak, emlékeztetők, safari, jegyzetek, amikkel majd nem kell szórakoznod. Ugyanakkor ha alkalmazás a felelős a hibáért, az nem megy vissza, mert az csak a biztonsági mentésből történő visszaállíással történik meg.
-
tylerddd
veterán
Csinálj gyári visszaállítást és újként lődd be a telefont. Az iCloudból a kontaktokat, fotókat úgyis visszahúzza, a fiókokat viszont újra be kell majd állítanod ill. az appokat telepíteni egyesével. Illetve sok appnál van iCloud szinkron, így ha visszatelepíted őket, onnan visszatesz minden beállítást, adatot. Szóval ha nincs sok app feltéve, akkor annyira mégsem macera.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
Mentsd ki a fényképeket belőle és amit akarsz, majd csinálj egy gyári visszaállítást, tiszta telepítéssel (ne töltsd vissza a mentést).
Egyébként mostanában nekem is zabálja valami az akksit, nem jövök rá mi, ugyan így kellene eljárnom, de nincs idő a fájdalomra.
Talán hétvégén.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
B-L-A-C-K
titán
Nem rémlik már hányszor próbálkozhatsz... Ha pedig nem emlékszel rá nem tudod kiiktatni sehogy sem, mindig benne lesz a mentésedbe, annyit tudsz hogy csinálsz egy szűz rendszert, és nem állítod majd be újra, vagy felírod. Ezzel szívtam én is régen, végül szűz rendszer, új mentés lett a vége...
-
tylerddd
veterán
Hangyaf***nyit valóban belelóghat a kijelzőbe oldalt, de ami kitakart volna úgy bármit, h a használat rovására menjen, még nem láttam szerencsére. Az olyan szerintem szimplán sz**, nem jól méretezett. A -secret- által ajánlott eladótól én is vettem sokat, jó üvegei vannak, remek árban. Ami ennél jobb volt, az ph-s eladótól származó Nuglas volt, 3k-ért.
-
D4ni
őstag
-
univerzita
addikt
Nemvagyok fekete öves iOS felhasználó ( űgy nézem még nagyon fehér a enyém) de lehetséges. Most próbáltam.Én iFunbox -al csináltam de lehet hogy iTunes -al is lehet. A lényeg hogy ha lemented a mostani verziót azt a iTunes -iTunes Media -Mobile Aplikácion ba találod meg.( mint ipa és ott lesz milyen verzió) Onnan azért kell máshová lementeni mert ha majd letöltöd a újabb verziót akkor az arégebbit felül írná. Ha le van mentve a régebbi akkor aszt a iFunbox -al a Install App(ipa) val felmásolod.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Ez már a múltkor is érdekelt, hogy a "gyerekezés" meg a becézgetést azért erőlteted folyamatosan, hogy ezzel kompenzáld a kisiskolás korodat vagy ugyan miért?
"tudod én HASZNÁLOM a telót,"
Ezért volt furcsa, mert ha használod akkor azért szinte naponta bedugod a lightning csatit a telód aljába középre, de biztos mindig vaktába próbálkozol, ha le kell ellenőrizni mi is van középen valójában.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Még jó hogy nem veled folyt a diskurzus a dologról, úgyhogy zárd nyugodtan, mi már rég befejeztük.
A véleményem lehet szerinted hülyeség, nem kimondottan izgat egy olyan egyéntől, aki szerint mindkét oldal mikrofon van, meg meg kell néznie a telefon alját ahhoz, hogy rájöjjön nem középen van a mikrofon.
De tudom csak a múltkori miatt vagyok még a bögyödbe, mert kicsit kikakcagtam (másokkal egyetemben) a tok "szakszerű" felhelyezéses kommentedet.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Csak nem te is azok táborat erősíted, akik szerint mindkét oldalon mikrofon van?
B-L-A-C-K: Bal kézben használom/telefonálok az esetek 99%-ában és sokszor rámszólnak, hogy nem hallanak rendesen. Jobb kézben telefonálva soha nincs ilyen. Bal kézben kicsit lefele tartod a telefont és máris igen messze van a mikrofon a szádtól. Más telefonokkal nincs tapasztalatom, de a szifon erre nagyon érzékeny sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem ugyan az volt rajta, de nekem, illetve másnak se volt még eddig problémája vele. Viszont amit írtál nem értem, ha keskenyebb hogy fed el a széleiből egy vékony sávot? Ha arra akarsz utalni hogy nem teljesen ér ki a keretig akkor igen ez ilyen, minimálisan kisebb, de így egyik tok se fogja felnyomni, ezért is ajánlott aki tokkal használja. Illetve nekem mindig szépen felment, és a tapintása is jó.
[ Szerkesztve ]
-
Treff
aktív tag
Kicsit elvitte a fonalat a lenke srác, így ismét felteszem a kérdést, hogy valaki ismeri-e az előzményben lévő eszközöket?
[ Szerkesztve ]
-
-
Blyan
félisten
Ne vicceljünk, ha csak azt nézem, hogy végig megyek a 2-es metró vonalán a vagon elejéből a végéig oda-vissza 5x akkor legnagyobb arányban iPhone, Galaxy S variánst, valamint ezek más gyártótól való megfelelőit lehet látni. Ezt nézve azt is gondolhatnám,hogy ebben az országban milyen jól megy az embereknek, hiszen a legalább egyharmadának 1-3 éves csúcskészülék van a kezében.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Nem arról szólt az egész téma, hogy nem lehet kint jól élni (jobban élni, mint idehaza) vagy ne lehetne meg mindened, mert egyértelmű,m hogy igen.
Hanem annak a cáfolatáról, hogy az emberek csak úgy állandóan megveszik évente a legújabb csúcs akármit 700-1000 euróért, mert hát ott kint minden bagóért van, csak zsebbe kell nyúlni, nem számít semmi, mert pénz van dögivel.
Mert ez marhára nincs így. Ott is minden pénzbe kerül (sok pénzbe) és csak mert nem az a divat, hogy nullára leköltekeznek az emberek minden hó végére, még nem jelenti azt, hogy ad hoc jelleggel szórják a pénzt arra, amit éppen meglátnak.(#7727) Ed Parker
Én tisztában vagyok a helyzettel, nagyon is.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
buvartacsko
addikt
tessék, ez teljesen rendben van. 600 forintért nem fogsz eredeti kapni ebayről, azt már most megsúgom.
[ Szerkesztve ]
-
hefe77
tag
Én még 4-nél bepróbálkoztam vagy 2 db kábellel, de amikor 3 hét után már tölteni sem lehetett vele, inkább lemondtam róla. Adatkábelként egyáltalán nem is működött.
Kidobott pénznek tartom. De azt nem tudnám megmondani, hogy lehet megállapítani az eredetiséget. Szerintem ellenőrzött forrásból származó kábellal jobban jársz, de Ebay nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Nem cseresznyéztünk egy tálból, úgyhogy a becézgetéseid tartsd meg a kiscimboráidnak.
Örülök, hogy te is látnok vagy (mint sokan ezen a fórumon), hajrá a 100 forintos tokokkal (én is tartom magam ahhoz, amit korábban írtam, rongyrázás powa ), és várj a következőre hónapokat, hogy utána "szakszerűen" fel tudd tenni, majd boldogan konstatáld, hogy te mekkora császár vagy, mert más a logóért fizet sokezret.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Annyira szeretem mikor megmagyarázzátok magatoknak, hogy ugyanolyan minőségű tokot vettetek 10-ed, 20-od áron, mint amit a neves gyártók árulnak.
Egyszer vettem ebay-ről utánzat spiegen tokot (nem is az olcsóból, mert 2500 körül volt), nem volt olyan vészes, de mikor a kezembe került abból egy eredeti minden tekintetben érezhető volt a különbség.[ Szerkesztve ]
-
beállítások -> mobiltelefon; itt a mobil adatforgalom használata szekcióban tudod kapcsolni, aminek nem engedélyezed, az nem fog mobilinterneten forgalmazni, hanem csak és kizárólag wifi útján, de amikor épp mehet a mobilinterneten is, akkor bepöttyinted adott alkalmazást/opciót.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Horgász topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest