- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
válasz
mazsiii92 #18352 üzenetére
Probléma alapján a csatlakozóban "porcica" keletkezett. Szintén 6s-ből távolítottam el múlt héten egy kiadós adagot (2 éves). Pont azt produkálta, amit leírtál...
Szerintem levegő spray segítségével ki tudod szedni, ha nem, akkor valami nagyon apró csavarhúzóval.
A csatlakozó alsó részén érintkezik a kábel, arra kell vigyáznod, hogy ezt ne sértsd meg. -
lupus_l
aktív tag
-
-
lupus_l
aktív tag
No, én a 16GB-os iPhone 6s-emet a tegnapi napon lecseréltem egy iPhone 8 64GB-ra. Gondolom aki így váltana, leírom az egy napos tapasztalataimat.
Előnyei:
- 64GB - ez a tárhely már nagyon-nagyon kellett. Főleg ezen okból upgradeltem.
- rettentő gyorsan reagál a 6s-hez képest
- erősebb a rezgése
- sokkal szebbek a színei
- QI töltés nagyon jó, Varta töltővel nagyon jól együtt működik
- nem tudom hogy csinálja, de sokkal lassabban merülHátrányai:
- új tok, a régi sajnos nem jó a kamera kivágás miatt
- nincs jack
- szoftveres bug, de pont megtapasztaltam a kattogó hívás hibát. Igaz, iOS 11.1 beta javítja. -
lupus_l
aktív tag
válasz
Zsolaf #17060 üzenetére
Ha beüti az email címet és a nem hozzá tartozó jelszót, csak hibaüzenetet ad neki a rendszer. Ha a kettő egyezik, akkor jelenik meg a fenti üzenet. Nem lennék meglepve, hogy ha ezen az oldalon az email címedet beírva az "Oh no — pwned!" felirat jelenik meg. Nálam igen
-
lupus_l
aktív tag
válasz
rsanyi20 #16497 üzenetére
Normális, 20%-nál bekapcsol a low power mód. Ha nagyon zavar, a beállítások alatt kikapcsolhatod. Leveszi az energiaigényes folyamatokat és a processzort is (iPhone 5s szintre), hogy tovább bírja a telefon akkumulátora a maradék energiát.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Amarton #15021 üzenetére
Ha gyorsan, akkor viszont Igorij Nuglas edzett üvegét ajánlom. Ha nála rendelsz, a színt ne felejtsd el megadni
-
lupus_l
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #14909 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom, hogy mi kellene a Premium Reseller üzlethez.
Google szerint anno volt egy link erre az apple.com oldalon, de már nincs fent. Lehet egy telefon és egy supervisor-hoz kapcsolás után kiderülne.Szeged érdekes város, szerb részről biztosan lenne rá igény (elnézve az Extreme Digital-ba betérő nem egy darabos vásárlások alapján).
-
lupus_l
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #14907 üzenetére
Előtte beszéltem az Apple-el telefonon, mondtam, hogy nem állapot, hogy minimum 2 hétre cseretelefonon kell élnem. Kérdezte, hogy jelenleg merre is vagyok, erre ajánlott egy temesvári Apple kirendeltséget
Ez van, Budapest centrikus az ország.Weboldalra no comment, a Dél-Alföldön a Facebook a menő a rendes weboldal helyett...
-
lupus_l
aktív tag
Ha beleesik az akkumulátor cserébe, akkor teljesen mindegy, hogy garis-e még, cserélik.
Viszont nekem nem volt türelmem és időm a több hetes időpont foglalást kivárni + a szintén több hetes várakozásra, úgyhogy egy szegedi iPhone szervizbe bevittem a készüléket és 20 perc alatt ki is cserélték. 12.000 Ft-ba fájt, de nekem ennyit megért a dolog. -
lupus_l
aktív tag
-
lupus_l
aktív tag
válasz
#18001664 #13880 üzenetére
Megjártam minden platformot, úgyhogy jó ideje a sötét oldalról tértem át
Megvan mind a kettő platformnak az előnye és hátránya is.Nekem az iPhone magyar szerviz rendszerével van hiba:
- többnyire nem javítanak, hanem cserélnek; ennek az a hibája, hogy kifoghatsz egy másik rosszul összerakot refurb készüléket
- ha vidéki vagy, cseszheted - ez nem olyan, mint a Nokia, hogy a megyeszékhelyeken volt üzletük, ahol ha szerencséd volt, a délelőtt leadott készülékért este mehettél
- azonnali szervizelés helyett több napot kell várnod... pedig milyen egyszerű lenne csak egy kijelző, akksi kikapása és kicserélése. iPhone 5-nél megelégeltem, a sajátomat szedtem szét és cseréltem ki a kijelzőt...
- mivel több napot kell várnod a javításra, jó lenne, ha hasonló szinvonalú (tehát iPhone) készüléket adnának a javítás idejére, hogy legalább az icloud kontaktokat láthasd, de nem adnak semmit sem -
lupus_l
aktív tag
válasz
#18001664 #13875 üzenetére
Nekem nincs komoly bajom vele, sőt, szeretem az iPhone-t használni.
Viszont a magyar szervizelés egy vicc. Kb egy hétre egy akksi csere miatt leadni a készüléket nagyon nem okés. 1-2 óra lenne a normális, ha a sarki szervizes is megtudja oldani, akkor ilyen hiba miatt az Apple-nek is törekednie kellene, hogy helyszínen történő, gyors szervizeléssel oldja meg ezt.Amúgy az akksis jelenség megtapasztalásakor elég szoftveres bug érzésem volt....
iPhone 5: nálam 2x lett cserélve kijelző elszineződés miatt.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
#18001664 #13868 üzenetére
Igen, nem véletlen, hogy iSTYLE összes szerviz 2016-os időpont betelt (kivéve dec 31 délutánt).
Az enyém is produkálta tegnap előtt a kikapcsolást: akksi 40%, fekete képernyő, LCD még látszódik, hogy aktív, majd teljesen kikapcsol. Nyomtam egy bekapcsot és töltőt követelt. Töltőre dugtam és működött. Mindez bent a meleg lakásban. -
lupus_l
aktív tag
válasz
JamesHolden #12156 üzenetére
-
lupus_l
aktív tag
válasz
NavySeal #11859 üzenetére
Másik port,kábel vagy másik gép nem segít?
Legutóbb nálam az Apple Mobile Device USB Driver manuális frissítése rész segített. -
lupus_l
aktív tag
válasz
NavySeal #11842 üzenetére
Frissítsd az iTunes-t itunes.com -ról, nyomj egy újraindítást és utána fel fogja ismerni.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Gsx-rr #11574 üzenetére
Én vigyázok a készülékre, de sokan körülöttem nem.
Van ismerős, aki sűrűn hátsó zsebben hordja és jelentkezett nála a kijelző érzéketlenség/felső sáv villogás. iFixit szerint ez a hibás kialakítás miatt van, amit 6s-nél javítottak. -
lupus_l
aktív tag
válasz
saltanus #10228 üzenetére
Én a VoIP Phone-ba való integrálását tartom a legjobbnak. Sok Viber és Skype hívást kapok, de ennek a fogadása és a jelzése a jelenlegi notification rendszerrel sajnos nem a legjobb. Ami még tetszik, az a gyári appok törlése - legalábbis az új béta ezt engedi és a App Store-ban megjelentek a törölhető appok.
Én legalábbis Outlook-ot használok, ebben az esetben ha engedné a rendszer, ezt tenném default levelező appnak és a Mail-t törölném.A másik a Rise to wake funkció az új lock screen-el, de a Watch miatt mindig értesülök a fontosabb értesítésekről.
Siri integrációt már az 5s körül meg kellett volna oldaniuk.
iOS terén sajnos kevés újdonság volt, inkább a versenytársakhoz képest szinten tartásnak érzem a bejelentéseket.
-
-
lupus_l
aktív tag
válasz
joefasalasso #8403 üzenetére
Igen, rámegy. Az enyémen egy 6-osra való Apple bőrtok van.
-
lupus_l
aktív tag
Rossz válaszra nyomtam
Én sem, viszont a mai eMag akciónak hála párom i4ről i6s-re upgrade-el -
lupus_l
aktív tag
Ezen a listán menj végig, ha párodra ruházod a készüléket.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
fcbpete #7448 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy hol veszed. Az Apple garancia az EU-ban az első bekapcsolástól él - amikor aktiválod a készüléked.
Ha szervizelned kell, akkor bármelyik hivatalos szervizpartnerhez viheted, serial number alapján javítanak. Emag esetében a számla magyar adószámmal rendelkezik, tehát biztosan érvényes. -
lupus_l
aktív tag
Ez biztosan működik iPhone mellett
-
lupus_l
aktív tag
válasz
tylerddd #7013 üzenetére
Szimplán a gumigyűrű és a gomb között koszolódik be, ez okozza a kattogást.
Nekem ez a megoldás segített, de nem hozzáértő kezek mellett a garancia megvonást kockáztatod, hiszen 91% feloldhatja a kijelző védő réteget is.... -
lupus_l
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #5770 üzenetére
Én úgy vélem a hivatalos szerviznek is lehet jobb lenne egy ilyen tisztítás, mint refurb készülékre csere.
Nekem legalábbis nem lenne kedvem a tokent megigényelni a bankomtól illetve napi használatos appokat újra feltelepíteni és újra belakni (tudom, nvan ami syncel, de van ami nem...).Ha a kosz okozza a gondot, így könnyen ki lehet szűrni és jogosan utasítja el a szerviz a javítást - mert ennyi erővel a maszatos kijelzőt is odavihetnénk, hogy garanciáztatni szeretnénk, nem?
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Lacko84 #5764 üzenetére
Az én touch id-m durván élesen kezdett el kattogni. Bizonyos szögből olyan volt a kattogása, mintha valami eltört volna benne. Egy kis Google után a magyar oldalakat böngészve a megoldás a garanciális csere volt. Ebbe nem nyugodtam bele, úgyhogy angolul rákerestem a problémára, és ez a megoldás bevált: https://www.youtube.com/watch?v=vUMrLZJqP6g
- telefon kikapcs
- fültisztító pálcika + isopropyl alcohol használatával kb 1 percig a touch id sensor keretét kell tisztítani úgy, hogy a gomb lenyomva van
Eredmény: a probléma megoldódott, a bűnös ilyen esetben a szenzor szélén megtapadó kosz vagy por.
Figyelem: óvatosan kell az alkoholt használni, mert a kijelzőre kerülve eltávolíthatja az újjlenyomat-taszító réteget.Lehet a garanciális csere megúszható lenne, ha a szervizek is egy gyors pucolásra felkészülnének ilyen esetben
-
lupus_l
aktív tag
válasz
nederlanden #4984 üzenetére
Érdekes ez a home gomb kattanás. Én azt vettem észre, hogy ha huzamosabb ideig hidegben tartózkodom, akkor kezdi.
Ha melegben vagyok, akkor meg elmúlik. -
lupus_l
aktív tag
válasz
Jack_Reacher #1989 üzenetére
Pár héttel ezelőtt a MediaMarkban, legalábbis a szegediben 190 körül lehetett kapni - akciósan. Nagyon ráakartak beszélni, de nem hagytam magam és kivártam a 6s-t
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Zolom89 #1377 üzenetére
Itt néztem meg. Tegnapi nap i5-el még húzós volt - akksi haldoklik, 4 óra alatt 2%-ra merült, kijelző szintén érdekesen működik. Azért backup telefonnak valószínű megtartom
-
lupus_l
aktív tag
Ma meghozta a futár az új i6s-t.
5-ösről váltottam, úgyhogy nagyon gyorsnak találom. 1 óra nyomogatás, restore után az előzőt kézhez fogva rettentő kicsinek tűnikElső dolgom a chipset ellenőrzés volt, de szerencsére nem Samsung gyártmány
Holnap letesztelem az Apple Pay-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest