- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 90 - modellalkat
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecosrac
tag
Nem.
Így kezdődik:
"A CarPlay beállítása
A kezdéshez kövesse az alábbi lépéseket:Győződjön meg arról, hogy olyan területen van, ahol használható a CarPlay..."
Mo-n hivatalosan nem működik. De közben meg mégis mert van rá megoldás, kismillió ember használja.
Ezt a megoldást keresem én is. -
-
Ebben van is igazság, meg azért ellene is tudnék gondolkozni. Szerintem pl a nem benyomható home gomb kiküszöbölt egy elkoszolódási, meghibásodási lehetőséget a 7-ben. "Cserébe" nincs jack csatlakozó.
Az árkülönbségen valóban sok múlik, viszont valamivel erősebb és ebből kifolyólag időtállóbb is a hardver a 7-ben. De tényleg én is inkább 8-ban vagy feljebb gondolkoznék. -
-
-
-
univerzita
addikt
Nincs a stórba. Amikor szeretnél másolni képeket 3uTools-al akkor felkínálja hogy telepíthető ( ha igen) akkor letölti és ott lesz a többi app között. Majd Beállítások - 3uTools aplikáció -Fotók - nekem Olvasás és írás -ra van beálítva. Így a képeket a Camera roll -ba fogja rakni. Nekem se így működött csak néhány napja frissítettem gépen a 3uTools -t,azóta van ez a lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
A névjegyekre és a jegyzetekre valami olyasmit ír, hogy kapcsoljam ki az iCloud szinkronizációt.
A telefonból exportáltam a fotókat a 3uTools segítségével. A telefonról pedig töröltem mindet. Miért nem tudom ugyanoda visszamásolni a képeket ahol voltak???Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Ricardo
titán
"Az Apple nem lassítja a telefonokat!"
Az Apple elismerte, hogy korlátozzák a régebbi iPhone-ok teljesítményét
-
tylerddd
veterán
"Fontos: a függetlenítés csak akkor díjmentes, ha a készülék vásárlásakor vállalt hűségidő már lejárt"
Ha ezt a mondatot vesszük, akkor elvileg nem kellene megkötéseknek lenni a vásárlás dátumát illetően. Ha lejárt a hűség ingyenes, ha még él, akkor kötbér, függetlenítés díja stb.
Holnaptól már egyébként is lehet csinálni. (22-e után elindítom a folyamatot) legfeljebb értesítenek, h nem vagyok jogosult rá, gondolom én.
@ NavySeal Jópofa az iPhone Green, viszont ha a szolgáltató függetlenül fogja adni a készülékeket (már úgy ad több típust elvileg), akkor részemről gyakorlatilag semmi előnye sincs, h hivatalos parnertől vagy GSM boltból vegyem olcsóbban. Hitelügyintézés nélkül elhozhatom részletre, az előfizetés meg egyébként is kell.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Buszos
aktív tag
Nem cserélték. Azt mondták kb. 10 perc várakozás után, hogy csak mélymerülésben volt az akku, és nekik most bekapcsol, teszteken átment. Vigyem haza, töltsem fel és itunes-ból húzzam újra. Csak azt nem tudom, hogy ha előtte egész éjjel töltöttem és azon kívül, hogy iszonyatosan meleg volt, semmire nem reagált, nekik mitől kapcsolt be?!
Sokadik átbaszatásom okán elhatároztam, hogy nem utalok előre!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest