- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
mazsiii92 #19554 üzenetére
A sync megy automatikusan. Tehát ha be van állítva a telefonon lévő google photos app-ban a fotó sync a felhőbe, akkor el sem kell indítani magát az appot (gondolom a service-e fut a háttérben folyamatosan), fotó készítés után automatikusan sync-el (ha nem is azonnal, de egy kis idő elteltével automatikusan).
-
buvartacsko
addikt
válasz
mazsiii92 #19558 üzenetére
Akkor eljutottunk oda, hogy kinek mi a megfelelőbb.
Én pl, nem szeretném 2-3 helyről külön törölni azokat amiket már egyszer letöröltem mert nem volt rá szükségem. Így nekem egyszerűbb, hogy ha a telefonról letörölöm mert nem kell, akkor a Mac-en se kelljen már külön még ott is törölnöm.
Én mondjuk Androidon a Google Photos appot használom (semmilyen más egyéb Galéria app nincs az Androidos telefonomon csak ez), és ha azon belül törlök valamit akkor már az sem látszik a felhőben. Viszont ugyanúgy vissza tudom állítani a kukából mint az iCloud esetében.
Tehát ezek szerint ez is ugyanolyan fostaliga mint az iCloud.
Nem ezeknek a működése a baj, hanem, hogy keverjük a szezont a fazonnal.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mazsiii92 #19554 üzenetére
Teljes mértékben értem. Csak azt nem, hogy miért van ezért is leszólva az Apple, hiszen pontosan ez van a Dropbox/Onedrive/egyéb appjaiban is. Ha azokból törölsz, ugyanúgy törlődik a felhőből mint az iCloud esetében. Ti annyit csináltok, hogy átmásoljátok egy másik felhőre a képeket, de ha azon belül törölsz valamit a kliens alkalmazásban, teljesen pontosan ugyanúgy törlődik mint az iCloud esetében.
Ha a Fotók appban be lehetne állítani Dropbox/Onedrive syncet rendszerbe integrálva akkor az is törölné ugyanúgy a felhőből.
Nem jobbak/másabbak ezek a szolgáltatások. Pontosan ugyanolyan elven működnek mint az iCloud.
Ezért nem értem galaxys80-tól ezt a fika részt:
"Én teljes Apple ökoszisztémában élek, mégsem használom a képekre az iCloud-ot.
Majd,ha egyszer az életben elfelejtik ezt a baromságot, hogy törlök egy képet a telefonról és az törlődik az iCloud-ból is, akkor talán áttérek rá.
Mert jelen formájában számomra ez így használhatatlan."Remélem érthetővé válik lassan, hogy én miről beszélek.
-
bepe79
addikt
-
mr.tamasbiro
őstag
-
válasz
mazsiii92 #19442 üzenetére
Én is szeretem most ios12-vel a 6s-emet, nem emlékszem már rá milyen volt, de szerintem olyan gyors, mint újkorában.
Így még kevesebb kedvem van százezreket kiadni egy iphone-ra.
Kíváncsi leszek, hogy győzi meg az embereket majd meg az Apple, hogy váltsanak. Bár valszeg így is sokan váltanak majd, hogy legyen Memoji meg Animoji a telón. -
pusihusi
addikt
válasz
mazsiii92 #19115 üzenetére
Én 80%-nál cseréltem akkut. A telefon működése nem indokolta, csak a készenléti ill. használati idő! Ha jól mutat a az akku béta, akkor nem lehetne ilyen probléma. Vidd be egy szervizbe ott pontosan lemérik a töltési ciklusok számát, az akku % romlását. Vagy esetleg ha valami más hiba okozza a problémákat!
Vagy Apple pc-éd van ahhoz van program amivel ellenőrizheted az akku állapotát! Windowsra sajnos nincs!
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
mazsiii92 #18908 üzenetére
Az én tapasztalatom az, amióta az új frissítés van fent, azóta nekem is jóval gyorsabban merül. Eddig siman meg volt a 6 óra kijelző idő, most örülök a négynek. 83-százalékot ír az akku állapotára...hozzá teszem amióta fent van 4 százalékot romlott, amit kicsit sokallok.
Én sebességi különbséget nem vettem észre az előző verzióhoz képest, azonban nagyon gyorsan merül, sajna itt szegeden mindenki ebay-es aksival dolgozik a szervizben, nem merem kicseréltetni, volt olyan hogy egy 5s akksit cseréltem, és nem töltötte, csatlakozó hibára fogva, persze semmi baja nem volt előtte, egy hónapos tortúra volt mire meg untam és eladtam...
A teljes vissza állítást meg fogom próbálni, hátha segít, más ötletem nincs -
lupus_l
aktív tag
válasz
mazsiii92 #18352 üzenetére
Probléma alapján a csatlakozóban "porcica" keletkezett. Szintén 6s-ből távolítottam el múlt héten egy kiadós adagot (2 éves). Pont azt produkálta, amit leírtál...
Szerintem levegő spray segítségével ki tudod szedni, ha nem, akkor valami nagyon apró csavarhúzóval.
A csatlakozó alsó részén érintkezik a kábel, arra kell vigyáznod, hogy ezt ne sértsd meg. -
tylerddd
veterán
válasz
mazsiii92 #16953 üzenetére
"nem tud ilyen funkcióról."
Pedig a kontaktok, képek stb. szinkronja a felhőbe az egyik legjobb dolog ezekben a készülékekben, amiknek a használatával sok kellemetlen perctől megkímélheti magát az ember, ha baj van vagy akár másik készülékre költözik. De gondolom mennek ezek a szolgáltatások nála, csak nem tud róla semmit?!
-
trobi28
addikt
-
-
törölt tag
válasz
mazsiii92 #13641 üzenetére
Nem kerestem, nem vertek át, mivel én nem vettem részletre semmit onnan, nem is akartam
Ismerőseim jártak úgy, hogy a rendesen kezdőrészlettel meghirdetett konstrukcióban nem kapták meg a készüléket, mert a szolgáltató plusz díjat kért rá. Gondolom az apróbetűs részben ez benne volt, másképp megbüntetik őket. A véleményem továbbra is negatív mindkét említett szolgáltatóval kapcsolatosan. Nem ügyfélbarátnak, sokkal inkább ellenségnek éreztem őket.
-
tomyka74
senior tag
válasz
mazsiii92 #13637 üzenetére
én is kb cirka 18 éve biztos előfizető vagyok már telenornál számos telefont hoztam ki én is tőlük, és mindig annyi volt az ára amennyit az oldalukon olvastam!
én még nem tapasztaltam ilyesmit! ugyhogy az én olvasatomban is "user error" !!mellékesen jegyzem meg,hogy mindhárom szolgáltatóról hallottam már mindenféle pletykát!!
természetesen mindenki a saját szolgáltatóját fogja dicsérni!! emberi természet! -
törölt tag
válasz
mazsiii92 #13633 üzenetére
Csdakhogy a Telenor szokta elkövetni azt, hogy hozd ki nullával, valójában mikor bemész odavágja, hogy ja, bocsesz, fizess bele hatvanat azért, mert csak. Nem 1 esetet hallottam, míg a többi szolgáltató nem ilyen inkorrekt. Telefonon előminősít, helyben meg konkrétan elküld melegebb éghajlatra.
-
tomyka74
senior tag
válasz
mazsiii92 #13624 üzenetére
igen pontosan a telenor!!
azt mondták országos hiány van náluk 6s-ből, és kb jövő héten kapnak!
én 2 évente kihoztam tőlük egy telót, bár a mostani 5s az használtan vettem itt aprón! de egy 6s-re váltanék szívesen és már számolom vissza az estéket mint egy ovis gyerek.
nagyon kiváncsi vagyok mennyire lesz jobb mint az 5s! -
tomyka74
senior tag
válasz
mazsiii92 #13622 üzenetére
üdv!
szolgáltatónál vetted? ha igen melyiknél?
azért kérdem mert ahol itt lakom gyöngyösön ezt a 32 GB -osat várják mert azt mondták 16 -os már nem lesz!
egerben is lehet a jövő héten kapnak majd csak ,ott is azt mondták országos hiány van belőle,mind a két helyen felírták a nevem számom és szólnak ha meg jön.
azért kérdem csak,hogy tudjam mennyit kell várnom még rá!!én 5S -rőlk váltok majd!
-
bylow
senior tag
válasz
mazsiii92 #13537 üzenetére
Biztos hülye kérdés, de sosem csináltam még.
El fog tűnni minden a telefonról, mintha új lenne, gyári állapotra kerül vissza? Mentenem kell előtte minden fontos képet, stb.?
Többféle módot is találtam youtube-on, és nem vagyok biztos benne hogy melyiket kell alkalmaznom.
A bekapcsoló és menü gombot kell folyamatosan nyomva tartanom? -
mate543
tag
válasz
mazsiii92 #13402 üzenetére
Mondhatni a lelkembe láttál: A Huawei P9 és Honor 8-t néztem még a 6s mellett.
Akkor mondhatni az ára ami hátrány lesz nálam, bár az se mert részletre venném majd. Az az akksi hiba kicsit aggasztó mondjuk...
És ha mondjuk könyvet szeretnék olvasni telón és van a laptopon pár, át lehet simán rakni iTunes-szal (vagy mivel
)?
Igazából nekem bejön a zárt rendszer, a 8.1 is bejött, mert nem kellett vele babrálnom hogy jó legyen.
-
mateus
senior tag
-
tylerddd
veterán
válasz
mazsiii92 #12492 üzenetére
Nevetséges, h egy tok alá tenni kell fóliát, miközben maga a tok is a készülék épségét hívatott védeni. Ráadásul ezen a szerencsétlenen a lekerekített dizájn miatt, minden fólia, üveg borzalmasan áll/néz ki + kompromisszumos megoldás.
Ha olvastad a hozzászólásokat, akkor láttad, h többször le lett véve a tok (az 1 hónap használat során), először kb. 2 hét után, ekkor láttam meg a foltokat, már nem nagyon volt mit tenni. Előtte kb. 4-5 hónapig tok nélkül hordtam a telefont, semmi nem volt rajta + a kijelző is 99% állapotú, fólia/üveg nélkül. Ezért bosszantó, ha valóban a tok miatt van a dolog. De mivel ezt is leszedtem ca. két hét után, így megint csak nem érzem úgy, h gondatlan lettem volna. Volt amúgy korábban rajta Ozaki és JustMobile TENC tok is, amik szintén kemény műanyagok belül. Ezeket alig szedtem le és a törölgetéssel se foglalkoztam különösen. Makulátlan volt alattuk a készülék.
Szóval ha a tok okozta, akkor elég gatya, h két hét alatt tönkre vágta a cuccot. Naponta meg csak ne kelljen már kiszedegetni és suvickolni. De igazából most már mindegy.
-
Paca2
senior tag
válasz
mazsiii92 #12492 üzenetére
Én tettem rá hátlapi fóliát, és úgy tokba, és ahol nincs fólia elszíneződött, kopott, mittomén, vagy fordítva... -_- pl apple logó körül ahol lyukas volt a fólia, v a fólia szélén kissé... Xpro fólia (xprotector)
Van olcsón vhol 3 részes nem lyukas fólia? Nem üveg! Köszi!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mazsiii92 #12386 üzenetére
Igen, működni fog.
Igen, lehet vele tölteni (hivatalosan gyártó szerint is)
Igen, 1 év világ garancia van rá, de nem indul újra a garancia (marad a régi csere esetén, ha 3 hónapnál már kevesebb van rá akkor kapsz rá 3 hónapot). Ha viszont itthon veszed hivatalos forrásból, és nem cégre akkor újra kell indulnia + jár hozzá 1 év szavatosság is ami majdnem garanciának felel meg, szóval így 1+1 év garid van rá ha itthon veszed viszonteladóktól, ha máshol csak 1, és nem indul újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest