- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotibi
aktív tag
válasz
domerator #21941 üzenetére
Igen, én is ráleltem hogy eltávolítható. Kérdés hogy mit kell tennem ahoz hogy wifin a háttérben ne töltse le újra. Ill. ha le is tölti ne telepítse fel automatikusan. szofverfrissítésnél automatikus frissítések : ki van kapcsolva. Az elég? Ill. A szolgáltatói frissítések rendelkezésre állnak figyelmeztetést ki lehet kapcsolni?
-
-
tylerddd
veterán
válasz
domerator #18588 üzenetére
Hét éve vagyok iOS-en, 3 telefont és 2 iPad-et használtam ezalatt, szerintem zavarna/látnám, ha tényleg annyira gáz lenne. Ráadásul az iPhone miatt megszokásból ugye nem is zárom be a háttérben futó appeket, mert iPhone-on sem szoktam. Mondjuk nem tudom, h mennyire számít, h ezen stock droid van, tehát semmi csicsa vagy gyártói skin. A fotó és a távirányító app, ami Xiaomi. Tehát tényleg furcsa, hogy ennyire jó rendszer szinten. Pl. Facebook vagy Instagram lefelé lapozása nem olyan smooth, mint iOS-en, de talán ez nem is a készülék hibája. A fizikai némító nagyon hiányozna róla, a kamera tényleg gyenge, de pl. a hangszórója olyan, hogy ilyet egyik iPhone-om sem tudott (i4s/i5s/i6s), tiszta, hangos, nem torzít, az ujjlenyomat-olvasó is korrekt, gyorsan oldja fel a készüléket. Az arcérzékelő sem Face ID szintű, de arra teljesen megfelel, h ha nem tudnám megérinteni a szenzort hátul, felfelé húzva feloldom a telefont. Amiben viszont megerősített, h ha maradok is az iPhone-nál, Plus-os készüléket kell vennem vagy megvárni a X utódját.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
válasz
domerator #18336 üzenetére
Zsebporszívó a megoldás!
Igen, egyébként a por tényleg karcol. Például nem hiába javasolják a drága fotóobjektíveknél, hogy mielőtt a lencse tisztításába fogna az ember, előtte a port távolítsa el (ráfújt levegővel, ecsettel vagy valamivel), különben a por nagyon meg tudja karcolni.
-
tylerddd
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
domerator #15332 üzenetére
Nem kell javítani, mert semmi baja az aksinak, 93%-os 116 ciklus van benne, és nem tapasztaltam a kikapcsolást még, persze nincs is már 0 fok, csak lecsekkoltam és láttam érvényes rá...
Cserélni meg azért cseréltem mert:
- Untam már tokokzni fóliázni vigyázni az i7-re, ezen a 6S-sen van egy apró leverődés az oldalán, és így vigyázni se kell rá, meg van rá még biztosítás is, meg év végiig garis, az aksit meg 3 évig lehet kicserélni vásárlástól így hogy benne van ebben a körben.
- Mivel gyakran cserélgetem a telefonjaimat, és hobbim hogy jó áron vegyek, majd időben adjam el hogy ne bukjak rajta sokat, így még most eltudtam annyiért adni hogy pár ezret buktam rajta 2.5 hónap alatt.
- 6S-t meg nagyon jó áron vettem, full dobozos, bontatlan adatper, bontatlan füles, garancia, biztosítás...Szóval nem érzem hogy szívatnám magam, kielégítő választ adtam
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz
domerator #15109 üzenetére
Update
Telepítettem a Chrome-ot, azzal sokkal gyorsabban töltötte le és nyitotta meg a pdf-et, de a benne scrollozás alatt nekem is rebootolt a telefon.Nyitottam már meg ennél sokkal nagyobb pdf-eket iphone-on, nem jellemző, hogy baja lett volna tőle, a windowsos tabletem is kínlódott most ezekkel a pdf-ekkel, szóval szerintem nem a telefon fos, hanem a fent levő pdf-ek.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
tylerddd
veterán
válasz
domerator #13195 üzenetére
Nekem se elsőre, de nem is másodszorra repedt el. Nem mondom, h törvényszerű, de a másodiknál már gyanús lett, így nem próbálkoztam többet. Lehet neked szerencséd lesz vele.
A szilikon szerintem teljesen más. Nekem a szürke volt, ez kemény, matt műanyag, nagyon szépen simára eldolgozva. Az is érdekes, h a promo képek egyikén meg van csavarva a tok. Ha én így elkezdtem volna tekergetni, tuti elreped.
-
tylerddd
veterán
válasz
domerator #13186 üzenetére
Valóban jó lenne, de nekem két darab elpattant levételkor annak ellenére, h a leírás szerint csináltam. Teljesen véletlenül futottam bele edigital értékelésben (én nem ott vettem), ahol egy tulaj szintén erről számolt be. Vigyázz vele!
Anyaga, fogása, precíz kialakítása miatt tetszett meg, az öngyógyításban nem hittem. A második töröttet (először gariban cserélték) el is kezdtem karcolgatni ... hát ezzel se kísérletezz ...
[ Szerkesztve ]
-
Monyos
aktív tag
válasz
domerator #13098 üzenetére
De akkor legalább soha ne működne rendesen, mert így még idegesítőbb.
Vagy mi a titok??Hogy húzom úgy, hogy véletlenül jól mozdul el és akkor bármilyen irányba pásztázhatom az oldalt...
Mintha valami olvasási görgetés segítő lenne, de én még soha nem tapasztaltam, hogy bármiben hasznos lenne. -
tylerddd
veterán
válasz
domerator #12027 üzenetére
Tehetsz arra bármit, akkor is max. csak átlagos lesz, ami ugyanakkor az átlag usernek megfelelhet. Sajnos az Apple fülesei nem méltóak a cég/az iPhone minőségéhez. Ráadásul megvették a Beats-et, ami szintén divatfejhallgatókat gyárt. Remek dizájn és anyaghasználat jellemzi őket, de hangban csak arra jók, h lerobbantsák a fejed, részletesség nem sok van bennük. Egy 50k-s Audio-Technika porig alázza őket hangban. De ez is ízlés kérdése: van akinek az számít, h villantani tudjon egy fejhallgatóval, másnak meg a hangminősége.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó