- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolee87
tag
Adott egy készülék ami bootloop-ol,alma logo bejön 10mp-re aztán újraindul.
DFU mód egyik nap működött,de akkuprobléma miatt nem tudtam ujrarakni a rendszert.Vettem egy másik akkut,erre sehogyse tudom dfu-ba tenni a telefont,olyan mintha nem nyomnám a home gombot.Létezik hogy tönkrement a home gomb egyik napról a másikra ?Régi akkut is visszatettem már azzal sem megy.
Olvasgattam de sehol nem találkoztam ilyennel hogy nincs dfu mód,max egy totál halott készüléknél.... -
válasz
darealdeal #19495 üzenetére
Inkább a beárazós topikban érdemes az ilyeneket megkérdezni.
-
válasz
darealdeal #19497 üzenetére
70-75 talán
-
válasz
darealdeal #19495 üzenetére
Tárhely?
-
darealdeal
csendes tag
Decemberben lesz 2 éves a 6S-em, jó állapotban van, végig tokban, üvegfóliával, egyedül az akksi gyengébb, szerintetek mi lehet a reális ár amiért el tudom adni?
-
tylerddd
veterán
Nézegettem a szolgáltatóm ajánlatait iPhone-ra, 8+-t és ott azt írja a 256-os modellre, hogy kifutó, nem érkezik újabb szállítmány ... fa**a, most akkor vegyem meg és ha ősszel mégis bejönne valamelyik új modell, akkor??? Részletre hoznám ki természetesen, kis csomagom van, az egyetlen kedvezmény kb. az, hogy kihozhatom részletre. Ezt meg eladni macerás, legfeljebb, ha kiperkálom a maradék törlesztőt, azt meg ugye nem erőltetném, még ha meg is tehetném. Szóval ezért írtam kicsivel korábban, hogy érdemes megnézni, hogy milyen modellek lesznek, mert lehet, hogy pl. adott színt vagy tárhelyet nem forgalmaznak majd.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz
darealdeal #19487 üzenetére
Én is 7+ akartam, de azt mondták hogy nem lesz, így lett 6S
Üdv. Feri!!
-
-
válasz
darealdeal #19487 üzenetére
Érdekes amit írsz,mert én idén februárban vettem a 6S-t a Telekomnál.
Jaaaa,és online rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
-
tylerddd
veterán
válasz
consono #19478 üzenetére
Win10 alatt az iCloud klienssel remekül megy. Automatikusan letölt (nem szinkronizál!!!) mindent a gépre, azok is megvannak a gépen, amiket a készülékről törlök. Ugyaninnen tudok feltölteni is képet/videót egyaránt, pillanatok alatt, Windows intézőből.
Illetve megint csak azt a hátulütőt tudom felróni az összes többi felhőnek, hogy hiába kapcsolod be az automatikus feltöltést, ezek csak akkor töltik fel a tartalmat, ha meg van nyitva az alkalmazás.
-
pusihusi
addikt
-
válasz
bepe79 #19474 üzenetére
4K/8k a videók esetében használatos, fotók esetén felbontás vagy megapixel szokott lenni a megnevezés. Nem kardinális csak megjegyeztem.
Consono: az általad felsorolt cégek tárhelyszolgáltatásai között van olyan pl ami nem gdpr-nak megfelelő a tudomásom szerint (a nem fizetős szolgáltatását tekintve, mert a fizetős az), szóval azért van különbség közöttük.
-
oszy
veterán
válasz
buvartacsko #19477 üzenetére
Igazat adok.
Én is használtam, de már áttértem a MEGA-ra, mint fentebb említettem. Jelenleg most nekem megfelelő így.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
consono
nagyúr
válasz
buvartacsko #19477 üzenetére
Nem mindenki él a teljes Apple ecoszisztémában. Ha lenne otthon Mac, lehet, hogy én is az icloudot akarnám használni. De így megy minden a OneDrive-ra. Az meg, hogy ki melyik multit tekinti ellenségének, olyan mint a vallás. Szerintem egyik sem jobb a másiknál, mindegy, hogy google, Apple, vagy Microsoft...
"Mechazilla has caught the booster."
-
buvartacsko
addikt
válasz
bepe79 #19472 üzenetére
Szerintem meg nem kéne annyira fényezni. Ingyenes? Lehet, hogy pénzt nem adsz érte, de minden adatod eladod a Googlenak. A fényképek számomra eléggé személyesek, nem akarnám a Googlera bízni, de biztos bennem van a hiba. Ahogy nézem, ha eredeti minőségben tárolom akkor 15GB jár ingyen csak. Nekem havonta 300 forintomba (egy korsó sör olcsóbb helyeken. ugye senkit nem vág földhöz akinek 300 ezres telefonja van?) kerül az iCloudban 50GB tárhely... bőven elférek rajta, és cserébe mindenhol full-size originalban van mindenem. Amikor hazamegyek már a Photos app-ban várnak a Mac-en az aznapi videók/képek. Nem nagyon látom azt a hatalmas problémát amiről fentebb szó van.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz
bepe79 #19474 üzenetére
Élvezhető a minőség, de akkor is tömöríti a képeket/videókat a Google.
Ha fizetsz, akkor nem.
Én is használom, mert megosztásra a legjobb platform jelenleg, de nem bíznék benne hosszú távon. Úgy fogunk járni, mint a Gmaillel, ahol végtelen tárhelyet ígértek. Itt is hasonló lesz, csak majd egyre jobban tömörítik a képeket, mint a YT videókat is.[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz
Rage47 #19473 üzenetére
Ez így nem igaz szvsz, teljesen élvezhető minőségben, gyakorlatilag ugyanazt kapom vissza, amit a monitoromon a lokál PC-mről nyitok meg nagyjából, ilyen telefonnal készített képek esetében (most azokról van szó). Ha DSLR-el készített 2K/4K-s képeket akar tárolni valaki bazi nagy méretben, akkor az fizessen érte (ez teljesen jogos).
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz
mazsiii92 #19461 üzenetére
Pontosítsunk. 3x nagyobb tárhely, ha mindenképpen 4K meg 8K-s full high ultra hiper szuper quality képeket szeretnél tárolni rajta. Amúgy pedig KORLÁTLAN. INGYENES, és KORLÁTLAN !!!
P.S.: tehát akármennyi / végtelen képet és videót tudsz tárolni a Google Photos-ban.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
consono
nagyúr
válasz
tylerddd #19470 üzenetére
Ha már előjött a kábel téma: az Apple féle kamera adapterre van valami biztosan működő, olcsó alternatíva, akár kínából? Amit vettem sajnos pár pillanatig megy csak majd letiltja a telefon (mondjuk ez tényleg olcsó volt
)
"Mechazilla has caught the booster."
-
tylerddd
veterán
válasz
mr.tamasbiro #19469 üzenetére
Beállításokban rámész legfelül az ID-re és ott az iCloud menüben kikapcsolod, amit nem akarsz az iCloudba tudni.
@ mazsiii92 Az a probléma minden más felhővel, hogy csak megnyitott app-nál tölti fel a képeket, az iCloud pedig muzsikál szépen a háttérben, úgy, ahogyan kell. 300 ill. 900 forint az 50/200GB tárhelyért nevetséges összeg, nekem előbbi van, tolok fel, amit lehet.
[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
-
tylerddd
veterán
válasz
darealdeal #19467 üzenetére
Attól függ, hogy mekkora összeg az számodra, ami miatt érdemes várni. Biztosan lejjebb megy, de nem számottevő mértékben. A másik, amibe esetleg bele lehet szaladni, hogy kivezeti a szolgáltató pl. a nagyobb háttértáras verziót, miközben te pont azt szeretnéd.
-
darealdeal
csendes tag
Sziasztok! Jelenleg 6S-t használok, azonban szeptembertől van lehetőségem a Telekomnál új készüléket kihozni, és 7 Plust vagy 8 Plust szeretnék, abban kérném a segítségeteket, hogy szerintetek megéri várni október, novemberig, hogy esetleg az új készülékek hatására a régebbiek ára lejjebb fog menni?
-
Paca2
senior tag
Sziasztok!
Vki tud ajánlani nylon kábelt ami biztosan jó (MFI) max 3000-ért, mindegy, hogy hazai vagy magyar bolt.
Esetleg nem nylon borítású, de tartós, erős.
(ismerősnek lesz)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Blue meth #19458 üzenetére
Szia!
Ha jót szeretnél magadnak, válts Google Photos-ra, vagy bármire és hagyd el az iCloud-ot. Ez kizárólag magánvélemény, de nekem hatalmas megkönnyebbülés volt a 3x akkora tárhely és a jobb, megbízhatóbb működés.
Minden eszközömön már a Google Photos az elsődleges felhő, életem egyik legjobb döntése volt. Természetesen maradt az iCloud minden másra egy telefon / ipad vásárlása miatt (kb 500MB), de ez örökre elég lehet, ha a fotókat máshol tárolom.
Üdv!
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Üdv!
Esetleg valaki nem szeretne társulni tok vásárlásban?
Nagyon légedett vagyok aaz evutec karbon tokkal. Gyermekeim egy éve nyúzzák az SE-n és még mindig úgy néznek ki mint új korukban. Nekem is van egy a 6s-en csak az kivágott a kukacos almánál. illetve a gomboknál.
Ez a típus szerinrtem jobban véd mint a jelenlegim. Esetleg ha valakinek tetszik és társulhatunk a beszerzésben, osztódik a fuvardíj, ami USA-ból nem épp jelentéktelen összeg.
Nyilván csak egy-két darab ról van szó, nem kereskedelmi mennyiségról.
Ha érdekel valakit keressen privátban.
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Kezdem feladni a dolgot... kezdem nagyon unni az iOS-szel járó stresszt. Minap történt, hogy a telefon kiírta hogy lassan betelik az iCloudom. Mondom wtf? Mikor is kértem én a telefont, hogy oda mentse a képeket meg a videókat? Ja, hogy soha, gyári beállítás, köszi Apple! De az különösen felbaszott, hogy meg akartam nézni a videókat (képeket alap, hogy nem tölti be) internet nélkül, és nem tudtam... itt kaptam majdnem agyérgörcsöt, ez mi?? Ott van a telefonon de mégsincs. Ezek után szerettem volna a tetves iCloudból letölteni a PC-mre a képeket videókat, hogy végre meglegyenek valahol a felhőn kívül... Kis utánanézés a neten, megtaláltam az iCloud windowsos letöltő linkét az apple oldalát. Klikk rá, mit ír ki? az oldal nem található. Nem tudom letölteni ezt a tetves klienst! Aztán valahogy sima böngészős megoldással belépek nagy nehezen az icloudba. Fotók, videók, megvan minden 607 db. Na akkor gyorsan másoljuk át. NYILVÁN NEM TUDOM, mert ez a nyomorék nem tud egyszerre kijelölni több fotót. Utánaolvastam, hogy mi a franc van, használjam a shiftet. SEMMI. se shifttel, se ctrl-lal nem tudok kijelölni egyszerre több fotót/videót. Elkezdtem egyesével letölteni. A 110 megás videó nem jött le félóra alatt, halál komolyan, ilyen 100-150 KB/s-kel jött (itt már ledobta az agyam az ékszíjat), nettó időutazás 2006-ba. 2,3 megás kép tartott majdnem fél percig. Itt már sík ideg voltam. Aztán valamelyik nézetben annyi könnyítés van, hogy egy adott helyszínen készült fotókat ki lehet jelölni egyszerre!!!!! zseniális, kár, hogy kb 1000 helyszínről vannak fotóim, sebaj. Ez a sztori egyik fele.A másik, amint kikapcsoltam kb 1 hete az iCloudot kiírtam hogy 30 napom van elmenteni a cuccokat, utána törlődik minden. Jó, találtam vmi opciót, hogy letöltöm a telefonra az összes cuccot. 906 kép/videó lett belőle. Nem tudom hogyan! iCloud még mindig 607-et ír. Ha meg usb-ként megyek rá a telefonra és ott a fotómappába megyek meg csak 316
komolyan, kezd elegem lenni ebből a bonyolult, ostba, korlátolt szarból (már bocsánat), és konkrétan most fogalmam sincs hogy mentsem le a cuccokat! azóta már csak 21 napom van. KÉRLEK SEGÍTSETEK
-
vrgn
csendes tag
Sziasztok!
Egy éves és nyolc hónapos 6s, 11.4.1 ios, 93 százalékos akkuval a következő eredményt produkálja: 12 óra 50 perc készenlét, 2 óra 45 perc használat. Ezalatt 95 százalékról 34 százalékra esett. Ez normális?
Facebook nincs fent, telefonálás, dokumentumok nézegetése, böngészés, szóval full alap felhasználás.
Hm? -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
tylerddd #19449 üzenetére
Az enyém is 3 lesz decemberben, de nem hiszem, hogy váltok. Meglátjuk, mit hoz az iOS 12 majd!
Nálam általában egy telefon 4 évet kibír, szóval, ha a tendenciát nézzük, akkor jövő télen esedékes a váltás a 6s-ről!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
tylerddd
veterán
válasz
Rage47 #19443 üzenetére
Kíváncsi vagyok, h milyen lesz. Nálam lassan 3 éve van a készülék és folyamatosan használat mellett teljesen elfogadható volt a lassulás. Még az is lehet, hogy marad a cucc! Így is rekorder, soha nem volt ilyen sokáig meg telefonom és azt hiszem ez jelent is valamit!
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
buvartacsko #19446 üzenetére
Várom az új modelleket,hogy mennyivel megy le az ára.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mr.tamasbiro #19445 üzenetére
Nagyon tudom ajánlani. Nem bántam meg egy kicsit sem.
-
mr.tamasbiro
őstag
Én is 8+-on gondolkozom
-
Rage47
veterán
válasz
mazsiii92 #19442 üzenetére
Én is szeretem most ios12-vel a 6s-emet, nem emlékszem már rá milyen volt, de szerintem olyan gyors, mint újkorában.
Így még kevesebb kedvem van százezreket kiadni egy iphone-ra.
Kíváncsi leszek, hogy győzi meg az embereket majd meg az Apple, hogy váltsanak. Bár valszeg így is sokan váltanak majd, hogy legyen Memoji meg Animoji a telón. -
mazsiii92
aktív tag
válasz
lugosi #19441 üzenetére
Sziasztok,
Én nem olyan rég majdnem elcsábultam android felé. Galaxy S8 150-ért volt médiában, mondanom sem kell, hogy annyiért ajándék. Nagyon tetszett a nyújtott képarány, a kevés káva, az edges kijelző, a képfelbontás, amoled kijelző, jobb kamera mint a 6S-ben, tárhely bővíthetőség, fast charge, wireless charge, DEX station, stb.
De végülis maradtam iphone-nál.
Az a baj, hogy nekem kinézetre kínálja azt a droid, amit szeretnék (S8/S9), viszont az IOS szoftverét nem tudom lecserélni egy droidra. Van egy céges droidom és kiráz tőle a hideg.
Az X-et sem utasítanám vissza, de sosem fogok tudni ennyit áldozni egy telefonra, még részletfizetést sem vállalnék be egy 370 ezres telefonra.
Nem csodálom, hogy sok iphone user főleg akik 6S vagy esetleg régebbi modellel rendelkeznek, és szeretnének újabb telefonokat, azok sok esetben droidon találják az újat meg az Apple magas árszabása miatt és az unalmas telefonok miatt (kivétel az X).
Persze az Apple minden hibájával együtt mégis itt vagyok még, és nagyon szeretem a 6Semet.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
tylerddd
veterán
Én is gondban vagyok. Ősszel szeretnék új telefont. Legszívesebben maradnék iPhone-nál, de nincs kedvemre való. A jack hiányát még mindig nem sikerült feldolgoznom, a Face ID sem tetszik, az árakról nem is beszélve. Robotos készülékből vannak remek hardverek, de a rendszer az, ami egyszerűen nem gyere be.
Az új, pletykált LCD-s iPhone-ra kíváncsi vagyok, de attól félek, hogy egy kiherélt valami lesz, legjobb esetben egy i8 hardverrel. Ugyanakkor a 3D touch állítólag nem lesz benne, amit én eskü szeretek, használom sok helyen. Mondjuk akár úgy is működhetnének ezek a "felugró" menük, mint droidon, ott sincs 3D touch. Ha valamit fejlesztenek a Face ID-n, akkor tuti, hogy a X megoldását kapná, a két új X-be pedig menne az második generációs cucc.
Ha mégis ráveszem magam az Androidra, akkor OnePlus 6 vagy a majdani 6T lesz a nyerő, videók alapján a hardver első osztályú és a rendszer is elég pofás, van jack, ott az alert slider, mint iPhone-on, egyszerűbb, de villámgyors arcfelismerés, mégis van ujjlenyomat-olvasó (ezt szintén sérelmezem, hogy levették X-ről és marad is a trend), hatalmasat javult kamerában az elődeihez képest, ára is remek.
Nem tudom mi lesz, 8+ sem kizárt még ...
@ buvartacsko Én is hülyeségnek tartom, hogy pont a kamera üveg lenne problémás, 4s, 5s és 6s esetében sem volt soha problémám vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
mr.tamasbiro
őstag
Nekem a face id nem jön be. Ezért inkább 8 vagy 8 plusz.
-
-
Nandish
tag
válasz
buvartacsko #19434 üzenetére
Tapasztalatom szerint valamivel jobban karcolodik, viszont cserelni HATALMAS SZIVAS! borzalmas.
12 éve vagyok Ph-n! 13 éve szerelek Apple készülékeket...
-
buvartacsko
addikt
-
Nandish
tag
válasz
molnarpeter #19429 üzenetére
Az már lehet púpos is... csak nehogy egyszer kiugorjon a kijelződ mire felkelsz reggel!
12 éve vagyok Ph-n! 13 éve szerelek Apple készülékeket...
-
Z-Salt
csendes tag
Sziasztok! Pár napja a telóm képernyője becsíkozódott, és úgy néz ki mintha a felbontása pixeles lenne, néha az előző kép beleég a képbe, pl a feloldás után is látszódik halványan az óra amikor lapozgatok az ablakok között. Ez a probléma van hogy szépen lassan eltűnik, majd visszajön. Úgy vettem észre hogy a melegtől "megjavul", hűvösben pedig megint előjön a hiba, hol jobban hol kevésbé.
Találkoztaktok már ezzel a problémával? a teló két éves múlt
Kijelzőcserével jár ez a probléma?És még egy kérdés: Az iPhone 8-nak a kamera üvegje is olyan strapás mint a 6s-nek, vagy karcolódik és törik mint az 7-nek?
Köszi!!!
-
Drbonci
aktív tag
Sziasztok
IOS 12 alatt hol találom a névjegyzék szinkronizálási beállítást?
Újra raktam a telefont és eltűnt a fele névjegyzék,előtte a Gmail ról szinkronizált.Köszönöm szépen előre is a segítséget
Szép napot
-
-
Ákos45
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én is a 6S és a 7 között vacilálok, de inkább a használt piacon nézelődök.
Van esetleg valami "buktató" amire mindenképpen kiemelt figyelmet kell fordítanom, egy pár éves készüléknél? -
válasz
bepe79 #19419 üzenetére
Nekem a 6S simán kibírja a napot,sőt van hogy 2 naponta töltöm.
Ha lefekvés előtt 50% alatt van csak akkor töltöm fel,ha felette van akkor a másnap már húzós.15 óráig dolgozok,mire hazaérek akkor általában már 5% körül van.
Szóval kis akkuval is lehet élni!!Jaaaa, és 11.3 felé nem mentem,ez alatt még jobb volt az akku,minden más frankó.
Szerk. : Vagyis az email szinkronizálás az elég érdekes,az nem tuti,de az 5S-en se volt jó legalábbis 11-től felfelé,alatta nem tudom mert akkor még nem volt iphone telóm[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz
perge666 #19418 üzenetére
A 6S is az, csak ma már az 1750 mAs-s akksi pici. Mondjuk az iOS jobban gazdálkodik az 1750-essel, mint a legtöbb Android a 3000-4000-esekkel, ezt azt hiszem már írtam itt. (már amikor nem rontják el a release-t, ami zabálja az akksit, pl. 11.4)
-
-
sniper112
aktív tag
válasz
consono #19416 üzenetére
sokáig szeretném használni a telefont ezért is váltanék android ról ios re
de elég drága még újonnan a 7 és alkatrész árak is még drágábbak mint a 6s plusz és ahogy néztem teszteket meg minden akksi időben is jobb a 6s plus. ezért gondoltam erre a telefonra. igazság szerint úgy lenne hogy eladnám a s7 edget és vennék telót csak úgy hogy persze nem kéne sokat ráfizetnem ezért is érdeklődök. -
-
sniper112
aktív tag
heló engem az érdekelne hogy érdemes e még 6s vagy 6s pluszt vásárolni újonnan persze? vagy inkább 7 es vegyek előre is köszi a választ.amúgy Samsung s7 edge ről váltanék.
-
felali
tag
Sziasztok!Nemrég lettem tulaja egy 6s nek olyan naptárt keresek ahol be tudom állítani a 24/48 munkarendet olyan mint a szolgálati naptár.
-
LUCKY78
tag
válasz
RandomGosu #19407 üzenetére
még az is lehet...
hallottam, hogy ez a gyári beépített aksifigyelő béta cucc nem a valós értéket mutatja. majd el kell mennem egy diagnosztikára, mert nekem ez gyanús. bár lassulást nem érzékelek...
sose nyomjá' full kretént!
-
LUCKY78
tag
Üdv Mindenki!
6s, 11.4.1-nél tapasztalatok? akkuidő (lényeges!), lagg, kamera bug, hangszórók, stb...?
Most 11.3 van még a vason, de 90%-ról 20%-ra kb.: 2-3 óra alatt esik normál használat mellett és alvó állapotban. Már minden lehetséges kapcsolót kikapcsoltam, mindent amit lehetett minimalizáltam az akku fogyasztása érdekében, de sehogy nem tudtam megoldani hogy ne merüljön ilyen drasztikusan és látványosan. A készülék 1,5 éves, és az 'akku állapot (béta)' szerint 85%-on van az aksi kapacitása új korához viszonyítva.A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
sose nyomjá' full kretént!
-
pusihusi
addikt
-
-
Crafter32
őstag
Frissítés tiltást így tudom végigcsinálni? 11.4.1 van rajta és úgy néz ki minden tökéletes, minek kockáztatni.
Akkumulátor szinjte meg sem mozdul a 6s-nek. A nap végére még 50% -on van. A Samsung A3 (bár két éves) nap végére már teljesen lemerült.
(#19400) Tibee86: Így meg olvasónézet nélkül az összes weboldal nagybetűs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrotik routerek
- Micro Four Thirds
- Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával