- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak77
aktív tag
válasz lestarcsopor #18679 üzenetére
Sima 6s-t használok 2015 októbere óta, máig elégedetten. Csere - elméleti szinten - ha esetleg kijönne egy SE 2, akkor arra. Nagyobbat semmiképp nem akarok, sokszor még ezt is nagynak érzem. Jack aljzatról sem mondanék le, heti 3-4x biztos használom.
Tok eddig nem volt a telefonon, ahogy egyik korábbi telefonomon sem. Bár most elgondolkodtam egy ilyenen, elsősorban a praktikuma miatt, de még tart a vajúdás. -
leslieke
Jómunkásember
Nálunk egy 6s van a családban, addig lesz használatban, míg meg nem adja magát.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nagysuhi
tag
6S, most volt egy éves. Még egy évet lesz nálam, mindig 2 évente cserélek telefont.
Üvegfólia és Rock tok borítja elejétől fogva. Egyszer leesett és az üvegfólia repedt el, meg a tok.[ Szerkesztve ]
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
Blue meth
senior tag
Én is legalább 2-3 évre tervezek vele, sztem akkor is simán használható lesz, ha a 4s-emből indulok ki, amit most novemberben váltott le éppen a 6s. Tok pedig nálam is gyári, Midnight Blue szilikon tok, legjobb. Igaz nem volt olcsó, de simán megérte.
Viszont ezt most 130-ért vettem november végén, de megfogadtam, hogy többet nem veszek ennyiért telefont. 80-90-ért, nagyon max 100-ért, szóval a következő valszeg már android lesz.
-
SoldierL
senior tag
Szia! Nekem is 6s+ van és nekem is májusban lesz 2 éves. Májusban a törlesztés végével, hozhatnék ki egy újat, de minek? Nagyon gyors, nagyon jó tök felesleges. Majd esetleg akku csere de még azon se érzem, hogy kéne. Nekem még 1-2 évig tuti jó lesz.
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik billentyűzetet kell hozzáadnom alapértelmezettként a telefonba, hogy valami hasonlót kapjak mint az iPad-nél (betűkből a lehúzható számok)?
Vagy, ha konkrétan olyat nem lehet beállítani (mert ez csak iPad fícsőr), , akkor egy olyan billentyűelrendezést szeretnék, hogy a betűk fölött ott legyenek plusz 1 sorban a számok is (ami néhány programnál alapból úgy van).Jelenleg QWERTZ van beállítva.
Köszönöm előre is a választ!
-
tylerddd
veterán
válasz Hardver Arc #18690 üzenetére
Gyanítom, h a teljes keretes is levegős lehet a széleken, csak ugye nem látszik a keret miatt. Én egyébként hosszában ragasztok egy cellux-csíkot a kijelzővédőre, amin túllóg a cellux. Lehúzom az üvegről a fóliát és a celluxot fogva igazítom rá. Ha a home-ot és a hangszórót jól belövöd, nem lesz gond vele.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Arcképgyáros
válasz Hardver Arc #18690 üzenetére
Ügyelj a pontosságra és a szösz-pormentes környezetre.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az ebay-ről vásárolható készülékházakról? Mennyire vállalható minőség? -
MODERÁTOR
Nekem 6s Plus van, szerintem ezt a mostani generációt még kihagyom, leghamarabb a következőnél váltok.
-
Rob700
senior tag
Nekem májusban lesz 2éves a 6S... idén nem hiszem, hogy veszek még új telefont és biztos, hogy maradok az Apple-nél... Mind a három tok tragédia, csak gyárit használok...
iPhone 12 128GB Black
-
Én 2 hete vettem újanon,és szeretném még 2 évig használni.
Nekem átlátszó szilikon tok van rajta,az a vékony fajta és egy 0,33mm Tempered Glass üvegfólia. -
shteer
titán
-
adise
őstag
nem azért nem veszik mert nem használnak 6s-t hanem mert 5500ft az 500ft-os tok
-
Rage47
veterán
Nekem 2015 november óta van és őszig akarom használni, akkor tuti szeretnék váltani.
Egyik tok sem tetszik, főleg a lifegős 3. nem -
lestarcsopor
újonc
Segítsetek nekem egy picit legyetek szívesek. Kinek van még iPhone 6/6s készüléke? Mióta van meg és meddig szeretnétek használni? Mikor fogjátok lecserélni, maradtok az Applenél? Az üzletemből azt látom hogy a legsikeresebb iPhone generáció a 6. (eddig). Ti hogy látjátok?
S még egy kérdés, milyen iPhone 6S tokot tetszik legjobban nektek az alábbiak közül? -
RazoR
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy valamiért nem akar csatlakozni a telefonom a Wifi hálózatokhoz (munkahely, otthon) amikhez korábban gond nélkül csatlakozott autómatikusan. Ha kézzel csatlakozom akkor egy idő után lecsatlakozik róla. Már 2x megette hó elején a mobilnetemet emiatt. Valami ötlet, hogy mitől lehet?
Újraindítás, soft reset már volt többször is. -
Rob700
senior tag
Kint a 11.2.6... Engem lepett meg legjobban, mert sehol nem olvastam róla még csak emeítést sem... 😳
iPhone 12 128GB Black
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Szeretnénk egy 6S-t venni, használtan. Mivel még sosem volt almás telónk, ezért kérdés, hogy mire figyeljünk a vásárláskor? Pl. hogy a későbbiekben ne érjen meglepetés egy tiltás miatt.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Blue meth
senior tag
válasz Hardver Arc #18666 üzenetére
Én úgy voltam vele hogy vétel után minél hamarabb teszek rá hogy ne nagyon karcolódjon az üveg. Ez volt november végén, most február közepe van de még mindig nincs rajta Már nem is lesz, sajnos kb 2 hét volt már rajta mikrokarc, meg vmelyik nap is láttam egy újabbat rajta.
Tok viszont van rajta, először sima Cellect átlátszó szilikont tokot vettem, de az kb egy hónapot bírt ki, a szélénél meg a hátuljánál volt összeforrasztva a tok (sosem láttam még ilyet), és az szépen lassan levált teljesen róla. Eredetileg gyári tokot akartam, így végül rá is szántam magam, bár sokalltam érte a 10k-t, de végül megvettem. Midnight blue szilikon tok, de iszonyatosan jó. Masszív, nem csúszós, szépen rálóg a széleire, szóval a sarkok is védve vannak rendesen. Kicsit drága volt, de sztem nagyon jó vétel, jó minőségű tok.
-
törölt tag
Sziasztok!
Debrecenben tud esetleg valaki egy jó iphone szervizt? A beszédhangszóró a 6s-emen eléggé lehalkult ezért cserélni kellene, vagy van valami módszer amivel kitudnám takarítani? Lehet csak koszos. -
szilacus
tag
Sziasztok.
Nemrég készítettem panoráma fotót.
Nagyon jók lettek a képek, a helyszínen visszanézve a panoráma fotónál a teló jobbra-balra mozgatásával tudtam a teljes képet nézni. Felraktam a Facebokra ott is működik a dolog, de már ha most a telómon akarom nézni a panorámát kézzel kell a jobbra- balra ''simogatni'' a kijelzőt a teljes kép megtekintéséhez. Miért nem működik a panoráma úgy mint a helyszínen? -
tylerddd
veterán
válasz Hardver Arc #18666 üzenetére
Üvegből én teljes kikelzős, lekerekített élűt ajánlanék, nekem a Nillkin nagyon bevált, talán 3D CP+ Max a típusa. Hátlapot nekem egy szintén Nillkin vágta tönkre, kemény műanyag belsős tokot nem ajánlanék. Én a gyári bőrt szeretem, ill. a vékony tokokat, ez nagyon bejön, szeretem.
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Iphone 6s hez mennyire van értelme üvegfoliàt venni?Mert felrakattam multkorában egy foliàt de a széleinél körbe nem az hogy buborékos hanem hogy hajlik az üveg ugy nem hajlik a folia ugye és csúnya mintha levegős lenne..
meg amugyis mivel nem éri az üvegfolia teljesen széltől szélig ha leejted betörik mindenképp a kijelző szélétől.
Illetve a hàtlap hogy bírja?
Mik a tapasztalatok? -
laslie92
senior tag
Koszonom jo lett
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
laslie92
senior tag
Köszönöm be van kapcsolva de nem csinál semmit. De ha a hivásközben a fülemhez teszem ugye akkor meg elalszik a kijelzo szóval nem az érzékelő rossz. Lehet az uj IOS bugol
-
laslie92
senior tag
Sziasztok van a telefonba automatikus fényerő szabályzásra? Sötétben nagyon vakító
-
tylerddd
veterán
Most töröltem a Win-ből a készüléket, újra beírtam a jelszót és gyorsan csatlakozott. Kíváncsi leszek a továbbiakra.
-
MODERÁTOR
válasz tylerddd #18652 üzenetére
Wifin is megy hiba nélkül a tethering. Sőt azt is meg lehet csinálni hogy a telefon elővétele nélkül kapcsolom be a tetheringet (legalábbis Mac-en el tudom indítani).
A munkahelyen én is szoktam használni windowsos gépen, annyi hogy szifonon bekapcsolom a hotspot funkciót és ennyi. Automatikusan csatlakozik a telefon által létrehozott wi-fi hálózathoz és kész.
-
gabee82.0
tag
Sziasztok!
i6s. Ártok e az akkumulátornak ha a gyári 1A es töltő helyett egy Lenovo 1,5A sel töltöm?
Köszönöm.Nem a probléma a probléma! A probléma a hozzáállásod a problémához!
-
tylerddd
veterán
Érdeklődnék, h iPhone-on valami varázsigét is el kell mormolni ahhoz, h hotspottolni lehessen a készülékkel?! Párhuzamosan az i6s mellett használok egy Xiaomi készüléket, ami töredékébe került az iPhone-nak és olyan szinten lehet vele dolgozni, h a táskámba téve megy róla a net laptopon és mobilokon. Most a SIM-et visszatettem az iPhone-ba és egyszerűen nem tudok rá csatlakozni vezeték nélkül. Eddig is kábellel használtam, de anno i4s és i5s esetében is volt ezzel gondom. De gondoltam ránézek a Xiaomi után ... most nem csinálok valamit jól vagy én mindhárom iPhone esetében sz**t fogtam ki vagy ez ilyen vagy ... ??? Rohadt bosszantó
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
Mivel nem lattam, hogy valaki irt volna az uj betarol leirom a csaladon beluli tapasztalatot. Az uj szoftver szerint 88%-os az 1eves akksi es kepes a “csucsteljesitmeny” leadasara. Teljesen smooth a rendszer es az uzemido is. A furcsa csak az hogy a legfrisebb rendszeren ugye gerkbench szerint is le van korlatozva a cou es erezni is rajta, higy lassu. Meg kepes is volt 1 ora netezessel 30%ot merulni
-
laslie92
senior tag
-
tylerddd
veterán
válasz laslie92 #18642 üzenetére
Én ezt és innen rendeltem szeptemberben. Eddig elégedett vagyok vele, alig 1 hét alatt itt volt.
-
laslie92
senior tag
Sziasztok. Uj aksit szeretnék tenni a telefonba. Mivel eldugott helyen lakom a közelben nincs lehetőségem csináltatni így magam cserélném ki. Meg tudom csinálni nem azzal van a baj hanem hogy milyen akkut vegyek bele. Valaki küldeni megbízható linket ami tuti jó akku? Előre is köszönöm
-
anorche1
őstag
Írtam neki, hogy ha lehet ne csak a pénzt adja vissza, hanem tegye vissza az eredeti, beszédhangszóró hibás kijelzőmet.
És akkor ezzel a hibával vinném rendes szervízbe, hátha ott megtudják oldani kijelzőcsere nélkül, mert ez a 60k sok."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz anorche1 #18637 üzenetére
Irtam nekik, vissza adjak az arat, rendesek.
Mar csak valahonnan eredeti kijelzot kell szereznem.(#18639) adise
Valami szalagkábelt mondott, ami a kijelzőhöz van rögzítve, nem lehet cserélni. Van egy másik szalagkábel, amit lehet cserélni, de az nem oldotta meg.[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Vegul az icentrumba vittem. A srac eloszor csak megtisztitotta, de utana sem lett jo. Kicserelte a hanszorot, nem lett jo. Kicserelt egy szalagkabelt, de utana sem lett jo. Kicserelte a kijelzot, igy mar jo lett. Picit kedvezmenyt adott emiatt.
Viszont ez utangyartott kijelzo, es latszik rajta Ott rogton nem tunt fel, de a szinek rosszabbak, az erzekeles rosszabb, mozgaskozen utamhzzas van, nem szep. Pont ezt tetszett meg az iphoneban, hogy a gergetes szep sima, folyamatos, de ezzel az uj kijelzovel mar nem az.Irok nekik emailt, hogy vissza tudjak e rakni a regi kielzomet.
Hova vigyem legkozelebb, hol raknak vele garantaltan eredeti kielzot?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy iPhone 6s -t, garancia nélkül (lejárt). Az lenne vele a gondom, hogy a beszédhangszóró nagyon halk, használhatatlan.
Mennyi lenne ennek a javítása kb.?
Mennyiért tudnám így eladni? Kb. új állapotban van, kijelzőjén végig fólia, hátlapja sem karcos, sérült. Rose gold színű. Mennyiért tudnám javítva eladni?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
MODERÁTOR
Ejnye már!
Mindenki kiengedte a gőzt mostanra, elmondtátok amit akartatok, fejezzétek be mert most már tényleg kezd eldurvulni a dolog.
-
galaxys80
veterán
válasz bepe79 #18631 üzenetére
Látod, látod. Ki is kettőnk közük aki személyeskedik és retardáltnak titulálja a másikat?
Nézz magadba barátom egy kicsit, aztán utána álljál neki hisztériázni. Kicsit visszább kellene venni az arcból.
Technikailag meg valószínűleg kicsit többet segítettem másoknak, mint te valaha is fogsz. Lévén, hogy a rinyáláson és a másik rendszer istenítésén és fikázásán kívül sok mindent én még nem olvastam tőled.
De legyen. Mától levegőnek nézlek inkább.[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Köszönöm az értékes, és hasznos hozzászólásodat. Szerintem bízd rám, hogy mit, mikor, és mennyiért fogok venni, a személyeskedést pedig te is megtarthatod magadnak, mert a lőtéri döglött kutya nem kíváncsi itt rá.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz galaxys80 #18630 üzenetére
És már megint a személyeskedés (ha már technikailag semmit nem tudsz soha hozzátenni a kommentjeimhez, akkor legalább ez menjen)... te tényleg úgy gondolod, hogy neked itt mindent lehet, és folyamatosan kötekedhetsz, meg személyeskedhetsz? Mert ha igen, akkor nagyon el vagy tévedve. Nyomatékosan megkérlek még egyszer, hogy szállj le rólam (ha nem vagy retard, akkor fölfogod, hogy ez mit jelent), és ne válaszolj a hozzászólásaimra.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
galaxys80
veterán
válasz bepe79 #18622 üzenetére
Már megint hisztizel.
Századszor is elmondom. Én a szélkakas véleményű userektől vagyok rosszul. Ezért nem kellene szélsőséges véleményt nyilvánítani mindig abban a topikban ahol éppen vagy.Wifi sem fog menni, mert hellodatám van, az sem fogja szipkázni az akksit: )
Nem hát. Majd szipkázza kétszer annyira a mobilneted.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz HoryThePooh #18627 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bepe79
addikt
válasz leslieke #18624 üzenetére
OK, tökéletes, én azzal ki leszek békülve. Wifi sem fog menni, mert hellodatám van, az sem fogja szipkázni az akksit: ) Hétvégén vagy jövő hét elején tervezem egy új 32-es beszerzését.
-
MODERÁTOR
Ne veszekedjetek srácok, nyugi. Csak szépen.
-
bepe79
addikt
válasz galaxys80 #18618 üzenetére
Már ne haragudj, de a te beszólogatásaidon, meg a minden egyes topikban való basztatásod után ugye nem csodálkozol, hogy besértődtem. Nem, az iOS sem lesz a világ legjobb rendszere, használtam már, és nem mondtam ilyet sosem. Egyszerűen kezdem unni, hogy a 2 GB RAM-os A5 2016-osomon Hearthstone-ozás közben ha 10 másodpercre átváltok egy fényképező appra, mert gyorsan lőnöm kell egy képet (az most mindegy, hogy miért), akkor utána újratölti az app-ot. Meg néha csak úgy kivág belőle, meg az USB hotspot nálam nem stabil, és gyakran használom, etc. Még most is tisztában vagyok az iOS zártságával, csak azt hiszem kiöregedtem abból, hogy apk meg obb-ket másolgassak fel tonnaszámra a telefonra és indítgassam a játékokat, inkább a stabilitás, gyorsaság, megbízhatóság, biztonságra mennék rá kicsit.
-
válasz bepe79 #18611 üzenetére
Szia.
Nekem 5 napja van meg a telefon és most fogom harmadjára tölteni.
Én is újanon vettem,és a kis akksi miatt féltem,de sokkal jobban bírja mint az 1 hónapot használt 5S,igaz az már minimum 3-4 éves.Rendszeresen 2 online játék megy,meg fórumozok,netezek,kevés telefonálás,több viber.
-
SoldierL
senior tag
Van az a hang imessege-nél. Az a “huttyogás” mikor elküldöd. Nektek is olyan hangot ad ki mintha hanszóró hibás lenne a telefon? Amúgy jó a hangszóróm zenéltem vele minden hangszinen.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz bepe79 #18614 üzenetére
Nem. Viszont a véleményem mellett azért meg szoktam maradni. Te mikor 5S-re váltottál, akkor az IOS volt az isten. Mikor A3-at vettél akkor telefikáztad a topikját az IOS-ról. Majd most gondolom megint az IOS lesz a világlegjobbrendszere.
Na én ezt rühellem nagyon. És miután besértődtél az A3 topikban, elmondtam neked akkor is.(#18615) Rage47
Jártam abba a topikba, ahol a fikaáradatot zúdította az IOS-ra, úgyhogy emlékeztem rá.
-
bepe79
addikt
válasz galaxys80 #18612 üzenetére
Igen, az akkor volt. Te még sohasem váltottál platformot, ugye? Meg mindig is megmaradtál amellett, amelyiket választottad? Költői kérdések voltak, nem feltétlenül kell rá válaszolni.
-
galaxys80
veterán
válasz bepe79 #18611 üzenetére
Határozatlan időre visszaváltottam az A3-amra iPhone 5S-ről (még jó, hogy nem adtam el a Samsungot).
Egyszerűen az őrületbe kerget az a bezártság, meg hogy mindent csak egyféleképp lehet (ahogy azt az Apple rám akarja erőszakolni), az iTunes az továbbra is egy kritikán aluli sz@r, és az alkalmazásbolt sem jön be nekem annyira, mint a gugli play.By bepe79
-
bepe79
addikt
Sziasztok! Nagyon szemezek a 6S-el, és gondolkodom a beszerzésén (újonnan). Mennyi átlagos használat mellett azüzemideje? Tehát ha épp nem játszik rajta valaki, mert dolgozik, és csak készenlétben van a telefon, + 1-2 hívás + SMS? Néha megy majd rajta Hearthstone meg Pokemon GO is, de nem ez lesz a jellemző, azzal inkább a másodtelefonom akksiját nyírom majd ki. Ahogy látom, nem sokkal nagyobb az akksija az 5S-emnél (1750-es), az ma már nagyon-nagyon picinek számít. Ha jól emlékszem, a 3-4 évvel ezelőtti ace 4-emben nagyobb akksi volt. Hogy bírja az iOS 11 ezzel a picike akksival? Érdemes egyáltalán 5S-ről váltani (annak számomra már nagyon pici a kijelzője, a 4.5 vagy 4.7-es A3-am pont ideális méret volt számomra. Sajnos újonnan még most is egy vagyon, 160-170 K-ért árulják.
-
shteer
titán
válasz Hardver Arc #18607 üzenetére
“Olvastam hogy jön majd az uj verzio ami aksi időt is majd hosszabítja”
Hol olvastál ilyet? Onnan inkább ne tájékozódj
szerintem jónak tűnik..
-
MODERÁTOR
Célszerű frissíteni.
-
leslieke
Jómunkásember
Szerintem nyugodtan mehet rá a legújabb verzió, az akksifigyelő a következő verzióban lesz benne.
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Holnap hozzák ki az uj iphone 6s-sem..
Az a kérdésem hogy nem tudom milyen ios lesz rajta gyàrilag de célszerű frissiteni? Nem lesz lassulàs gyorsan merülés stb?Olvastam hogy jön majd az uj verzio ami aksi időt is majd hosszabítja.. vàrjam meg esetleg azt a verziot?
-
martina79
tag
Sziasztok !
Most lett ilyen telefonom és érdekelne , hogy mit , hol kapcsolják ki pontosan , hogy ne frissítse az appokat , amikor ő gondolja . Már mindent kipróbáltam , előtte 5s-em volt ott nem csinálta . Vmint , meddig érdemes frissítgetni , hogy akadás és problémamentes maradjon ? 11.2.5 most . Köszi előre is . -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iOS alkalmazások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Milyen processzort vegyek?
- Proxmox VE
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest