- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Hardver Arc #18498 üzenetére
Nem kell szaladnod. 1,5-2 napot elmegy, de ez használat függő erősen.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Most készülök venni egy i6s..Az a kérdésem hogy mennyire franko most az uj ios-el?
Üzzemidő szempontjábol stb... aksit remèlem nem kell szaladnom venni uj telefonàl.. -
MODERÁTOR
válasz SoldierL #18491 üzenetére
Biztos hogy nem nyomtál rá semmire? Szerintem nincs ilyen fajta automatikus frissítés, hogy telepíti is. Nálunk itthon 2 telefon is rajta volt éjjel a töltőn és nem telepítette őket, csak x idő múlva jelezte a beállítások ikonján egy figyelmeztetéssel hogy van egy telepíthető frissítés.
-
-
SoldierL
senior tag
válasz revolver #18488 üzenetére
Nem erről van szó! Este felraktam a telefont tölteni és magától szoftvert frissített. Gondolom már letöltötte magának az új szoftvert, de én úgy tudom én döntöm el ténylegesen, hogy elindítom e a frissítési folyamatot! Vagy ez már egy új funkció lenne a 11.2.1-ben? Ha letölti, már legközelebbi töltőre dugáskor már frissíti is magát? Ez nagyon ciki..
-
SoldierL
senior tag
Azt tudja valaki, hogy lehet megakadályozni azt, hogy a telefon magától a töltőn szoftvert frissítsen? Legutóbb így jártam és nagyon nem tetszett. Mit kell ki vagy be kapcsolni?
-
revolver
aktív tag
válasz Rage47 #18480 üzenetére
Tényleg olvasok sokat az ios-al kapcsolatban,de hidd el sok cikk után nem idézett bennem olyan reflexet , hogy úgy reagáljak rá, mintha valós esemény lenne
Elég volt látni a saját szememmel.
Örülök hogy nálatok nem jelentkezik lassulás ....Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
bendi007
tag
nem indul el ,az elején betölti az almát és elsötétedik.Mi lehet a baj?
-
revolver
aktív tag
Gyorsan megszabadultam a 11.2.2-től.Vissza 11.2.1-re azzal nincs baj.
Érezhetően belassult a telefon tőle.Így aki teheti sztem downgrade!peace
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
Rob700
senior tag
A gyári időjárás app widget egyáltalán nem frissül... Még mindig a tegnapi adatokat írja de ha belépek az alkalmazásba akkor teljesen mást... Ezt miért nem tudja már normálisan megcsinálni az Apple? Így semmi értelem a widgetnek...
iPhone 12 128GB Black
-
Balu_
csendes tag
Sziasztok!
Osztálytársam 6s telefonjával gondok vannak. Csütörtökön tettem rá neki a 11-es iOS-t. (addig neki 10.3.3 volt)
Probléma a következő: Nem tölti a töltő a telefonját, 23-ról 24-re, utána 22-re ugrabugrál a töltöttség.
A múlt hónapban vették. Mit tehetne?
(elnézést ha off)iPhone 11 Black
-
mateus
senior tag
válasz martin1369 #18471 üzenetére
Ha valóban semmi baj nem lesz vele akkor nagyon jól jártál
-
mateus
senior tag
válasz martin1369 #18463 üzenetére
Egyértelműen túl olcsó, nagy esélye van, hogy pár hónapon belül tiltva lesz törlesztőrészlet vagy számla nem fizetés miatt.
-
Yanchi8
csendes tag
Koszi a valaszokat, valoszinuleg a szerviz lesz a megoldas. Most downgradeltem 11.2-re, de ugyanugy csinalja.
-
MODERÁTOR
válasz Yanchi8 #18464 üzenetére
Szerintem is szervizbe érdemes vinni. Nekem az lenne a tippem, mintha vagy valamelyik érzékelő időnként érzékelne, vagy pedig mintha valamelyik gomb be lenne ragadva, vagy annak a lenyomását érzékeli. Ennek mondjuk ellentmond az, hogy feloldott állapotban is kellene így valamit csinálnia. De szerintem tényleg csak szerviz tudja megmondani.
-
Yanchi8
csendes tag
-
Yanchi8
csendes tag
Hello!
Egy erdekes hibat produkal a telefonom:ha lezarom, nagyjabol 7-8 masodpercenkent felvillanik a kijelzo mintha ertesites jott volna. Mindegy neki, hogy zsebben, asztalon van, mindig csinalja. A raise to wake funkciot kikapcsolva is csinalja, igy az sem lehet, hogy az bugos...
itt egy video a jelensegrol: [link]
Szerintetek mit lehetne ezzel kezdeni? Legfrissebb ios van rajta.
-
Tibee86
nagyúr
válasz martin1369 #18459 üzenetére
Ha ütött-kopott akkor reális érte.
-
nagysuhi
tag
-
martin1369
aktív tag
Sziasztok.4 hónapos i6s 32gb-os megér 75k-t?
-
Ferke66
tag
Az iCentre valóban nem foglalkozik szolgáltatós telókkal,maga az Apple miatt.Azt az infót kaptam tőlük hogy külön szerződésük van a szolgáltatóknak és az Apple-nek,így ez kiesett.Viszont az iStyle azt javasolta vigyem be hozzájuk,bevizsgálják majd az így kapott hivatalos papírt vigyék vissza a Vodához ahol kötelesek hivatalosan eljárni ez ügyben.Ha továbbra is elutasítóan állnának hozzá akkor további lépéseket fogunk eszközölni,de itt is megerősítetették hogy lehet élni nyugodtan a kétéves szavatossággal mert ezt a törvények biztosítják a fogyasztóval szemben.Köszönöm mindenkinek az érdemi válaszokat,kicsit messze vagyok Bpesttől hogy személyesen bevigyem,de ez lesz a megoldás,üdvözlet!
-
galaxys80
veterán
Nekem viszont az a tapasztalatom, hogy rövid határidővel minden esetben cserélték a készülékeimet, ha a vodán keresztül került hozzájuk.
Szóval, főleg Győriként nálam nem játszik az APR. Sokkal körülményesebb lenne és mostanában többen is azt tapasztalták, hogy javítottak és nem cseréltek.[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
válasz galaxys80 #18453 üzenetére
Nem javítanak. Visszaküldi a TMX (telemax) szerviz. Az egy kamu banda, hazug, szar alakokkal, akiknek halvány lila fingjuk sincs a telefonokhoz. Anno a Nokiámat is én csináltam meg, mert hatodik visszaküldésre sem tudtak megbírkózni a feladattal. Aztán felhívtak utána, hogy miért nem küldöm (külön ügyintézője volt, mert hatalmas balhé volt belőle). Mondtam, hogy megcsináltam. De akkor elveszik a gari. El. Sokra megyek vele, ha egy kókler céghez szól. Mindjam meg mit csináltam, hogy legközelebb ők is tudják. Mondtam nekik, hogy a számiat tudják, a címemet tudják, küldjék a hibás telefonokat és nekiugrok jó pénzért... 😂
Hivatalos APR-be kell vinni/küldeni és kész."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Amarton
tag
válasz Ferke66 #18449 üzenetére
Én ezért nem vettem a vodafonnál telefont, mert azt mondták, hogy el sem veszik a második évben a telefonokat. Kérdeztem őket a szavatosságról, azt mondták, hogy náluk olyan nincs.
Nem akartam velük vitázni, egyszerűen nem vettem meg a telefont.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
Ferke66
tag
Sziasztok!
Ide is beírom,hátha valakinek van tapasztalata..
Tanácsot szeretnék kérni.Az öcsém fiának még december végén recovery módba került az iPhone 6S készüléke iTunes 9-es hibakóddal.Semmilyen módszer nem hozott eredményt sajnos,egész biztos hogy hardver hibája van.A telót a Vodafone-nál vásárolták de mivel tavaly augusztusban lejárt a garancia,így a szavatossági időn belül szeretne valamit kezdeni vele.Mivel ők elhatárolódtak a második év (szavatossági időtől) ezért felhívtam az Apple-t,ők megerősítettek benne hogy igenis érvényes a szolgáltatók felé is.Nagy nehézségek árán "állítólag a Voda elküldte" a készüléket,ma jött az üzenet miszerint lehet érte menni.Elmentek,de úgy ahogy leadták semmi változás nem történt,mindössze egy A4-es lapot kaptak a visszaadott rossz készülékkel,ami nekem egyáltalán nem tűnt hivatalos válasznak.Csupán egy átlag/sablon választ lehet olvasni idézem a lényeget: "A szavatossági idő első 6 hónapján túl reklamálta a készülék hibáját,ami azt jelenti,hogy az ügyfélnek kell független szakértői véleménnyel bizonyítania,hogy a jelzett hiba már a vásárlás pillanatában is fennállt.Ilyen jegyzőkönyv nem volt mellékelve,emiatt a készüléket visszafordítjuk dokumentumpótlás céljából."Mondanom sem kell pecsét és bármely más hivatalos dokumentumot nem csatoltak hozzá,ami bizonyítaná hogy valóban megjárta a szervízt a készülék.Kérdés az lenne hogy ebben az esetben mi a hivatalos eljárás szerintetek?Küldjük tovább valamelyik hivatalos szervízbe(iCentre) bevizsgálás céljából,vagy esetleg fogyasztóvédelem lenne a megoldás? Elnézést hosszúra sikerült,de elég bosszantó mivel a szolgáltató finoman fogalmazva le akarja őket rázni,köszönöm a választ előre is..[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Drughi #18446 üzenetére
Ha az volt a kérdés, h az mi, akkor a Spectre és a Meltdown gyakorlatilag adathalász fenyegetések, amelyek a készülékek processzorainak valamiféle sebezhetőségét használják ki. Így nagyon sok eszközt érint, folyamatosan jönnek a frissítések mindenre.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
11.2.2 tölthető! Azt hiszem a Spectre miatt érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
válasz XFishboneHUN #18437 üzenetére
Megteszi helyetted az iSamurai nagy örömmel, hidd el!
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
trobi28
addikt
A mondás jó, de tudomásom szerint az iSamurai nem hivatalos APR, így nem jutnak hozzá gyári alkatrészekhez az Appletöl. Amennyiben ez igaz, akkor igen nagy valószínűséggel ők is onnan szerzik be az után gyártott alkatrészeket, ahonnan mi is rendelhetünk, ebay stb.
shteer: Én sem nem javaslom, hogy minden önjelölt szerelő szétszedje a készülékét. Az is egy szakma, amit meg kell tanulni
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz lugosi #18440 üzenetére
Hát, de most igazam van, vagy igazam van? Az élet legnagyobb igazsága ez a mondat!
- Nem veszek Ferrarit, ha tudom, hogy nem győzném tankolni!
- Nem kell nekem Kelemen Anna, mert tudom, hogy nem tudnám eltartani!
- Nem veszek 250 ezer feletti telefont, ha nem vagyok tisztában az alkatrészek árával és inkább megveszem a
olcsó kínai hulladékot hozzá Csing Csungtól, ami vagy működik, vagy nem, a minőségről meg ne is
beszéljünk!Soroljam még?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
MODERÁTOR
Ez jó szöveg! Tetszik!
-
XFishboneHUN
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Ismerős 6S kijelzője betört.
Tudnátok ajánlani valaki megbízhatót aki cseréli?
Helyi GSM boltban azt mondták, hogy rendeljem meg ebay-ről aliexpressről a kijelzőt és 6-7 ezerért beszereli..
Egyéb ötlet?
-
tylerddd
veterán
Azt írják szinte mindenhol, h a Spectre és a Meltdown az iOS eszközöket is érinti. Nem kapunk valami frissítést emiatt, mint a többi platform, pl. Windows?!
-
zso73
veterán
válasz XFishboneHUN #18424 üzenetére
11.2.5 alatt meg nincs ilyen funkcio.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Kipróbáltam a Battery Life-t. De ma töröltem is. Tetnap 91%, ma meg 87%-ot mutatott, az aksim kondíciójára. Kész vicc. Amúgy nálam nincs lassulás, most volt 1 éves. Én olyan 92%-ra saccolnám. /6s+/
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz XFishboneHUN #18424 üzenetére
Erre a hónapra ígérték ezt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Hol tudom megnézni hogy hány töltési ciklus nál tart az aksi? Vagy alkalmazás van hozzá?
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
mazsiii92
aktív tag
válasz univerzita #18419 üzenetére
Köszönöm!
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
mazsiii92
aktív tag
válasz lupus_l #18353 üzenetére
Sikerült végrehajtani, valóban rengeteg porcica volt a csatlakozóban. El sem hittem, hogy az a mennyiség belülről jön ki, és csak egy éves telefonról van szó. Sajnos levegő spray nem segített annyira le volt ragadva, de a fogpiszkáló bevált.
Időközben lenne még egy kérdésem: milyen alkalmazással tudnám megnézni az akksim állapotát? Már 10.3.3 alatt is visszaesett a megszokotthoz képest, most 11.2 alatt se nem javult, se nem lett rosszabb.
Köszönöm,
Zsolti[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
tylerddd
veterán
Azt, h ténylegesen milyen órajelen pörög a processzor, hol/milyen appel lehet megnézni?! Amiket eddig próbáltam, az az elméleti sebességet, ezt a 1,8GHz körüli értéket írja. Vagy azért írják azt, mert az enyém nincs visszafogva, hiszen kicseréltem az akksit?!
Mióta, melyik szoftverrel jött ez a lassítás egyébként? Én a két éves készülékemen nem igazán vettem észre, persze ebben benne lehet az is, hogy folyamatos használat mellett szép diszkréten lassult vissza. Ugyanakkor én elégedett vagyok a teljesítményével, tökéletesen teszi a dolgát.
-
takii
újonc
Sziasztok!
Használt Iphone 6s vásárlásán gondolkozom. 60-90k között tudnék 64gb-t modellt venni.
Mit gondoltok erről az akkumlátoros botrányról?-Ha az akksit nyúzták rendesen akkor egy akkumlátor cserével megoldódik a probléma vagy akkor már mindegy a telefonnak?
-1-3 év-ig szeretném a telefont használni, hardveresen bírná?
Üdv,
takii -
twohacker2
csendes tag
Nekem az a problémám, hogy kicseréltem az akksit a 6s-ben. elég sok ciklus volt benne már 20%körüli wear level. Blue Star akksit vettem, ezekkel eddig nem volt probléma. Akksi csere után 600-911Mhz között ingadozik a cpu. A rendszer érezhetően lassabb lett. Az új akkumulátor 1800Mah mutat és 0 ciklussal kezdett. Restore megvolt, 11.2-vel is próbáltam. Szerintetek mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Az univerzum jelenlegi állapota vagyunk.
-
Tommastercs
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ios11.2.1 rendszer van a 6s telefonomon és nem akar működni rajta a wifi. Jó jelszót írok be és az a válasz hogy helytelen jelszót írtam be. Ezt már két routerrel is eljátszotta. Eddig segített a telefonon a hálózat elfelejtése valamint a router újraindítása is. Ma már egyik sem segített. Valakinek valamilyen megoldás aki esetleg járt már így? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Aaron14
őstag
1 éves iPhone 6S 348 ciklussal 82%-os akkumulátorral átlagosan 1848 MHz . (iOS 10)
21 hónapos iPhone 6S 9 hónapos akkumulátorral 422 ciklussal 87%-os kapacitással átlagosan 911 MHz. (iOS 11)Ezek szerint a ciklus szám alapján módosítják a CPU teljesítményét + az új iOS is jobban lekorlátozza?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Ez a lassulás dolog egyébként hőmérséklet függő is. Pl. most, hogy nem 0 fok körüli hômérséklet van, hanem 10 fokkal melegebb, gyorsabb a telefon, viszont jobban is merül. Ki érti ezt...
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest