- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ateszpapa #16100 üzenetére
Cserét kértem, de ha csak az aksit találják szarnak, csak azt cserélik szerintem (ezt ugye mindenképpen kell nekik mert amúgy is csereprogramos), ha mást is akkor az egészet (gondolom). De majd úgyis megírom mi volt.
iStyle-ba vittem, ott is vette akitől vettem használtan, de amúgy mindig oda viszem már évek óta az összes problémás telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Gaberiellb
senior tag
-
Rob700
senior tag
válasz
Ateszpapa #12017 üzenetére
Komolyan mondom ezt a hypot ami a jack elhagyása miatt van... Egyrészt van a dobozban ha jól tudom egy átalakító. Másrészt a gyári fülese is szerintem brutálisan jó minőségű és biztos ad akkora élményt zenehallagtáskor mint ezek a konzerves dobozokból és zsinórból összetákolt hoki...Értem én, hogy hülyeség de már kicsit unalmas ez az "Úr Isten nincs Jack, borujunk ki".
iPhone 12 128GB Black
-
-
-
trobi28
addikt
válasz
Ateszpapa #10771 üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval
Az iPhone kevesebbet tud de azt stabilabban teszi, nekem ez tetszik benne. Az Androidba már annyi funkció van, hogy felét nem ismerik a felhasználók, az más kérdés, hogy mennyi működik ezekből megbízhatóan
Nem vagyok Apple fanatikus vagy Android gyűlölő (tabletem Androidos), de nekem ez a tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
tylerddd
veterán
válasz
Ateszpapa #10592 üzenetére
Többször említetted a VR-t vásárlásösztönző fícsörként. Nem próbáltam még semmilyen VR-t sem, de nem hiszem, h telefon vásárlásakor ez mérvadó lehetne részemről. Egy jópofa extrának tűnik, aminek szerintem pár hét után eltűnik a varázsa.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Lizardman
tag
válasz
Ateszpapa #9696 üzenetére
Persze, hogy nem olcsó, de nagyon sok vízálló tokot néztem, és a lélektani határ (100 $) alá lőttem be mindenképp, ugyanis 50-100$ közti sáv az, amiben jó minőségben (nem csak amik 1,5m-ig vízállóak, az pedig nekem nem elég) vannak tokok.
Utána már csak az volt a dolgom, hogy a 70$ környéki árkategóriában mik vannak.Ár/Érték/Vélemény alapján én e mellett döntöttem.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ateszpapa #7842 üzenetére
Á köszi nem kell, nem volt egy nagy összeg szóval rendeltem (bár szájhúzogatva) meg van egy pár tokom amúgy is...
Amúgy ezek persze hogy nem védenek leejtés ellen, viszont karcolások ellen jók, pl beteszed a zsebedbe kulcshoz nem karcolja össze. Ami még szolidnak mondható, és leejtés ellen is véd az ez.
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz
Ateszpapa #7619 üzenetére
Nálam ez elég érdekes történet ( nemtudom másnál hogy) de amikor először kiválasztottam képet megosztásra és felraktam a Apple - től kaptam egy igazoló emailt hogy valóban megakarom osztani a kiválasztott képet? Majd vissza igazoltam és onnantól működik. Ez főleg azoknak jó akinek a családban több Apple készülék van és nem akarják a képeket a készüléken tartani. És meg lehet oldani hogy ki mihez férjen hozzá ( mellik mappához)
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Ateszpapa #6359 üzenetére
Bazz, attól hogy a ne zavarjanak mód aktív és hívást nem fogadsz, attól még a háttér forgalom aktív
Az összes olyan app állapot frissítése, mail, Fb, stb, ezek mind frissítik magukat szép csendben ami mind forgalmat generál.
Rakd repülő módba éjjel, egyrészt úgy sem fogadsz hívást, plusz kevesebb sugárzást kap a fejed, ha melletted van a telefon. -
esfrost
tag
válasz
Ateszpapa #1827 üzenetére
Persze. Úgy kell kezelni, mintha nem lenne vízálló. Nem véletlen, hogy Apple egy szót sem szólt erről. Még csak nem is említik sehol. Viszont azt gondolom, hogy egy nagyon jó, és megnyugtató újítás. Többször volt már, hogy a zsebemben volt a telefonon elől, és elkapott egy nagyon nagy eső. Féltem, hogy szétázik a telefon. Így talán egy kicsit nyugodtabb leszek...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ateszpapa #1821 üzenetére
Egy páran youtube-n videón belerakták vízbe és semmi baja nem lett, illetve szétszedték és vannak vízhatlanságra utaló jelek. Viszont mivel a cég ezt gyárilag nem eresítette meg így ezt a vízállóságot nem kell reklámozni.
Ed Parker: 120-nál többért is el lehet adni, csak ki kell várni.
Xero: Ugyan ezt hangoztatom én is, hogy míg nekem minden modellnél elég volt a 16, 6S-nél már kevés...
[ Szerkesztve ]
-
-
bobooo
addikt
válasz
Ateszpapa #1342 üzenetére
Ha belépsz T oldalán akkor meg várható kiszállítási időpont okt 13.a nekem
Nem frankó ez így... főleg, hogy okt 2.-án reggel rendeltem elő..
Szintén meglévő előfizu hosszabbítás és 16GB csak Plus...
(#1345) norbi2010: Plus? Egyébként még jó, hogy egészen máig okt 9.e volt
[ Szerkesztve ]
-
bagkri01
őstag
válasz
Ateszpapa #1197 üzenetére
Van ez így, samsungom sosem volt hosszas használatra (csak nexus s készülékem volt tőlük, de azt meg csak legyártották, a szoftvert meg adta a google). Most egy kis fos kínai meizu m2 note-t használok és hát mit mondjak odaveri a nagy andoidos gyártók telóit, eddig még meg nem akadt, le nem fagyott, és a felületet is nagyon szépen átrajzolták (bár van benne némi ios copy
) Bár ha lenne dual simes iphone 5s (szerintem az a legszebb), talán még be is neveznék egyre.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest