Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
[link]
Ha volt már bocs.
Mennyire lehet igaz? -
Gebriel
veterán
Mennyire érdemes még a FAT 80GB PS-el foglalkozni vásárlás szempontjából? Nagyon lutrik?
-
Gebriel
veterán
Weben hol tudom megnézni, hogy melyik játékból mennyi trófeát szedtem össze?
-
Gebriel
veterán
válasz
perge666 #38509 üzenetére
Először én is. De itt is írták, hogy nagyon jó..főleg DM-Fan dicsérte....
Én úgy voltam vele, hogy újabb bőr lehúzás...Valamikor megjelenés után nem sokłal a jatékaim.hu AliensVSPredator-ért cserébe felajánlották a Mortál Kombatot. Hülye lettem volna nem bele menni. AVP volt akkor 4k míg az MK meg 8-9k
Aztán amikor elkezdtem vele játszani, akkor csodálkoztam rá, hogy mennyire jól megcsinálták. Párom ritkán áll meg egy játék mellett, (Uncharted 3 és részei), de most le ült mellém és bekapcsolta a másik kontrollert. -
Gebriel
veterán
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
Gebriel
veterán
válasz
Brian_GT #38189 üzenetére
"ami értelmes lenne nem ezzel a sz*** 4GB változattal adják??!!! Idióták ( mármint a készítők ) ...szerintem az emberek 99% nem vesz ilyet."
Miért nem veszik? Semmi baj nincs vele....mire? "...ott is van 1-2 cím amit szeretnék kipróbálni+kinect is érdekel..." Erre neked hány száz giga kell
-
Gebriel
veterán
Újra PS3?
Most meddig lesz meg? -
Gebriel
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Durván jól néz ki ez a fehér Fat gép.
-
Gebriel
veterán
Csak ha újra előfizetsz.
-
Gebriel
veterán
Bekapcsoló gomb hosszan
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #36600 üzenetére
Kivéve ha írásos nyomva van annak, hogy meg akart venni valamit, és az előzmények meg vannak, mert ugye a nettről akarta venni.( privát, email.)A pénzt elküldte, amit bizonyítani tud. Utalásnál volt egy közleményrovat ami még dobhat rajta valamit...Az eladó nem küldött semmit, ha még is azt mondja akkor sem tudja bizonyítani...ha még is akkor meg a posta a hibás.
Sima ügy..akár csalás alapos gyanúja..nincs már minimum értékhatár..ha lenne akkor is túl van rajta. -
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #36562 üzenetére
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #36505 üzenetére
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #36328 üzenetére
-
-
Gebriel
veterán
válasz
#79125504 #35921 üzenetére
Uplay kód az online játékhoz kell. Illetve azt hiszem lehet videót rögzíteni és azt is menti. Erre nem emlékszem pontosan
A játék alapból tartalmaz 3 napos triál verziót. Azzal kipróbálhatod a fenti dolgokat.
Így ha esetleg csak a singel részét játszod végig ami alapól tartalmas és osztott képernyőn is lehet 2 player-el játszani meg marad az "online pass"-od amit a játék eladást megkönnyítheti illetve magasabb összegért is el tudod adni mint nélküle. Már ha el akarod adni/cserélni.perge666
Ha HD megjelentésre alkalmas a készüléket akkor minek a divix -
Gebriel
veterán
válasz
Scoobyka #35903 üzenetére
Játék élmény az mindig fontos, úgy mint akár ezeknél a játékoknál.
-
Gebriel
veterán
Uncharted 3-hoz mennyibe kerül egy online pass UK acc.-hoz?
-
Gebriel
veterán
válasz
torrente777_ #35756 üzenetére
Nem.
-
-
Gebriel
veterán
válasz
balazs8907 #35318 üzenetére
Oké én értem, de Te a psn+ előfizudat, ennyiért annak tudod csak eladni akinek pont EZEK a játékok kellenek.
És pont nem érdekli a mostani acc-ja. -
Gebriel
veterán
válasz
balazs8907 #35316 üzenetére
Játékok darabja 5k szerintem egy kicsit sok, még az Uncharted 2 elmegy, de a Crysis 2 max ha 3500ft ér lemezesen. Mellé nézzük, hogy jelenleg az éves tagság 11500ft és akkor a saját acc.-omon van az eddigi elért trófeákkal. Na meg ha vevőnek nincs is szüksége azokra a játékokra? 2500ft Font az még oké.
Szerintem 15.000ft kérsz érte nem sokáig marad a nyakadon. Vagy kivársz.....ami 19.000ft is jó vétel, ha bele szaladsz olyanba akinek ilyen igénye van...A nagy számok törvénye alapján meg, meg van az esélyed.
-
Gebriel
veterán
válasz
balazs8907 #35314 üzenetére
Mennyiért akarod külön eladni?
-
Gebriel
veterán
Resi 5 mióta FPS
Vagy valahol lemaradtam?Más: [link] PS3 megjelenésével valamelyik reklámban fel tűnt ez a szemüveg. Aztán semmi hír, se jelzés, hogy lesz belőle valami.
Erre most amikor már új generációról beszélnek, bedobják ezt a szemcsit.
Hosszú életciklusa lehet még a PS3-nak. -
Gebriel
veterán
4.25 fw kint. Minek?
-
Gebriel
veterán
Ma a HardverAprón következő hirdetésbe botlottam
-
Gebriel
veterán
válasz
dvd_R+ #35137 üzenetére
Save databól is?
Mert ha igen, és még mindig német a játék akkor szvsz az alapól az. Mert ha semmilyen adatott nem tárol már a gép a játékról akkor, hogy a francba marad az első nyelv beállítás
Én nem nagyon emlékszem viszont arra, hogy bármelyik COD résznél lehetőség lett volna kiválasztani a nyelvet.
-
Gebriel
veterán
Milyen meglepetés, új arc a Gamepod-nak.
Van neki külön hírrovat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest