Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Jött egy 1.3(GT6) as frissítés,de folyton javítani akarja a rendszert, nem települ fel!!!
-
dunc
nagyúr
A géppackhoz kaptam a The Last In Us nevű agyonsztárolt játékot, de nekem nem tetszik
végig ennyire egysíkú, és unalmas?
-
dunc
nagyúr
válasz
d.véderjoe #50417 üzenetére
Kurv@ lassú a psn! (Magyar) Az Angol is?
Nekem nem engedte, töröltem!de 2x jó lett!
-
dunc
nagyúr
válasz
d.véderjoe #50415 üzenetére
Megvan a single nyugi , a játék tartalmaknál, de nekem törőlni kelllett, mert nem tudtam
letölteni egyébként! (érdemes kanocon lerántani, mert sajna a ps3 wifi buta, lassú, elévült) -
dunc
nagyúr
válasz
d.véderjoe #50411 üzenetére
4 darabba kell lejönnie, single, multi, 2d video, 3d video. (39 gb) és akkor kell feltelepíteni, és ok lesz, én
is úgy jártam
először mint te! -
dunc
nagyúr
Csak GT zek ps3 on, milyen lenne egy 128 gb ssd vel?
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz
dilipok #50382 üzenetére
Köszi! (GT 6 on kivűl egyszerűen nem kerül más játék a gépbe! Nagyon régóta nem kötött le így játék, ez zseniálisan megcsinálták! )
Amúgy 12.13 án vettem egy PS4 et, de már el is adtam, mert nem volt rá értelmes játék, és pl a Killzone nagyon nem tetszett! Viszont most a PS3 nagyon jó vétel, olcsó játszol vele jó játékokkal! Én soha nem játszottam, pl gow, uncharted, heavy rain, restaince , stb, stb tehát most kb 20 játék vár rám, viszont mint írtam a GTn kivűl nincs tér s idő már játékra! -
dunc
nagyúr
Sziasztok "gran turismo 6 anniversary edition" a kapott kóddal letöltöttem az extrákat, ha letörlöm ,vagy újra le szeretném tölteni akkor kóddal kell, vagy a profilomhoz kötött? (nem tudom, hogy van ez PS3 nál)
-
dunc
nagyúr
válasz
Hardver Arc #50228 üzenetére
Hogy hányadik player, 4 et tudsz rácsatlakozótani!
-
dunc
nagyúr
Nos GT6 végre felfele mutató hüvelykujj!!!
Remek lett mint a menü, mint a hangulat, mint a vezetési élmény!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok az Uncharted 3 akkor végül is ingyenes? (plusz Magyar)
Mert leszedtem,és nem jelent meg a listámba, most szedem újra. -
dunc
nagyúr
válasz
TazLeacher #50018 üzenetére
Én a mikor befejeztem a x box 360 on a pályafutásomat ,adtam a profilom is.
(persze bankkártya adatokat töröltem
)
-
dunc
nagyúr
válasz
TazLeacher #50015 üzenetére
Nem lenne gondom a lemezzel,ha lenne benne kód, és be kéne regisztrálni,majd a lemez szépen a polcon lenne dísznek!
( nem érdekel,hogy nem lehet eladni,mert digitális! )
-
dunc
nagyúr
válasz
TazLeacher #49959 üzenetére
Köszi
szerencséd, hogy imádom a bullt!
-
dunc
nagyúr
válasz
TazLeacher #49955 üzenetére
Radirozd ki !
(kb annyira értelemes válasz, mint amit tegnap írtál nekem a ps4 topikba)
-
dunc
nagyúr
válasz
dellfanboy #49843 üzenetére
Minden gépen egyformán futnak a játékok,ez nem pc
Nehéz lesz bizony célozni,de singlebe nem jön ki,nehéz lesz pláne egér-bill. kombó után! -
dunc
nagyúr
válasz
privacy99 #46664 üzenetére
Érdemes az újrapasztázás! Jobb lesz mint a gyári megoldás! Valaki DM Fan irt egy nagyon korrekt részletes logoutot!
-
dunc
nagyúr
válasz
FuRiONight #46577 üzenetére
Pontosan és itt a hangsúly a játék szóba rejlik. X füles nekem mindig frankeistein jut eszembe róla amikor ép
élesztikamúgy használható
-
dunc
nagyúr
válasz
Darth_Revan #46570 üzenetére
Alapba ölte
meg a játék
lényegét! Nem is kell bele. -
dunc
nagyúr
válasz
rachmaninoff #43739 üzenetére
Kösz a tippet !
Full Codosra
Most nézem alig lehet valami állítani !!!!
-
dunc
nagyúr
Most próbálom a multi demot ,nagyon szép hiába 720P él az egész map ! Gondolom single része még szebb ! Ami nem tetszik az a gombkiosztás !
-
dunc
nagyúr
A killzone 3 multiplayer része milyen ?
-
dunc
nagyúr
Megválok "szeretett" ps3 as gépemtől !
-
dunc
nagyúr
üdv GT 5 B specbe mikor lehet belépni ?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok a GT5 online részét nem nagyon értem ! Csak játékosos által létrehozott versenyek vannak ? Mert soha nem indul a verseny ,csak ökörködés megy ! Kéne egy jó lobby !
-
dunc
nagyúr
Hogy lehet 100% ra mindent törölni a PS 3 ról
adatot ,profilt ? A bankkártya adatokatlehet külön törölni ? -
dunc
nagyúr
válasz
RohamDroid #43161 üzenetére
-
dunc
nagyúr
Srácok GT5 be be lehet állítani(hol kell) ,hogy mindig fix nézet legyen (motorháztető) vagy mindig állítgatni kell amikor újraindítom a játékot ? És lehet rakni tükröt motorháztető nézetbe ?
Nagyon hiányzik !
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #43114 üzenetére
Köszi ! ÁÁÁÁ ez egy élet amire feltelepül a GT5 jeszuuuus !!!
-
dunc
nagyúr
Vettem egy PS3 at
a kukatetős verziót
(500gb) GT5 Academy ,regisztráció megvolt és szépen megette a bank kártyámat is (magyar reg.) Meg is vettem az ICO™ and Shadow of the Colossus™ Classics HD (Full Game) 3.750 Ft ,de még nem néztem meg,mert a GT5 ,még mindig updatel
remélem még ma tudok játszani
JupixHUN vagyok
Mik a kötelező kihagyhatatlan darabok ?
-
dunc
nagyúr
válasz
Pötya30 #20547 üzenetére
Aki írt pc vel kapcs. annak volt,van PS3 ,de objektíven látja a dolgokat ,szerintem nem írt rosszat senki a gépről,csak ép nem a homokba dugja a fejét. (személy szerint nekem kevés az a színt amit a jelenlegi konzolok nyújtanak , a GT5 azért érdekel,tehát ha lesz még gép akkor csakis a GT5 miatt,és F4 re nagyon kíváncsi vagyok. )
Jah és ha nem PS3 akkor dobhatod offba. -
dunc
nagyúr
válasz
LaptopSystem #20447 üzenetére
Hát ha a PS3 ra gondolsz akkor a konzolokat nem igazán szokták fejleszteni. (amúgy meg a gpu,cpu-t sokszor áttervezték,és a gépből is több verzió készült)
-
dunc
nagyúr
válasz
LaptopSystem #20443 üzenetére
Hát a Gamer Notiról erősen lebeszéllek. Ha rendelkezel 120-120 K val megjelenítő (monitor,tv) nélkül,akkor inkább egy ütős pc-t vegyél. Ha konzol akkor csak a te döntésed.
-
dunc
nagyúr
válasz
LaptopSystem #20422 üzenetére
Döntsd el te,ezt neked kell .
Én azt javaslom,hogy elsősorban az alapján dönts ,hogy melyik platformon vannak a számodra kedvesebb exkluzív játékok.PS3 : Drágább ,de jobban felszerelt (ez se igaz már) ingyen online multi.
X360 : Fizetős live ,kicsit olcsóbb a gép ,jó MS szervíz.
Tehát a játékfelhozatal döntsön.GT vs Forza. STB.
Nemrég volt PS3 am,de mostanában nem valószínű lesz,na majd egy X360 (6.) a Forza4 miatt.
-
dunc
nagyúr
válasz
MysFromHun #20414 üzenetére
GOW3 PS3 egyik legszebb játéka.
-
dunc
nagyúr
válasz
knorbi77 #20387 üzenetére
Hát az helyzet az,hogy a GTA4 valóban gépzabáló,de sajna konzolokon se volt valami fps ,vagy grafika bajnok. 8500GT hát sajna megjelenéskor se számitott jó vga-nak ,nem is a gamer kategóriát célozta meg,hanem a 8600Gt butított változata,pedig a 8600Gt is elég gyengusz volt.
Dirt 2 maxon megy 1920X1080 ba X3,és 5670 társaságába 2 gb DDR3 rammal.
-
dunc
nagyúr
válasz
knorbi77 #20380 üzenetére
Helló nem akarjak megbántani,de nagyon sok butaságokat írsz........DM fórumtárs leírta a lényeget.........Amire nem tért ki az a pc fejlesztgetése : valóban kell fejleszteni de korántsem olyan mértékben amit leírsz ,és a konzolok gyenge hardvere is a pc -nek kedvez, ugyanis egy középszintű pc is simán megeszi a jelenleg piacon lévő összes konzolt. 100000 ft ért egy remek középkategóriás pc-t állítok össze bármikor ami a konzolok szintje felett van magasan.
De a konzolok mellet az szól ,hogy amikor megjelenik az új generáció akkor a jelenlegi pc-ket nagyon elveri ,konzolok mellet szól az is,hogy a kevés hozzáértésű felhasználók is megtalálják a számításukat,valamint az energia tarkórésokság is a konzoloknak kedvez.DM látom szerkesztettél.
-
dunc
nagyúr
Hamarosan kilépek a klubból ,viszik a gépszörnyet.
-
dunc
nagyúr
válasz
nokia párti #19366 üzenetére
Majd ,de nem mostanában.
-
dunc
nagyúr
válasz
nokia párti #19366 üzenetére
Majd ,de nem mostanában.
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Felhívtam a Pécsi Sony szervizt ,és megkérdeztem a garancia papír témát, anélkül szóba se állnak az emberrel !!! (én amikor rendeltem felhívtam a konzolstudiós arc figyelmét,hogy nehogy kimaradjon. Ha valaki nem kapott menjen be oda ahol vette ,és törjön zúzzon !!!
-
dunc
nagyúr
válasz
nokia párti #19234 üzenetére
"Komolyan, ha megjelenik ez a GT5 valamikor , akkor mezítelenül táncolok otthon az asztalon"
Te állat
-
dunc
nagyúr
válasz
TerryBogard #19161 üzenetére
Már készülök a búcsúra,2 fix vevőm is van,tehát hűvös maradok a red bull csodakocsi látványától is..........
-
dunc
nagyúr
válasz
kelzsoca #19156 üzenetére
Ne menjünk el ebbe az írányba
(fosboxon) Ez nem rólam szól.
Az én személyes véleményem jó a PS3 ról(nekem jobban bejön a körités ,mint az X-en)Uncharted : Jó játék volt,de számomra felejthető.
God Of War : Jó játék ,de számomra egy üsd vágd ennyi. (grafika fenomenális,az egyik legszebb PS3on)
Heavy Rain : Demo alapján egyedi és érdekes,kissé szélsöséges számomra,de elismerem.
Little Big Planet : ötletes,aranyos,hosszú,nekem viszont túl gyerekes,és szöszmötölös.
Killzone 2 : single nem rossz,multi inkább cod.
GT5 : Nincs és jódarabig nekem nem is lesz róla tapasztalatom.Röviden ennyi,mindkét gépnek megvan a maga varázsa,én inkább pc-s vagyok,a D3 at várom legjobban. A GT5 miatt tértem ki egy kicsit PS3 ra,meg érdekelt milyen a világa.
"Ráadásul még mindig csak az elavult dvd lemezeknél jár a box, lehet a multis élet ott jobb, de itt legalább nem fizetős."
Az ingyenes multi nagyon jó pont ,nekem nem volt vele gondom a PS3-nál.
Elavult, szerintem mindegy játék szempontjából az adathordozó............... -
dunc
nagyúr
válasz
TerryBogard #19150 üzenetére
A multi címek közt is a legtöbb x 360 on lényegesen jobb minöségbe,nagyon felbontásba van jelen,esetleg + AA val,az egyik legszembeötlöbb példa a Mafia 2 (az ps3-on katasztrofa)
De x exkluzivok közt Gear Of War sorozat,és a halo is nagyon arat,mint már írtam. Autósok közt a Forza 3 jó lett.(bár nekem annyira nem jött be,túl steril volt) -
dunc
nagyúr
válasz
Gebriel #19148 üzenetére
Egy hóra egy 10-es,az vicc. Amúgy nem iszom,nem dóhányzom. Sportolok. (kondi,bringa,néha fútás) és 33 vagyok,tsztára mint egy partnerkereső
de még az se aktuális,úgyais 8 éve fix párkapcsiba élek
Tehát nem pénz a 10K,szerncsém volt mert havernek sok játéka a volt,és nem kellett vennem . -
dunc
nagyúr
válasz
TerryBogard #19145 üzenetére
FF13 pl van Boxra is mert már nem PS exkluziv cím. Ez se sz@r.
-
dunc
nagyúr
válasz
Gebriel #19144 üzenetére
Igen de mivel,most másra fogom befektetni a pénzem,ezért ráér majd. (amúgy meg jelenleg van egy elég jó kis középszíntű pc-m ,amivel minden megy jelenleg,pl az új cod is hasitani fog tehát elleszek.)
A polyphony digital a szar@kodásával,elvesztett egy vásárlót a személyemben,legalább is az első körbe.
És talán nem én vagyok az egyetlen. -
dunc
nagyúr
válasz
Djuree #19139 üzenetére
Úgy érti amikor eladja nem bukik sokat,én kb 78 ba fájlalom a ps3-am,68 ba viszik el,de kijátszottam 4-5 játékot tehát nekem ez belefér.
"végigtolom az exkluzívokat és megint boxot veszek, nem tudom fizetni a sok eredeti játékot, és őszintén szólva nem is akarom. költöm inkább a pénzt másra ha lehet, aminek haszna is van..."
Én is igy vagyok vele,nem tartogatom a pénzem egy olyan platformba amibe nincs érdekeltségem.
De egy dologra nagyon kiváncsi vagyok : a valós GT5 megjelenési dámumra. -
dunc
nagyúr
válasz
Gebriel #19137 üzenetére
Figyelj ide ,mint írtam 100X,hogy ps3 at GT5 miatt vettem meg,és elegem lett,én nem várok,NOV.3 elméletilg biztos volt. Nem kell és kész. Hidegen hagy a téma ,majd ha elérhető lesz akkor veszek gépet,és játékot,de az nem mostanába lesz.
Zárjuk már le ezt a témát,mert én már döntöttem,gép megy a levesbe. (a vevőt nem verem át,ő is számit a gépre nekem meg nem kell,be se kapcsoltam már kb 2 napja)
Jah és ha ezek útán rohannék megvenni a GT5 -öt akkor magamtól lenne hányingerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest