Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Az Another World-öt javaslom mindenkinek. Crossbuy, cross-save cím, azaz elég egyszer megvenni, és elérhető mind a három platformon, valamint a mentések is szinkronizálódnak. Nagyon tetszik benne, hogy egy gombbal váltogathatunk a régi grafika, és a felújított között. A játékmenet ahhoz képest, hogy 20 éves játék, nagyon eredeti. Sok mai játék tanult, és még tanulhatna tőle. Plusosoknak 5 és fél font, ami semmi ahhoz képest, amit nyújt. A régi játékokhoz hasonlóan klasszikusan nehéz cím, tehát itt nincs olyan, hogy mindjárt meghalsz de ha feléreállsz 10mp-et, akkor meggyógyulsz. A játék inkább történetmesélés, mint klasszikus lövölde. Csak jót tudok róla mondani.
-
boost
veterán
Remek összeállítás a Sony fejesei által kinyilakozott baromságokról a PS3 érában.
http://www.gamekapocs.hu/cikk/2444/arrogans_sonybol_kedves_sony
Hatalmas hülyeségek.
-
boost
veterán
válasz
#42308056 #54201 üzenetére
A lemezes verzióhoz képest annyit veszel észre, hogy ha kocsikázol, és megérkezel valahova, akkor a részletes textúrák (tipikusan házaknál) később töltődik be fél-egy másodperccel. De ezt is csak néha történik meg. Amig nem olvastam róla, csak egy egy villanást láttam, mióta tudom, mit keressek, azóta látom, hogy mi ez a villanás, hogy betöltődik a részletes textúra. A játékmenetre nincs hatással.
Az SSD állítólag nem segít rajt. Viszont lehet, hogy azóta ezt már javítottak valamiféleképp.
Itt egy videó, ahol összegyüjtötték ezeket a hibákat. [link]
-
boost
veterán
válasz
TazLeacher #54161 üzenetére
Állítólag több már nem jön PS2-re.
-
-
boost
veterán
válasz
#42308056 #53692 üzenetére
"Lehet beneveznék 7000-ért a játékra, ami tartalmazza az összes kiegészítőt."
Az ingyenes változatban nincs egy DLC-se. Ilyet a Sony már tavaly adott, ingyen BF3-at, de kiegek nélkül kb semmit se ér.
Változni fog a PS+. Elöször is fixen minden hét első szerdán jönnek az új játékok, és következő hónapig tartanak. Nem lesznek ilyen csúszások / átfedések, mint most vannak. Másodszor minden hónapban minden platformra jön két új játék. Amik most vannak PS+ játékok, akár régebb óta is, Vitán van olyan, ami közel egy éve PS+-os, azokat most teljesen kivezetik (Legalábbis ezt nyilatkozta valami Sonys fejes). Ezért célszerű most letölteni őket, ha még nem tettük meg.
-
boost
veterán
Jön a Minecraft Bluray kiadásban.
Szerintetek elég lesz neki egy lemez? -
boost
veterán
válasz
echterion #52818 üzenetére
Gratula, szerintem idővel én is meglépem,és veszek egy PS3at a PS4 mellé. Utóbbit be se kapcsoltam már pár hete, inkább laptopot kötöm a tévére, és Skyrimezek. Tényleg, PS3 -on milyen ? Sokat tölt ? Nem lehet melevlemezre másolni? Digitálisan látom nem kapható. (WTF )
-
boost
veterán
válasz
KisTücsök #52718 üzenetére
Az nem baj, ha te túl sokat nem használnád, de a FAT gépeket már nem szabad venni. Előtted már eleget használták őket. zsákbamcska, hogy melyiket hengerelték újra, és dobják gyorsan piacra,hogy 1-3 hónap múlva megint elfüstöljön. A legfiatalabb FAT gép is már 5 éves, mert 2009ben jött ki a Slim széria, ami már megbízhatónak számít. A FAT gépekkel sok gond volt. Nem annyi, mint a 360-val, de ennél is rendszeres, hogy elpukkan a grafikus csip pár év után.
-
boost
veterán
-
boost
veterán
Megint bánom, hogy elcseréltem a PS3-amat a PS4-re.
-
boost
veterán
Persona 4 jön PS3-ra, április 8án.!!! PS2 Classics alatt, 10 dolcsiért. Egyelőre az USA-ba, de gondolom hetek kérdése az EU is.
-
boost
veterán
Én még a Bioshock Infiinte-el sem találkoztam.
-
boost
veterán
válasz
rx8pencz #52499 üzenetére
mindenképpen megér. az nem vinyó benne, hanem csak egy flashdrive, ezért nem cserélni kell, hanem mellé betolni egy vinyót. (elő van neki készítve a hely, csak egy keretet kell venni 2-3ezer forintért, ha esetleg sokat mozgatnád a gépet.)
Ha betoltad az új vinyót, akkor a gép leformázza, és a teljes rendszert áttolja az új merevlemezre, és onnantól nem használja a beépített flashdrive-ot.
A 12gb-os SS új ára mostanában 44ezer forint.
-
boost
veterán
az elobbi hozzászólásodra annyi spoilert elárulok, hogy a játékban is van olyan közösségek, akik nem egymást gyilkolja, hanem összezárva próbálnak elore jutni. Közössége válogatja, hogy milyen úton teszik ezt. Van aki rablással gyilkolással, van aki építéssel, teremtéssel.
-
boost
veterán
válasz
ndave92 #52350 üzenetére
Én csak megjegyezném, hogy nekem a "jobb grafikás" XB360-am volt, amit becseréltem egy PS3-ra, mert grafika ide, grafika oda, a PS3on jobbak a játékok. Ennyi. Egyébként is ez PS3 topik, szóval a trolloknak a viszont látásra.
Az sem mellékes, hogy még 2015re is jelentettek be olyan PS3 only címet, ami miatt magában megérné a konzolt megvenni (Persona 5), míg XB360nál tavaly abbahagyták a konzolexkluzív játékok kiadását. (Persze kinectes ugribugrik kivételével, de az egy külön iparág
)
-
boost
veterán
megy.
-
boost
veterán
válasz
kiki22 #52264 üzenetére
Már több mint egy éve a piacon van, és szériahibája nincs neki tudtommal. Nekem volt SS-m, remek gép volt.
Én tegnap kaptam vissza a 3 hónaposan kölcsönadott PS2-met, 6 év után, de akinek kölcsönadtam(sógorom), ő se játszott vele, max néha egy kis Fifát. Szóval eléggé null-kilóméteres. Szerintem te is jobban jársz egy ilyen kevesetfutott PS2-vel, mint egy öreg szar szétjátszott FAT PS3-al.
-
boost
veterán
válasz
james001 #52252 üzenetére
Azért ez se tökéletes.
Itt is elkövették azt a tipikusan Naughty Dog-os hibát, hogy a történet egy pontján belementek egy apró dologba, és az kitette a játékidő ötödét, pedig a történet szempontjából (nekem) egyeltalán nem volt releváns, és ezért megakadt egy kicsit nálam a szál. UC-nál ez hatványozottan igaz.
Pl UC3ban, mikor elrabolják a srácot, ami szerintem tök irreleváns volt, és nem értem minek kellett erre a vonalra ráépíteni legalább 3-4 óra játékidőt.
-
-
boost
veterán
10 percből levonni tanulságot... no comment. Ilyet inkább be se írj a fórumba, vagy ne adj tanácsot 10 perc után. Az a játék nem olyan, mint az UC, hogy végig szép, és végig ugyanaz, végig izgalmas, csak más helyszínekkel. Az a játék fokozatosan dob fel, és meleltte dönt lelkileg nyomrba. Ahogy változik a táj, változik a személyiségük, egyszerűen fantasztikus. Minden apró részlet, amit nehéz megemlíteni spoilermentesen, de legyen annyi elég, hogy rengeteg olyan rész van benne, amit alapból talán észre se veszel, csak ha épp az adott pillanatban arra voltál fordulva, de ha észreveszed, akkor legbelül elmorzsolsz egy könnycseppet, hogy ilyen odafigyelést nemhogy videójátékban, de talán még filmben sem láttál. Szerintem ez egy nagyon jó 9/10-es játék. Nem véletlen lett ez a GTAV-el párhuzamosan az év játéka.
-
boost
veterán
Ma voltam egy szlovák Tescoban, és még árultak 320as Slim PS3-at, Uncharted 2-vel csomagolva.
ráadásul 299€-ért, míg közvetlen mellette volt PS4is 399€-ért. Pedig csak egy közepes-kisváros Tescója volt. De volt egyébként Superslim 500-as PS3 is 279€-ért. Voltak PS4 játékok is, de elég drágán. Nintendo viszont semmi.
-
boost
veterán
"ha csak max.1évre tervezel akkor vegyél egy használt auper slimet 500gb winchester-rel,40e körül már lehet garanciával. "
Ahogy írtam, merevlemezem van bele, akkor meg nem sajnálNÁM azt a párezret az újért. konkrétan 4ezret.
Csak még hezitálok, hogy megint egy konzol idehaza..... PS3al (SS, 500GB) szerencsém volt az ősszel, azt anno 52ért elvitték 11 hónaposan, és még messze a legjobb ajánlat volt akkoriban.
-
boost
veterán
na, már találtam is itthon egy merevlemezt a leendő PS3 12GB-omba.
PS3, jövök....
PS4 meg megy a szekrény tetejére.
Ahogy nézem, mostanság egy új 12GB-os PS3at éri meg a legjoibban megvenni, nem? 44ezer. Használtan se adnak ennél sokkal oclsóbban gépet, csak legalább 2-3 éveseket.
-
boost
veterán
Oh, látom a P5 csak legkorábban jövo" ilyenkor jön. Addig még a kukában is találok kis túlzással PS3-at. a FFX HD-t sajnálom, de ez van. Marad a PS4.
-
-
boost
veterán
Már bánom, hogy lecseréltem a PS3-amat PS4re.
Most jönnek csak a jó játékok a PS3-ra.
-
boost
veterán
válasz
MasterMark #50731 üzenetére
Gondolom a két oldalsó szivacsot JAVASOLT eltávolítani játék közben.
Különben meg jah, mondjuk én is alátámasztanám.
-
boost
veterán
Lehet kapni PS3hoz olyan táskát, amiben monitor is van.
Anno szemeztem vele, nem is lett volna túl drága, de állítólag szar monitort tettek bele. 15öst, és gyenge volt a fénye.
Mikor jönnek a +-os játékok?
ja, és NE playstationos hordtáskába tedd bele, főleg ha vonaton utazol, ahnem valami béna 15éves hátizsákot bélelj ki, mert akármilyen éber vagy, simán kirabolnak. És inkább visznek egy plézstésönös tasit, tesó, mint egy kopott enyhén koszos valaha fehér volt hátitáskát neonzöld díszítéssel.
-
boost
veterán
nekem volt 4 éves plazmám, és most legmodernebb LED tévém is, és a Plazma még mindig köröket ver képminőségben a Led TV-re. Főleg, ha SD adásokat is nézel rajt. A plazma nagyon szépen jeleníti meg az SD adást, egy Led TV meg mintha 300szor mosták volna ki a piros pólódat, olyan fakó.
-
boost
veterán
Ilyen egy gyanúsan olcsó, 30ezer forintos PS3:
http://index.hu/belfold/2014/01/02/konzolt_vett_teglat_kapott/
-
boost
veterán
Az AC4 ma féláron van a Storeban, csak 9ezer forint.
-
boost
veterán
-
boost
veterán
válasz
Tomi13 #49551 üzenetére
Pedig remek, pont olyan, mintha Legoznál, vagy homokoznál, ahogy fenntebb írják. Nagyon kreatív, és ahogy a rendes legónál is van egy korlát ( hány kockád van
), itt is az a korlát, hogy a nyersanyagot neked kell kitermelni, ezért minden, amit csinálsz azt nagyon effektíven fogod megoldani. Egyre jobb leszel, és ez fejleszti a gyerekekeket. Én pl mindenképp ajánlom, hogy majd családilag próbáljátok ki. Egy csomó midnent fejleszt: problémamegoldás, térlátás, stb, ahogy minden kreatív cucc is.
james001: Nem tudom, holnap kiderül. Nekem bejött a boxos irányítás, futottam vele egy kört, de akkor már túl voltam a minecraft lázon.
De unokaöcsémet ráállítom karácsonykor.
-
boost
veterán
Holnap jön Minecraft PS3-ra.
-
boost
veterán
válasz
Aethel #49384 üzenetére
Szerintem EZT ne vedd meg, ez jobb nem lesz.Valami ideiglenesen helyrehozott, sütőben sütött cucc.
Biztos te is olvastál már ilyen apróhírdetést: Cserélném első generációs FAT PS3-amat egy kocsi lótrágyára. Jelige: Szart szarért.
Hozzádobsz/gyüjtesz/koldulsz egy tizest, és lesz egy normális, javításra nem szoruló, még 1-2 évig működő slim géped is akár. Ha meg PS2es játékokat akarsz futtatni, arra SLIM PS2-t vegyél, azt is már úgy dobálják az ember után. De ne vegyél emiatt elsőgen FAT PS3-at.
-
boost
veterán
válasz
Olyasmi #49296 üzenetére
Miért nem tudod? Nincs meg a TV? Rövid a kábel? Összekötöd, de nincs kép? Ki van húzva a TV?
Írdd le, hogy eddig mivel, és hogy próbálkoztál, és akkor segítünk. Addig is próbáldd meg, hogy lenyomva tartod a bekapcsológombot kb 10 másodpercig standby módban, és akkor reseteli a beállításokat, és ha jól emlékszek Scart/RCA-ra teszi a képet.
Mellesleg tényleg érdekelne, hogy miért jó beírni a SWAG-ot az aláírásba....
Kitünően lehet utána rákeresni egy adott telefonra, vagy tévére a Google segítségével.
-
boost
veterán
válasz
mackoapo11 #49230 üzenetére
én messze messze kerülném, bottal sem piszkálnám. Az öreg betojt fatok lapkáit átmelegítgetik, azzal ideig óráig újra működik, és gyorsan gyorsan eladják. ez a magyar valóság.
-
boost
veterán
Úgy emlékszek Mass Effect 3 elején, ha nem játszottál az első két résszel, akkor végigvezet egy történetválasztón, ahol magadra hajlíthatod a sztorit pár percben.
UC3 is egy új félig új történetszállal kezd, és a játék elején elmagyarázza a legfontosabb dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest