- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RangerFox
veterán
Persze, feltűnt, és ezért nagyon is elnéző vagyok a régebbi játékokkal, de ez ilyen formában akkor sem állta meg a helyét. Nem rossz játék, de a jó nem ilyen. A kamerakezelés béna, 0 sztori, önismétlő fő és mellékküldetések, ráadásul tele van bugokkal, és a döntéseidnek kb semmi kihatása nincsen (kivéve a képességekben, meg a lezárásban). Klasz és ötletes a szupererő, és a nyitott világ is oké, de ez nem menti meg számomra a játékot. 2011-ben olyan játékok jelentek meg, mint az uncharted 3, Batman Arkham City, Skyrim, Deus Ex, Battlefield 3. Azokhoz képest ez a játék sehol nincs (animációk, játákmenet, grafika, történet). Számomra: 6,5/10
-
A`rpi
addikt
Ezzel mondjuk nem is számoltam.
Ügyfélszolgálat vajon ilyenkor tud segíteni? Külső borítón a lejárat fel van tünetbe? A redeem code cetlijén rémlik valami, de hirtelen most semmi ilyet nem találok itthon.
Mondjuk logikus, több százmillió eladott PlayStation-höz biztos sok kódot kell generálni.
-
john_trapéz
tag
helló!
nos a helyzet a következő:
pc-n én akkor kapom meg ezt a dlc tartalmat ha csinálok egy psn accountot, összelinkelem a social club accounttal. valaki bejelentkezik az accountommal ps3-on csinál egy karaktert és megcsinálja az első pár prológ küldetést. ekkor én "visszatérő játékos leszek" aki megkapja azt a pár autót stb... ami a régebbi generációs konzolokon érhető csak el. ez hivatalos nem warez cucc. több külföldi oldalon segítenek egymásnak az emberkék, csak gondoltam egyszerűbb a magyaroktól kérni, ha már úgyis magyar vagyok.http://gtaforums.com/topic/855610-returning-player-bonus-giveaway/
http://gtaforums.com/topic/846200-help-to-get-exclusive-returning-players-content-dlc-on-pc/ -
Csabee86
senior tag
Megtettem. Te játszottál a játékkal? Biztos én vagyok a béna. De tényleg. A játék egy sínen vezet végig. Nekem csak lőni kell. De annyi az ellen és a társak enyhén szólva nincsenek a toppon. Plusz 3 lövés és nekem annyi. Az ellenségnek gépfegyverei vannak nekem sima pisztoly. Szerintem ez ilyen szopassuk a játékost aztán ha van szerencsefaktora akkor majd sikerül neki. Viccnek tartom az ilyet. Csak van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy addig nem hagyom abba ameddig nem sikerül.
-
törölt tag
Én a Resistance 3 demóját próbáltam Move fagyival, nem tetszett az irányítás, azt hittem kvázi egy egeret fog helyettesíteni ez a mozgásérzékelős technológia, de helyette a képernyő széle felé fordul csak a karakter, egyszerűen nem tudtam célozni vele. Rosszabb mint kontrollerrel.
-
Dinasti
senior tag
Az még nem. Nem tom meddig tartom meg a ps3 at lehet beszerzem még rá. God of War széria meg Uncharted vár még rám. De közben belefogtam wii u n a xenoblade be is meg holnap jön a ps4em😜. Bár hogy minek vettem azt még nem tudom mert kb a Bloodborne kivételével semmi nem érdekel mert Xone ra gyűjtöttem az uj játékokat. Bár Bf4 meg pár game van a ps4es accomon.
-
kevepapa
aktív tag
Szabadon lehet választani akár csak gépet, akár bundle kiszerelést. Még nem döntöttem el (h egyáltalán váltsak-e). Ráadásul úgy látom kijött az első "modellfrissítés":
"A CUH-1200 sorozat a PlayStation 4 konzol 2015 augusztusában megjelent modellfrissítése, amelyet matt HDD fedőlapja, mechanikus bekapcsoló/lemezkiadó gombjai, még hatékonyabb hűtése és csökkentett energiafogyasztása különbözteti meg az előző szériáktól." -
ldave
félisten
Hát nekem angol PS+ van, szóval leszedtem az SSX-t. PS2-on az első rész és a Tricky nagyon nagy kedvenc volt itthon, tesómmal rengeteget játszottunk egymás ellen, de aztán a többi rész már kimaradt. Ez a valami viszont, ami itt SSX néven most adtak (2012-es játék asszem) szinte semmiben se hasonlít a régi kedvencekre. Hiába néz ki jól, nyoma sincs a régi, színes, örült hangulatú játéknak. Kár érte.
-
onlineair
tag
Köszi, hát akkor tényleg nem tudom mi legyen...
Főként este használnám a lámpa kapcsolással pedig valahogy nem állna össze az egész, oda a feeling, nem tudom hogy írjam.... Egyenlőre csak ilyen kamerás hülyéskedős, sport stb játékok érdekelnének, így a nap végén. Lehet akkor mégis wii lesz a dologból.. igazából csak a grafika miatt gondoltam hogy xbox vagy ps... hm ... lehet átfutom a játékokat mindhárom esetében mik vannak hogy mégis merre billen a a mérleg.
-
fausto
addikt
Köszi a választ. Most olvastam ezt a cikket. Szerencséd volt, időben sikerült kártyádat eltávolítani, ahogy olvasom, nem egyszerű visszaszerezni a pénzt, ha garázdálkodnak a profiloddal.
-
fausto
addikt
Hát ja, ott fel kell ismernie a kamerának az ábrát, úgyhogy ott kell neki a fény. Viszont a gömb világ, amikor annak a mozgását követi, azt a sötétben is látja. Sőt, olyan is rémlik, hogy az erős fény kifejezetten ront a pontosságán, mert ugye ilyenkor nem látja megfelelően a világító fagyit.
Egy cikket olvastam és eszembe jutott, hogy nem rég feltörték a fiókodat és beaktiváltak rajta még egy gépet. Kíváncsi vagyok, mi lett a történet vége? A Sony deaktiválta a másik PS-t?
-
Petreszku
senior tag
Szia!
Köszönöm a választ, de milyen módon. A gép magától elvégzi vagy nekem kell cselekedni? Vagy a képességeim fejlesztésével van összefüggésben? Ha nekem kell, merre keresem a "laboromat"?
A ' rpi, viszonylag az elején 12% körül. Biztos van tutorial biztos, hogy van, de magamtól próbálok/szeretek rájönni a dolgokra. Viszont a növények kifogtak rajtam.
-
törölt tag
Gyorsan megvettem a Left Behind-ot, aztán töröltem is a kártyámat PSN-ről. Pedig volt már botrány, emlékszem hetekig állt a PSN amikor először feltörték a rendszert, azt gondolná az ember hogy akkor atombiztosra megcsinálták.
Ez amúgy elég gáz. Mindent neten kell lassan intézni, csomó személyes adatunk felhőben tárolva stb., aztán jön egy vérpistike és ellop mindent.
-
Elims
veterán
Emlékeztem erre,de volt vmi vàltoztatàs,ha jòl emlékszem.
Lehet az,hogy hetente lett ùj akciò vagy kéthetente.?
Mindegy,rànéztem tegnap hàtha..Erahurka: Nekem a mobilos playstation alkalmazàs jòl teszi a dolgàt.igaz,én màr az elején àtàllítottam desktop version-ra a megjelenítést.Volt ùgy,hogy -mobilos verziò- egyszerűen nem mutatott minden akciòt ill. nagyon keveset.
-
A`rpi
addikt
Első rész másodikhoz képest szerintem meglehetősen elmarad. Grafikailag.
Belemélyedni még nem volt időm, első részbe.
-
fausto
addikt
Ha csak egy játékkal lenne ez, még ráfognám arra, de több cím is érintett. És nem az, hogy mindig is lassan töltötte be a textúrákat, hanem régen jól ment. Pl. a Batman: AC - régebben ha bementem valahova, folyamatosan ment a játék, most megáll és tölt pár másodpercet. A Shadow of the Colossus-ban régen nem voltak pop-up hibák, most meg akad 1-2 elég látványos.
-
fausto
addikt
Köszi az infót, be is dobtam a kosárba 1-1 darabot, hogy ha jönnek hozzánk gyerekes ismerősök
Bár lehet, hogy lemaradtam... 3-at rendeltem, Book Of Spells + Wonderbook, Walking with Dinosaurs és Book of Potions, ezek közül az utolsó kettőre írták a visszaigazoló e-mail-ben, hogy 1 nap a szállítás, a Book Of Spells + Wonderbook-ra pedig azt, hogy "Beszerzés alatt". Lehet, hogy amíg bedobtam a kosárba és rányomtam a fizetésre, elfogyott? A másik kettőhöz meg gondolom nincs könyv, így nem tudok mit kezdeni velük, jól sejtem? -
oriic
HÁZIGAZDA
Tudom, nekem nem kell bemutatni, csak sok-sok fórumban (PH-n is) azt lehet csak olvasni hogy ezért a demóért (nem demó, de mindegy) nem éri meg fizetni. (pedig volt már 990 Ft is) Meg hogy milyen köcsög a Konami. (ez mondjuk tény, de nem a Ground Zeroes miatt
)
szerk:
Sirandrish:
Hja ezekről nem is beszélve. Egy MGS játékot alapból érdemes letolni lopakodva, úgy meg azért jópár óra a végigjátszás. ÉN harcolva kb 2-3 óra alatt toltam ki. Bőven megérte a 3k-t.
-
törölt tag
Igen, a Ghost-tal játszottam is, mikor ingyenes volt. Teljesen jó volt. De mondjuk egy Crysis 3-nál már zavaró tud lenni, mert a 30-ról könnyen leesik, bár az elmosódás azért sokat segít (ugye filmeknél is ez az oka, hogy nem zavaró a 24 FPS). A MoH: Warfighter meg most nézem, hogy 30-ra van korlátozva, multiban nem tűnt fel
Talán a legrosszabbul a Sonic Unleashed megy, ez pedig elég viccesWerehog módban a szőr miatt elég durván be tud szaggatni. (A GTA IV-et ne is említsük)
-
Egyszer majd újra nekiesek, de egyelőre sok másik játékom van, amivel szívesebben játszom (most éppen a New Vegas/Blacklist megy).
perge/ldave: én is bogarászom már a PS4 hirdetéseket, mert tervezek lecsapni egyre még nyáron, és megakadt ezen a szemem. Pont ugyanezt kérdeztem magamtól: miért bontotta ki egyáltalán?
-
Bogyi007
veterán
-
A`rpi
addikt
Köszönöm módosítottam:
Bankkártya esetében csak az adott országhoz tartozó kártyát fogadja el a rendszer, a PSN feltöltő kártya beszerzését pedig vagy külföldi forrásból kell intéznünk, vagy keresnünk kell egyéb lehetőségeket. Bankkártyánk hozzáadása után, kényelmesen tudunk későbbiekben vásárolni, kártyánkról annyit von le amennyibe a játék, vagy szolgáltatás kerül. Feltöltés esetén legkisebb címlet amit a profilunk "tárcájába tudunk tenni": 1500HUF/5GBP/5USD, ha ennél olcsóbb, amit meg szeretnénk venni, a fennmaradó összeg megmarad accountunk pénztárcájában.
-
SenorDave
tag
Megkésve de, köszönöm a segítséget egyébként nem kis nettel rendelkezem megcsináltam mindent viszont van hogy belép a storba reggel simán estére visszont azt irja hogy nem jó....érdekes
majd el felejtettem ,kivételes helyzeteknél amikor eljutok egy játék letöltéséig pl gta4 ,watch dogs ezek 2-3 óra alatt lent vannak.
-
Elims
veterán
Nem hiszem,ràkérdeztem amikor rendeltem.
Rezuhu: "...úgy simán megfelel a használt játék is..."
Nanà!Én is inkàbb hasznàltakat veszek,de ha kb.1e Ft. a különbség!??
Akkor inkàbb mellérakom az ezrest és "rongyot ràzok",én bontom ki. ;-)
De ezek szerint csak én làtom így.Jav.: Most olvasom Echterion íràsàt.Örülök,nem csak én gondolom így. :-)
Bogyi: A te pénzed. :-)
Own fate: Ha nem pixeles lenne,hanem egybeolvadt akkor meg sem vettem volna.
Így van,mistmàr jò az. :-) Nem cseréltetem ki.RPka: Nem,bővítsd egy fasza wd black 2.5-ös winchester-rel.Persze ekkor kell még hozzà pluszban egy beépítőkeret.
-
Sirandrish
legenda
Lehetséges, de azért 1%ot (mellesleg 2t is) simán össze lehet kaparni egy 10perces "teszt" alatt is, ami idő alatt eldöntöd hogy neked erre rohadtul nincs szükséged. És mégis. A profilodon ott fog virítani végig.
Amúgy ezen a vonalon haladva had töröljek bármit..majd én eldöntöm hogy mit szeretnék a profilomon látni
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest