Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
hugoagagyilo #25243 üzenetére
A baj nem a betűkkel van, hanem, hogy 2tő regisztrációm van és 1 ember csak 1et használhat.
Ez van!
Szabály az szabály! -
válasz
hugoagagyilo #25243 üzenetére
Azzal semmi, de személyenként csak 1 regisztráció engedélyezett.
-
Terkk
tag
válasz
hugoagagyilo #25212 üzenetére
Nem azt nem én csináltam, egy náksi szám de régi. Jó a csapatotok honlapja
-
Terkk
tag
válasz
hugoagagyilo #25188 üzenetére
köszi, de most vettem észre hogy csak fele minőségben töltöttem fel mint ahogy felvettem.. furcsa is volt hogy HD hoz képest ilyen életlen homályos a kép, töltöm maximumon úgy jó lesz éles full HD, majd link ha kész
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #25146 üzenetére
Akkor nekem vajon miért nem?
-
wazup86
tag
válasz
hugoagagyilo #25146 üzenetére
nekem is.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #25125 üzenetére
Event készítésekor elvileg azonnal levonja a nyereményeket, azok árát.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #25122 üzenetére
Tőled semmit nem vont le?
Vagy amikor csináltad az eventet akkor már levonta a dolgokat, az utólagos átírásnál meg nem kaptad vissza gondolom. -
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #25098 üzenetére
Én 500 AP-t kaptam... A fene se érti ezek hogyan számolnak....
-
JackShephard
tag
válasz
hugoagagyilo #25101 üzenetére
OLLÉ!!
Ma jött még 900AP, az eddig megkapott 400AP mellé, azaz összesen 1300AP-t kaptam a "10million members"eventre. A mellékaccountomra szintén 1300AP jött összesen. Az eredeti versenykiírás szerint volt megcsinálva és nem postoltam újra. -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #25098 üzenetére
Szerintem még nem léptél be a bétába és nézted meg a kiírást
Kicsit módosítottam rajtaremélem nem baj. Csak kipróbáltam, hogy hogyan lehet belepiszkálni mások eventjébe.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #25013 üzenetére
Attól még valamelyik verzionak csak el kellett volna indulnia nálam.
-
Rolika82
tag
válasz
hugoagagyilo #24992 üzenetére
Már uninstalláltam ugyhogy nem tom kipróbálni, de most megpróbálkozok a linkel amit adtál. Remélem sikerülni fog, mert itt a forumban olvastam róla elég sokat és kedvet kaptam hozzá.
-
Viper26
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #24939 üzenetére
Köszönöm!
-
JackShephard
tag
válasz
hugoagagyilo #24890 üzenetére
Nekem is 400 jött, én a kezdeti szabályok szerint csináltam és megjött a "spread fragoria"-ért is 300AP.
Mondjuk ez elég gáz, hogy nem azt kapjuk amennyit beígértek, de az aeriánál semmin sem kell csodálkozni.. -
DRPCDoki
tag
válasz
hugoagagyilo #24890 üzenetére
Én is kaptam ma 400AP-t a 10 MM promora. Hát reméljük a többit is fizetgetik lassan. Megcsináltam eredeti és újított szabályokkal is.
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #24848 üzenetére
most neztem ra, en ugy latom nincs eleg jelentkezo. Talan a 16:00-s jo lesz. Ha valami bugot talaltok jelentsetek plz! Azt is ha a peccs ota nem megy vmi! Koszi!
Udv, Laca
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24773 üzenetére
Az kicsit hasonlít a challenge módra
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #24734 üzenetére
A büntis dolog nehezen kivitelezhető, gondolj csak a TA-ra. Belédrongyolnak, nekilök a másiknak és te kapsz büntetést..
A másik, tudsz a csapatodnak eventet csinálni, kipróbáltam. A kalendáriumban van egy olyan gomb hogy create event. nyereményként meg a csapatkasszából adsz meg amennyit szeretnél.
-
superecneB
őstag
válasz
hugoagagyilo #24628 üzenetére
Siker!!! A nagybetű megoldotta a problémát! Köszi szépen!
Mentem pár versenyt arcade módban de 300-400RPnél nem kaptam többet (hiába nyertem 10 körös versenyt) Ne arcadeban játszak? -
superecneB
őstag
válasz
hugoagagyilo #24628 üzenetére
Kipróbálom, ha nem műxik gyorsan újrakezdem Lionnal. Egy emailcimmel lehet több acc is? A lionra melyik tuningokat érdemes megvenni minél előbb?
-
superecneB
őstag
válasz
hugoagagyilo #24626 üzenetére
És melyik játékmód a legkifizetődőbb? Most egy Corusom van (amikor én még elkezdtem nem is volt ilyen autó a játékban
) Esetleg nem lehet valahogy az adminokkal beszélni hogy esetleg nincs -e még meg az accom? (Mert az oldalon, be tudok lépni a profilomba! csak a játékban nem) Jólenne valahogy visszaszerezni volt pár drága tuning is a kocsin.
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24621 üzenetére
Ez bizony nagy probléma.Ha így marad akkor nagyon sok játékost elveszíthetnek.
Sohasem szerettem ghost off-ban játszani és ez már nem is fog változni.Meglátjuk hányan lesznek akik majd megszeretik ezért a játékot és hányan akik abbahagyják.
-
Robyka
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #24503 üzenetére
Itt PT oldalán a calendarban vannak eventek.
Itt csapatok indulnak? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #24479 üzenetére
Az ész a korral nem jár feltétlenül együtt. Én is 25 vagyok már de tök hülye még mindig.
-
Robyka
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #24389 üzenetére
Itt van egy ilyen Buggy-s amit mondtál.
Van 1 sárga kulcsom, ha azzal leveszem arról az egy küldetésről a lakatot, akkor levonja az 1 sárga kulcsot.
Akkor utána bármennyiszer végigvihetem, vagy mindig kell hozzá 1 sárga kulcs hogy menjek rajta 1-et? -
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24389 üzenetére
ha van valami jobb kocsid ( alap panama) akkor piros kulcsbol 1 perc alatt van sarga + 700 RP + 1500 XP, ha jol emlekszem. tokyo, BW4 palya, 140m ugras
-
Robyka
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #24387 üzenetére
Ja így már értem, köszi.
Szerinted melyik módban tudom a legtöbb pénzt szerezni?
Én a Thunder Alley-ban játszottam sokat az elég jól ad, tegnap mentem egy 30 köröst, utolsó kanyarban sikerült beelőznöm, arra 4000 körül kaptam RP-t.
Olvastam hogy Drifteléssel 10K-t lehet szerezni, az igaz? -
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24367 üzenetére
Nem vagyok biztos hogy magyarokkal is játszanának.
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #24365 üzenetére
Jó, ha úgy nézzük akkor mi minden nap event-et megyünk annyian vagyunk szerencsére.
Néha egész jó rating nyereményeket lehet kapni.
-
nem_tom
őstag
válasz
hugoagagyilo #24336 üzenetére
nem sokára ki is próbálom.
bár JetiRulez -nél kipróbáltam már, és tetszik.
na, alázzunk!
-
bgabor6
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #24329 üzenetére
Szia
Előztem, a pályán nem annyira. -
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #24329 üzenetére
Vakegérke vezet.
Kösz, hogy feltöltötted. Haverom feljön MSN-re meg is kérdezem, hogy kell-e még neki, vagy le tudta szedni már a játékot valahonnan. Öcsém torrentről szedte le.
-
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #24324 üzenetére
Ja, hogy a telepített játéké? Erről látod nem is tudtam, hogy elég ennyi.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24317 üzenetére
Én is így szoktam
Kb 15 perc és már mehet is a móka.
Ha kell akkor feltehetem valahova az exe-t aztán majd letölti akinek kell. -
ABnormal
őstag
válasz
hugoagagyilo #24324 üzenetére
1.64GB amit én próbáltam megmutatni...
Date added 04/09/2009
Summary Project Torque Client 18-6-09
Filename Setup_ProjectTorque_20090618.exe
Size 1.64 GB -
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #24317 üzenetére
Valóban ilyen egyszerű lett volna, de a telepítőt már töröltem a gépről.
(#24319) ABnormal
Kösz a linket. -
dokar
addikt
válasz
hugoagagyilo #24253 üzenetére
ahogy érzed, nekem már az alacsony ping miatt is jobban megérné. meg a húsz fős csapatból is csak egy volt amerikai, 2 japán a többi pedig európai. a legjobb az lenne, ha az egész IP szűrős dolgot dobni kéne, aztán mindenki oda megy ahova akar.
-
dokar
addikt
válasz
hugoagagyilo #24250 üzenetére
Ma kaptam egy levelet, hogy a hazánkból érkező sok panasz miatt az európai LevelR megpróbálja kiharcolni, hogy mi magyarok IP szűrés nélkül csatlakozhassunk a többiekhez és ne a bugyuta amcsikkal kelljen a PT-ben vesződni.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24250 üzenetére
Igen aeria forumán én is olvastam, valaki írta dumaládába hogy 15-én vége a japo verzionak.
Mindenre ami nem hoz hasznot a bezárás vár, jótékonykodásból nem lehet megélni. -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24242 üzenetére
Bekapcsolódhat más is a beszélgetésbe?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24244 üzenetére
lett egy masik HPT is. Hungary Perfect Team. szoltam nekik, hogy valtoztassanak tag-et, mert ez mar foglalt, egyelore nincs semmi reakcio
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24242 üzenetére
Csak toljátok szorgalmasan több ilyen csapat is lehetne hogy a játék fennmaradjon még egy darabig.
Karibaba jövő héten esténként leszel egy kis class 6-ra? -
JackShephard
tag
válasz
hugoagagyilo #24209 üzenetére
Annak a csapatnak a kasszájába tudsz AP-t befizetni vele, amelyikben éppen tag vagy.
Amennyi APért veszed, annyit fizetsz be.
Gyakorlatilag a csapatod tagjai, így tudnak összeadni AP-t csapatfejlesztésre. -
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24209 üzenetére
Google így:
AP utalvány
Ahol ha ez a tétel a legénység automatikusan kap AP.
Az összeg az AP költ a voucher.That 's hogyan járulhat hozzá a
A legénység vagyon.
webfordítás így:
AP elismervény
Amikor veszed ezt a tételt, a legénységed automatikusan kapja APset.
AP-nak az az összege, amit költesz a voucher.That's-re, az, hogy hogyan tudsz hozzájárulni
a legénységed gazdagság.Nem érted?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24194 üzenetére
Ez úgy volt, hogy régebben hasonló eventek miatt regelt twittereimet is már felfüggesztették, gondolom mert soha nem használtam őket. Ezért újraregeltem twitterre. Direkt új e-mail cím satöbbi, beregelek, aktiválom, feltöltöm profilképnek az aeriás képet, egyet frissítek a profilomon és jön az üzenet, hogy suspended account. Bejelentkezni beenged, csak a főoldalon írja egy pirossal bekeretezett részben, hogy gyanús tevékenység miatt felfüggesztették az accountot. Hát igen, nagyon gyanús, hogy feltöltöttem egy profilképet. Így nem lehet aeriára linkelni, mert hiába vagy bejelentkezve, a profile linkre csak egy üzenet jön be, hogy ezt az accountot felfüggesztették. De régebben is csinálta a twitter a maga marhaságait, annyira féltik azt a fost, hogy hugyé-szaré jön a suspended account. De furfangosak, nem törlik, csak felfüggesztik. Ez a felhasználó szemszögéből ugyan edésmindegy, de nekik meg továbbra is pörög a számláló, hogy ennyi meg ennyi regisztrált taguk van. Szánalmas banda.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24159 üzenetére
De ne ezt a hszt linked be nekik, hanem amiket ide is írogattál
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #24159 üzenetére
Mondhatni tökéletes!
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #24157 üzenetére
Twitteren kívül semmi nem jön be...
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #24154 üzenetére
Nem kell, csak lehet... Azért belinkeltem nekik, hátha...
De ez így már elég gáz szerintem. -
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #24065 üzenetére
És ez tényleg így van! Sokszor hallottam hogy mondják, a magyarok nagyon gyorsak! És nem 1-2 emberke, hanem elég sokan jól kenik és persze hogy ez nem tetszik az amcsiknak (mondjuk engem nemigazán vágnak ki, mondjuk nekem sincs HUN a nevemben
) és annak ellenére hogy ez van, jó érzés hogy az egyik leggyorsabb ország vagyunk!
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24065 üzenetére
Akkor szerencsém van hogy a nevemben nincs benn a hun.
Majd ha az amcsik rákérdeznek azt mondom brazil vagyok,és senna a vezetéknevem.
-
nkarcsik
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #24049 üzenetére
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #24037 üzenetére
Szerintem este TA-zunk, csak a biztonság kedvéért
Ott elfér a 10 ember...
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #24028 üzenetére
Hugo! Őt ismerem, hisz vele voltam anno egy klánba LvlR-be, ténylegesen az a szintje: hiszen Hannah óta mindenkinek megduplázták az addigi szintjét. Ő előtte is lvl 45 volt (duplázva 90). Változtattak a pontrendszeren is, így könnyebben elérhető a magas szint. Én lvl 72 voltam, asszem!
Üdv. Max!
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24026 üzenetére
Ezt értem de szó volt itt dragról is ott gyorsabb a dolog, mert versenyt menni 1 ratingért az elég sokáig tart.Ez rosszabb mint a combózás egymagam, annak idején.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24020 üzenetére
Én úgy tudom hogy van mind a 2ben felső határ.
Annak sincs sok értelme, hogy csak az azonos vagy magasabb ratingűektől kapj pontot, ezzel megint a mókát helyezik a rating mögé. Nem volt mindenkinek jó amikor ki volt kapcsolva? -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24013 üzenetére
Az a nullás oszlop mire vonatkozik, a drifting time alatt? Mert a drift time az mellette a végsebsség alatt van, innen csúszik minden.
-
Blade.T
tag
válasz
-16 ez durva 1ső helyér!
Karibaba mint mindenkinek, keményen meg kellett izzadni Drag-ba
-
erdol
senior tag
válasz
Ez most azt jelenti hogy ha megversz egy alacsonyabb rangút akkor levonnak tőled?
Mi ez valami bíróság ne bántsd a kissebbet,ez röhelyes!!
Még jó hogy ennek a ratingnak semmi jelentősége sehol.
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #23926 üzenetére
Már így is akad 8főnél bizonyos pályákon, szóval ha bővítés lesz akkor nekem is vehetnek majd új gépet.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #23919 üzenetére
Elnézést! Az OBHUN ra gondoltam.De a szándék hogy van hol játszani ha akar megvolt.
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #23919 üzenetére
Bizony.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #23881 üzenetére
Hát a mi gyerekünk!
-
bakosgabor57
őstag
válasz
hugoagagyilo #23780 üzenetére
Ha az adatokról van szó én sem 41napot töltöttem játékkal, hiszen október 23-án regisztráltam, tehát 71 napja. Igaz sokat vagyok fenn, de nem napi 14 órát..., ilyenformán a kilométer is soknak tűnik, igaz nem mínusz de ez valami bug lehet nála is. Az enyémre 30km/h jön ki, ez pedig reális, mert nincs mindig futamban az ember..., tehát valami nem kerek(inkább kocka).
-
bakosgabor57
őstag
válasz
hugoagagyilo #23770 üzenetére
Erről van szó...
De egy akárhány class-os stock autóval lényegesen kevesebb versenyzési lehetőséged van, hacsak nem saját szobában, olyanok ellen akik tudják miről van szó...,ugyanis sokan csak bambulnak és lelépnek, vagy nem is akarják érteni és ki kell őket rakni ...stb.
Duda téren teljes mértékben egyetértek. -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #23709 üzenetére
Te vagy a mester! Nekem ilyen még sose volt.
Amik láthatóak azok nem véletlenül a kormányod szoftverének elemei? Nekem úgy fest, hogy az. A képen egy PS-es kormány van Logitech háza tájából, nem olyanod van véletlen?
A piros zöld témák meg az analóg dolgokat jelenthetik, valami alapkép jelent meg és ugrott a dx megjelenítés elé így elég furán.Ezt a verziót, fiona - vagy mi van most, nem folytatják. Újon dolgoznak elvileg a debreceniek a Hanah alapjain, Izabel nevűn.
Az autóbérlés és a sim irányítás problémája már meg van oldva. -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #23695 üzenetére
Néha lehet látni a rejtett tartalmat
A kiadó nem élesíti vagy nem akarja élesíttetni őket : -
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #23695 üzenetére
Ez is valamiféle bug lehet. Elvileg rengeteg pálya van benne a játékban csak a játékosok nem látják őket, mert még javítgatják gondolom én. Azok az unlockolt pályák egyszer majd valószínűleg bekerülnek, de elvileg nem lenne szabad látnod őket.
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #23684 üzenetére
Szép volt fiúk!!(öregfiúk
)
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #23676 üzenetére
Nekem se sok időm van bent a rankingsban, mert általában táska nélkül megyek. Nem sűrűn hajtom az időt. Pedig megtehetnem, hogy a következő akár 1000 futamon is táskával menjek, de még mindig nem pazarlom a cuccokat. Ezt szoktam meg...
Nekem van eredeti Rfactorom, kormányhoz adták, de az se megy neten, mert valami kulccsal kell bajlódni amit nem mellékeltek vagy csak nem találtam
De egy kókányolt rF működik nálam, elég hybrid
Ha hazaértem utánanézek, hogyan lehet amcsi IPt fabrikálni a forumon, de egy guglizást te is megejthetsz.
-
Attka85
tag
válasz
hugoagagyilo #23676 üzenetére
igen a lényeg úgyis ugyanaz...a legjobbak között lenni és fair play, nomeg jó móka is persze egyben...énis szoktam bent lenni nagyon komoly ellenfelekkel,akik a toplisták elejében vannak és meg kell mondjam nagyon jókat megyünk, sőt néha még kis hülyéskedés is belefér, szóval énsem vagyok kocka...bár -remélem nem- afelé haladok, mert nagyon szeretem a PT-t és nem érném be mással esetleg Grat Turismo legújabb verziójával vagy a Dirt-tel...nfs nemkell-bár az uccsó nfs-em a carbon volt, de nem jobbak szerintem mint a PT...igaz rFactorom van, de csak tört, szóval meg kéne venni- de a PT lefoglal
-
kekeeci
senior tag
válasz
hugoagagyilo #23663 üzenetére
-
Attka85
tag
válasz
hugoagagyilo #23659 üzenetére
az esernyő az avira antivir jele...ha nyitva van akkor véd...
faxa mert fél óra alatt haladt 3 %-ot...lol
jó igaz csak 128-as a netem de azzal is 3 óra 1 giga és nemhiszem hogy mindent újratölt-vagy mégis??? de miért nem észleli hogy már friss a verzió?
-
buvez
tag
válasz
hugoagagyilo #23659 üzenetére
avira, nekem is az van
-
Attka85
tag
válasz
hugoagagyilo #23657 üzenetére
köszi Hugó, most baxaxok vele, mert végigment elég gyorsan lecheckelte aztán most megint csak 10%-nál tart...lehet ma már nem játszom...? bexarás nemtom mi van a gépemmel, lehet valami fertőzésem van, nemtom de semmi sem úgy megy ahogyan kellene...a PT-t sem tudom párhuzamosan futtatni, pedig azt hallottam lehet(igaz nem szeretik, de gondoltam kipróbálom)hát nekem nyiksz
na mind1 most vettem direkt csajokat hogy ha jön a morello akkorra meglegyen a zsé, meg az xp, ráadásul pont lekésem az 50%-os ünnepi bónt...lol...remélem valahogy megoldódik a bajom mert már hozzánőttem a PT-hez
Na Üdv!!!
-
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #23653 üzenetére
Nálam is működik 1 gépről 3 felhasználóval is akár...de két gépről wifin is megy a dolog.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo #23651 üzenetére
de, lehet. tegnap kiprobaltam, mukodik.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #23630 üzenetére
Az ismerőseimet, lakótársaimat akikről tudom hogy egy kicsit is érdeklődnek az ilyesmi iránt ajánlom nekik a játékot mert tényleg jó, és ha leszünk elegen - engem az se zavarna ha csak magyarok lennénk rajta - akkor élvezni lehetne a játékot teljes pompájában.
A kiadó fele annyit tettem, hogy a GMnek mondtam, hogy reklámozzák ezt a fasza játékot, világszerte, de valami módon tudassák az emberekkel, újakkal és régiekkel, hogy csak bizonyos területről elérhető de mégis irányítsák a figyelmet a korlátozás megkerülésére, hogy mindenki élvezni tudja a játékot. Sőt az új verzió, új autók kiadására is felhívtam a figyelmét, hogy jó lenne most már előállni valamivel, mert van mivel, csak nem tudom miért nem teszik meg. Értelmes, tiszta választ nem kaptam
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #23564 üzenetére
Nvidia Geforce Go 6100 van nálam. A többi laptopos "kollégát" nem tudom, mivel játszanak.
-
ABnormal
őstag
válasz
hugoagagyilo #23562 üzenetére
a kisgépemen (1magos a64 2400MHz-en,1giga memóriával és ati 9600xt vga) játszhatóan fut
ill. ezt találtam :
suggested system requirements:
Pentium 4 2.5 GHz, 1 GB RAM, graphic card 256 MB (GeForce 6600 or better), Windows XP/Vista.de itt a tuti leírás!
ne kelljen még kattintani sem....
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #23137 üzenetére
Már értem
Ha egy szoba korlátozott akkor az nagy valószínűséggel vagy cl1-es vagy Cobrás, legalábbis én ez láttam.
És tényleg sokaknak van. Nagy ujjongás volt mikor végre kaptunk egy új RPs autót, előtte sokáig csak APs autót tettek be, Cobra az 1. RPs verda elég hosszú idő óta. Sokan le is csaptak rá. Én is, de csak azért, hogy teljes legyen a gyűjtemény -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #23127 üzenetére
Nem értem az elejét
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #23127 üzenetére
Cobra az egyetlen RP-s street autó class3-ban.
Nem gondoltam volna h ennyire nem jó a Cobra
Nagyrészt nem kezdők vannak itt hogy mindig class 1-el menjünk, a class 2ben meg nemigazán nyomulnak az emberek (persze tisztelet a kivételnek tomkatomi). Class3 is viszonylag olcsó, de gyors és kezelhető csak gyakorolni kell, mint látjátok még Pro játékosoknak is meggyűlhet a baja vele és ez így igazságos lehet a kisebbekkel szemben véleményem szerint.
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #23116 üzenetére
Van kb 2-3 hét a versenyig még, holnap feldobom a pályalehetőségeket, van idő a gyakorlásra bőven
Vagytok 8an a listán (a legtöbben), ebből a fele 30 körül vagy felett van, kettőtökkel játszottam már és elég jól toltátok, 3 embert csak ki tudtok állítani.
És ez még mindig nem vérre megy, hanem csak a magyarok jót versenyeznek együtt! -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #23080 üzenetére
Érdekes a táblázatod.
Legalább nem kell aggódnom ha utolsó leszek mert én még tényleg viszonylag új és rutintalan vagyok. Jókat szoktunk azért veletek versenyezni. -
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #23071 üzenetére
Nem tudom mi a gond ezzel? Minden csapat tudtára adta gondolom a saját csatornákon, hogy lenne egy ilyen összeröffenés...aki jelentkezett, hogy tud jönni, jelentkezett, aki nem, nem.
Vagy most az a gond, hogy vagyunk néhányan lvl39-40 körül?
Sokan az explorerből, vagy fánkolásból, stb hízlalták szintjeiket ekkorára; nem biztos, hogy annyira jó versenyzők (nem sértésnek szántam, és tisztelet a kivételnek)...mint ahogy az sem igaz, hogy egy alacsonyabb színtű játékos rossz versenyző...tudnék felsorolni párat.
A ratingot inkább hagyjuk...úgy emlékszem neked jóval magasabb, mint nekem, pedig 9 színt van, az én javamra. Volt egy elég hosszú időszak, ha jól emlékszem, amikor nem számolt ratingot...
Maguk a versenyek gondolom amúgy is "rating off" fognak zajlani, így senkinek sem kell féltenie azt.
Ilyen alapon akkor lehetne indítani egy csak billentyűsök és csak kormányos/gamepados-ok versenyt is
Ez csak egy játék. Szerintem azért szervezzük/zétek, hogy játsszunk egy jót egymással. Mondjuk engem k..vára nem fog érdekelni, hogy ki nyeri meg a végén.Szerk: Tegnap mentünk pár meccset veled és néhány csapattagoddal. Volt, ahol én nyertem, volt, ahol Te (vagy ti)...és ez így van rendben.
-
sagesz93
addikt
válasz
hugoagagyilo #23075 üzenetére
Azzal eljutottam lvl 18-ig
Más: Megvettem a panamát, a tokyo-n megugrottam vele a 140métertTeljesen alap kocsi, csak nitro kellett hozzá, mert ha nem volt 139m-t irt...
-
Mariann294
őstag
válasz
Hát én mennék,csak nem vagyok magyar csapattag.......
-
sagesz93
addikt
válasz
Én egy hónapja kezdtem és lvl 31 vagyok.(tegnap fejlődtem 30-ról
)
Én se mondanám magamat valami nagy öregnek.( az igaz hogy régebben is toltam a játékot) -
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo #23063 üzenetére
vagy pedig egyszeruen torolje le a save konyvtar tartalmat, es allitsa be maganak, ahogy akarja
-
Bazzzs
senior tag
válasz
hugoagagyilo #23057 üzenetére
Hogy másoltad le? Amennyiben dvd-re írtad ki, akkor minden fájl írásvédett lesz. Szedd le róla az írásvédettséget
Ha nem ez a probléma, akkor viszont passz
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #22986 üzenetére
Ez csak az első gondolat volt. Azóta már megvolt a véglegesítés, csak elveszett sajnos, de nagyjából a fejemben van.
A módosítás is sok-sok hónappal ezelőtt volt és feledésbe merült, szóval a mostani feltételek szerint lehet igazítani. Akkor végülis stock autókkal lett megbeszélve, akik a döntőbe jutnának is stockkal mennének.
Hogyha ez a mostani csapatverseny lezajlott és van erre igény, akkor csinálok megint egy véglegesítést, most csak eszembe jutott hogy volt egy ilyen ötletem
Az is lehet hogy megkérdezem a GM-et hogy támogatná e az Aeria, veszítenivalóm nincs, de akkor nem csak magyarokkal lenne ez.
És végülis a véglegesben úgy volt hogy párhuzamosan (illetve amennyire lehetséges párhuzamosan) futna a pro és beginner játékosoknak is és csak a győztes kapott volna nyereményt, méghozzá elég nagyot - de talán a 2. is valamit.
A fizika változása miatt újra át kell gondolni az egészet, de mondom, mindezt akkor ha a csapatverseny lezajlott és úgy gondoljátok hogy nosza és akkor beszélek a GM-mel. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo #22986 üzenetére
na, igen, ha versenyrol van szo, akkor altalaban csak Sim VS. pedig van meg par jatek mod
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #22970 üzenetére
Persze, hogy lehet még nevezni... valami folytán törlődtek az eddigi nevezések, most már nekem kell elküldeni a nevező csapatot és a részt vevő tagjait PÜben. Amiket felteszek a táblázatra, ami az aláírásomban van.
Hogy fogtok egymás ellen játszani ha arra kerül a sor?
-
bakosgabor57
őstag
válasz
hugoagagyilo #22870 üzenetére
És én még azt hittem, tuti én vagyok a legöregebb hatlapfejű, aki szeret játszani, de örömmel látom hogy van nálatok hasonlóan "oldie boy".
-
JackShephard
tag
válasz
hugoagagyilo #22870 üzenetére
Üdvözlet a fórumon Hugo, örülök hogy itt is látlak. Te jó arc vagy, a játékban is jókat szoktunk dumálni és megnézegettem a klánotokat, szimpi kis társaság vagytok. További sok sikert Nektek és találkozunk azon a bizonyos aszfalton.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
hugoagagyilo #22866 üzenetére
Mondjuk amikor mi megalakultunk, negy hírverést csináltunk itt a PH-n, már csak azért is , hogy minnél többen csatlakozzanak hozzánk. Érzésem szerint viszonylag elit versenyzőink vannak. Nálunk sem fontos a rating, meg a level. Volt már köztünk is 10 szintü játékos meg lány is de ők lemorzsolódtak.
A nevünk valóban nem tükrözi azt, hogy Magyarok vagyunk, de ha valaki crew-et keres és rá megy az OBB-re, ott azonnal látszik a nemzetiségünk. -
sagesz93
addikt
válasz
hugoagagyilo #22866 üzenetére
Én csak annyit tudok hozzáfűzni hogy az oldalatok király
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged