- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
bgabor6 #25538 üzenetére
Nem értem mire jó ez az IP ban.Ne az Aeria vagy Gamigo döntse már el esetlegesen az én pénzemért hogy mit használhatok.Ha a két játék 100%-ig megegyezne megérteném hogy a lag elkerülése miatt mindenki csak az adott regiojanak megfelelő játékkal játszon.Jelen pillanatban szolgáltatásokban játék élményben kövezzetek meg de a Level R vezet.Szerintem mindenki ugy van avval ahol a legtöbbet kapja azt preferálja.Sajna valami oknál fogva Aeria nem nagyon kényeztet minket.Gamigonak volt egy rossz huzása de már orvosolta,mindezalatt Pt-én semmi.Csak pálya fogyott
Ohhh Marina.
Jelen pillanatban Pt:90 LevelR:185 pálya!! és ez csak egy külömbség.
Szóval ahol többet kapok a pénzemért ott játszanék szivesebben de evvel szerintem mindenki igy van.Tomkatominak:LevelR fizikája ütközéskor ugy vettem észre nem annyira durva mint a bétá-é volt.
-
tomkatomi
tag
válasz
bgabor6 #25538 üzenetére
Ha eddig nem kért a Gamigo ghost módot a játékba, nem miattunk fog kérni, valószínű...
A nick átvitele, ha jól emlékszem, korábban lehetséges lett volna, csak a lvl szintekkel variáltak illetve, hogy mindenki csak egy AP-s autót vihet át. Sokan vannak, akiknek ennél több (vagy az összes) AP-s autó megvan, ráadásul sokan fizettek, nem pedig "free" eventeken szerezték az AP-jaikat, amikért megvették az autókat.
Az "emberi" dolgokról már nem is beszélve (ismerősök, stb....)
Egységes, mindenkinek megfelelő döntés nem hiszem, hogy fog születni. (Illetve az lehetne, hogy mindkét verziót használhassa, aki akarja, de mint fentebb Laca említette, ez nem megoldható). -
-
SylarHUN
senior tag
válasz
bgabor6 #23105 üzenetére
Látod Gabeszom, mi ketten öregek, csipázzuk a szeletelést.
Amúgy elsem hinnétek mennyi féle fajta zene a kedvencem.
Pl.: Smooth Jazz (Sade), Pop-rock(Sting), Gotic (Type O Negative), Metál (AC DC), Trance (Paul Oakenfold), Hardstyle ( Showtek), Italo Disco (Lee Marrow), Hardcore (Korsakoff), Stb. stb..... -
SSP33DY
aktív tag
válasz
bgabor6 #18391 üzenetére
Szia Gabikám!!
NEM jól olvastad!!!!
A mostanit, az az email aláírós event volt.(ha jól emléxem!)Az IGN-es:
"Reminder on Wednesday March 18th go to IGN’s websitehttp://www.fileplanet.com/promotions/project-torque to get your bonus key with special reward items!
Ha nem így van, és én nem értem, majd Paja jól kijavít
baxxameg..erről meg lemaradtam..St. Patrick's day féláron AP-s járgányok..pl.. Én meg elszunyókáltam 2gyerekkel az ölemben
-
Darahian
tag
válasz
bgabor6 #18060 üzenetére
A különböző eventek találhatók naptárba foglalva: [ Events | Project Torque ], szépen figyelemmel kísérhető minden. (kivéve a jóságos szerverleállásokat, ugye
)
Úgy nézem hogy összesen (mostantól számítva) valamivel több mint 11 órátok van beszerezni a cuccokat. -
-
Mariann294
őstag
válasz
bgabor6 #17483 üzenetére
Szivesen.
Na gyerekek ilyen sem volt még.Levettem a videóbeállitásokat minimumra hogy teszteljem ugyis laggolok-e serpentinen.Be is mentem egy kombó szobába.Pár másodperc után start.Tölt.Aztán látom hogy az fps egy ideig 0.Mondom nem baj majd megindul(igy szokott).Aztán hirtelen kékhalál.Az hangyán máskor is szokott kékhalálom lenni de most még valamit számolgatott is..vagy ellenörzött
Gép automatikusan ujra indul.(A windows sulyos hiba után állt helyre felirat)Remélem nem lesz ebből baj.
-
csaba0223
senior tag
válasz
bgabor6 #17269 üzenetére
Ez a lag ez úgy néz ki hogy, ő azt látja hogy megelőzött pedig nem előzött meg csak úgy látta! elvesztette a fonalat a géped ( A szerver és a géped közötti kapcsolatot) és amikor újra kommunikált akkor korrigálta a pozíciód
Ezért látta ő azt hogy 1 szer csak elé kerültél! -
erdol
senior tag
válasz
bgabor6 #17265 üzenetére
Üdv a fedélzeten,szpídi csak hétfőn lesz valszeg de Lacika is be tud venni szólj rá én már nem biztos hogy belépek ma.természetesen a "belépőt"le fogjuk inni.
Ma nekem is elment a style-om sőt a balansz is,elvileg rajt volt de csak akkor jött meg a szársz me a többi is ha levettem és újra feltettem.
RSX miért kapott a guilded penaltyt? -
SSP33DY
aktív tag
-
[pH]Lacika
tag
válasz
bgabor6 #16827 üzenetére
Szia Gabi!
Akkor te is csatlakozhatsz majd SSP33DY guild-jéhez, hozzánk az öregfiúkhoz.
Vagyunk páran az idősebbek közül.
Valószínűleg te viszed a pálmát a 46 éveddel, utánad "erdol"(Nepster) 43, én Lacika ([pH]Lacika[HUN] 36, csaba0223 (=FRC= csaba0223) 33, SSP33DY (SSP33DY) ha jól emlékszem akkor ő is 33, JackShepard (Boobshunter) 33, ABnormal ([pH] Tibee [HUN] 33 vagy 35. Ennyi így elsőre.Üdv a csapatban!
SSP33DY barátom!
Csináld meg azt az öregfiúk klánt! Én csatlakozom.PaJa1: Tudok hozni neked 3 járgányt, akár most!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
bgabor6 #16231 üzenetére
Üdv Gábor. Majd kérdezz
Főleg Pajától () Ő a mi GS-ünk, Aztán, ha nem vagy lusta, és visszaolvasol a fórumban pár (száz) hozzászólást, nagyon hasznos infókat találsz
Minden játékmódról, minden lehetőségről..stb..stb..
..és hogy Paját idézzem, Nem, nem adhatók el az autók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Excel topic
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest