- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
-
kekeeci
senior tag
válasz
Viper26 #27195 üzenetére
1.: Cl1-ben a Lion a legoptimálisabb választás, + a Kawa a hátsókerék hajtás miatt, Cl2-ben az uzsidoboz.
2.: Ha aranyra megcsináltad a küldiket, ezüstre és bronzra bármikor megcsinálhatod újra (belépésenként egyszer)
3.: Ha az összes license küldetést megcsinálod (elég bronzra), akkor a szoba készítésnél elérhetővé válik a Sim mode jelölőnégyzet, oda raksz egy pipát.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Viper26 #27190 üzenetére
Van, hogy az ellenfél kocsija önkéntelenül neked megy, olyan nagy a pingje. Az a másik, amit utálok. Össze-vissza repked, kacskaringózik, a föld alá süllyed és egyszerűen nem mered megelőzni.
TA-t azóta nem játszom, hogy 60-ból a 40. körnél megadta magát a Zinternet.
Megcsináltam majdnem az összes Single küldetést, így lett annyi pénzem, hogy az összes Class1 kocsit megvegyem teljes tuninggal, így bármelyik olyan társasághoz tudok alkalmazkodni. Van még 3 napig kölcsönbe egy Hexan, amivel Wanganon gyűjtök. -
PaJa1
őstag
válasz
Viper26 #25981 üzenetére
Ha van valami programod az FFBes eszközödhöz akkor abban érdemes állítgatni, PTben meg bekapcsolni és az erősséget 100%ra állítani, így a progiban beállított értékek lesznek érvényesek.
Bunkó módon csináltam még egy accountot a gamigónál, rákerestem a régi accomra a játékban és van egy 3/4ig kész corallom meg egy fullos kawanám azzal, 41000 XPvel, 21es szinten ha jól emlékszem.
Amúgy ha nem tudom, hogy erről az IPről játszanak e mások, akár velem egy időben akkor azt hogy tudassam velük? Mert elvileg ezért is banolnak ha nem szólok előre hogy többen játszunk 1 IPről, bár nem tudom, hogy időben is egyszerre kell e.
-
-
milomi
tag
válasz
Viper26 #25866 üzenetére
ez semmi .. mostanában eső volt.. ezért lett is pár szabadnapom
amit a játékban töltöttem el , hozzá teszem tegnap délelőt.. sokkal többen voltak mint MA délelőtt + délután is msot pangás van .. kb 60 USER.... ebből 12 haverom ! + Tegnap este anyian voltak hogy csak az Arcade ba voltak 80 user körül ! + a többi
Tudja valaki mikor lessz már az akció ?
-
Creative997
őstag
válasz
Viper26 #25384 üzenetére
Már D
áá dehogy, csak B2 de nekem ez is nagy dolog! Most hogy júniusban végzek össze kellett hozni valamit hogy kapjak diplomát
Habár nem a papír a fontos szerintem. És ja, angol. A németet még 5 éve megpróbáltam de nem jött össze és nem foglalkoztam vele tovább, nem az én világom.
Lehet hogy hülyén hangzik de másfél éve írkálok AG fórumán és nekem az lett a nyelvtanfolyam, rengeteget tanultam ott és segítettek is angol anyanyelvűek meg mások is. De mindegy hogy hogy, a lényeg hogy megvan! -
JetiRulez
őstag
válasz
Viper26 #25376 üzenetére
Talán belefér, a héten sok tanulnivalóm, illetve házi feladatom van, de megpróbálok arra a napra felszabadítani 1,5 órát.
(#25372) hugoagagyilo
Ha olyan idegtépő lehet, akkor kihagyom. A rendes játékban is nagyon ki tudok készülni már akár néhány küldetéstől is. Van, amelyiket már reflexből nem kezdem el ezüstre megcsinálni, mert megkattanok, ha másodszorra sem sikerül. -
Creative997
őstag
válasz
Viper26 #25311 üzenetére
Én nem fikáznám le. Idővel rengeteg kulcsod lesz, újra megnyitod és újra megkeresheted azt a pénzt, jól lehet kaszálni vele, idővel már unni fogod a rengeteg kulcsot!
Nekem több száz van. És ha az új patchben nem lehet újranyitogatni akkor el kéne használni őket mert különben rengeteg pénztől elbukunk! -
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
válasz
Viper26 #25273 üzenetére
A CTF nálam is kissé bajosan fut, pedig nekem sincs rossz netem, szerintem csak bugos.
A holnap 4 óra pedig nekem megfelel, ha senki sem fogja befoglalni a gépet. Volt, hogy vártunk 5-10 percet kezdés előtt, de nem volt rajtunk kívül olyan pihent agyú, aki levezetne 60 kört.
-
wazup86
tag
válasz
Viper26 #25034 üzenetére
ha kapsz sárga kulcsot használd fel a mission-ban, a driving challenge alatt, első oldal első sora végig buggys, elsőnek kell végig vinni az egész sort 1-től 4-ig,utána már,ha megint lesz sárga kulcsod,mindig a 4.-et unlockold ki,mert az hoz a legtöbbet, 3500RP és 600xp
-
Attka85
tag
válasz
Viper26 #25005 üzenetére
RP: ---> Race Points ---> játékpénz, amit a versenyeken, küldetéseken kapsz, hogy tudj gyarapodni
XP: ---> eXPerience ---> Tapasztalat ---> ez ami nagyon is fontos, mert jelzi, hogy mennyire vagy képben és a kocsikat és pályákat is ez alapján tudod aktiválni(ha megfelelő tapazstalatod van már) tapasztalat nem egyenlő a sebességgel...
AP: ---> Aeria Points ---> a játék kiadója, üzemeltetője (Aeria Games) által létrehozott virtuális pénz, amit banki átutalássa, vagy telefonos feltöltéssel tudsz elérni az aeriagames.com oldalon, általában az igazi autók és a morello AP-s, máshogyan nem jutsz hozzájuk(a dollár alapú átváltásnál, kb 1000AP=2000HuF)Szerk.: látom már nekiugrottak a témának a vén rókák
-
Creative997
őstag
válasz
Viper26 #25005 üzenetére
Semmi bonyolult nincs benne szerintem. XP tapasztalati pont, RP a virtuális pénz; ezeket versenyek után kapod (illetve többnyire RP-t missionökben). RP-ből vásárolsz fantáziaautókat, a tuningokat, egyéb kiegészítőket a Misc menü alatt a boltban. XP-vel meg megnyitod az új szinteket, azokkal új autókat, tuningokat, pályákat nyitsz meg.
AP-vel tudod megvenni a valódi autókat és egyéb dolgokat (RP, XP duplázót, névcserélőt, szponzor csajokat). AP-t valós pénzből, befizetéssel szerezhetsz vagy ún. fórum event-eken nyerhetsz. -
Creative997
őstag
válasz
Viper26 #24951 üzenetére
Jónak tűnik, de ne pestre hanem Montrealba (vagy Torontoba, Kanadába. Ott van a szervere a játéknak)
Amúgy nem tudom mi lehet a gond, talán a szolgáltató xarakszik, de mások biztos okosabbak. Nekem is routerem van és semmi gond nincs vele. Korábban tény hogy néha megszakadt a router miatt, de pillanatok alatt meg lehetett csinálni. -
Creative997
őstag
válasz
Viper26 #24948 üzenetére
Ellenőrizd a netet Montrealba. Vagy Torontoba? Már azt se tudom melyikben van a szerver
Szerk. Most nézem Torontoba nem is lehet?
De megnéztem, Hamilton mellette van, oda egy kicsit gyengébb mivel messzebb van kb 200mérfölddel
-
PaJa1
őstag
válasz
Viper26 #24940 üzenetére
Regisztrálni az aeriagames.com oldalon kell. Az ottani felhasználó jelszó párossal léphetsz be a játékba. Játék jelenleg nem jól kezeli a numerikus billentyűzetet így a szám beírásakor a betűk feletti részt használd. Bár úgy hallottam most már nem kell ilyen trükkös jelszót adni amiben van szám meg nagybeű.
Az elején egy kis bevezetővel találkozol majd. A NICKneves részt töltsd ki ha csak nem akarsz számlaszám lenni.
a többi adja magát, XPt, RPt a versenyekért kapsz. Kulcsokat, amik a single részhez kellenek, csak a mások elleni küzdelemben érsz el. 7000XP piros kulcs, 75 mérföld sárga kulccsal jutalmaz.
Van bolt, az autók tuningját mind lehet RPből venni, az igazi autók kerülnek csak APba amit venni kell, így a leggyorsabb hoozzájutni.
Autót eladni nem lehet, nem is kell.Biztos kihagytam valamit, most ennyi jut eszembe.
Hehe, ma ill tegnap elértem két dolgot is. aminek igazából semmi jelentősége nincs, csak úgy jött magától. LVL43 és 3000 rating. Egyikkel se megyek semmire. Következő ilyen kerek szám azt hiszem az RPm lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest