Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #28727 üzenetére
Mikor rámjön, képes vagyok hetteken át napi 4-6 órát is játszani, aztán 1-2 hónap szünet
Néha elég jó partnereket lehet kifogni egy-két jó versenyhez. -
laszlohu
addikt
válasz
Napfénysüti #28729 üzenetére
Ez igaz, sőt a szervert is sikerült lag mentesíteniük, ettől függetlenül, ha visszajön a fiona(maggie) patch,
az irányítás ismét normális lesz, remélem, mert a jelenlegi formájában nem is hasonlít, sőt nagyon távol áll az eredeti, Project Torque - s irányítástól,
az eredetit úgy neveztem el, hogy simcade irányítás, részben simulation, részben arcade,
és nem kell hozzá feltétlenül kormány , billentyűzettel is jól irányítható lesz. -
laszlohu
addikt
válasz
Napfénysüti #28727 üzenetére
Én már csak nagyon ritkán játszom, de néha bejelentkezem, nehogy elvesszen az accountom,
meg a megszerzett kocsik,
ha kijön ez az új patch, akkor biztosan visszatérek, -
laszlohu
addikt
válasz
Napfénysüti #27636 üzenetére
Sziasztok!
Nálam is ki szokott dobni, én wifi - vel használom, és ha kidob kiírja, hogy
communication problem. Ez normális, sőt az új PT - nél is kiírta. Ha küldesz egy LOG fájlt a GAMIGO-nak, szerintem kijavítják. A lassan töltődést pedig szerintem rövid időn belül kijavítják. -
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #24549 üzenetére
Igazából vagy 2 hete nem játszottam vele, egyéb más körülmények miatt
De jövő héten lesz nemulass
Tegnap beléptem mert shoutboxban panaszkodtak h nem tudnak belépni, lecsekkoltam sikerült (illetve hogy megkaptam e random eventes győzelmemért a jutalmat de nem). A módokban jó ha voltak 50-en, Sim-ben 2-en! Elég szomorú, pedig hajnali 2 óra körül volt, ami már amcsi idő.
-
tomkatomi
tag
válasz
Napfénysüti #24469 üzenetére
Tegnap is fent voltunk, nyomtunk pár kört karibabával...igaz, nem quadro-val, hanem corallal, mazdával, hexannal...de nyomhattuk volna quadroval is
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #24480 üzenetére
Egyetértek
Lassan világossá válik számomra hogy a korral csak még hülyébb leszek
azaz nagy gyerek (persze a társaság is meghatározza, de mit várjak ennyi komolytalan úrtól ill hölgytől itt?
-- aztán nem megsértődni
)
-
erdol
senior tag
válasz
Napfénysüti #24442 üzenetére
Ha van akkor meg nem quadroval mennek a többi ellen meg esélytelen a quadro.
-
bix-
tag
válasz
Napfénysüti #24378 üzenetére
Szinte mindenki....
Én örülök, hogy az esetek többségében folyamatos mozgóképet látok.
-
milomi
tag
válasz
Napfénysüti #24361 üzenetére
nem bántás ként irtam
és énnis tudok angolul a szöveggel nemvolt.. baj .. csak miért irta ki ezt ez érdekelt engem ! üdv
-
milomi
tag
válasz
Napfénysüti #24359 üzenetére
ha nem voltál még SOHA Dragon akkor felesleges volt válaszolnod is mert úgysem tudod hogy miért irta ki hiba nélkül... a másik kocsinál ezt nemcsinálja.. csak az amerikainál :S:S üdv
-
milomi
tag
válasz
Napfénysüti #24355 üzenetére
ez hülyeség.... elsőkör.. ha látnád.. és nem indultam soha hamaább.. alapból igy jön kezdi első körbew.. peddig nemlehet akkor beugrani sem.. SŐT a MOTOR sem pörgethetem fel.... mint a COBRA kocsimnál.. ott semmi baj nincs.. sehol sem.. ezzel a PHOENIX el .. meg csak a sötét pályán nem enged időben rajtolni ..
-
erdol
senior tag
válasz
Napfénysüti #24315 üzenetére
-
erdol
senior tag
válasz
Napfénysüti #24310 üzenetére
Hát azt lenne jó tudni hogy hova is kell írni a contac us alatt-van néhány lehetőség-meg angolul hogy kinek adom az ajándékot,konkrétan neked.
-
PaJa1
őstag
válasz
Napfénysüti #24285 üzenetére
Régen mikor nagyon benne voltam a driftben akkor 8 milla körül hoztunk, a lényeg azt hiszem most is ugyan az. EGY driftet kell végig csinálni, akkor ad a legtöbbet.
Sajnos el lett baszarintva a drift mód is, arkád lett.LevelRben eltöltöttem pár órát, ott is az a tapasztalatom, hogy arkádul sokkal többen versenyeznek, mint sim irányítással. Elég sokat kellett várni mire összejön egy cl1es sim szoba, de az indulók jelentős része kezdő - ez nagy gondot okoz ghost OFFban, ami nem változtatható - a másik fele Corallal indul, azok ellen nem sok esélyed van kezdő autóval. Igen ott a PTben CL2be tökéletesen beillő Corall CL1es
A folyamatos csak nekem ne jöjjön valaki rettegés után már lehet a saját tempót autózni, de a cél nagyon hamar eljön, mert iszonyat kevés időt lehet a pályán tölteni!!! 2 kör a legelterjettem mint maximum! Persze a kifizetés se sok, 400at nem sikerült elérnem egyik pályán sem. Wanganon nem mentem, pedig a szobák nagy része azt választja.
A single challengekből lehet jól XPt RPt szerezni, de nem játszhatóak újra, így egyszeri lehetőség marad
A chat mag valami borzasztó szar! Se korrigálni nem lehet, se verseny közben kikapcsolni a felugást, se régi elküldött üziket újra előhozni. Játékmódok hiányoznakdrift, drag, challenge
Ami jobb, hogy lehet bérelni autót, rendezettebb a bolt, vannak verseny közbeni kis eventek pl: legyél 1., legyen tied a legjobb köridő, ne ütközz, stb, új játékmód, új pályák, új/más autók, új design elemekTehát ami jó azt nem kéne elbaxni! A két verzió pozitívumaiból kéne összedobni a következőt!
milomi,
hanyas szintű vagy? -
milomi
tag
válasz
Napfénysüti #24281 üzenetére
Én már kértem tölle délelőt.. de még nemjelentkezett
am nekem meg egy RONy Cobrám van.. de nem az igazi... Dragon egy felkokszolt Quatro elver.. hiába lerajtolom és Prefect -et váltok... csak lestem... kéne egy Amerikai autó kb 350 lóval.. már Driftelni is lehetne össze 1 millát.. azért már lehet kapnék vagy 2000 Rp-t is sztem .. -
Karibaba
aktív tag
válasz
Napfénysüti #24177 üzenetére
Szerintem csak "greenhorn" és azért ilyen.
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Napfénysüti #24177 üzenetére
Igen valószinü igy kompenzálja a hiányosságokat
-
PaJa1
őstag
válasz
Napfénysüti #23224 üzenetére
Mi még toljuk!
-
MaciG
addikt
válasz
Napfénysüti #23123 üzenetére
Nekem személy szerint semmi bajom a cobrával, azt leszámítva h nekem nem tetszik a kinézete, de ez szubjektív! De class3-ban csak 2 verda van ha jól tudom, semmi több, és így nagyon nem lehet varriálni, ellenben ott a class4/5 ami tele van lehetőségekkel
-
PaJa1
őstag
válasz
Nekem csak annyi ami a Panamával is volt(csakazéris' Vettével nyomultam). Népautó, mindenki azzal megy, mindenkinek van, színesebb akartam lenni, ennyi. Remek verda a Cobra könnyű irányítani, nem drága és a kategóriájában túl erős is.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Jó kérdés?Mi a baj a Cobrával?Gyorsan mindenkivel vetettem eggyet és házi feladatként napi 100 kört irtam elő a magyar pályákon
-
tomkatomi
tag
válasz
Napfénysüti #23091 üzenetére
Valahogy valakiknél ébren kell tartani a versenyszellemet
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Napfénysüti #23083 üzenetére
Köszi hogy szeretsz velünk játszani !Várunk bárkit bármikor.Általában csinálunk mindig OBHUN-os szobát SIM-ben ,igaz legtöbbször cl1-es de olyanja mindenkinek van.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #22914 üzenetére
Abban mi lenne a poén, ha két hónap alatt eléred az 50-es szintet? Nekem 15 hónap alatt jött össze a 44.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Napfénysüti #22902 üzenetére
Hali
Meg én...Valahogy úgy érzem, ritka lassan haladok, pedig igyekszem. Már két hete játszom a PT-al, és még mindig csak lvl23 vagyok, bár ahogy elnézem a fejlődés menet nem is igen enged ennél gyorsabbat. Mindenre pedig egyszerűen képtelenség időt áldozni, mission-t is kéne, tesztelni is kéne pl. balance-okat, pályákat kéne gyakorolni hogy legyen némi esélyem versenyen, na meg sok-sok lóvét keresni...stb.
-
sagesz93
addikt
válasz
Napfénysüti #22802 üzenetére
Azt akár most is nekem adhatnád
Más: Még mindig nem tudom megcsinálni a 100/140m-es ugrást.
Valaki mondja már el hol lehet megcsinálni?
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #22661 üzenetére
Pedig szokott lenni Sim drift szoba. Vagy legalább páran ütközzetek és csináljatok privát szobát és lets drift
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Napfénysüti #22658 üzenetére
dehogyis. en nem reg lettem level43, azota kb. 3x mentem vegig a wangan palyan, sim drift sem volt, csak drift es ctf, es azota mar 450k Xp-vel tobb van. mikor volt a morello a boltban? azelott lett meg ez a szint 1-2 nappal.
-
sagesz93
addikt
válasz
Napfénysüti #22656 üzenetére
Nekem 40.000 a 23-hoz
A buggy tényleg fasza verda, mindenhol lehet vele menni.
De a fejlesztése drága, asszem még creative mondta ezt. -
bakosgabor57
őstag
válasz
Napfénysüti #22654 üzenetére
Ok, köszi. Adjon bugos XP-t...
-
sagesz93
addikt
válasz
Napfénysüti #22626 üzenetére
Én a nitrót nyerni szoktam explorer-ben
Már van kb. 50db.
A GS-ekből egyszer kettőt is láttam, gift-eket sorsoltak ki globálba, sajna én nem nyertem -
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #22609 üzenetére
Csak ha direkt driftelni akarsz, semmi másra nem jó, viszont driftre beengedik a street járgányokat is. Ki érti ezt?
(Bocsi, rossz linkre könyököltem véletlenül, ezért lett PÜ
)
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Napfénysüti #22580 üzenetére
Időben az mennyi kb? 1 óra 2, 100? Vagy már kérdezték...?
-
sagesz93
addikt
válasz
Napfénysüti #22580 üzenetére
És ilyenkor csak karbantartás ? vagy új dolgok is vannak?
mod: ez meddig szokott tartani? -
sagesz93
addikt
válasz
Napfénysüti #22567 üzenetére
Én is beszélgettem egy két külföldivel, és kérdezték hogy engem hogy-hogy nem bannoltak le?
Most hogy is volt ez a bannolós dolog? -
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #22549 üzenetére
Itt kell, fénykép vagy videó szükséges. Ide minden le van írva, angolul persze
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Napfénysüti #22472 üzenetére
eleg sokan a 3. X-et tapossak mar ( en is
)
ON :
meg mindig akad 1-2 bug. tegnap es ma mentem 15 drift-et, mindet megnyertem, de megis azt irja a program, hogy 2-ben legyoztek. ez miert lehet?
-
PaJa1
őstag
válasz
Napfénysüti #22372 üzenetére
Igen, mert az a verzió eléggé korai kiadás, nem tudom miért kellett sürgetni. De ne feledjük, ilyen volt már a PTvel is, mikor eszetlen rohanásban egy ?fél?kész verziót nyomatot ki a kiadó, hiába mondtuk, hogy ne mert pocsék.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21997 üzenetére
Utána még több mint 2 órát mentünk, vadidegenekkel, senkinek semmi baja sem volt, sőt egész jó-hangulatú kis versenyek voltak.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21995 üzenetére
Csak az a baj, hogy a gyepagyuak el tudják venni az ember kedvét..
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #21887 üzenetére
Kár volt a Quadrot megvenni... Oda aero f+, 4wd r+, grip f, acc a, a+ sztem. Cobrára semmit semmi. Rövid pályákra acc a+ belefér.
És nem level hanem class
A Cobrát jobban szeretik mert olcsó, gyors és viszonlyag kezelhető -
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21871 üzenetére
én a szerver leállás előtt voltam fenn, volt a SM-ben egy MAGYAROK szoba, csak magyarok nem voltak benne
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Napfénysüti #21827 üzenetére
szinte minden nap, delutan es/vagy este, hetvegen amikor ido van ra. csak CTF es Drift.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21827 üzenetére
Az attól függ...
Legtöbbször Sim. VS, ha az kihalt akkor Arcade, régebben nagy volt a forgalon CTF-on, Explorer-en és TA-n is, de manapság egyre kevesebben játszák.
Az idő - ki mikor ér rá, én például elég ritkán futok össze fórumtársakkal.
A kulcsokra visszatérve: ne várd meg, míg sok összegyűl, mert unalmassá válik a dolog, főleg a piros esetében (az egy hosszú verseny). -
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21824 üzenetére
Gyűjtögesd a kulcsokat, és használd fel, rendesen lehet vele keresni. Én a Career 1 7-esen szoktam a pisosat (1500XP, 1000RP +sárga kulcs), és a Driving Challenge 1 első sor negyediken a sárgát (600XP, 3500RP). Mindkettő aránylag könnyen megoldható (főleg, ha az ember már 20-as szintet elért).
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21813 üzenetére
Nem tudom, te mire költöd az RP-det, de a 20-as szinthez 150000 XP kell, legrosszabb esetben is kb ugyanannyi RP jön össze, mire eléred. A Wizz max upgrade kb 87000, tehát simán megvehetnéd a Cobra-t, sőt még az I. fejlesztések is beleférnének szűken.
-
PaJa1
őstag
válasz
Napfénysüti #21813 üzenetére
A kis szint nem feltétlen jelent csóróságot.
Kobra tuningja autóval együtt talán 200 ezer RP, ami ha jó pályákon mész akkor simben is megvan belátható időn belül. Amúgy meg class2: ott elég jó a választék. Van RWD,AWD,FWD - elég széles réteget kielégít, ki melyiket szereti.
A kis dobozzal félelmetes kanyartempót lehet menni, a quadroval irtózatosan ki lehet gyorsítani, a hexxel pedig seggkontrolt gyakorolni, szépeket csúszni.Én nem nagyon megyek a Cupeval, tudom, hogy jó autó kipróbáltam, de nekem olyan íze van mint a panamának amikor megjelent. Mindenkinek volt és mindenki azzal ment. Akkor csakazéris' Corvettel kentem, nem akartam szürke,sablon panamás lenni.
Augusztusban class5ös versenyeket mentem Buggyval, cumiztak a REGesek isClass5ben ritkaság a buggy, azzal kanyarodni kell tudni, mert ereje és végsebessége elég csekély. Sokat kell gyakorolni, hogy a kanyarokban lefaragjam azt a hátrányt amit az egyenesekben kapok.
Egyenes haladáshoz az autó, kanyarhoz a pilóta teljesítménye kell - szerintem. -
PaJa1
őstag
válasz
Napfénysüti #21811 üzenetére
Melyik módban mikkel mész?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Napfénysüti #21771 üzenetére
Nem kezdőként meg méglassabban. Gondolj csak bele. Ugyanúgy 300-400 xp-t kap a lvl40-es is egy versenyért, miközben neki a szintlépéshez már komoly milliók kellenének. Ezért értelmetlen ez a játék. Mármint az mmo része. Pár kört menni jó, mert tudod, hogy élő emberek ellen nyomod, de komolyan nem érdemes vele foglalkozni, pénzt beletenni meg egyenesen hülyeség.
-
Jackson01
csendes tag
válasz
Napfénysüti #21742 üzenetére
Hát igen ez így van szerintem is valami szoftver+driver akadás lehet utána járok vannak régebbi drivereim is kipróbálom azokkal hátha valamelyikkel jó lesz.
-
Jackson01
csendes tag
válasz
Napfénysüti #21738 üzenetére
1024x786 ra állítottam a felbontást úgyhogy nem ez lehet a probléma a játékon belül mindent megpróbálltam és nem jó!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Napfénysüti #21589 üzenetére
Spipower_hun
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Napfénysüti #21577 üzenetére
Minden szerdán kb.fél óra
-
Darahian
tag
válasz
Napfénysüti #21570 üzenetére
Én szerettem, számomra ezáltal legalább volt egy kis igazi feelingje annak, hogy fejlődött az ember.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #21573 üzenetére
A vérpistikék nem bírtak vele, ezért megszüntették, illetve a könnyített verziója megtalálható a mission-ban tutorial néven.
-
buvez
tag
válasz
Napfénysüti #21573 üzenetére
ja, eldugták, mission-ben van valahol, de már nincs rá szükség, hogy szintet ugorhass
-
PaJa1
őstag
válasz
Napfénysüti #21570 üzenetére
Nem láttam senkit se panaszkodni hogy nem tudott volna teljesíteni egy lincensz tesztet, gondolom már nem kell csinálni.
Rating nem jó semmire. -
PaJa1
őstag
válasz
Napfénysüti #21521 üzenetére
GS - GameSage. Önkéntes a kiadónál
Farmolás - agyatlan gyűjtögetés lehet ratinget, RPt, tán mást is. Lényegében annyi hogy kihívás, ellenfél nélkül szerzed meg ezeket a pontokat és így nem valós adatot fognak rólad közölni. Tippeket nem akarok adni, mert már keményen büntetik. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Napfénysüti #21512 üzenetére
Majd amikor néhány versenyedet elqrják a bugok, akkor nem fogsz ennyire örömködni a magyar fejlesztésben. Egyébként üdv a PT-sek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest