- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Robyka #24534 üzenetére
A Ranger-rel kezdtem, de nem tudom a tiszta időt, mert közben csöngettek is, úgyhogy kimentem a kapuhoz beszélgetni, de 1:10:57 lett az idő.
Utána a Subaru jött, ami 8:44 alatt lett meg, végezetül a Corvette pedig 4:28. De tényleg figyelni kell, hogy ne húzd ki a képernyőről a darabokat, meg a bal oldali menü mögé -
PaJa1
őstag
válasz
Robyka #24528 üzenetére
Dombon a tanya. Mégis mi lenne?... sikeresen kiraktad a képet és most az általad összerakott képet látod.
Csinálsz egy képet az elkészült műről úgy, hogy látszik mennyi idő alatt csináltad meg, ezt elmented majd feltöltöd valami képmegosztóra és a linkjét elküldöd teydinek forumPM formájában.
Esetleg szeretnéd, hogy lefordítsam az event kiírását?Egy kis segítség ha a jövőben egyedül szeretnél lefordítani valamit amit a monitoron látsz.
A kijelzővel szemben helyezkedj el!
Kapaszkodj bele jó erősen a monitor tetejébe, húzd magad fele!
Másik kezeddel közben támaszd meg az alját!
Ha elindult a fordítás akkor az eddig támasztó kezeddel segítsd ki húzó kezedet!
Engedd, hogy a gravitáció lefordítsa a kívánt szöveget ügyelve, nehogy túl gyorsan történjen a fordítás ezért a húzásból már inkább toló/emelő erőt kell kifejteni, hogy a szöveg simán lefordításra kerüljön.
Az egész műveltet érdemes valami átlátszó felületen végezni, hogy lefordított szöveget el is tudd olvasni.
eddig bírtam, elszakadt a cérna -
PaJa1
őstag
válasz
Robyka #24440 üzenetére
A sim jobb mint az arkád... a dragnál meg főleg, itt már kanyarozni és fékezni is kell
Az autók kicsit valóságosabban viselkednek.
A PTben az a jó, hogy a sim módja az arkád és a szim közötti átmenet, könnyen bele leeht tenulni és billentyűről is el lehet játszogatni, nekem régen nagyon jól ment gombokkal.Megújult a forum kinézete! De a hsz írás maradt a piros barna kombó.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Robyka #24388 üzenetére
Driftelést nem tudom én személy szerint nem szeretem.Leggyorsabban kulcsozással lehet keresni missionban.Fejből nem tudom a feladat nevét de sárga kulccsal bal oldalt harmadik feladatsor első sor legutolso feladata.3500RP pálya betöltéssel eggyütt kb másfél perc.Buggyval kell kapuk között menni.Fontos hogy aranyra kell megcsinálni.Ha elfogyott a sárga kulcs akkor a pirosból is lehet sárgát csinálni de az kb 5 perc.Ha jol emlékszem baloldalt első feladatsor,második sorának utolsó elötti feladata.Tokioban 3 kör 3 ellenfél ellen persze ezt is aranyra.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Robyka #24386 üzenetére
Nyomd az use gombot az aktiváláshoz.Igy a race bonus bekerül Trunk ba de még itt is aktiválni kell amikor használni akarod.Az "i" lenyomásával vagy verseny elött a szobában a trunk gombbal jutsz be az elérhető trunkjaidhoz.Na itt kell vagy lehet aktiválni egy két dolgot.A kulcsokat a missionba rakja a targoncát meg golf kocsit a meglévő autoid közé teszi.
gift=ajándék
use=használni
drop=kidobni
message=üzenet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest