- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade.T
tag
válasz
tomkatomi #28230 üzenetére
Szevasztok!
Gondoltam felnezek mar mi a palya. Gratula !!! Nem hiaba profitol csak profi munkat kapunk .
Tobb mint egy eve [„Valami veget ert”] PT
, eszembe jutottatok ti is.
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #27582 üzenetére
úgy emlékszek Hotspot
...de nem vagyok biztos benne
-
Blade.T
tag
válasz
Ricco_hun #27373 üzenetére
Tegnap este egész jó volt autókázni HEAT onlineban, eleinte kicsit furcsa volt hogy nincs sim mod de meglehet szokni.
Ricco_hun
Ha van kedved gyere lövöldözni ide [Wolfteam], még csak regisztrálnod sem kell simán a régi PT-s nickedel beléphetsz
itt van egy kis kedvcsináló:[video1] [video2] -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #27311 üzenetére
Grat Crea! szép munka, csak hát kár érte...
Számomra ezzel megszűnt az online autózás, marad a jó öreg FPS.
Meg hát nemsoká megjelenek a világ legjobb FPS játékai ([Crysis 2],[Medal of Honor (2010)],[Call of Duty: Black Ops]) ha már költök egy játékra még1x akkor csak ezek jönnek számításba, nem akarok mégegyszer úgy járni mint PT-vel, ezek legalább megmaradnak örökre és árban a töredéké amit PT-re költöttem na mind1.
Még szerencse hogy van egy valamire való játéka az Aeria-nak [Wolfteam] legalább a maradék Ap-mat elbohóckodom...Crea mi ez a zene a videóban?? ez nagyon megfogott
-
Blade.T
tag
Ezek az új verdák nagyon szépek, kinézetre 1ső osztályú minden BMW teljesítményre is hibátlan (125i, 335i) cl3 ban végre lenne ellenfele a kobrának, de sajna a pályán iszonyatosan csúszkálnak szerintem, próbáltam a balanszon variálni de semmi.
Kíváncsi vagyok másnál hogy viselkednek a verdák..
Igaz én csak (stock) verdákat teszteltem... (ösz-visz annyi RP/AP-m volt hogy megvegyem ezt a két verdát)
Remélem azért kitudom próbálni valamikor fullosan isÜdv!
-
Blade.T
tag
Jön valaki Bétára? BMW vigasz event 2010.06.20 / 21:00 - 23:59-ig
senki sincs fent bétán -
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #26756 üzenetére
GTR R35
Ez nagyon zsírrrr!! Na ha ezt megveszi Aeria egyből veszek 10.000 ért AP-t
-
Blade.T
tag
Lehet jön a frissítés
-
Blade.T
tag
Ha minden igaz, ezen a héten jön a frissítés.
-
Blade.T
tag
válasz
bakosgabor57 #26555 üzenetére
GM_1fastcrx
-
Blade.T
tag
1. Most nem kötekedés képen, de senki nem kért titeket ezt csak ti találtátok ki...
2. Eleve csak teszt jelleggel volt nyitva, nem lett volna szabad a LevelR nek ilyen sokáig nyitva tartani az IP blokkot ez meg a másik.
3. Még mindig nem értek egyeseket miért ez a nagy duli-fuli, mi eleve mindig is PT-hez tartoztunk. -
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #26349 üzenetére
Én mennék szívesen, csak sajnos az a vinyom ahol volt a jelszóm elszállt és nem emlékszek rá.
nincs valami jelszó emlékeztető a beta oldalan?
-
Blade.T
tag
Ha jól emlékszek quadroracer (Laca) azt írta, az Invictus tesz egy kérést az AGE fele, hogy tegyek ki közleménybe a magyar játékosok számára a PT vagy Levelr re való szavazást.
De ahogy nézem ez ügyben semmit nem léptek, se a játékban se a fórumon nem látok semmilyen közleményt.
Ha annyira ragaszkodik az Invictus ehhez a dologhoz miért nem bonyolítja le a szavazás teljes folyamatát, nem Levelr-es személyekre kéne bízni a dolgot, mert fennáll a csalás lehetősége.
Másrészt nem hiszem hogy ez a szavazósdi korrekt dolog, márt csak azért sem mert PT-n sokan például nem is tudják, hogy valaki/valakik kavarnak a hátuk mögött.(napról-napra egyre többen lesznek levelr-ben...) ez kicsit túlzás már bocs
-
Blade.T
tag
válasz
hugoagagyilo #26144 üzenetére
"Na holnapra összedobunk ha gondoljátok egy email/nick neves szavazást"
Nem gondoljuk, és hogy őszinte legyek nekem ne találgassatok ki semmit.
Én ezzel befejeztem ezt az egész szavazós baromságot.Az Invictus rendezze le a kiadók között ezt az egész szart úgy, ahogy akarja.
-
Blade.T
tag
dokar úr "vmi idióta kitörölte a levelr-ra szavazók oszlopát. bár van tippem, hogy melyik penge lehetett az."
Remélem nem rám célozgat!Máskor mielőtt célozgat vkire, vegye be a gyógyszerét kérem.
Mellesleg magasról leszarom a levelr-t, majd pont azzal fogok foglalkozni ki szavaz rá.. -
Blade.T
tag
válasz
SylarHUN #26107 üzenetére
"Ha valaki sok pénzt költött a PT-re akkor az én vagyok!"
Már bocs de nem te vagy az egyedüli aki sokat költött, ismerek pár olyan játékost aki sokat költött!!
pl: Én is, és nem 10-20 ezerről beszélek!! Szerintem ezt inkább hagyjuk...Más: Meddig lesz ez a szavazás?? Már csak azért kérdezem mert még sokan nem szavaztak, és tudtommal mind PT-re fog ha minden igaz.
-
Blade.T
tag
válasz
SylarHUN #26082 üzenetére
"Sokkal inkább azt kellene figyelni mind a 2ő kiadónak, hogy itt is és ott is mennyi Magyar ip-ről jelentkeztek be játékosok és az alapján döntene az Invictus a hova tartozásunkról."
Már leírtam vagy 20x ennek az egész szavazósdinak semmi értelem!!
Másrészt az én hovatartozásomról csak ne döntsön senki, majd én eldöntöm magam mikor és hova akarok menni, ha meg fizetek-fizetem is érte főleg!!(Ahogy nézem egyre több a PT-s játékos mint Levelr-s)
-
Blade.T
tag
válasz
bakosgabor57 #26041 üzenetére
Bakos Úr "Választani pedig muszáj..."
Hát ezen jót röhögtem!
"Márpedig én a Lvl R-el akarok játszani, mindenféle bizonytalan(és laggolást okozó) IP-trükközés nélkül."
Én meg pont ugyanígy a Project Torque -val, remélem ez egyértelmű volt!
Mint ahogy írtam korábban majd akkor lesz hivatalos ez az egész szavazósdi ha tájékoztatják a PT-s magyar játékosokat erről, és nem a hátuk mögött kavarnak!!(Ez az egész csak OBHUN os kavarás a PT ellen, ami elég vicces de ha menni akarnak hát menyenek..)
-
Blade.T
tag
válasz
bakosgabor57 #26027 üzenetére
"Ha vállalják, szivesen kitesszük a honlapra a linket, hogy ezzel "hivatalossá" válhasson a szavazás. Azt javasoljuk, hogy a szavazás nyílt legyen, és csak PT-s nickkel lehessen szavazni."
Bakos Úr "Szavazni a PT-s vagy LevlR-es nick-el lehet, a megfelelő oszlopba."
Nem értem milyen LevelR-es nickre gondol? Az Invictus leveléből nekem egyértelműen az jön le hogy csak PT-s nickkel lehessen szavazni.
Ki fogja értesiteni a PT-s játékosokat a szavazásról??, mert ez így nem nyílt szavazás, amikor a PT-s játékosok nagy része nem is olvassa ezt a fórumot!!(Ennek az egész szavazósdinak semmi értelme!!)
-
Blade.T
tag
válasz
hugoagagyilo #26010 üzenetére
"Vegyél egy játékot a boltban mondjuk 5000ft-ért lehet hogy 1 hét alatt végig tolod utána felkerül a polcra"
Csakhogy én 15xannyit költöttem a játékra, és nem 1 hétre vettem amit vettem, nem akarom húszagyára leírni, nem fogok olyanért fizetni amit már egyszer megettem 1qurva forintot se!!!
Ezt már 3ével ezelőtt kellet volna letisztázni az Invictusnak ki hova tartozik akkor nem lenne ez a szarakodás, vitatkozás, pereskedés!!!
Egy megoldás van az egészre, szépen átpakolják a cuccaikat minden megszerzett verdát, giftet, level szintet, +kapunk valami bónusz ajándékot! akkor talán belemegyek a költözésbe..(Ezen az egész Levelr es toborozáson amit csináltok már csak röhögök..
)
-
Blade.T
tag
válasz
hugoagagyilo #26004 üzenetére
Ahogy írtam már korábban ezzel az egész szarakodásal az Invictus is maga alatt vágja a fát!
Ha az Aeria bemondja az unalmast az Invictusnak akkor szép lassan majd ugyan az lesz a Levelr sorsa mint a PT-é!
Nem értem mér nem próbál az Invictus tárgyalni az Aeria-val hogy mit szeretne hogy szeretne nem a Gamigos szarságot kéne fejleszteni, inkább megkéne próbálni lerakni valamit az Aerianak az asztalra!
A régiek akik már költöttek a játékra, személy szerint én is biztos nem fogok egy qurva forintot se költeni (legalábbis a Levelr-re biztos nem) a PT-re igen ha lenne valami végre!
Egyébként szerintem egy darabig még megy a Levelr mert új aztán annyi neki fakereszt, majd ott is jól bebukjak a belerakott lóvét a játékosok, akkor lesz megint nagy sírás rívás..m3tr0
"Mert ugye más az, ha valamit megveszünk pl.: egy játékot és más az amikor olyanra költünk pénzt ami ugye,hogy mondjam nem is létezik.."Ezen megakadt a szemem, nem akarok vitatkozni, mert se erőm, se kedvem, se időm nincs hozzá, na jó erőm az azért van
de ez elég nagy marhaság amit írtál már bocs!
-
Blade.T
tag
válasz
SylarHUN #25959 üzenetére
Érdekes hogy megváltozott a véleményed a PT-röl, pedig te is hogy felvoltál háborodva az IP-danoláson, most meg már mindegy ez fura..
Nekem is nagyon sok pénzem van PT-ben, és semmi kedvem csak úgy veszni hagyni, nem beszélve az időt amit bele öltem!Hugo: Annyira fényezitek azt a Levelr-t hogy már szinte fénylik
Üdv! Penge
-
Blade.T
tag
válasz
bakosgabor57 #25956 üzenetére
Ennek az egész szavazósdinak semmi értelme, már elnézést!!
Ezzel a hazásul az Invictus-Games Kft sok magyar játékostól búcsúzhat. Aki PT-t nyomja-nyomta az biztos nem fog Levelr-el szarakodni, szóval szerintem az egész egy nagy baromság!
Én azt mondom aki annyira odavan a Levelr-ért az nyomja ott, akit meg a PT tart lázban ott. -
Blade.T
tag
válasz
hugoagagyilo #25935 üzenetére
"ki tudja mit hoz a jövő."
Ez jó ez teccik, csak ne a LevelR-t.. lófütyköst nekik"LevelR-t is érdemes elkezdeni lehet ott hamar fejlődni "
Hát nekem nem úgy tűnik, PT-ben sokkal hamarabb megy ahogy én tapasztaltam!Más: Valaki tudja hogy lehet offline módban replay-eket nézni?
Valamiért nem megy, régen pedig ment..Üdv! Penge
-
Blade.T
tag
50% Rush Hour Bonus PT-n,
-
Blade.T
tag
Nekem még ha fizetnének se mennék level-r re, (beszéltük pt-n ezt a szarságot de mindenki ezen a véleményen van) senki nem fogja csak úgy otthagyni 2 év munkáját.
Érdekes mód rengeteg új magyar játékos van Arcadban Pt-n
-
Blade.T
tag
Nem értem mit kavarnak ezek a németek, az Aeriát kötelezték az IP-ban ra erre meg megnyissák az övékét ezek a hadd ne mondjam kik..
Mikor zárják már le végre, végül-is ez csak valami teszt volt.. vagy nem???
Üdv! Penge
-
Blade.T
tag
válasz
bakosgabor57 #25720 üzenetére
Szerintem ez elég egyértelmű válaszok voltak, ahogy számolom
10 szavazat a PT-re az enyémmel
2 szavazat a Level-R-re
Van aki még meditál... nem tud dönteniSzólok mindenkinek pt-n hogy szavazzanak, szerintem nagy fölénnyel fog nyerni a PT
Egyébként ahogy írták fentebb teljesen egyetértek vele.
Az Aeria nem zárhat ki minket mivel mi fizetünk nekik nem keveset!! -
Blade.T
tag
Engem qurvára nem érdekel a Gamigos Level-R, csak felnéztem de már nyomtam is egy deleltét.
Én a PT-ben keztem oda öltem bele a rengeteg lóvét időt mire megszereztem az összes verdát fullosra feltuningolva + elértem egy elég magas level szintet biztos nem fogom ott hagyni még ha a Level-R ben 20x annyi minden van mint PT-ben akkor se!!
És szerintem nem vagyok ezzel egyedül így.. -
Blade.T
tag
Felnéztem Level-R re, hát igen ami a PT-böl hiányzik az ott van
(Rengeteg Új Pálya) (Új Verdák, Vasak) ez kéne PT-be nagyon..
Ezt a [Pályát] valamiért nem rakták be érdekes
Azt az új BMW-t akartam kipróbálni de sehol nem találtam
Egyébként ahogy néztem egész jó minden kivéve a CHAT az még mindig ugyanaz a fos, nem értem mér nem lehet megoldani hogy oda rakjam ahova akarom mint a PT-ben és nem ugrál fel verseny közben az a nagy tábla qurvára zavaró szerintem.
Ja még valami a szirénákat se rakták be az Extrém cuccokba, remélem az Aeria nem fog szarakodni vele!!Üdv! Penge
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #25589 üzenetére
Kitört a pókerláz??
(Ha van kedvetek, nyomhatnánk este egy kis Poker partyt)
-
Blade.T
tag
Ezt az event rendszert kicsit módosítani kéne!
Itt azt értem ha nincs jelentkező vagy nincs meg a 8-fő és nem indul el az event vissza kéne adnia a befektetett AP-t / RP-t szerintem ez lenne logikus..
Ma már sajna nem tok menni bétárade majd holnap bepótolom
Ja van itt még valami, délelőtt csináltam egy kis videózást
akit érdekel itt a: [link] -
Blade.T
tag
Nemrég próbáltam csinálni egy Buggy versenyt, néztem kapásból levonja a lóvét..
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #25063 üzenetére
ez vadállat..
-
Blade.T
tag
Most ez Level-R es verzió lesz, és a Kitty verzió lesz a Project Torque-s??
-
Blade.T
tag
Most próbáltam új accontal de most se enged belépni..
-
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #25046 üzenetére
Most próbáltam de még semmi..
idézem: "Most nincs account reset, ezért kérünk, próbáld ki uj accounttal is a játékot, mert bizonyos XP szint felett Silvy nem jön hogy fogja a kezed.
"
mennyi az a bizonyos XP??lehet azé nem enged belépni..
Visszavonom most Upgradel
-
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #25046 üzenetére
-
Blade.T
tag
(Elnézést az alpári kifejezésért, de ezt nem tudom máshogy kifejezni) mekkora egy Paraszt ez a Vergil__ egy igazi bunkó kis f@szfej, legszívesebben belevertem volna a fejébe vagy 2-öt, nem teccet neki hogy Buggy-val majdnem fél-kört vertem rá!!
Erre elkezd Noob-ozni meg ki-be lépkedni a szobába meg magyarázni... -
Blade.T
tag
Én is megcsináltam az összeset, de csak 400AP-t kaptam érte, az 1100-bol
-
Blade.T
tag
Akkor most Béta Uninstall
-
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #24867 üzenetére
-
Blade.T
tag
Van egy kérdésem, ha (replays)-t néznék (Offline módban) nem megy valamiért, régen PT-n néztem de most nem lehet??
Vagy ez csak nálam van.. -
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #24821 üzenetére
-
Blade.T
tag
Azt a leborult szivar végét, nem hiszek a szememnek Béta teszt
/beállok seedelni 60/Mbit-el/ -
Blade.T
tag
Hotspot-ot raktam fel.
A chat rész valami iszonyat rossz, megörülök ha PTben is ez lesz...
Megnéztem megint tényleg lehetséges az örökre vásárlás, Rp-s és Gp-s verdáknál.
Csak az a gáz akinek nincs Rp-je sem az amíg összespórolja a pénzt, egy verdára megőszül, 200-300 Rp egy futamra nagyon kevés szerintemJa kaptam 2x100db Rp duplázót meg 2x100db Xp duplázót meg 4x3days Rp Girlt
-
Blade.T
tag
-
Blade.T
tag
Hoppá, kis bukfenc
[link]
-
Blade.T
tag
Ehhez a Poker Heroes hoz nem értek
mi ez egyáltalán?
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24098 üzenetére
Nekem mindegy én csak segíteni akartam de ezután kussolok.
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24096 üzenetére
Nagy poén!
De ha azt akarja hogy egy kattintásra megnyissa az adott oldalt kell az [url]..[/url] -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24085 üzenetére
Ahogy nézem ezt is..
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24043 üzenetére
Én is jöhetek?
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24018 üzenetére
Volt ott Drag-is tudom emlékszek rá
..na jó most tényleg nem bántásként de nekem fingom se volt erről a rating témáról amíg karibaba nem hozta szóba itt a fórumon hogy ha 3300 a ratinged nem von le semmit. csak néztem
Igazad van Crea mindig ez a qrva rivalizálás.. -
Blade.T
tag
válasz
hugoagagyilo #24013 üzenetére
-16 ez durva 1ső helyér!
Karibaba mint mindenkinek, keményen meg kellett izzadni Drag-ba
-
Blade.T
tag
Szerintem olyan aki rendes versennyel érte volna el a 3300at nincs a játékba.
Emlékszek amikor 2950-3000 volt nekem, az istenért se akart felmenni csak +1, ha meg kidobott a játék vagy elb@sztam egyből -26 ...most röhögök rajta de akkor nem volt vicces, kénytelen voltam az utolsó 2-300at összekaparni, meg sokan mások ugyanígy. -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24009 üzenetére
Crea szerintem (Máriapócs) nem határon túli város
-
Blade.T
tag
Ezzel a Crew Listával csinálhatnának már valamit, szerintem a mostani nagyon gáz!!!
Az első dolog amit szerintem meg kellene változtatni.
Pl: hiába van minden csapatnak 3300 prestige nem változik a lista, mert ez most azt nézi hogy dátum szerint mikor alapították a Crew-et ha jól sejtem???
A másik dolog a 3300-as 1-tagú Crew ami szintén elég nagy marhaság szerintem, ezek csak beásták magukat a listába és kész...
És igen nem ártana már valami frissítés mert ez a verzió már tényleg elég régi!!
új Autók, Pályák, Modok stb... -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24001 üzenetére
Gratulálok!
-
Blade.T
tag
6-os Link..
"bammeg add má ide egy kicsit" -
Blade.T
tag
Volt szerencsém TA-ban menni pár kört, hát elég siralmas ami ott megy, azokat a kerténeket akik {kacsmarognak össze vissza}
kéne valahogy kiszórni, meg aki megáll az út közepén és a másik kap büntit a marha miatt..
-
Blade.T
tag
Nemsoká itt van ez is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest