- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolika82
tag
Beállítottam a gamepadot és egyenlőre teccik a játék.
Ha valakinek esetleg van ötlete erre a billentyűzet parára, kérem ne fojtsa magába, legalább az esc működne, enélkül elég reménytelen a helyzet.
gl all -
Rolika82
tag
Ez még okés is lenne, de elindittom és egyszerre bemegyek az options/controlsba és már akkor nem műxik. Ha rákattintok, hogy meg akarom változtatni a billentyűzet kiosztást már akkor nem vesz be egy gombot se, sőt még esc-el sem tudok kilépni, ilyenkor marad az alt-f4.
A gamepadra már rájöttem. -
Rolika82
tag
Miért irja ki azt, hogy "You are no longer away from keyboard"?
Indittásnál ahol be kell pötyögni a felhasználónevet még semmi gondja, de amint az optionsban be akarom állittani onnantól meghal.
Gamepadot hogy tudom beállittani.
Elnézést a sok kérdésért -
Rolika82
tag
Most teszem ujra megint
, mert nem raktam külön könyvtárba.
Viszont amikor az előbb elndult, az volt a probléma, hogy nem működött a billentyűzet amikor már menni kellett volna. Sőt még az escre sem reagált, ezért alt-f4el kilptem és most teszem ujra. remélem most már yoo lesz -
Rolika82
tag
válasz
hugoagagyilo #24992 üzenetére
Már uninstalláltam ugyhogy nem tom kipróbálni, de most megpróbálkozok a linkel amit adtál. Remélem sikerülni fog, mert itt a forumban olvastam róla elég sokat és kedvet kaptam hozzá.
-
Rolika82
tag
Sziasztok.
Feltettem ezt a gémet a gépemre és telepittés után, amikor el akarnám indittani azt irja ki, hogy "Ez az objektumfelület nem támogatott".
Valaki találkozott már ilyennnel, ha igen akkor ezt, hogyan tudom megoldani?
Amugy a GamersHell-röl töltöttem le és win7-et használok. -
Rolika82
tag
Szevasztok!
Az a helyze, hogy most jelenleg csak egy gagyi radeon 9200-as kártya van a gépemben, a kérdésem hogy érdemes e egyáltalán feltennem???
A képek alapján nem igazán mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Ford topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest