- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
smk17
tag
-
Amur
addikt
Pedig müködik! Fel is nyomtam magam level8ig.
GTcoupe néven futok ott.Nem tudom hogy csak azért hiányoznak játékmódok mert alacsony a szintem,vagy tényleg nincs benne drift?
A CTF-módban pedig nálunk soha nincs senki..viszont van Team CTF mód ahol a kék és a piros csapat nyomja egymás ellen,felvehető power-up-okkal nehezítve,az egész jó!
Valamint van Battle mód ahol szintén power-up-okkal felrobbanthatod az előtted autózott,vagy aktiválhatsz egy csapdát stb.. az is elég mókás,de mivel nekem a két szimpi játékmódom a CTF és a drift kicsit csalódott vagyok.Amugy fagyás és lagmentesen megy nekem,ami viszont nem utolsó szempont! De kell a drift és németek CTF-re fel!!
Tehát müxik a hide IP easy! -
PaJa1
őstag
A gf mx440 csak DX7es azzal nem is fog menni a játék rendesen. DX8as kari kell neki.
A saját gépeddel mi lehet a probléma azt nem tudom. Már videot sem játszik szal nem kodec baj. Régebben ment ezen a gépen a PT? Tűzfalban engedélyezve van a játék is nem csak a launcher? Másik driverrel próbáltad már? -
Napfénysüti
nagyúr
Kivételek akadnak. Én is oda tartozom mert az aláírásomban szereplő laptopról szoktam játszani. Az meg nem játékgép.
C2Duo P8600, ATI3470, 4Gb DDR3.
A 14,1-es kijelzőt nem is használom ki teljesen, csak kisebb képben tudom normálisan futtatni (kb olyan 12-13-as méretben). -
hugoagagyilo
tag
-
Attka85
tag
a tápom 440W-os Mercury ---> azt írja a dobozán, hogy leégés és rövidzárlat-, speciális porv-védelemmel van ellátva...CE minősítéssel,12 cm átmérőjű ventivel, nemhinném, hogy ez volna a ludas, inkább vidikari lesz az, mert külön csatiról kapja a tápot, ami picit meghajlott, mikor vinyót cseréltem a gépben és lehet, hogy érintkezés hibás... vagy csak a driver nem jó, bár az nem indítaná újra, de azzal is problémázik néha, kiírja hogy nem minden funkció működik a catalyston... majd remélem nemsoká ki tudom cserélni, mert nem akarok égni
kösz a segítséget!
-
csige791
tag
A mai Magyarország helyzete megköveteli azt hogy minden arról szóljon hogy a jelenlegi parlamenti pártok ne nyerhessenek a következő választásokon. EGYIKSEM! Mivel a Magyarországi média mindent megtesz annak érdekében, hogy valamelyik nyerjen minden Magyar ember kötelessége, hogy a tőle elvárható módon segítse a hazáját.
Miután off-ban írtam, aki nem érzi úgy ahogy én egyszerűen csak szó nélkül át kell ugorni a hozzászólásomat.
Esetleg jelenteni egy moderátornak aki azonnal törölni fogja mivel a jobbikról szól.
Ezt a témát itt lezártam, térjünk vissza a játékhoz.
-
Creative997
őstag
Nem apróztad el, jó hosszú lett
Kár a grafikáért, de nagyon jó kis vimeo lett
Tetszik, a zene is, a kamerák is jók, legjobban a TA tetszik, még sosem néztem replayből TAt sok kamerából. TA nagy karambol FTW
meg a boxkiállás/büntis menetelés is hiába egyszerű, de az is tetszik. Jó lett na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged