Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
sponnyabob #24373 üzenetére
nekem nem ilyen van, de szerintem próbáld ki a legújabb drivert.
a VGA problémáknak itt a topicja: [link]
lehet többet tudnak mondani. -
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
ma jó adagot játszottam ezzel a játékkal. szép és jó, de úgy érzem, ez nem az én sportom, mindig csak utolsó vagyok.
meg nagyon lassú nekem a játék és időnként befagy 1 másodpercre, meg minden tiszta káosz. (lag jobbra-balra) de szerintem a netem körül lehet a baj. (hozzáteszem 25mb/s -s netem van amin Jeti -vel osztozkodunk)
na mind1, ha rájövök mi baja a netemnek, és tudom korrigálni is, akkor megpróbálkozom a játékkal újra, de szerintem addig szüneteltetem, mert élvezhetetlen így.
-
nem_tom
őstag
válasz
hugoagagyilo #24336 üzenetére
nem sokára ki is próbálom.
bár JetiRulez -nél kipróbáltam már, és tetszik.
na, alázzunk!
-
nem_tom
őstag
üdv
na, letöltöttem és feltelepítettem a PT -t. először még végigjátszok egy játékot aztán elkezdem. kíváncsi leszek.
am látom, tetszik a népnek a felmérésem. betévedek ide, és látom, hogy reklámozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mobil flották
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest