- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Utánna olvastam de csak 1-2 szemelvényben lehet olvasni ezzel kapcsolatban:
Valaki ki tudna segíteni egy screenshottal (valaki profibb) hogyan érdemes beállítani a kormányt a játékhoz? (240°szögelfordulásu kormányom van) -
superecneB
őstag
Valaki esetleg tudna segíteni Logitech momo-t hogyan állítsak be a játékhoz?
-
superecneB
őstag
Hol tudok reggelni eventre? (A bétában)
-
superecneB
őstag
válasz
quadroracer #24697 üzenetére
Rendben! A videót milyen formátumba mentsem?
-
superecneB
őstag
A bétában nálam egy két autónak nincs motorhangja versenyközben belsőnézetben. Csak a szél süvítését hallani és a tiltás hangot. Egyébként, "warmup" nál van rendesen hangja, de amint bejön a startlámpa elnémul az autó. Egyébként ezt a nem bétában is tapasztaltam.
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24660 üzenetére
A betaban melyik a legjobb kocsi az elején?
-
superecneB
őstag
Már csak az érdekelne hogy a bétához, reggelni kell, vagy ameglévő accommal lépek be?
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24645 üzenetére
A béta jobb?
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24645 üzenetére
Nincs kedved vmikor játszani? Hogy tudnálak titeket fel venni friendsnek v ilyesmi?
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24643 üzenetére
Nem tudok VS-ezni mert alig vannak szobák azok nagy része passwordos, ha én createlek meg nem jön senkise ennyire kihalt a játék?
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24636 üzenetére
Igen kipróbáltam én is most fullon, és elég szar. Most alapon sokkal játékosabb! Milyen másik kocsit ajánlanátok amit RPből lehet venni? (kicsit megbántam hogy anno nem a Panát vettem
)
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24632 üzenetére
Mit ajánlasz? Csinálhatnánk páran ha összegyűlünk vmi kis versenyt van vmi friends menüpont már ajátékban?
Missionokhoz nincs kulcsom (a régi accommal)! Ez hogylehet? A friss accal azonnal volt. Illetve ezzel az accal is volt régebben mert pár missiont megcsináltam már. Meg volt anno ilyen Driving License az eltünt?
Spiedo Fortém van. Balanceoljam R+ra? Jelenleg Balance R-en van.
-
superecneB
őstag
válasz
hugoagagyilo #24628 üzenetére
Siker!!! A nagybetű megoldotta a problémát! Köszi szépen!
Mentem pár versenyt arcade módban de 300-400RPnél nem kaptam többet (hiába nyertem 10 körös versenyt) Ne arcadeban játszak? -
superecneB
őstag
válasz
hugoagagyilo #24628 üzenetére
Kipróbálom, ha nem műxik gyorsan újrakezdem Lionnal. Egy emailcimmel lehet több acc is? A lionra melyik tuningokat érdemes megvenni minél előbb?
-
superecneB
őstag
válasz
hugoagagyilo #24626 üzenetére
És melyik játékmód a legkifizetődőbb? Most egy Corusom van (amikor én még elkezdtem nem is volt ilyen autó a játékban
) Esetleg nem lehet valahogy az adminokkal beszélni hogy esetleg nincs -e még meg az accom? (Mert az oldalon, be tudok lépni a profilomba! csak a játékban nem) Jólenne valahogy visszaszerezni volt pár drága tuning is a kocsin.
-
superecneB
őstag
Üdv!
Nagyon régen játszottam a játékkal, és nem tudok belépni a profilomba! Pedig a felhaszn. és a jelszó is jó. Törlik a régen nem használt accokat? -
superecneB
őstag
Ez mitől van, hogy nem tudom elindítani a versenyt, annak ellenére, hogy unlockoltam azt.
[link] -
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #9184 üzenetére
A "4wd hátra" alatt a R vagy R+ -t érted? Driftelni lehet ezzel a Fortéval vagy fejlesszem inkább a kawanámat?
-
superecneB
őstag
És mivel lehet most legjobban keresni? mert az explorer nem olyan jó már
-
superecneB
őstag
Megvettem a Speedo Fortét de valahogy nem az igazi... Milyen beállítást tudnátok hozzá ajánlani h jobban menjen a segge?
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #8276 üzenetére
a Forte az melyik?nem talalkoztam még vele. Hát inkábbc sak igy funnolgatok... nem versenyzek komolyan vagy ilyesmi de néha betévedek. a quadro bejött amikor teszteltem de nem tom megéri e vagyihogy ilyen 80ezres kategben nincs -e jöbb ( csak RPskedek és a 4 kerékhajtás bejön)
-
superecneB
őstag
Van 100.000 RPm mit ajánlotok milyen kocsit vegyek?
-
superecneB
őstag
Harpoon jó kocsi? Megéri az árát? Vagy mindenképp a Panamát vegyem?
-
superecneB
őstag
Valaki nem tudja esetleg megmondani, hogy hogyan méri a kormánykerék szögét? (pl Full jobbra fordítástól full balráig, vagy alaphelyzettől vmelyik full irányig?
-
superecneB
őstag
Üdv mindenkinek!
Kipróbáltam kisebb dpi használatával és sokkal de sokkal jobb bár még így sem a legtökéletesebb, ezerszer játszhatóbb. Aki egérrel irányítja és LFShez hasonló irányítást akar, bátran leveheti 400dpi-re. -
superecneB
őstag
Valaki el tudná mondani hogy lehet az egér érzékenységét levenni a játékban? 1 picit pöckölök az egéren és máris csutira keresztbe rántja a kormányt. pls help
-
superecneB
őstag
Bocsi h már megint én írok csak most jutott eszembe. Hogyan lehet a játékban levenni az egér sensyjét (azt a steering response t levettem 0 ra de még mindig gyors.)?
-
superecneB
őstag
válasz
UnConnecteD #6729 üzenetére
RX8at kipróbáltam, de nem tetszett. 4 kerék meghajtású kocsit akarok de nem tudom versenyképes -e a Quadro a többi autóka ellen. A másik kérdésem, hogyan lehet eladni autót van egy Wizzem és egy hulladék ki akarom dobni a kukába, hogyan lehet?
-
superecneB
őstag
Skacok mi a véleményetek a Quadrorol? nem érdemes rá gyűjteni? Ami még tetszik az az MR-2 megéri?
-
superecneB
őstag
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
Hali én ecneB, bátyám pedig bazmeg néven játszunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest