- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkarcsik
csendes tag
válasz
SylarHUN #27569 üzenetére
Szia!
Jól látod, valóban felfelé ível a csapat 17-18 tagot számlálunk immár. Mostanában az rfactor-ral játszunk. Saját mod, BMW E92, saját bajnokság: BMW (most vasárnap volt a 4. forduló), illetve Opel GT kupa (szombaton volt az 1. verseny).
Info a csapatról és a jelentkezési lehetőségekről: http://www.obhunracing.com/ .
Saját szerver, weboldal, FTP elérhetőség.
Izgalmas, néha pedig már nagyon is komoly versenyek, állandó 12-13 fővel. -
nkarcsik
csendes tag
Tisztelt PT hívek!
Vegyétek rá az areia-t, hogy vegye meg a frissítést (pályákat, autókat, event rendszert) az invictus-tól. A level-r -t választók jelentős része pont ezek miatt váltott, nem is beszélve a rengeteg játékosról akik ott vannak és játszanak.
Érzésem szerint az invictus minden törekvése ez volt ( a béta teszt óta ), hogy az areia-t valahogy rávegye a frissítés megvásárlására. -
nkarcsik
csendes tag
A PT-t előnyberészesítők szavazási szisztémája engem erősen emlékeztet az szdsz elnökválasztásra. Talán, csak nem a balliberális erők centralizálódnak a PT-ben?
-
nkarcsik
csendes tag
A beleölt pénzt talán a játék üzemeltetőjétől az areia-n kellene számon kérni.
Ugyan már mit csináltak a pénzel?
Miért nem a játék fejlesztésére fordították? -
nkarcsik
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem nyitva kellene hagyni a lehetőséget mind a két irányba.
Aki PT-vel akar játszani, az játszón vele nyugodtan. Az aki újra akarja kezdeni az egészet játszón a Level-r-ben, vállalja a ghost nélküli játékot és azt a nem kevés elmebeteg hülye gyereket akik ezt kihasználják. De ne feledjétek, hogy az utolsó PT módosítás - frissítés az volt, hogy eltűnt a Marina, illetve a Marina 2 pálya.
A Level-r-ben 1 eventre kétszer annyi jelentkező van, mint amennyi játékos a PT-ben online egy időben. -
nkarcsik
csendes tag
Szia!
Ez így tökéletes, csak így tovább és ne add fel!
Keress magadnak egy jó csapatot, pl. mint a mienk, ahol sokat tudnak segíteni a régi tapasztalt pilóták. Meglátod a fejlődésed is felgyorsul, mind "level" szintben, mind a köridők tekintetében.
Ameddig nem volt csapatom addig azt sem tudtam, hogy mi az a balanc. Mivel mi viszonylag sokan vagyunk, de nem legen és melegekezért meglehetősen hatékonyan tudjuk egymást segíteni.
Jó játékot üdv! -
nkarcsik
csendes tag
Keveset futott, de sokat borult HARPOON, megkímélt állapotban, gyári extrákkal, full -osan, ingyen elvihető
-
nkarcsik
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #25394 üzenetére
Fotó természetesen van.
Leállás előtt 20 perccel léptem be, pont sikerült -
nkarcsik
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #25392 üzenetére
Gratula Nekik!
A béta szerver áll. -
nkarcsik
csendes tag
Tisztelt Hölgyem, kedves Nepster!
Az nem véletlen később fékezés volt. Fékezés nélkül csapódtál a kocsi oldalába, utána mindketten a kanyarív külső részét szegélyező korláton végeztük. Csak Te kedvezőbb pozícióban, ezért tudtál megelőzni. Azt hited, hogy egy "Oh, Sorry"-val el van intézve.
A csapat jelenlévő többi tagját is folyamatosan lökdösted, rendkívül erőszakosan és törtetően mentél aznap. Én elhiszem, hogy bosszantott, hogy egy hozzád képest sehol nem lévő kezdő - mint én - több körön keresztül előtedd csetlik - botlik. Érzésem szerint ha gyorsabb vagy - mint általában - akkor meg tudtál volna előzni. De akkor és azon a pályán nem voltál gyorsabb.
Ha velünk játszol akkor vannak bizonyos szabályok, amit nem én találtam ki (OBHUN szabályok), amit be kell tartani. Ha nem tetszik akkor van más szoba, feltéve ha van, lehet ott próbálkozni az agresszív stílussal.
Itt kérnék a bunkózásért tisztelettel elnézést.
Kézcsókom! -
nkarcsik
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár mondatot én is írnék a beta verzióról szerzett tapasztalataimról.
1. Az EVENT rendszer nagyszerű, minél hamarabb át kellene menteni az "éles" verzióba is.
Mégpedig olyan formában, hogy a beta verzióban tapasztalt nyeremények megmaradjanak.
2. A GHOST On, Off, mód legyen választható. A ghost nélküli versenyzés csak ellenségeskedéseket szül, aminek az eredménye zárt szobák lesznek, illetve megutálják a játékosok egymást és a játékot.
3. Az új kocsik nagyon jók, és mindenféleképpen kellenek. Legalább lesz (lenne) mire költeni.
4. Az új pályák, jók, csak sokk az ideális íven elhelyezett tereptárgy ( autók, útlezárások, terelések, stb). Érzésem szerint ezek csökkentik a játék élvezeti értékét. Különösen ghost off móddal együtt.
5. Ami játék közben eddig jobb oldalt volt az most bal oldalra került nem egy nagy újítás, szerintem jobb lenne a megszokott helyén hagyni a dolgokat. A játék közben felugró chat ablak engem nem zavart. Az új parkoló jó, de nekem a régivel sem volt gondom.
Elsőre ennyit.
És követeljük vissza a GHOST -
nkarcsik
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #24049 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest