Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
LeventeV
üzenetére
nem muszáj only digitálba lenni, de kb folyamatosan vannak 50-70-80%-os akciók is még frissebb cimekre is, a regisztráció ingyenes, vesziteni nem vesztesz vele, és vannak olyan kampányok, amikér 50-100 pontok járnak (150pont/hó kb), de vásárolni nem kötelező, csak elinditani az abban szereplő játékot...
szóval akkor is összejön 3-4 hónap alatt egy 2k-s kupon, ha nem érdekel az egész...
ps. most pl még az astrobotra van extra 150 pont 16 napig, veszel olcsóbban feltöltőkártyát, és máris beljebb vagy, viszont amire érdemes figyelni, hogy pontban érdemesebb gyűjteni, mint mindig beváltani 2ezrenként, mert nem biztos, hogy arra a játékra akarod beváltani, amit éppen megvettél pl amúgy is akciósan (fizetéskor automatikusan a wallet az elsődleges, abból fogja vonni a pénzt, ha van rajta egyenleg).
-
törölt tag
-
LeventeV
őstag
Aktív PS Stars tagokhoz lenne egy kérdésem:
Érdemes csatlakozni a programhoz abban az esetben ha:
- nem mindig veszem day 1 a játékokat, és nem mindig digitálisan
- többnyire 3-4 címmel játszom rendszeresen
- csak a vásárlásra költhető pénz érdekel a jutalmak közülTöbb profilom van a PSN lassú elterjedése miatt, ezért kicsivel bonyolultabb nálam a dolog. Ha megérős, akkor el kell hagynom a 14 éve aktívan használt profilomat.
-
törölt tag
válasz
zozika84
üzenetére
Most ez vicces, de az egyik kedvenc szériám, a Yakuza 0 meg az egyik abszolút kedvenc játékom.

Egyébként az átvezetőkkel sincs gondom, ha érdekesnek találom. A mozizás inkább olyankor zavar, ha olyan érzésem van, hogy csak az időt töltik vele ki. A Yakuzánál mindig van valami őrültség, konfliktus vagy érdekes fejlemény.De ha szembeállítom pl. a Yakuza 0-t az RDR2-vel, akkor a legnagyobb különbség az lehet, hogy a Yakuza 0-ban az elejétől a végéig mindig jön valami új gameplay elem, minigame, vicces/elborult side story, karaktert fejlesztesz folyamatosan, két karakter között váltogat a sztori, jó a core brawl gameplay, stb. Élvezetes és pont az ellenkezője az RDR2-nek abban is, hogy soha nem kíván a realizmusra törekedni a gameplay hátrányára. Nem veszi magát véresen komolyan. Tudom, hogy sokszor "szappanoperás", de nem tudok rá haragudni emiatt.
Maximumra járatja a "rule of coolt". Nem tudom pontosan meghatározni, hogy ez a szélsőséges keverék miért működik ennyire. Nem is volt olyan másodperce, amit untam volna.
A Yakuza 3 Remasteredet mondjuk nagyon rühelltem, nem is részletezném. -
echterion
nagyúr
válasz
zozika84
üzenetére
Imádom azt a sorozatot, olyan, mintha egy yakuzás filmet / sorozatot néznék, némi csihipuhival fűszerezve. El tudok veszni bennük nagyon. Sajnos az Ichiban-os rész nem jött be (abszolút nem volt szimpi a fószer, az okát ne kérdezd), így azokat kerülöm, de pl. a Judgement is bejött, még a Lost Judgement van vissza, ha a most futó Gaiden-t befejeztem.
-
Raga
senior tag
Tegnapi naptól elérhető egy hétig ingyen a Steamen a Delta Force játék.
Hát gyerekek így ingyen ez nagyon komoly cucc lesz.
Tiszta Battlefield.
Kipróbáltam és pazar a grafika jók a fegyverek és a hangulat.
Remélem hamarosan konzolokra is elérhető lesz az ingyenes nyílt teszt -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
üzenetére
Nekem ugyanez a véleményem az RDR2-ről, azzal a különbséggel, hogy én végigjátszottam (nem kellett volna), és soha nem is kedveltem a westernt.
Az ER-t kiplatináztam, de annak ellenére, hogy az összes From-játék pipa, köztük több platina, igazából egy porcikám se kívánja nagyon, hogy elővegyem ismét. Többször megpróbáltam, de nagyjából fél-egy óra után letettem róla.
Öregszem.
-
seredy
tag
válasz
zozika84
üzenetére
Aha, pont ez fogott meg engem is, hogy nagyon el lehet benne veszni. Valami mindig letérít az útról. Aztán majd kiváncsi vagyok, hogy 60%-os vègigjátszásnál is tud-e újat mutatni, mert már a Chapter 2 is elég sok dolgot adott: kincskereső térképek, legendás állatok, ezek a gyűjthető kártyák vagy mik
. A Chapter 3 valamelyik szigetén meg valami kalózkalap is van elvileg
. Jópofa. -
törölt tag
válasz
zozika84
üzenetére
Jah, totál megértem azt, hogy sokakat lenyűgöz. A grafika, animációk (még ha nem is élvezem) pedig engem is. Gyakorlatilag szinte mindenféle stílusú játékot játszok/próbáltam, de vannak olyanok, amik nálam elég nagy hátrányból indulnak. Pl. a Sims sorozat, vagy a Stardew Valley (pedig ebben is biztos vagyok, hogy igényes, rengeteg tartalommal, ráadásul elképesztő, hogy 1 fejlesztőtől), illetve azok, ahol nem igazán van végcél és egyben nem is skill alapú, stb., vagy ha kicsit sok a "mozizás", sőt, gyakorlatilag a játékmenet része (mint a hosszadalmas loot animációk, kötelező séta, stb.), az sem előny.
De aztán ennek ellenére van, amire rá lehet húzni, hogy "sétaszimulátor" és imádom, mint pl. a SOMA.TrishtanAG: Észben tartom. Vicces, hogy "vadnyugati Sims-nek" írtad a kettőt, mert még nem láttam a kommented, amikor ebben én is a Sims-ről írtam.

-
zozika84
őstag
válasz
üzenetére
Abszolút nem valo mindenkinek a jatek

En imadok elveszni benne es a reszletes animaciokban. Leulni a tabortuz melle fozocskezni, vagy csak belso nezetben szemlelni a tajat, ahogy vadasznak a sasok stb
Ennek ellenere a te erveid is abszolut erthetoek.
Az ER meg egy istencsaszar jatek.
-
törölt tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
15 óra után hagytam abba az RDR2-t, nem tudom, mikor fogok visszanézni rá, én is mocskos unalmasnak éreztem a játékmenetet. Karaktereket, sztorit szokták még dicsérni, de az is a szokásos langyos Rockstar szint volt addig, párbeszédek is érdektelenek. Nem tudom, hogy ez később jobb lesz-e, de ha valamiben 15 óra alatt még csak egy pillanatra sem csillan fel ebből semmi, az nem jó jel.
Persze, grafika, aprólékosság, stb. abszolút kiemelkedő, igényesen van elkészítve, de hát ez nekem kevés. Szerintem az ilyen fajta túlzott realizmusra törekvés kifejezetten megöli a játékokat. Sétálj a táborban, hadd teljen az idő... A 26. loot animációnál meg legszívesebben kilépne az ember a fenébe.
És mielőtt jön valakitől a " biztos nem szereted a westernt"... nem, én kifejezetten imádom a westernt.
Közvetlenül utána elkezdtem az Elden Ringet, abba be is csúszott rögön 100+ óra, ahogy végigjátszottam, és legyaktam Maleniát is, szóval a türelem kérdése alapvetően nem probléma, ha látom valamiben az értelmét.
-
GEIL
addikt
válasz
d@vee
üzenetére
Kedvenceknél maradva:
1998-tól Quake3....még néha néha előveszem egy kicsit hogy megnézzem mi maradt még az aimemből
(2002-2011 Quake 3 Arena Excessive+ online)...de bemelegedve még azért megyeget adolog. Anno 2005 körül volt szerencsém játszani és team videohivásban pár szót váltani az "USA legendával Johnathan Fatal1ty Wendellel" is. Elkent mint a rongyot, de volt pár jó pillanatom és fragem ellene is.

8000+ órám van benne.Aztán 2019 év elejétől Fortnite pörög a legtöbbet, abban is 3800 óra körül járok.
Ezek mellett természetesen Mortal Kombat, Street Fighter, Tekken, Need 4 Speed, Forza Horizon.....stb stb....minden részük ment és megy is aktívan.

A God of war, The last of us....stb féle történeten alapuló haladós játékok nem kötnek le és controllerrel nem tudom megszokni a nézelődést és célzást....tengeribeteg émelygés jön rám 20 perc után.....ha célozni kell akkor egér kell a kezembe......autós meg bunyós meg oldalra scrollozós platform játékoknál természetesen controllerrel játszok.
-
d@vee
őstag
válasz
marinea2
üzenetére
Ha nagyon kedvencet kellene írni, akkor Cs1.6 a maga 4000+ órájával
Mondjuk már évek óta nem tolom.
Single zombis-hentelős Dying Light és Days Gone, RPG az Skyrim/Witcher 3, kalandgame Uncharted4, horror Amnesia TDD, story alapú pedig a '18-es GoW.
Logikai/ügyességi eddig Portalok, de az új Astrot még nem próbáltam
De igazán nem tudok ámblokk átfogó kedvencet kiválasztani. -
Farkassacred
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Szerintem egy csoda az a játék, főleg ha az iparág jelenlegi helyzetét nézem.. és főleg, hogy ow..
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
zozika84
üzenetére
Bevallom, én azt a játékot rettenetesen untam. Alig vártam, hogy vége legyen. Az a világfájdalom, ami arról a főhősről lejött, meg a big score, big score, én rohadtul untam.
Eleve olyan borzasztó lassan indult, hogy mire oda jutottunk, hogy megnyílik a camp, és elméletileg mehetsz, amerre akarsz, már örökkévalóságnak tűnt.
-
Mr.Iksz
tag
sziasztok.
ps5-be szeretnek ssd-t. ez jo lehet, vagy van valami jobban ajanlott ar/ertek aranyban?
koszihttps://m.alza.hu/wd-blue-sa510-sata-1tb-m-2-d7573470.htm?o=1#reviews
-
seredy
tag
válasz
zozika84
üzenetére
Én Xbox-tulajként bámészkodni járok ide, de pár hónapja én is elkezdtem a RDR2-t (max napi egy fél-1 óra van gyerek mellett rá, ráadásul sose volt korábban se konzolom, se gamer PC-m), na hát rendesen beszippantott az a játék. Most tartok a Chapter 3-nál. Azért ilyet meglépni, hogy átteszik az egészet egy újabb helyszínre, új növények, új állatok, gyakorlatilag újfajta történetű fő küldetèsek. A legjobb, hogy ha semmit se akarok csinálni, csak vadászgatni, meg a campet fejleszteni, akkor is bőven szórakoztató.
-
d@vee
őstag
válasz
Elderath
üzenetére
AW2-t lenyomtam még év eleje felé, az SH2 most tart a játék vége fele kb. Hát nekem max 7/10 eddig. Valahogy olyan mint egy lightos Resident Evil 2/3/4 remake lenne, kis kutatgatás, kis akció, gazdálkodj az erőforrásokkal, pár iromány elszórva. Ugyanaz mint a Resikben, csak ott ezekből több van.
Az AW2 szintén nagyon bejött, pedig az első rész egy éven belül pörgött le nálam csak, eddig kimaradt, de nem is hagyott maradandó nyomot. -
marinea2
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
-
marinea2
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Spoilermentesen ha kerhetem!

-
marinea2
addikt
Most lett vege az AW2-nek nalam
. Hat fuuu, top3 gamem lett most ugy erzem. Brutal volt, sajnalom hogy nem mennek nekik az eladasok, nagyon megneznek egy kovetkezo reszt
-
-
törölt tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Aha, Ebay-en vettem.
Xbox az szinte egy nem létező platform, ha GamePassban is elérhető az adott platformer, akkor még annyira se fogy, mint egyébként.
PC az nem egy platformercentrikus platform.
Nintendo-n meg ott a Mario meg társai, és nem a többi platformert fogják ott megvenni millió darabszámban.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem igazán jutott hátrányba az Astro azzal hogy egyplatformos.
-
F-ECT$
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Már csak azért is érdekel, mert nem mondják meg
Illetve én azt hittem hogy ez lazán elmegy 5M példányban, de ezek szerint nagyot tévedtem. A kérdés hogy mekkorát.
No meg jó lenne tudni, hogy lesz-e folytatás, ami erősen függ attól, hogy az első 1-2 hónapban mennyit adnak el ebből.
-
zozika84
őstag
Újra elkezdtem a Red Dead Redemption 2-t... Hát basszus, amit ezek a srácok lepakoltak grafika es animációk, valamint a világábrázolás terén úgy , hogy előző generációs MULTIPLATRFORM fejlesztés a játék ... Na ez egy teljesen más liga a mai napig...
Valahogy így kellene kineznie egy openworld játéknak manapság is.
-
F-ECT$
titán
A semminél több, de pontos számok továbbra sincsenek
-
ldave
félisten
Vásárlásért járó PS Stars pontokhoz elég alap PS+ előfizetőnek lenni vagy magasabb csomag kell hozzá?
-
kecsu10
aktív tag
válasz
Gorgonka
üzenetére
Nálam ott kezdett rezegni a léc, amikor kijött az új God of war, ami az egyik játék volt, ami miatt megvettem a konzolt, és időhúzás címen gyümölcsöt kellett szedni... Ott majdnem kiléptem és hagytam az egészet... Becsületből végig játszottam. Na ott éreztem, hogy megyünk le a lejtőn, azóta csak csúszunk lejjebb. -
Gorgonka
aktív tag
válasz
kecsu10
üzenetére
Mondjuk az tény, hogy monitoron csak azt játszom már, amihez egér és klavi kell, minden mást TV-n, mert a TV-m jobb
.
Mivel sokáig a PS5 volt a main platformom, TV-t jobbat vettem, mint monitort. Meg lehet, hogy kicsit igénytelenebbé is tett a konzol ilyen szempontból, de én már nem vetem meg ezeket a technológiákat, sőt, ha 50-60 helyett 80-al fut a játék, már kapcsolom is be.
Kicsit azért fog hiányozni a PS5, de sajnos eléggé elszállt felette az idő mostanra. Illetve ezt már mások is írták, hogy a PS4-es játékfelhozatal is sokkal jobb volt.
No de sebaj, mert most meg a Steamen van egy csomó címem, amiket nem szívesen játszottam volna kontrollerrel, szóval a PS6-re szerintem majd visszatérek, addigra talán végzek emezekkel
-
kecsu10
aktív tag
válasz
Gorgonka
üzenetére
Tv távolságból persze ez másképp néz ki, de monitoron, közel ülve nagyon látszik az upscaling. Jövőre tervezek 5080-ra váltani, de maradok 1440p-n. Menjen a natív ultra hosszú ideig. (De én old-school vagyok az élet minden területén, ebben is. Tudom nem ez a mainstream, de nekem nincs szükségem a sklálázásra, sajnos nagyon látom a játékok közben.)
-
fausto
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de érdemes úgy nekiesni a Silent Hill 2-nek, hogy nem játszottam végig az eredeti kiadást? A grafikán kívül belenyúltak valami olyanba, ami visszafelé sült el? Gondolok itt a sztorira, zenékre, fejtörőkre, ilyesmi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Nyugtassatok meg, hogy a Witcher 3 story-ját nem csak nekem sikerült a legrosszabb ending-el befejezni?
Most visszatöltöttem egy korábbi mentést mert szarul érzem magam, hogy így lett vége
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
kecsu10
üzenetére
Szerintem amúgy ez nem teljesen van így.
Nagyjából 50 órát tettem bele PC-n most a Returnalba (PS5-ön nem platináztam, gondoltam PC-n megcsinálom), és próbálgattam a különböző beállításokat.
Natív 4K-ban Ray Tracing nélkül közelébe sem ér a látvány az 1440p FSR RT látványnak. Kb 2-2.3 m-re ülök egy 55-ös TV-től. Ennél a játéknál bizony én a kisebb felbontást és FSR-t választottam RT-vel a 4K helyett. -
kecsu10
aktív tag
válasz
zozika84
üzenetére
Dehogy gondolok én arra, jó játékokat várnék elsősorban. S régimódi gamer vagyok, amit bír natívan a hardver azt a kijelzőt használom hozzá. Ez a downsizing ami az egész mai világot jellemzi, nem szeretem, sok esetben mókusvakításnak tartom. "Ugyan nincs ott az az erő, de majd mi megoldjuk neked ai funkcióval, turbóval, kutyafülével". Aztán a végeredmény általában nem túl pozitív szokott lenni.
-
kecsu10
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Persze nem lenne, de kevésbé lenne leterhelve a gpu, ha a fejlesztés során a 1080p lenne belőve, és nem kéne a beállításokat lejjebb húzni, vagy upscalinget használni. Tudom, ez most hívószó, mert az ai majd megold mindent, de kipróbálva az összes lehetőséget már, azt kell mondanom, hogy a natív kép továbbra is a legszebb. De ügyes marketinggel megoldják, hogy azt gondolja az ember, hogy "dehát ugyanolyan majdnem, és több az fps és van réjrikonsztráksön is így".
-
F-ECT$
titán
válasz
kecsu10
üzenetére
Hiába vennél FHD tv-t, nem lenne rajta több fps. A konzol ugyanazt a képet számolná ki, csak történne a végén egy 4k->FHD váltás.
Vannak bőven játékok, amik FHD fölötti felbontással számolódnak, amik még felskálázva is jobban néznek ki 4k-n, mint ahogy FHD-n kinéznének.
Vannak játékok, amik tudják a 60+ fps-t.
A VRR miatt meg jól jön a 120 Hz-es mód.
Szóval aki tényleg azt szeretné, hogy ne a tv fogja vissza a PS5-öt, és amúgy is szereti az OLED által nyújtott előnyöket, annak egyáltalán nem hülyeség drágább tv-t venni. Pláne ha másra is használja.
-
kecsu10
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Valóban, még abban az esetben megértem aki tényleg sokat filmezik rajta vagy ilyesmi. De aki csak játékra vette, az nagyot csalódhatott... De emlékszem, hogy ment, sőt fb csoportban még akár most is, hogy az oled 600 ezres tévé elég-e, hogy kihajtsa a ps5-öt, xboxot. Mindegy, remélem a Sony összeszedi magát és visszakapjuk a normális játékokat, mert ez egyelőre fájdalmasan kevés.
-
Farkassacred
őstag
Szerencsére a tévéket nem csak játékokra használjatjuk.

-
kecsu10
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ezért sem értettem, hogy miért erőltették a 2.1hdmi vrr 4k tévéket, amik már akkor kétszer annyiba kerültek mint a konzol maga. 1440 p natív az már nagyon jó lenne. De még ennél is sokkal jobb lenne az, ha olyan játékokat adna végre a Sony ahol az embereket elsősorban (nem DF belenagyítok hogy fut a pásztrécing és társai, akiknek ez a legfontosabb) az érdekelné, hogy milyen a történet, milyen újításokat alkalmaz. Ebből szinte semmit nem kaptunk évek óta, hanem nézhetem azt, hogyan tükröződik a pocsolya... Elszomorító ez, és nem is kicsit.
-
hombre[EU]
nagyúr
ja ezeknek a gépeknek (ps5/sx) ma már a fhd monitor az optimális kijelzö...miközben nappaliban használt hardware-ek.
nekem böven elég lenne egy Destiny 2/Red Dead 2 szint,amit ezek a konzolok natív 4K (vagy közeli) felbontásban tudnak 60fps mellett.
pl. az új starwars néha rosszabul fest,mint néhány ps4 játék...hiába van 50%-kal több növényzet a képen -
GEIL
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
S amikor hasonlót kommenteltem az Xbox Series S/X csoportban, ilyenkor kaptam meg hogy nincs igazam és gáz, hogy 1080p-s (1ms, 240hz, HDR, Gsync/Freesyc...stb) gamer monitoron használom a konzolokat és nekem teljesen elegendő és nagyon elégedett vagyok a látvánnyal. alapból PC-s a setup, így ott a billentyűzet és egér is, de alkalmanként használom ezeket a perifériákat konzolokon is....stb.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
3L1T3
üzenetére
nem is arról van szó,hogy mindent ultrara húzzanak,hanem hogy egy korrekt grafot kapj.
anno a fhd tv-n ps4-gyel jobb látványt nyújtott az uncharted (vagy bármi más),mint manapság a 4k tv-n 1080p-bôl fsr-rel összeszenvedett képkockák. látom,hogy több dolog van a képen,látom,hogy jobb shaderek, jobb a világítás...de a végeredmény egyszerūen gyenge. -
marinea2
addikt
Sziasztok!
Egy kis Alan Wake 2 help kellene!Nos ott tartok hogy Allan Wake-val most kellene a megmentenem Alicet. Most jottem ki a mozibol a mozifilm utan, a fenykepeket beletettem a teren a ciposdobozba es visszadobott Sagara. Sagaval pedig Bright Fallsban vagyok, Srach bossfight megvolt. Az FBC ugynok nonek es Caesynek lehetne felvazolni a tervet hogy merre tovabb(itt irja is a game, hogy vegjatek!?) A kerdes hogy melyik karaktert vigyem inkabb eloszor a tortenet szempontjabol? Koszi!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
Pár napja linkeltek egy cikket, hogy semmi köze az engine-nek a micro stutterhez, plusz itt még a fejelsztők sara is egy kicsit, ugyanis szinte alszik a cpu PC-n játék közben, aztán magához térve 100%-on pörögve shadereket számol, és ebből jönnek a mikroszaggatások. Modderek meg is csinálták már, hogy folyamatosabb shader számolással és cpu terheléssel menjen a játék és voalá, eltűntek vagy minimalizálódtak a szaggatások.
Hogy Ps5-ön miért nem fut jól néha egy UE5 játék? Mert gyenge szerencsétlen engine-hez, és még nem is optimalizálják rendesen a meglévő erőforrásokra (shadert meg ugye konzolon nem kell számolni a felhasználó gépén).
-
törölt tag
válasz
syler123
üzenetére
Igen, rengeteg régebbi játék van, ami gépigényben meg sem közelíti, látványban meg meggyalázza a mai játékok többségét. Érdekes módon egyikhez sem kellett raytracing. Az a durva, hogy nem is csak 5-6 évre lehet visszamenni, van még néhány 8-10 éves is, ami simán megállja a mai mezőnyben a helyét.
-
syler123
veterán
válasz
zozika84
üzenetére
A legnagyobb baj az Unreal Engine-el (Stutter Engine 5) van és hogy már minden játék szinte azzal készül. Itt van pl a Silent Hill 2 remake, még Ps5-ön 30 fps-el is van apró akadás (PC-n is, mindegy milyen procid van). Ezzel a csodás grafikai motorral cseszik el a jó játékokat úgy hogy nevetségesen alacsony felbontásban futnak, FSR-es pixelpacát alkotva.
-
Xaels
félisten
válasz
üzenetére
Ma voltak nálunk vendégek és az egyikük megkért, hogy mutassam meg a PS5-öt, hogy milyenek rajta a játékok. Hát elsőre vicces volt, hogy semmi AAA játék nem volt telepítve
aztán előkerült az Elden Ring, majd a God Of War (2018). Amíg ezek települtek addig egy kis Astro Bot Playsroom ment. Na és akkor itt jegyezzük meg, 6 éve jelent meg a GOW, anno még Slim-en játszottam, majd Pro-n és most PS5. Ezt a szintet hoznák, egy árva rossz szavam sem lenne, 6 év, egy fél és egy teljes generáció ugrás, mégis olyan amit alig látni 30 ezerért mai napig... Anno Slim-en is teljesen jól elvoltam vele, de most megint libabőrös lettem tőle úgy, hogy csak néztem nagyrészt ahogy a vendégek játszottak. -
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Minden fejlesztő örül amikor High-End PC-n is elérhető lesz a játéka mert ott mutatja meg a produktuma azt ahogyan ők elképzelték, ezt aláírom és tudok is ezzel azonosulni. Ugyanakkor ha választanom kell, hogy grafika vagy stabil és magasabb értsd 30+ framerate akkor utóbbit választom. Hozzáteszem én játékosként SOSE kértem a fotorealisztikus megjelenítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A Chapter 3 valamelyik szigetén meg valami kalózkalap is van elvileg
Mondjuk már évek óta nem tolom.

. Hat fuuu, top3 gamem lett most ugy erzem. Brutal volt, sajnalom hogy nem mennek nekik az eladasok, nagyon megneznek egy kovetkezo reszt

Most visszatöltöttem egy korábbi mentést mert szarul érzem magam, hogy így lett vége
Kendek
RangerFox