Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beegabor81
tag
válasz
zozika84
üzenetére
Régen úgy csinálták a tükröt, hogy a tükör mögé berakták ugyanazt a szobát meg a karaktert, csak fordítva.( vagy valahol ott volt out of bound a szoba és csak "behívták") Még a PS1 is tudta ezt, de ez igazából nem hardwer függő, vagy megcsinálják a fejlesztők vagy lusták hozzá. Ez olyan, mint a filmiparban a CG vagy praktikus effekt .Nem hinném hogy a fejlettebb engine-ekkel ez bonyolult lenne, de könnyebb és gyorsabb raytracing meg anyámkínja technóval megcsinálni
-
bordi10
senior tag
Maradtak a játékvásárlások, előfizu (is) kilőve a PS starsban

-
LÁZ
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
csak összevonták, ami talán jobb is, mert az 1000 pont a 4k kuponért hamarabb összejön, mint a 2k pont 8k kuponért, az 500as még talán maradhatott volna mellé, ha vkinél pont összegyűlik annyi, és nem akarja tovább gyűjtögetni, de ezek szerint az volt a tapasztalat náluk, hogy dupláznak és feleznek egyszerre...
-
polonic
félisten
válasz
undercover
üzenetére
Bammeg. Most hogy írtad, eszembe jutott, hogy nem mentett le a jó kis képeimet.

HDD-re vagy pendrive-ra ki tudod menteni.
-
F-ECT$
titán
válasz
zozika84
üzenetére
Reddit, 1. kommentet olvasd el.
TL/DR: legalább 4-5 módszer van rá, van amit könnyebb, van amit nehezebb megcsinálni, van ami több erőforrást eszik, van ami kevesebbet. Emlékszem, volt olyan autós játék, ahol ha kikapcsoltad a visszapillantót, akkor nyertél vagy +50% fps-t.
-
Szoke1982
senior tag
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Még a Duke Nukem 3D-ben is volt rendesen tükör.
-
fausto
addikt
Nektek van Star menüpont a PS App-ba?
Most kaptam egy e-mail-t, hogy ha akarom továbbra is használni, be kell lépnem és el kell fogadnom az új felhasználási feltételeket. Erre sehol nincs a menüpont... -
Szoke1982
senior tag
válasz
S e t h
üzenetére
És jön még a WUCHANG: Fallen Feathers is, az is kínai
és elég jónak tűnik az is! [link]
(Leenzee Games is a video game developer headquartered in Chengdu, Sichuan, China.)
Másik téma : A wukongot most kezdtem el..
Az elején a nagyfejű kb 4x-re sikerült is, mert írták, hogy jobb ha leszedem mert eltűnik később, és jó item-et dob ami később majd hasznos lesz egy bossnál!
Csak aztán néztem nem bírtam felszívni a lelkét még az elején, akkor az lélek ugrott? (persze később rajőttem kell hozzá az a cucc.. )
Vagy az csak a spéci cucc (lélek) amit kraftoltam mint képesség? (tehát a béka meg a nagy fejű képesség vagy ott ugrott a pénz is ha volt? )
A békánál még ott volt lelke, így azt feltudtam szívni, de a nagyfejűnéll már eltűnt sajnos..
De tudom van topicja majd ott majd olvasgatom mit és , hogy.. De nem rossz egyelőre, de azért jó lenne már ide a pro gép! Biztos jobban fut majd azon.. (De remélem megkapja majd a pro enhancedet a wukong is) De látom még semmi infó erről.. -
Skynet258
veterán
válasz
Capeta
üzenetére
Néha tényleg olyan mintha full hülyének akarnának minket nézni...
De biztos jönne egy grafikus/kódoló, aki elmondaná, hogy igen, valóban volt tükörkép, de nem úgy mint most, és az igazából nem is volt jó, meg technikailag is megvolt 50 sorból, most kell 3000 sor és emiatt a mostani jobb, és a régin az öltözőben a tükrözödésben a hangyaf*sza nem látszott úgy mint most mert most interdimenzionálisan van interpolálva, multiverzum szinten.
Igen drágább hozzá a cucc, igen alig fut, igen tök hasonlóan néz ki, de értsd meg, a régi szar, ez meg jó.
-
S e t h
nagyúr
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen plusz szóltam is ,hogy nekem a béta kód a spam mappában volt , de szerintem írtam még anno augusztusban talán , hogy lehet jelentkezni a zárt bétára!
Talán 2x is! (akit érdekel jelentkezzen!)Lényeg nekem is nagyon bejött , szerintem első napos vétel lesz, engemet meggyőzött teljesen!
Ami hibái voltak, azt meg biztosan javítani fogják majd!Már kiírták az oldalon 2025 elején jön!
Szerintem lesz még béta addig!Én a Blade phantom második menetig jutottam csak el, onnan tovább nem ment , kb két ütés és rip volt 0 hp- val.
Pedig majdnem meglett..
Néztem youtube-on voltak még bossok, és más pályák is, tehát elég hosszú jó kis zárt béta volt ez !
Nem pár órás kiruccanás volt nekem legalábbis! (Mert a yetinél is elvoltam pár órát.. xD
Én nagyon élveztem a Gameplayt! Max a sok dobott tárgy volt gond , hogy ugyanaz volt kb .. de jó lesz ez szerintem !
Pár képet lőttem azért..

-
zozika84
őstag
Neztem ezt az Alan Wake 2 ps5pro kepet a tukorrel.... Regen nem ilyen volt a tukor a jatekokban? Latszott bennuk minden....
-
KaitouP
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Külső tárolóra, pl. pendrive.
-
undercover
őstag
Hali! PS5-ről, hogyan tudom lementeni a képeket és videókat?
Mert én is gondolkozom az eladáson aztán a mentéseim megmaradnak a felhőben a PS Plus miatt, csak jó lenne a képeket lementeni meg a videókat.
-
dunc
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Az a baj, hogy nem marad meg magának szépen bal oldalon mint a store, és a plusz ikon, az nem zavar, de miért ezt a szart kell bámulnom amikor a gépemet bekapcsolom, biztos vagyok benne, hogy hamarosan meg lehet oldani, hogy ne ez fogadjon, engem semmi nem érdekel az ott elém kihányt csempékből.....
-
Nem lehet eltüntetni magát az ikont, de PS4-en sem lehetett az Újdonságokat. Ugyanakkor ez itt most sokkal jobban testre szabható, hiszen ki lehet kapcsolni a szükségtelen widgeteket, a többit pedig szabadon át lehet helyezni és méretezni.
Szerintem tök jó, és biztosan mindenki talál magának hasznos infóval szolgáló widgetet, amit ide kipakolhat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Régen kevesebb melóért több pénzt kértek el, mert kedvezményes upgrade sem volt.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Egy két példa lehett, de nem volt megszokott dolog. Olyan retro játékokkal foglalkoznának inkább mint az akkori Nfs és közkedvelt társai. A HZD eleve egy viszonylag új játék, minek neki fizetős remaster
Hasonlóan kellett volna eljárniuk, mint a Witcher 3 fejlesztőinek a next gen frissítésnél. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Tehát arra az időszakra gondolsz, mikor Jak and Daxter meg God of War HD collectionöket dobtak piacra?
És akkor rajtuk kívül gyakorlatilag minden valamirevaló kiadónak voltak HD újrakiadásai. -
bordi10
senior tag
-
Farkassacred
őstag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Az volt az a pont ami miatt már nem fejeztem be a játékot. Öltem, összeszedtem amit tudtam, eladtam, összeszedtem ismét, eladtam stb.. aztán jön a kövi dinó. Szerencsére a kettőben már nem volt ezzel probléma.
Tehát ennek a játéknak nem egy remaster kellett, csak szimplán egy folytatás.
Bad Britt: A régen alatt olyan 2010 vagy azelőtti időszakra gondoltam. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem nézegesd vissza, milyen remasterek voltak már régebben is.
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Próbálgattátok a widgeteket, infokat és egyéb dolgokat kipakolni "kezdőképernyőre" ?
Esetleg háttérképet állítgatni ? -
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Mikor adták ingyen?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
A Sony lassan hozza már az Ubisoft szintjét, kb. gőzük sincs arról mi kell a játékosoknak, de nagyon szépen megnyilvánul ez a filmes expozéjukon is.
-
S e t h
nagyúr
Monster Hunter Wilds is getting an open beta that will have an early access period exclusive to PlayStation Plus.
PS Plus members will be able to participate in the beta from October 28 to October 30.
Everyone else, including PS5 owners without a PS Plus subscription, will be able to participate in the second stage of the beta, which will run from October 31 through November 3.
-
dunc
nagyúr
Jóreggelt erre az "üdvözlő központ" (idegesítő központ) megjelenésére ébredtem, hogy lehet eltüntetni, hogy ne ez fogadjon a gép bekapcsolásakor?
-
ribizly
veterán
Nálam egy kicsit overkill a dolog, mert nem csak a PS van rádugva:
APC SUA1500I -
Wlac
Ármester
Félig on topik csak: PS5 mellé ti milyen szünetmentes tápot használtok? Új helyre költöztünk, és volt már néhány pár másodperces áramkimaradás. A NAS meg is sínylette már, a PS5-öt jó lenne időben bevédeni.
-
ldave
félisten
Hé, hé! Nektek is eltűntek a PS Stars pontokért kapható PS Wallet-re beváltható jutalmak?
(Rákeresve redditen mások is írják, de állítólag volt már ilyen és visszatették 1 napon belül).
-
Mike
veterán
Ennek az új főképernyőnek látta már valaki hasznát? Mi benne a jó, hasznos?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ldave
üzenetére
Ha felhúzták volna a marketinget arra, hogy egy felvizezett, modern reboot akkor nem lenne vele gond, de sajna nem ezt tették. A hosszú gameplay trailerben azokat a szövegeket én nem tudom, hogy gondolták komolyan, de rendes szekunder szégyenem lett tőle. Tipik EA Play töltelék játék unalmas órákra.
-
Elderath
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Mind a 3 dragon age játéknál más volt a gameplay. Akkor egyik se DA játék? Nem értem ezeket a kijelentéseket. Ebben a részben néz ki végre funnak a combat. Az első résznél megvolt a varázsa a felülnézetes taktikai combatnak, de 2024et írunk, őszintén ki akar oda visszamenni, főleg konzolon? Én egyedül a storytól tartok meg hogy milyen lesz a writing, gameplay szempontból ez a rész néz ki a legjobbnak, aki mást mond az nézzen meg pár videót a régi részekről emlékeztetőként
-
TBT
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Pontosan. Ez egy nagyra nőtt mobiljáték (amiben nincs mikrotranzakció) kitolva konzolokra és PC-re. A többiről ne is beszéljünk és arról sem, hogy PC-n miért van olyan irreálisan magas gépigénye. Teljes igénytelenség a köbön ez a játék. Nem rossz ez, csak nem Dragon Age címmel és nem ennyi pénzért. Humble Choice majd sírva adja 1 euróért ezt is jövőre.
-
Elderath
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Annál többet fog ez kapni. Aki nem csak a hate kampányt nézi, hanem esetleg nézett gameplayt is, az látja, hogy nem lesz ez olyan rossz
-
raziel01
veterán
Alan Wake 2 Lake house DLC
Másfél óra alatt végigvihető. Újrajátszási faktor nincs benne, behoz új ellenséget meg egy új fegyvert hozzá. Használtam kb 3 alkalommal amúgy kikerülhetők.
Szvsz teljes áron nem éri meg az expansion pass de 4600-ért már volt akcióban. Annyiért elmegy de én sose voltam híve a DLC-knek, mert kevés ami jó. Ha azt nézem, hogy 1 év eltelt a játék megjelenése óta azért összehozhattak volna egy 2,5-3 órás DLC-t.
7/10 -
Bad Pritt
félisten
Napi találós kérdés: miből származik az alábbi kép?
1. Random free to play cashgrab mobiljáték
2. Fortnite x Dungeons and Dragons collab
3. Elkaszált Blizzard projekt pre-production art
4. Dragon Age: The Veilguard promo kép

-
Bad Pritt
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tipikus sony dolog.

, esetleg indítsd újra
és elég jónak tűnik az is!
Másik téma : A wukongot most kezdtem el..
De biztos jönne egy grafikus/kódoló, aki elmondaná, hogy igen, valóban volt tükörkép, de nem úgy mint most, és az igazából nem is volt jó, meg technikailag is megvolt 50 sorból, most kell 3000 sor és emiatt a mostani jobb, és a régin az öltözőben a tükrözödésben a hangyaf*sza nem látszott úgy mint most mert most interdimenzionálisan van interpolálva, multiverzum szinten.
Pár képet lőttem azért..

Tehát ennek a játéknak nem egy remaster kellett, csak szimplán egy folytatás.

RangerFox