Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Persze, pl. Google Hitelesítő, vagy bármi hasonló, amit itt az oldalon is használhatsz.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mikor aktiváltad a kétlépcsőst, akkor kellett elmenteni a 10 darab, egyszer használatos tartalék kódot. Most pont kapóra jön, mert egyiket felhasználva be tudsz jelentkezni. Ez nem Sony sajátosság, hanem máshol is így van. Viszont tényleg érdemesebb lehet inkább hitelesítő appra váltani.
-
vm93hun
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Ilyen problémám nekem is volt, ami pár nap múlva meggyógyult. Viszont ha ezt évekkel ezelőtt már megoldották, akkor nem kéne újból előjönnie, nem?

Ha meg esetleg nincs kéznél a tartalék kód, akkor úgy lehetne hozzáférni, hogy be kéne lépni a fiókba, ami ugye nem megy, más azonosítási módot meg nem ajánl fel (pl, hogy legalább a regisztrált email címemre küldje a kódot, ha már b@szik sms-t küldeni)
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Ez nekem nem oldotta meg az IPv6 problémát, de persze lehet hogy van akinél működni fog.
KaitouP: ps-en.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Ezt a PS-en, vagy a wifi routeren?
-
válasz
ldave
üzenetére
Nekem is volt régebb ilyen bekapcsolás utáni net hibám… indiai kisfiú mutatta egy youtube videóban ahol beállította elsődlegesnek és másodlagosnak a Google DNS-t(8.8.8.8 and 8.8.4.4) Mióta ezt másfél éve belőttem, egyszer sem dobta el a netet vagy írta ki, hogy nincs.
Egy próbát megér. -
Szoke1982
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Igen!
De szerintem inkább jövőre lesz az majd, de írták x-en lesz fizikai kiadás!
Bár szerintem simán megveheted digibe is, nagyon jó játék én mostanában vettem meg és kizárólag a MHW béta miatt tettem csak félre!
-
BBenceTM
tag
-
Wlac
Ármester
válasz
Snike
üzenetére
Ja értem. Ahogy a többiek írták, a Store még megy, bár idén zárt be az Xbox 360-é is, szóval ki tudja, hogy meddig. Plusz egyszer el fog jönni az, hogy már le se lehet tölteni a játékokat, bár az valószínűleg még később lesz. Pont ezért a fizikai játékokat preferálom, bár már érezhetően nehezebb beszerezni őket, mint például 5 éve. És ez csak rosszabb lesz...
Egyébként olyan esetben zavar igazán ez a dolog, amikor a játék csak egy platformra jött ki. Ha van egy nagy kedvencem, azt beszerzem GOG-on és/vagy Steamen, de pont a PS3 az, amire rengeteg exkluzív cím volt, és sajnos ott is ragadtak.
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
krx21
üzenetére
Nézd, a PS4 Pro hűtését a radír használata tette jobbá... itt meg majd a Slim oldallapok pontos illeszkedését, meg majd a PS5 Pro vázának, a megfelelő helyre ütött lyukai fogják majd ezt a "hibát" kijavítani... reméljük, hogy a PS4 Pro-hoz használt radír készeltre most nem lesz szükség...
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Ugye itt az eredeti subreddit post, ahol leírják, hogy ez elvileg nem annyira új infó...
PlayStation 5 Pro does not work with the slim plates. : r/playstation
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez egy régi probléma, amit már évekkel ezelőtt megoldottak. Használd az egyik tartalék kódot, inaktiváld a kétlépcsőst, majd aktiváld újra hitelesítő apposra.
-
TBT
addikt
válasz
syler123
üzenetére
Őszintén szólva el tudom képzelni, hiszen ez egy Prémium konzol (legalábbis sok influenszer így kommunikálta)! Csak prémium tartozékok lesznek jók hozzá (prémium áron), holmi alsókategóriás slim verziós cuccokat ne akarjanak már ráaggatni az emberek.

For the players!
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok
Wukong mégis megjelenik dobozosan és még idén ráadásul?
-
negyven2
nagyúr

-
syler123
veterán
válasz
Elderath
üzenetére
Egyszerűen parádés.
A másik, nem tudom láttátok-e a DF elemzést. Nekem ne mondja senki, hogy nem a Woke baromság miatt írnak ilyeneket: "Impressive Visuals, Good Performance".
És én még rá sem térnék a felbontásra, mert ez még attól eltekintve is ronda.Pedig én bírom a DF-t, de ez a fazon aki a videóban van ugye még a Hogwarts legacy elemzését sem vállalta, mert a Jk Rowling leíra szerinte mitől nő egy nő. Mintha ehhez a játék készítőinek lenne bármi köze, vagy egyáltalán bárhogyan cáfolható lenne az állítása

-
TBT
addikt
válasz
echterion
üzenetére
A Rebirth-nek az az előnye, ami egyben a hátránya is. Rengeteg tennivaló van benne. És a rengeteg tennivaló között az ember eltéved, illetve idővel elkedvtelenedik. És már nem is lesz fontos a fő sztori... Nameg kicsit olyan fura, hogy két világégés között el kell menni játszani a delfinekkel, vízilabdázni, mert virágokat szedni. Persze csak a pusztítással és rombolással hamar depresszív lenne a játék, így persze, hogy kell bele némi vidámság és cukiság faktor is (főleg a Japán piac és kultúra miatt ugyebár).
Pedig amúgy messze az idei év egyik legjobban összerakott játéka. Tartalmilag is csúcs, és rengeteg olyan apróság van benne (+ fanservice), amiről árad, hogy olyanok készítették (olyanoknak), akik imádják ezt a világot és a karaktereket. Szeretettel, szenvedéllyel és odaadással készült, és ez teljes mértékben árad belőle. Ritka kincs manapság az ilyen (hozzáállás is) a játékiparban.
De én is a PC-s verziót várom, mert az az 30FPS néha már zavar, főleg, ha azt nézem, hogy a Remake a PC-men 4K-ban 120 FPS-sel is tud menni. De ilyen a Ghoszt of Csucsima is. A PC-s verzió után nagyon "rossz" visszaülni a konzol elé, pedig PC-n is a PS kontrollerével játszom ezeket a játékokat.
És nem rossz kis gép a PS5, csak... kevés, legalábbis ezekhez az Unreal 5 motoros csodákhoz képest.
Az FF7 Remake Part 3 miatt nem aggódnék, mivel mindenre is jönni fog majd elvileg azonnal, mert a Square bejelentette, hogy a Rebirth kevés eladásai miatt szakítottak mindenféle exkluzivitással és a jövőben minden jönni fog mindenre (elvileg azonnal). -
Elderath
addikt
Újabb dialógus remekmű az új DAból. Jézus isten ezt még hallgatni is agyrém.
Ilyen írókat az utcára küldenék egyből -
WhiteWalker
nagyúr
Mekkora egy hulladék ez a Sony.
Se az appba se a weboldalon nem tudok belépni mert nem küldi a telefonra a belépéshez szükséges kódot.
Respect
-
Imilenni
addikt
Wilds demót tolja valaki?
Nem akarok spoilerezni, a harcrendszer sokat változott?
Remélem nem
-
Szoke1982
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
Nálam anno az első rész szívott be de úgy rendesen, le sem tudtam tenni! Bezzeg a második részét még végig sem vittem a mai napig (na majd a pro -n ha lesz jövőre!) Meguntam de az elsőt meg végig élveztem (lehet anno még az újdonság varázsa volt meg, nem tudom vagy a második része lett unalmas..)
Azért így "sokkal szebb" lett, és még jobb lesz a ps5pro-n is na arra leszek kíváncsi majd, látom már ott az pro enhanced felirat a játéknál. -
echterion
nagyúr
Hasonlóan vagyok én is. Még beszerzem a Rebirth-öt majd és azzal szamomra kész is a ps felhozatal. A 3. résszel meg lesz valahogy, a Remake se jött be nekem annyira, amennyire számítottam rá. Az okat ne kérdezd, valahogy nem kapott el, tartok tőle, a Rebirth is ilyen lesz nálam.
-
-
törölt tag
-
Snike
aktív tag
1) Ha jól tudom a ps3-ról a store már nem elérhető (javítsatok ki)
2) Ps3-on 2 jó kis játék digitálisan van meg (Sine Mora, DeadNation) ezeket már nem tudtam elérni se PS4-en se PS5-ön, pedig elvileg elérhető lenne (ha már egyszer megvettem/megkaptam).
3) jövőbeli félelem: leszedik a store-ból a korábban megvett játékot... -
beyruth82
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Köszi a segítséget itt is
#179828 ThristanAG
"Ha nem így lenne, akkor minden játékból csak pár példány keringene a bolygón, amiket elég lenne az installálás idejére betenni a gépbe"
Igen ez tényleg így van
#179832 Frod
Neked is üdv!
Meglep milyen sok xsx tulaj van ps5 topicban is. Én meg azt hittem új tulajként elveszett lélek leszek itt.
-
vm93hun
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én már 2 éve kötelező jelleggel mindent behúzok.
Igaz, hogy véleményem szerint is ellangyosodott a kínálat (kínáltak már korábban többek között Uncharted-et, Bioshock-ot, Metal Gear Solid-ot, vagy éppen RDR-t is), de a szolgáltatás díjáért még így is jobban megéri, mint teljesárat fizetni értük. Ha nem fizetek, amúgy se tudnék játszani velük. -
vm93hun
senior tag
Ha már többször szóba jött a PC-s RDR1 akkor egy röpke vélemény erejéig elfér az én gondolatom is.
Steam-en szereplő minimum gépigény:
CPU: Intel® Core™ i5-4670 / AMD FX-9590
RAM: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 960 / AMD Radeon R7 360
DirectX: Verzió: 12
Tárhely: 12 GB szabad helyMondom én: Mi a f@sz??? Ez a játék tulajdonképpen egy GTA4 vadnyugati setting-ben.
Annak meg ennyi is elég volt (minimum):
CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
RAM: 2GB
Grafika: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
Tárhely: 16GBMegj: a fenti adat innen származik, nem a játék dobozáról, mert mint ismeretes, az köszönő viszonyban sem volt a valósággal.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
"Aki akarta már végigjátszotta máshol."
Emlékszem ezt a mondatot egyszer kiveséztük néhányan egy másik topic-ban:
49212
49213
Így a tengernyi, platform, konzolgenerációk, kliensek és játékok tízezrei mellett, amit az elmúlt évtizedek kitermeltek, ez továbbra is egy bátor kijelentés gyakorlatilag akármilyen játék esetén. Mi van azzal, aki régen nem szerette a western-t, de most igen? Mi van azzal, aki 16 éves, PC-n játszik és az RDR2-t szerette, de hát az RDR megjelenésekor még csak 2 éves volt? Stb. Nem véletlenül csinálnak remastereket. Ha a Rockstar ezzel a mondattal állt volna hozzá, most sem jött volna ki PC-re, nem?
-
vm93hun
senior tag
válasz
BBenceTM
üzenetére
Dejóóó!!

Ghostwire-be pont akkor sikerült belekezdeni, amikor kikerült az Extra kínálatból. Most akkor végre befejezhetem.
(holnap elvileg Epic-en is ingyenes lesz) @Bad Pritt #179846:
Nem az A betűk számától lesz jó egy játék, bár addig egyetértek a véleményeddel, hogy mondjuk egy Helldivers II-t igazán belerakhatnának egyszer, ha már úgyis Online-only. -
-
BBenceTM
tag
-
TBT
addikt
válasz
syler123
üzenetére
Én senkinek sem kívánok rosszat, de engem a Sony ezzel a generációval elvesztett a PS3-PS4-PS4Pro-PS5 után. Hamarosan a PS5-öt is eladom (még van 1-2 elkezdett játék, amit végigjátszom rajta, ha már megvettem őket), PS5 Pro-t már nem veszek és, ha a Sony nem változtat a hozzáállásán (valószínűleg nem fog), akkor már a PS6-ot sem fogom megvenni.

Bőven elég lesz fenntartani számomra egy combos PC-t is a család mellett.
Annyira nem vonzó és szenvedélyes hobbi nekem ez már, hogy ennyi pénzt "öljek" bele. -
törölt tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ilyen egyértelmű tárgyi tévedésekkel tarkított cikkek szerint jól megy:
Red Dead Redemption 1 is Already a Big Hit on Steam
A számok alapján viszont nem igazán.A cikkíró Carley-nek elmondhatná valaki, hogy a megjelenés napi játékosszámokat érdemes lenne más játékok day 1 számaival összehasonlítani, nem azzal, hogy 1 hónap vagy éppen 1 év után hogy állnak, és elégedetten csettinteni, hogy ez milyen jó.

-
Snike
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Na ezt nem is tudtam.
Pillanat!
Ha net nélkül használom a gépet, akkor előfordulhat az is, hogy a digitálisan vett játékaim nem indulnak el? (pl. death road to canada) -
syler123
veterán
Úgy látom még mindig van pro a konzolvilágnál, valahogy sejthető volt, hogy a polcról is le lehet venni, pedig itt van nemsokára a megjelenés.
-
TrishtanAG
senior tag
-
Snike
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
"akkor hisztizik csak a rendszer, ha 14 napig offline állapotban van a gép, az meg manapság szerintem életszerűtlen, hogy valaki ne legyen annyi ideig net közelben."
Vélemény ezzel kapcsolatban, hogy én ezt nem tapasztaltam!
Néhány digitális játékom van csak (lemezest preferálom a szar net és a digitális játékok "bérlése" miatt -> ps3-as digitális játékaim így vesztek el).
Amúgy sose szólt nekem a ps amiatt, hogy 1 hónapig nem volt bekapcsolva a gép (ps4-ps5 sem).
A lemezest meg ahogy írtad néha "megpörgeti". -
Farkassacred
őstag
-
madkiller
őstag
Alzatól kapott valaki már pontosító emailt a proról?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
beyruth82
üzenetére
Ahogy Bad Pritt is írja, nem tűnik el, de a lemez tartalmazza a DRM kulcsot, azt pedig minden indításkor ellenőrzi (meg menetközben is megnemmondom mennyi időnként). Ha nem így lenne, akkor minden játékból csak pár példány keringene a bolygón, amiket elég lenne az installálás idejére betenni a gépbe
Amúgy a digitális játékok is ellenőrzik a kulcsot, de ott annyi a kedvezmény, hogy akkor hisztizik csak a rendszer, ha 14 napig offline állapotban van a gép, az meg manapság szerintem életszerűtlen, hogy valaki ne legyen annyi ideig net közelben.
-
Mike
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
+1000 up
-
Bad Pritt
félisten
válasz
beyruth82
üzenetére
Hát ha játék közben veszed ki a lemezt nem fog történni szerintem semmi, de majd próbáld ki. Ha kilépsz és visszalépnél azt már nem fogja engedni, újra be kell helyezni. Eltűnni nem fog, mert letölti a PS5 változatot teljes egészében, arra figyelj csak, hogy ha behelyezed a lemezt elkezdi telepíteni a PS4-est, az ne menjen végig feleslegesen.
-
beyruth82
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Mostmár itt is vagyok.
Megrendeltem a PS5-öt.
Nagyon tetszett a Last of Us Remastered ps5-re pedig van magyar nyelven a part one is. Pontosan erre gondoltam amit írtál. Mi van ha kiveszem a lemezt? Lehet-e upgradelni lemezről? Mert a PS storeban most direkt felemelték a HZD original árát, lemezen viszont 5 ezerért meg lehet venni. Köszönöm szépen!
#179819 TrishtanAG
Ezt nem tudtam. Illetve, hogy ha beteszem a lemezt de utána kiveszem akkor a játék is eltűnik? Upgradelés esetén, hogy működik ez? Lehet-e egyáltalán? De akkor ezek szerint igen csak a lemeznek bent kell lennie. Köszönöm neked is!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru
üzenetére
Az lesz.
-
beyruth82
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Xbox series X tulaj vagyok, de nemrég beszereztem egy ps4-et, amin kijátszottam a last of us remasteredet. Nagyon tetszett és szeretnék az engem legjobban érdeklő eddigi és ezután megjelenő exkluzív címekkel játszani (pl: horizon 1-2, GoW és Ragnarök, Pókember, stb). Ezért úgy döntöttem veszek egy ps5-öt a box mellé. A kérdésem az lenne, hogy ha megveszem lemezen a Horizon Zero Dawn Complete Editiont (5-6 ezrekért vesztegetik), akkor arról is lehet upgradelni a remasteredre olcsón vagy ez csak akkor működik, ha digitálisan van meg a játék?
Lemezes játékom még sose volt boxra így lehet lámának tűnik a kérdés de fogalmam sincsen, hogy működnek a lemezes játékok és, hogy működik ez az egész Playstationon.
Előre is köszi a segítségeket, tanácsokat!
-
3L1T3
addikt
Holnap màr megérkeznek a PRO-k!
-
LÁZ
addikt
DRIFFLE 10% off kód
SUPERSAVER10 -
KaitouP
nagyúr
Most hogy témánál vagyunk, eljátszottam a gondolattal, hogy mekkora bombasztikus siker lenne egy Silent Hill 2 Remake szintű Metal Gear Solid 1 remake... Konami pls.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, amit jelenleg nem tudok
.

Se a PS, se a telefonom nem dobta el a netet.

Ezt a remaster/remake vonalat el kéne már engedni és a kisebb játékokra fókuszálni inkább.. Egy újrajátszás nem fogja sose felülmúlni azt az érzést, mikor először haladsz végig egy friss terepen.
demostmé'
Gondolom az 60 FPS-el megy Ps5-ön.
RangerFox