Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Kaptam egy androidos BT gamepad-et. Valahogy használható remote play-jel?
-
Gorgonka
aktív tag
Én amúgy tökre lennék front end fejlesztő a Sonynál. láthatóan mindegy, hogy mit kókányol össze az ember...

-
Bad Pritt
félisten
Előtöltöttem a HZD Remasteredet, izmos kis 93GB. Sok helyet foglal a szép növényzet.

-
bence188
tag
Köszi a választ mindenkinek, akkor mind a 2t Hall szenzososra átszereltetem.
-
fausto
addikt
Csak, hogy teljen legyen a káosz, nekem extra előfizetésem van és nincs wallet opció

-
ldave
félisten
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Akkor ezek szerint nem ezzel függ össze. Valami már megint nagyon félrement a Sonynál és rohadt idegesítő, hogy képtelen erről bármiféle nyilatkozatot tenni.
-
30z.Samu
titán
Nekem Essential van és ugyan csak a 4000Ft-s opció, de ott van a lehetőség rá. Ha most beváltom és felkerül a Wallet-ra az összeg akkor vásárlásnál meg tudom adni hogy ne vonja le?
-
F-ECT$
titán
Nekem Extra van, és megvan a 2000 és a 4000 Ft-os opció is.
-
-
ldave
félisten
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Amúgy akinek ott van, vagy nincs, annak van aktív PS+ előfizetése? Nekem is eltűnt az update óta és nincs aktív PS+om.
-
-
bence188
tag
Sziasztok, van 2 kontrollerem, de már mind a 2 eléggé driftel. Érdemes megjavíttatni őket hosszútávon vagy inkább csere? Ha igen, akkor hova érdemes küldeni javíttatni?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok alap kérdésem van, ha két külön profillal jelentkezek be egy playstation-re és csak az egyiken van playstation plusz előfizetés akkor a másik profillal is tudom-e használni?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nálam is szintúgy.
-
imre2016
csendes tag
Nekem eltűnt, újra raktam, semmi sem változott.
-
imre2016
csendes tag
Sziasztok, nálatok rendbejött a PS Stars? Nálam még mindig nem jelzi a beváltható összeget.
-
zozek
tag
Sziasztok,
Olyan wireless fejhallgatót keresek ami jó mindenhez(ps5,xbox,pc). Steelseries nova arctis 5x-et találtam idáig számomra elfogadható áron. Valaki használ esetleg ilyet? -
VTom
veterán
válasz
Sziltesa08
üzenetére
Division 1-2 szólóban.
-
-=Jam=-
addikt
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sziltesa08
üzenetére
Far cry
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sziltesa08
üzenetére
Battlefield 1, battlefield 5, titanfall 2.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sziltesa08
üzenetére
Titanfall 2, Doom (Eternal), Metro Exodus, a régebbi CoD-okban is fellelhető jó single kampány.
-
Xaels
félisten
válasz
Sziltesa08
üzenetére
Attól függ mit értünk lövöldözős játékon. Külső vagy belső nézetes, mennyire legyen a lövöldözés fő játékelem...
-
Sziltesa08
tag
Sziasztok, olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy barátomnak keresek singleplayer lövöldözős játékokat. Mit tudnátok ajánlani?
köszönöm
-
Wlac
Ármester
Köszi mindenkinek a GT infókat, vadászok egy lemezes példányt!
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
egy 3m hosszú USB kábellel működik a PS5 kontroller PC-n?
A Forbidden West-he kellene. -
KaitouP
nagyúr
Nyugodtan csináltasd meg, egyáltalán nem kamu, a működési elv meg fact, ezzel együtt a drifteléstől való búcsú is.
3 hete hoztam el az enyémet, a géphez kapott DualSense kontimat csináltattam meg a Platinummal. Alkatrész hiányra hivatkozva az ígért max. 1 hétből 2 hét lett, átvételkor kissé koszfoltos volt a fehér burkolat, ilyen szempontból kicsit lehetnének igényesebbek...
...De. Remekül működnek a karok, azt nem tudom hogy kalibrálták-e, de szép, finom mozdulatokat lehet velük tenni, remek az inner-outer deadzone, minden fasza. Lehet placebó, de pl. GT7-ben sokkal jobban érzem a kormányzást.
Csak ajánlani tudom, ha van egy lejárt haris kontrollered, és csak annyi a baja, hogy driftelnek a karok. 1 hónap garit vállalnak a munkára, párban cserélik, az ár is 1 párra értendő.
-
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
A sávos jótállás miatt minimum kettő év, és ez vonatkozik a konzol mellé gyárilag csomagolt kontrollerre is.
Jut is eszembe, a Pro-ra már három év gari lesz!

-
Mike
veterán
Erről tudtok bármit? Hall szenzor, azt igéri örökre búcsút mondhatunk a driftnek. Kicsit kamu szaga van
-
Elderath
addikt
válasz
madkiller
üzenetére
Senki se mondta hogy eltűnik a quality mód. Jobb HW miatt lesz felturbózott quality mód a Pron, ha az adott fejlesztőcsapat úgy akarja, de a performance mód már közel lesz vagy ott lesz ahol a quality mód az alapnál csak dupla annyi FPSel és normálisabb képminőséggel köszönhetően a PSSRnak.
-
válasz
madkiller
üzenetére
DF videókat nézegettem én is, és azokból már rég kiderült, hogy általánosságban amolyan performance+ módra kell számítani. Tehát a számolt felbontás az ugyan alacsonyabb, viszont a PSSR miatt mégis jobb lesz a kép, és 60 fps.
Az Alan Wake 2 esetén a Pro-s performance mód az kb. az alapgép quality módjának felel meg a képminőséget tekintve. Ez az amit ígértek, azt igazából nem mondták, hogy ezen felül nem lehet egy extra, Pro-s quality/fidelity mód is.
-
TrishtanAG
senior tag
-
syler123
veterán
válasz
madkiller
üzenetére
Kicsit megtévesztő volt a bemutató, abból azt hihettétek, hogy 1 grafikai mód lesz 60 fps-el. Szerintem lesz ott még olyan game is, aminél ha az alap modellnél nem lesz 60fps-es mód, akkor pro-n is 30-al fog menni, max 40-el.
Ezekkel az előrendelésekkel csak adjátok a cégek alá a lovat, hogy teljesen hülyének nézzenek.
-
madkiller
őstag
Még nem kaptam meg a prot, de már most csalodtam benne. A Pro bemutatón arról volt szó, hogy végre nem kell választani a teljesítmény és a minőség között. Viszont ma jött hír az Alan Wake 2 ről, hogy 30 fps lesz a quality ray tracing és lesz performance 60 fps kisebb felbontás és ray nélkül. Akkor most megint ott vagyok, hogy választanom kell, hogy maxon akarom élvezni, de akadozva vagy folyamatos képet szeretnék, de kompromisszumos látványvilággal. És ez egy tavalyi játék. Mi lesz azokkal, amik még meg sem jelentek....
-
Yodafon
őstag
Nem ertem. Ma bekapcsoltam 1 honap utan a PS-t. Gondoltam frissiteni kell majd, elmentem a beallitasokba, ott frissitesek kereses, erre azt irja nincs frissites.
Megnyitom a store-t ott meg azt irja frissitsem hogy tudjam hasznalni...
Es le is rantott egy 2 gigas frissitest.Mi a halál ez???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)