Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Woke-val nincs baj, (ha normális mederben folydogál,) csak ha túltolják és átesnek a ló túloldalára.
Jelenleg az Ubisoft túltolja,..ez a baj. -
törölt tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
A szokásos story, de lesznek benne választási lehetőségek, amik elvihetik a történetet más felé. Pl Goku egyedül küzd meg Raditz ellen, és nem hal meg.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ilyen az internet meg ez a woke meg lbqt baromság itt tartunk sajnos. Nyilván ha nem ez lenne most az elvárt szerintem eszükbe nem jutott volna néger szamuráj de nem csak ez a probléma nyilván. Ha más nem arra jóvolt ez az egész cirkusz hogy hátha javítanak majd ezek után.
-
F-ECT$
titán
válasz
üzenetére
No de miért csak 40€? 10-20 órát lényegében üresjárat nélkül el lehet vele lenni, és minőségben azért eléggé a top. A francnak van kedve a fölöslegesen nagyra fújt 70-80 órás játékokhoz, sokkal több ilyen kellene: kisebb csapat, rövidebb fejlesztési idő, bugmentes, intenzív élmény. A 70€ szerintem inkább az ingyenes Playroom után tűnhet soknak.
-
törölt tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én egy Ultimate Edition-t berendeltem.
-
spleenszuru
őstag
Új Dragon Ballra végül hányan ugrottatok rá?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem kell gyűlölni.
Az Ubisofttal a következő a probléma, ami miatt 10 dollár a valaha volt 100 dolláros részvényárfolyam.
Egy gátlástalanul kapzsi, pénzéhes kiadóról beszélünk, aki a játékosok visszajelzéseit/kéréseit semmibe veszi. Gusztustalan módon erőlteti játékaiban a live service-t, és a mikrotranzakciókat, játékainak core mechanikáját erre építi fel. Tipikus példája a Valhalla, ahol az egész játékmenet olyan szemét grindelősre van megoldva, hogy meg akard venni a nyomorult XP boosterüket, az egész játékot erre húzták fel. Ez természetesen nem csak a Valhallában van így, most már gyakorlatilag az összes játékukban visszaköszön.
Arról nem beszélve, hogy a megjelenő játékaik sok esetben "félkészek", rengeteg bug található bennünk, nagyjából egy fél év, mire azt játszhatóra felpeccselik. Nem mellesleg pedig éllovasai a woke propagandának.
-
haarmaan
tag
Sziasztok PS5-höz melyik tv ajánlott LGC4 és SAMSUNG S95 közt gondolkodok. Ki mit használ? Melyik ajánlott inkább? Esetleg van e tapasztalat valakinek bármelyikkel?
Előre is kösz a válaszokat. -
törölt tag
válasz
polonic
üzenetére
Ha tényleg keveset adtak el az Astroból, az csak azért lehet mert nem nagyon sikerült meggyőzni az embereket hogy mivel több, mint az ingyenes Playroom, 70-80€-s áron.
Őszintén szólva én se nagyon látom, így majdnem a játék vége felé, és úgy érzem hogy nem érte meg a 80€-s árat. 40-et jobban megért volna.
-
Siegrune
tag
Sziasztok,
Ha most előrendelem olyan boltnál a PS5 PRO-t, ahol előre ki kell fizetni az árat, akkor garantált, hogy kapok belőle megjelenéskor?
Nem szeretném, hogy kifizetem aztán kiderül mégsem jött elég belőle

-
GEIL
addikt
válasz
cactuar
üzenetére
Fiamnak és nekem hasonló PSN nevünk van......amikor a frissités jött, akkor az én fiokommal voltunk belépve és nekem már helyesen látszik minden karakter, amikor azzal vagyok belépve.

Viszont ha fiaméval lépünk be, akkor ő engem és saját magát is még mindig csak karakterekkel kiegészitett névvel látja csak.

-
GEIL
addikt
Jó reggelt mindenkinek !
Nálatok hogy áll az a "hiba", ami a PSN fiókunk nevét érinti olyan módon, hogy az ékezetes betűk helyett egyes felhasználóknak csak karaktereket jelenít meg ?
A fura az, hogy nem mindenkit érint ez a gond, mert láttam olyan PSN fiók nevet, akinek olyan betű szerepelt benne mint pl nekem, de neki rendesen kiírta a betűket.

-
zkxdn
őstag
Oh jaj… rosszul kezdődik a hét

New PS5 UI brought ads [link]A Sony hullámvasúton nincs fék

-
F-ECT$
titán
Egyébként ahogy elnézem a számokat a psnprofileson, lehet hogy még fél millió Astro Bot se ment el. Így mondjuk nem csodálom hogy nem közölnek adatokat.
-
Farkassacred
őstag
Jó kis téma kerekedett itt.
Szerintem a játék árait vegyük alapul, ez az AAA kategóriánál nagyjából azonos a megjelenéskor. Úgy vélem, hogy ugyanazért az árért kérhetem ugyanazokat a technikai paramétereket, vagy nem? Ha egy cég nem tud előre lépni ebben a műfajban, akkor az húzza csak le a rolót..
Az értem, hogy a technikai és irói szempontot nem figyelembe véve is tetszhet egy játék nekünk baromira, de ne írkáljuk már ki az internetre, hogy lazán egy szinten van egy Witcher 3 / Zelda kombóval.
És osztogatjuk nekik a 8 meg 10/10-es értékeléseket, ez legalább annyira káros mint a fent említett unalmában a játékba zuhant felnőtt ember, aki éppen marhára unatkozik már és hülyeségeket írogat a netre. Nem kell minden Ow játéknak Zelda alapokon Witcher történettel rendelkeznie, de na.. amit a ubisoft csinál cirka 30 ezer forintért, az egyszerűen nevetséges. -
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
+Még Te is inkább használtan, vagy "kétes" helyről beszerezve 8-10e forintot spórolva vetted meg, ergo kvára de nem támogatod az ubisoftot, de véded őket. Teljesen nonsense.
-
rumkola
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Én imádom az UBI-t és sosem értettem a haterkedést. Minden típusban ott vannak valamivel a TOP-on:
Div 1-2, PoP, Rayman, HoMM, AC, Far Cry, Crew, Splinter, Trackmania, Mari Rabbids, Fenyx, Anno, Settlers stb. végtelen a lista. Viszont az utóbbi 3-4 év termése egyértelmű minőségromlást mutat. -
cyberkind
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A The Division 2 sokkal jobb sztori volt pc-n, és tökmindegy hány ezer órát tettél bele, mert őket nem érdekelte, de jah, ne utáld az Uborkát, ők csak szórakoztatni akarnak, csak éppen nem megy.
Másrészt, mi itt most csak a végjátékot írjuk, ennek az egésznek volt jele, hosszú évek "melója", hogy ők idejutottak, mert szartak bele az egészbe.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
én megoldottam az Ubit. Utoljára tōlük valamelyik live service shootert (wildlands,breakpoint nemtom) vettem, kettōt, hogy kollégával tudjuk nyomni. a játék szerverek nem mentek, ráírtam supportra: dolgoznak rajta...két hétig próbáltuk,nem ment. azóta nem vettem tōlük semmit, az új PoP-ot is letorrenteztem, a többit is lefogom. amilyen az adjonisten...
-
icemad
nagyúr
E92P-28D4-DKN8
Last of Us avatarok. -
törölt tag
válasz
S e t h
üzenetére
Az AC és a többi említett szériáról azért 10+ év távlatában beszéltem, most ömlik mindegyikre a gané masszívan.
Egyébként ez nem egyszerűen csak marketing. Social proof. Sok-sok év óta léteznek, már nincs színész, aki nem volt a CoD-ban, nincs olyan osztálytársa a 15 éves Zolinak, aki nem játszott AC-t, volt belőle film, FIFA kártyákat nézegetnek a valódi focisták és erről YT videókat készítenek amiben hülyéskednek vagy éppen felháborodnak, stb. Jelenség az egész, ami ott van mindenhol. Ezeket szokták meg az emberek, ezeket veszik, erre a helyzetre építenek a cégek, ezért nem feltétlenül akarnak/mernek nagyokat változtatni. Olyanok ezek a játékok, mint a Coca-Cola.
Rohadtul nehéz helyzet egyébként, mert egyrészt rengeteg játékosban ott motoszkál már a gondolat, hogy nagyjából ugyanazt a játékot vetetik meg vele évről évre, a kritikákat is sokan érzik jogosnak, de nagyon sokan meg pont ugyanezekért a tulajdonságokért veszik ezeket a játékokat. A már ismert élmény, amit szeretnek, gyűjtögetnek, látványos helyeken mászkálnak, harcolnak, nem igényelnek különösebb skillt, így van sikerélmény, van egy könnyen érthető sztori, amit lehet követni még akkor is, ha szakaszosan játszanak vele, stb. Simán lehet, hogy nagyobb réteget idegenítenek el masszív változtatással, mint amennyit nyernének vele.
Nálam is ott van az AC nagy hatású franchise-ként. Az egyik legnagyobb szomorúságnak tartom a felismerést, hogy az izgalmas, változatos játékmenetű, szuper atmoszférájú, érdekes PoP-trilógia nem volt annyira sikeres (túl nehéz, túl sötét, brühü), mint az, ami az első AC-vel indult, ami szvsz a legunalmasabb játékok egyike, amit valaha próbáltam. Ugyanez a felismerés jött az arena shooter 10 fegyver, több funkció, folyamatos akció, izgalom, atomjó hangulat, realisztikus helyett inkább fun vs loadout, 90%-ban hagyományos lőfegyverek, bujkálunk, realizmus, dögunalom trend viszonylatában.
De ha a játékosoknak ez kell, mit tudok én a szubjektív véleményemmel, ez van. 
-
mcwolf79
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
JA, akik nem ásták el a játékot azok biztos azok, akiket az Ubi meghívott dzsemborizni. Azok biztos nem fogják lehúzni a WC-n (pedig oda való), mert legközelebb nem mehetnek.
Pont ez az: az AC széria az Odyssey-ig volt többnyire jó, a Valhalla az szódával elmegy (nem vészes, de még az Odyssey-nél is jobban túl van nyújtva), a Mirage meg nagyon meh (látszik hogy DLC-nek készült).
Nagyon lejtmenet van, és nem nagyon látni , hogy akarnak tenni ez ellen. Bezzeg faxom mentorprogramhoz van eszük binárisoknak és melegeknek. Ha a játékokkal is annyit foglalkoznának mint a diverzitással, lehet jobb lenne a gamer-eknek. -
S e t h
nagyúr
válasz
üzenetére
Aki marketing hatására vásárol terméket az jó eséllyel előbb vagy utóbb pofára fog esni.
Ha nem tanul belőle akkor többször is.Az ubinál meg pláne nem áll fent, hogy elveszi a vásárlók eszét a reklám, mert pont most ömlik a cégre a gané, mivel nem veszik a játékaikat, megjegyzem joggal, mivel olyanok, mint az új autó.
Ahogy kigurul a szalonból elveszti az értéke jó részét, az ubi terméknek meg mondhatni azonnal megkopik a fénye és már csak egy egyre szűkülő mag veszi meg day one.Ha valaki viszont megkérdezné tőlem melyik a legnagyobb hatású franchise gamerként számomra, akkor az AC széria ott lenne a top3-ban, mert egyszerűen szeretem őket.
-
S e t h
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Próbálsz generációs kérdést csinálni valamiből, amihez gondolom hivatkozási alapod sincs, miközben a neten nem tudsz olyan ubi videót mutatni ahol ne haterek tartanának dzsemborit.
Bughalmazként definiálni valamit konkrétan vagy a tények figyelmen kívül hagyása, vagy szándékos ferdítés, de mondhatnám úgy is, hogy a haterek legáltalánosabb fegyvere.
Bár annyira lett volna bugos minden játéka az ubinak, mint most az Outlaws, vagy az Avatar.
Én a Valhalla miatt konkrétan utáltam az ubit, mert fél évig nem javítottak egy hibát és ezért nem lehetett befejezni a játékot, de az Outlaws, mint bughalmaz?Nincs konzolod, de feltélezed mi szenvedést kell kiállniuk a szerencsétleneknek, akik pc helyett konzolon szenvednek vele, én már konkrétan 32 órája, csoda hogy még nem kötöttem ki a pszichiátrián.
Amikor másokat próbálsz beállítani hülyének az ízlésük és a koruk alapján akkor gondold inkább végig az első mondatokat, mert nem jöttél ki jól belőle.
Pláne, hogy még azokat az újságírókat is lefizetettnek tartasz, akik nem ásták el azonnal, hanem élvezték a játékot.Ezek után inkább kérdés, ki az elvakultabb, valaki aki játszik egy termékkel, mert élvezi, vagy az a hater aki emiatt értetlenkedik.
-
NyMRooD
addikt
Szerintem 3 dolog van a ubisoftal kapcsolatban:
1. Elérték, hogy ne érje meg tőlük day 1 játékot venni, mert baromi gyorsan csökken az ára minden játékuknak, más kiadók hosszaban tartják a játékaik árát.
2. Minden játékuk a "Ubisoft the game" koncepcióra épít, bátrabnak kellene lenniük, próbálkoznak is néha, csak úgy néz ki, hogy nem elég (és nem annyiban merül ki a hasonlóság, hogy sztorira építő, nyíltvilágú tps mint a Sony-nál).
3. Ezek a mindenféle kiadások, már a játék megjelenésekor, nevetséges (persze ezt más is csinálja) és csak rontja a kiadó megítélését.
Ettől függetlenül a játékaik szerintem is közepesek, ha nem egymás után játszod őket akkor kifejezetten szórakoztatóak tudnak lenni (bár a platinázás baromi monoton). Jót tenne nekik egy vezető váltás vagy ha valamelyik értelmesebb kiadó megvenné őket. -
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Jah, az elden ring is milyen kis cukker játék.
-
Rigormortiis
veterán
Na most elolvastam pár vonatkozó cikket, de még mindig nem értem, miért kéne gyűlölnöm az Ubisoftot
Persze nem rohanok day 1 megvenni a játékaikat, de pl a Rogue és Mirage kivételével az ÖSSZES Assassins Creedet végigvittem, és teljesen pozitív emléket hagytak, noha az Odyssey óta egészségtelenül hosszúra nyúlnak. A PoP trilógia fiatalkorom kedves emlékei, bármikor csengetnék, ha kapnának remaket. A Far Cryok is megvoltak, de elismerem, a 6 sztoriját már felidézni sem tudom. Ezeket mindig ubiszezonra tartogatom, akkor el lehet velük lenni nagyon nyomott áron.
A Raymeneket (leginkább a legends, origons) egytől-egyig imádom, mai napig a legjobb 2d platformerként tartom őket számon (sm wonder a közelükbe nem ér...szerintem). BGE megvolt, de a mai napig nem értem a kult státuszát, nálam nem szempont.
A PoP Lost Crown pedig már most ott van minden idők legjobb metroidvania játékai között.
GR Wildlands kifejezetten jó, Breakpoint csak okés volt. Siege hidegen hagy.
Jaaa, a Fenyx is jó volt, még akkor is, ha erősen inspirálódott a Zeldából (de nem jobban, mint az Elden Ring).
Az Avatar és SW hidegen hagynak.
A lényeg: a legkevésbé sem érzem, hogy ez a cég meglopott volna, vagy összezúzná gyerekkorom emlékeit vagy bármi ilyesmi, és még csak az sem igaz, hogy játszhatatlan foshalom állapotban jelennének meg a játékai!
Komolyan, felnőtt emberek képesek gyűlölni valamit csak azért mert....csak???
Esküszöm óvodás szint ez az egész! Ha nem tetszik az új AC, nem veszem meg, de nem indítok petíciót és még online sem fröcsögök gyűlöletbeszédeket...
-
törölt tag
válasz
S e t h
üzenetére
Én nem mondtam, hogy nehéz elképzelni. Nem is nagyon kell elképzelni, mert elég egyértelműek a videojátékos trendek.
Azt írtam, hogy a két lehetőség közül nem tudom, hogy melyik áll fenn több embernél. Azért választják ezeket, mert ezek vannak "jobban előttük" vagy azért, mert tényleg ezeket szeretik. Őszintén szólva sokaknál hajlok az elsőre, mert beszédes a jelenség, hogy mindenki szidja ezeket évről évre, le vannak pontozva mindenhol, mégis megveszik, illetve rendszeres az a komment is, hogy "nincsenek jó játékok", mintha egyszerűen nem tudnának róla, hogy márpedig vannak és van más opció is, nem is kevés. A Fifa kicsit kilóg, mert ha valaki szereti a focit, esélyes, hogy ha játszik játékkal, a Fifa jelen lesz. Én is játszottam vele úgy 15 éve, sőt nagy kihagyás után kíváncsiságból kipróbáltam a 21-et talán, de nagyon gyorsan meguntam
A legtöbb ember mindent úgy próbál ki, hogy azt választja, ami agresszívebben van elé téve, ami azt a benyomást kelti benne tudat alatt, hogy "van social proof", illetve amit megszokott, ami ismerős. A többi az egy ideig "szar", amíg a közvélemény nem jutott oda, hogy az most már "jó, de legalábbis elfogadott".
Lásd még képregények (átlagember véleménye régen: "gyökér kockák, haha ilyeneket olvasnak", ma meg két pofára megy a popcorn a Marvel filmeken, vagy már önmagában a videojátékokkal való játék, ami miatt szintén gyökér kocka voltál 30 éve, ma meg egészen más a helyzet általánosságban) Következő az anime, "dedós rajzfilmek", mert az átlagember a Pokémont és a Dragon Ballt ismeri, nem a Berserket, Monstert, Attack on Titant, Death Note-ot, stb., de egyre jobban látható a változás már nyugaton is.
Mezcal: Ha írok százat, mennyit próbálsz ki belőle?

-
AsakuraDave
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Teljesen logikátlan a gondolkozás módot
Szerinted játékosok ezrei-tízezrei vagy akár több, direkt csak egy "hate" hullámhoz csatlakozva, teljesen alapozatlan kritikával a földbe döngöli ezt az újabb ubi féle bughalmaz s félkész játékot. Ahelyett, hogy egy jó időtöltésként játszanának és élveznék a játékot? Hmmm lehet, hogy NEM lehet élvezni? Mert annyira múlt századi az egész, hogy ez már kurva kevés vagy kurva gyenge így 2024 vége felé tudod
Ami PC-n így tud kinézni és futni, abba bele se merek gondolni, hogy konzolokon milyen experience lehet.
50+ korosztály képtelen lenyelni, hogy a fiatalabb társadalmat már nem lehet lószarral megetetni, vannak elvárások, teljesen jogos elvárások 2024-es évet írva már, az aktuális vagy pár évvel korábbi technológiákra hivatkozva. Ha meg nem fogalmazunk meg kritikát, akkor csak hagyjuk, hogy ez a fostenger tovább áramoljon felénk és ilyen produktumokat kapjunk, igenis kell az a kurva kritika, mármint a jogos és megalapozott kritika, az más kérdés, hogy van akinek a szar is jó, hát annak egészségére és hajrá, biztos a kritikus többség a helikopter.
Illetve nézd meg mennyi játék kap manapság 7/10 pontot ami amúgy rengeteg kritikát kap a JÁTÉKOSOKTÓL és nem a fizetett meg promozótt reviewerektől akiknek a többsége nem is gamer. Ami jelenleg 7/10 az még a minőségi korszakban is jó szívvel max 5/10 lehetett. -
Mezcal
addikt
válasz
rumkola
üzenetére
Hasonlítad össze a 6 évvel azelőtti originsel.
Miért az originsel? A Mirage éppen a triotól (Origins, Odyssey, Valhalla) eltérő utat jár be, nem is akar azokhoz hasonlítani. Pont az ment a megjelenéskor, hogy szakított a trió általi iránnyal, erre meg most azt hadoválod, hogy azért szar?
Nekem sem a kedvenc részem, de tök jó, hogy más, mint az előbbi hármas, és azt tudja igazán miben, aki végig is játszotta. -
vonSux
őstag
válasz
üzenetére
Ennyi erővel ugyanilyen erőlködés megy a másik irányba is. Óva intenék bárkit azzal kapcsolatban, hogy a topikban dúló, leginkább érzelem alapú vélemények alapján döntsön, hogy szeretne-e új konzolt vagy sem. Nincs mese, most felnőttnek lehet lenni és önállóan kell a kasszához menni
-
S e t h
nagyúr
válasz
üzenetére
Miért nehéz elképzelni, hogy mások a preferenciák és van akinek tetszhet az ami neked nem?
Ki nem állhatom a focit és meg sem próbálom érteni, hogy van olyan ismerősöm aki csak Fifát játszik és nézi a közvetítéseket de elfogadom, ő ilyen.
Amikor meg azért vesz ki szabit, hogy elutazgasson mindenfelé a világba, hogy megnézze a magyar válogatott meccseit, akkor még jobban csóválom a fejemet.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Mezcal
üzenetére
Kialakult az ubi körül egy olyan mérvű gyűlölet tsunami, hogy szerintem maga alá is temeti a céget.
Számomra kicsit érthetetlen is, mert van rengeteg játék, amit magáért a stílusért nem kedvelek, lásd fifa, vagy cod széria, de eszembe nem jutott volna soha, hogy karaktereket pazaroljak rájuk.
Ehhez képest a mai kor unatkozó, képernyő előtt vegetáló emberének mindenről van véleménye, mindenhez ért, még akkor is csak pár képkockát látott valamiről.Példának okádékául az Outlaws messze nem xar, de nem is tökéletes, viszont ez elég ahhoz, hogy az egységsugarú játékos aki csak végletekben tud gondolkodni meghozza a verdiktet, ha nem jó, akkor xar.
Nálam egy kb 7-8 pont közötti játék nem az ergya kategória, hanem pont az aminek vannak jó pillanatai, a fanoknak meg akár huzamosabb kikapcsolódásra is alkalmas.
Ha egy dolgot kéne felhoznom az ubi ellen, akkor azt mondanám, nem lett volna szabad hagynia elsilányítania magát. Ez a kiadó maga üzeni a világnak, hogy gyenge produktumokat gyárt, amikor launchot követően azonnal elérhetővé teszi üveggyöngyért bizonyos platformokon, a többin meg 1-2 hónap késéssel 20-30% akciókkal, ergo mi értelme lenne megvásárolni őket az elején?
-
törölt tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Ezt most úgy mondod, mintha a Mirage meg úgy általában az AC lenne a játékipar csúcsa. Még viccnek is rossz. Ha így lenne, valószínűleg már egyáltalán nem játszanék semmivel.

Amikor látom, hogy valaki AC-t, CoD-ot, Battlefieldet, Fifát, Far Cry-t, stb-t emleget, mint "fő játékai", akkor soha nem tudom eldönteni, hogy abból eredhet, mert ezek vannak rommá marketingelve és ezek jutnak el olyan emberekhez, akik amúgy kevés játékkal játszanak, és nem igazán keresnek utána maguktól, hogy mi lehet jó, vagy játszanak sok mindennel és tényleg ezek tetszenek legjobban nekik. (még csak azt sem mondom, hogy nem lehet ezekkel időről időre ellenni egy végigjátszás/pár meccs stb. erejéig, de szvsz százával vannak jobb játékok)
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Elmondom az a játék miért nem (lehet) jó:
1. A játékmechanika a legbutábbra van visszavéve: nincs például gurulás benne, ami a komfortos harc nélkülözhetetlen eszköze. Tíz éve lehet elment ez szódával, azóta a világ nagyot változott.
2. Érdektelen, dög unalmas párbeszédek vannak benne.
3. A police rendszer ultra gáz így 2024-ben. Az egész nyamvadt plakátrendszert már akkor is mindenki utálta, amikor megjelent az első
AC-kban. A herald lefizetéséhez meg már nem is pénz kell, hanem olyan speciális kövek, amiket külön feladatok megoldásával tudsz csak megszerezni. Agyrém.10+ év után ez már roppant kínos és idióta: átlépek egy másik városrészbe, meglátnak az emberek, egyből elkezdenek kiabálni, hogy "Guards! I think it's him!", meg "I think I know you". Mégis honnan ismersz? Honnan hallottál rólam? Arról nem beszélve, hogy a fejüket fogva elkezdenek jajongani meg rogyasztani az emberek, rém bugyuta az egész.
Hát ezért.
-
syler123
veterán
-
Elderath
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szerinted. Sok ember meg örül neki, köztük én is. Ezért jó hogy ez egy opcionális premium termék
-
Xaels
félisten
PlayStation 5 Custom kontrollerek ahogy ígértem.
-
Elderath
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Akkor meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Neked nem kell Pro gép
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pedig amolyan régimódi SMT játék, csak fantasy környezetben, nem posztapokaliptikusban. Szerintem tegyél egy próbát a demóval, olyan röpke 7-8 órás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Az a játék a gameplay videók alapján valamiért taszít. Pedig most vittem végig (újra) az smt 5 vengeancet switchen, és alapból mondhatjuk, hogy imádom a megaten játékokat.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Elderath
üzenetére
Dehogynem homályos az (az AA hiánya még pluszban jön rá). Nézd meg PC-n, ott kemény PS4-es grafikát kapsz már fullHD-ben is, 4K-ban meg egész kellemesen tud kinézni (pl. látni a mintákat a tündércsaj szárnyán, amiből konzolon semmit se lehet észrevenni). Gondolom megjelenésig patcheli azért az Atlus, mert ciki lenne, ha ezért fikáznák az amúgy jó játékot.
-
Elderath
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Az a játék nem homályos egyáltalán csak ps3 szintű a grafika 0 AAval
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amúgy kinézném az SE-ből, hogy már eleve Pro-ra optimalizálták a fejlesztés során, aztán base gépre sikerült, ahogy sikerült.
Ennél már csak az Atlus új (amúgy zseni) RPG-je az, aminél semmi okának nem kéne lennie, hogy ilyen randa és homályos legyen a konzolon. Le merem fogadni, hogy Pro-n tűéles lesz a képe (ahogy PC-n is az, és még egy erőgép se kell hozzá).
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ez remake nem remaster. Nem ugyanaz.
-
Elderath
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hát ha neked jó az a moslék képminőség 60 fps módba akkor valóban maradj a sima konzolnál erre nem tudok mást mondani
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Így is az év játéka (nálam). Apróságokon nem akadok fent.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pont a Rebirthnél rendbe fogja rakni a grafikát, ami néha azért ráfér
Nem csak simán kitolja 60 FPS-re a Quality módot. -
syler123
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én azért bízok benne, hogy a pro konzoljuk jókora pofára esés lesz, és nem a játékosok, hanem az eladások tekintetében. Jó lenne azért ha az MS nem hagyna fel a konzoljaival, mert konkurencia nélkül azt tesz a Sony, amit csak akar, teljesen másképp alakult volna, ha az ms is kidobott volna egy pro konzolt.
Annyi biztos, hogy még előrendelhető a pro, pedig néhányan szerintem az előrendelés első napján már nyomogatták az F5-öt a webshopokban, hogy mikor csaphatnak le rá.Mondjuk az árra való felháborodások eljutottak a Sony-hoz, reagáltak is rá, olyan komoly érveket hoztak fel, mint hogy a Pc-t nehéz kezelni, meg hogy lemezmeghajtót meghagyták lehetőségnek...
-
Scholes9
nagyúr
Az Until Dawnt veszi valaki? Pénteken jön.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Csak olvasni kell a topikot. Nagyon megy az erölködés, hogy márpedig megéri váltani.
-
zozika84
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha ez a kérdés megfogalmazodott benned, akkor már ugyis tudod a választ.
-
Rigormortiis
veterán
Játszogatok itt a FF7 Rebirth-el egy ideje, és azon gondolkoztam, hogy komolyan azért fizessek 330-at, hogy ugyanezt kapjam 60 fps-el?
Nem az árával van bajom, hanem azzal, hogy az égvilágon semmivel nem tudja felém a Sony megindokolni a váltás ötletét.
Mondjuk a ps5el is nehezen győzött meg így, hogy szakítva az eddigi hagyományokkal, 3 évig gyakorlatilag mindent kiadott ps4re is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Futás, futópályák
- YouTube
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy így hogy előre kell fizetni még a scalperek sem viszik?

Gömbök nekem is hiányoznak.
Miért...

És osztogatjuk nekik a 8 meg 10/10-es értékeléseket, ez legalább annyira káros mint a fent említett unalmában a játékba zuhant felnőtt ember, aki éppen marhára unatkozik már és hülyeségeket írogat a netre. Nem kell minden Ow játéknak Zelda alapokon Witcher történettel rendelkeznie, de na.. amit a ubisoft csinál cirka 30 ezer forintért, az egyszerűen nevetséges.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerinted játékosok ezrei-tízezrei vagy akár több, direkt csak egy "hate" hullámhoz csatlakozva, teljesen alapozatlan kritikával a földbe döngöli ezt az újabb ubi féle bughalmaz s félkész játékot. Ahelyett, hogy egy jó időtöltésként játszanának és élveznék a játékot? Hmmm lehet, hogy NEM lehet élvezni? Mert annyira múlt századi az egész, hogy ez már kurva kevés vagy kurva gyenge így 2024 vége felé tudod
Kendek