Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balee_
aktív tag
Platinumshop-nál sikerült előrendelni, de nagyon durva, hogy perceken belül elfogyott. Mindenesetre az alzánál is leadtam egy rendelést, de a státusza még mindig "feldolgozás alatt". Remélem jut day one gép.
-
Alonso0180
tag
Alzánál másnál is az van, hogy 'kérjük várj, feldolgozás alatt"?
-
szasanyi
félisten
Meg az emberek is, akik panaszkodnak meg köpködnek aztán meg vásárolnak mind1 mibe kerül.
Persze a SONY valszeg gondolta, hogy ezen a kis piacon nem fog sokezer darab fogyni ilyen áron, ezért eleve keveset küld, hogy tuti elfogyjanak.
Aztán karácsonyra már jöhet újabb az adag, akciósan.
-
Csak a hangulat kedvéért... Vesszenek a scalperek!
-
30z.Samu
titán
Reggel megnéztem a Digital Foundry hands on videóját. Szerintem jobb bemutatót tartottak a gèp képességéről, mint a Sony. Ettől függetlenül én azt gondolom hogy teljesen jól el leszek továbbra is az alapgéppel.
-
Villa7
aktív tag
KV megy viszont egészet ki kell fizetni egyben azonnal
-
polonic
félisten
Konzolvilágnál 9.55-től frissítettem az oldalt és 56-kor átváltott a termékfigyelés gomb kosárba gombra egyből szürkén és azóta is ilyen.
Most lett zöld a gomb. De előre ki kell fizetni a konzol árát. Másfél hónapig náluk legyen a jó sok pénzem.
Alzánál egyébként sikerült előrendelni, ott 10:05-kor élesedett az előrendelés gomb. Szépen végig lehetett vinni a folyamatot. És lehetett azt is választani, hogy átvételkor fizetés. -
-=Jam=-
addikt
válasz
vm93hun
üzenetére
Nem, Ricsi is írta, hogy X darabot kapnak, és ha tudják előre a mennyiséget, akkor nyilván az a korrekt, hogyha annyit engednek előrendelni, amit ki fognak tudni szolgálni.
Az Alzánál azért tudjátok leadni a rendelést, mert ott nincs ilyen, de onnan sem fogjátok szerintem megkapni, majd csak jövőre.
-
ambushka
aktív tag
arra azért emlékeztetnék mindenki, hogy az alzánál nem fog elfogyni, náluk a 2020 júniusban leadott rendeléseket nagyjából 2021 augusztusában szállították ki

-
vm93hun
senior tag
Közben a 30th Slim konzol felbukkant a KV-nál (207k-ért), a Pro Bundle továbbra sincs.
Amúgy hogyan tud előrendelésben elfogyni egy olyan termék, ami gyakorlatilag nem is létezik? Nem úgy kéne ennek működnie, hogy bolthálózat felveszi a rendeléseket (amennyit csak lehetséges), amit továbbítanak a gyártó helyi képviseletének azok meg továbbítják a gyártónak, hogy ennyit tessenek szívesek legyártani???
-
Adam0620
csendes tag
Alza be is lassult...
"A szolgáltatásaink iránti nagy érdeklődés miatt eltarthat egy ideig, míg a megrendelésed aktuális állapota megjelenik." -
madkiller
őstag
Kv nem rendelhető, platinum előrendelésben elfogyott, alzanal van már csak

-
Adam0620
csendes tag
Alzánál lehet már rendelni, előrendeltem, aztán majd addig eldöntöm tesztek alapján szükség van e rá

-
dan83
tag
Alzánál már elő lehet rendelni.
-
Zso11
csendes tag
lehet az egész országba 50-100db jött csak, így nm csoda hogy akinek mindenáron kell az elkapkodta

-
Alonso0180
tag
Na akkor idén se lesz ebből semmi.
-
bordi10
senior tag
30th anniversary dualsense van vhol, ami nem EDGE?
-
Zso11
csendes tag
10 óra sincs de már elfogyott a PS5 Pro https://platinumshop.hu/termek/playstation-5-pro-ps5-pro oldalon
röhej
ezek szerint van kereslet -
vm93hun
senior tag
A blog postban azt írták, hogy:
"In regions where direct.playstation.com isn’t available, pre-orders begin starting September 26 at participating retailers."
Tehát nem csak Direct-ből kéne kapható legyen, de lehet hogy csak félreérthettem valamit.
-
ldave
félisten
-
cactuar
senior tag
PSblogról:
you can upgrade to the digital version of Horizon Zero Dawn Remastered for $9.99 on both PlayStation 5 console and on PC (via Steam or Epic Game Store). This includes fans who added the game to their libraries during PlayStation’s Play At Home initiative. 5
5 Redemptions via PlayStation Plus are not eligible to upgrade.
-
Nayrobi
őstag
válasz
oriic
üzenetére
"For existing owners of Horizon Zero Dawn (PS4, PC) and/or Horizon Zero Dawn Complete Edition (PS4, PS5, PC): you can upgrade to the digital version of Horizon Zero Dawn Remastered for $9.99 on both PlayStation 5 console and on PC (via Steam or Epic Game Store). This includes fans who added the game to their libraries during PlayStation’s Play At Home initiative."
-
dan83
tag
Én szerintem az Alzától fogom, ha jól emlékszem ott a sima PS5-nél sem volt gond ha időben rendelted elő.
-
SaitoX
tag
Honnan érdemes előrendelni a PRO-t, ha még szeretnék hozzájutni idén?
-
LÁZ
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
gyanitom, hogy azok is vesznek játékot online, akik nem ps plus előfizetők...igy jelen állás szerint ők is gyűjthetik a pontokat, amiból ismét csak játékokat vehetnek, ez akárhogy is nézem plusz pénz nekik...
annyira azért nem akkora kiadás nekik, hogy most már mindenki is gyűjtheti a pontokat, ha olyan nagyon minuszos lenne a stars fenntartása az excel végén, akkor már rég beszántották volna az egészet...
-
toxicjew
addikt
Nah, engem hívtak is a Notebookból, elő van rendelve
Biztos ami biztos.Vm93hun: a srác nekem azt mondta, hogy itthon nem is lesz kapható.
-
vm93hun
senior tag
Hivatalon magyarországi 30th aloldalon nincs említve a Pro csomag. Ez azt jelenti akkor, hogy itthon nem is lesz kapható? (nem találom sehol előrendelhetőként, igaz a sima Slim-et sem).
-
TBT
addikt
Fotók a gépről by Tokyo Game Show 2024:
Kevesebb, mint fél óra és indul az előrendelés!
-
-
válasz
frankdelgado
üzenetére
-
zozika84
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Tudom, csak bologatni kell es tapsikolni
-
RangerFox
Topikgazda
Nem tudom, hogy csak nekem volt-e újdonság, de PS+ előfizetés nélkül is lehet PS Stars pontokat gyűjteni.
-
bandi0000
nagyúr
Ha esetleg valaki nem engedheti meg magának a pro-t, itt egy ps4: [link]
-
stilo18
addikt
Arról tud valaki valami infót, hogy pl Telekom, Vodafone kap e Pro-t...?
-
zozika84
őstag
Kozben a Sony megint jatekosbarat volt

"Horizon Zero Dawn PSN price secretly increased following the Remastered announcement The cost doubled from $19.99 to $39.99 on the PlayStation Store"
Undoritoak, komolyan
-
bandi0000
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Persze, én is hátrafordulok a székben, ha behozzák az ebédet...
(Akinek nem esne le, a Magyarok hátraarcot színleltek a lovakkal, és egy adott pillanatban megfordultak és lenyilaztak mindenkit... a többi meg már történelem
) -
zipcss
tag
válasz
Stingray88
üzenetére
koszi, alzan mar keresoben sem talalom sajnos
-
zipcss
tag
sziasztok, előrendelni hol lehet majd? (kv-n kivul)
-
Xaels
félisten
válasz
predakon
üzenetére
Megvan az a fogyasztói réteg akiket nem érdekel a pénz, azoknak akár dupla áron is el tudnák adni, csakhogy elmondhassák magukról, hogy nekik van... Ez megy minden piaci szegmensben, ruházat, elektronika stb... jól felverik mindennek az árát, a hétköznapi halandó meg szopik.
-
cactuar
senior tag
Az évfordulós dualsense előrendelése is ma indul?
-
3L1T3
addikt
válasz
madkiller
üzenetére
Pár tippet adok ahogy a PS5 megjelenésénél is segítettem!
- kevesebb lesz az évben elérhető készlet mint a PS5 esetében volt.
- a legtöbbet kitaláljátok , hogy ki kapja
- a Sony is tanult a PS5 megjelenéséből , így a scalpereket megint szűrnie kell a kereskedőknek.
- lesz webshop ahol előre ki kell fizetni a konzolt- Ha elfogyott idén nem lesz újabb szállítmány
-
madkiller
őstag
Ki honnan tervezi ma előrendelni a gépet? 10 órától lesz elérhető mindenhol?
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Majd mozgásban kiderül, ott esik szét az összes ilyen felskálázás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze a SONY valszeg gondolta, hogy ezen a kis piacon nem fog sokezer darab fogyni ilyen áron, ezért eleve keveset küld, hogy tuti elfogyjanak.
alzan is ki kellett.

Kendek