Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Nekem is 6. járt volna le, de nálam engedte a hosszabítást. Tény, hogy le akartam váltani extrára, de így maradnom kellett premiumon (viszont eneba ezen sokat javított, 1-2 ezer ft plussz költséget jelentett csak az extrához viszonyítva). Szóval ja, végül a hülye akciózási politikájuk miatt sok embert megszívattak a +5 nappal.
-
válasz
Bogyi007
üzenetére
"Pc-n való játék sem olyan komplikált már mint mondjuk 10-15 éve."
Nem erről van szó, hanem aki világ életében konzolon játszott mint például én is, nos egyáltalán nem releváns számára a PC, főleg ha közel olyan minőségben akar játszani mint mondjuk egy Ps5Pro géppel, az azért sokkal zsebbe nyúlósabb, gyakorlatilag 300K-ért normális videokártyát nem kapsz 🤔
-
PTM
senior tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
A remastert nem ismerem, de a 2010-es Hot Pursuitot végigjátszottam PC-n. Ott ez a csalás nem maradt meg, két nehéz gauntletre viszont emlékszem - az egyik egy BMW M5-tel, a másik pedig McLaren F1-gyel. De az ilyen kihívásokat meg szeretem.

Mostanában a Wipeout Omegával is játszom, a 2048-as rész kampányát már elite passoltam. Ez a játék egy drog, viszont rejtegetni sem próbálja, hogy AI milyen unfair és hogy folyamatosan csal. Főleg a 2048-as A+ versenyekben, illetve a HD kampányban.
-
Roland861010
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Na jó jön PC -re de mikor?
Mikor jön mondjuk a Ghost of Yotei PC-re vagy majd a GTA6?
Jövőre vagy utána ? A GTA6 még a konzolokon is csúszik nem hogy PC-n.Azért mire a LoU 1-2 megjött PC-re ott is kellett egy kis idő.
Az MS meg kénytelen volt nyitni de azért nekem az inkább szánalmas húzás volt.
-
itldj
aktív tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Elvileg most nem lesz áremelés. A Days of Play miatt van akció a teljes árból, de 99.99% hogy csak azoknak akiknek nincs élő előfizetésük. Ha beléptek a subscription managementbe meg tudod nézni, hogy most emnnyiért engedbe venni +1 évet, de nagyon valószínű hogy teljes áron. Novemberben szokott lenni BF akció, meg talán karácsonykor / év elején.
-
válasz
Bogyi007
üzenetére
Igen, így van, a felhőalapú streameléshez nem kell konzol. Ezt olvasd el hozzá, és itt van egy játéklista. De azt tudni kell, hogy ez a lista nem fix, a játékkatalógus játéklistája időnként változik, ki- és bekerülnek címek.
-
-
válasz
Bogyi007
üzenetére
Szerintem meg túl van ez itt (is?) reagálva... max a kommunikációk lehetne/lehetett volna javítani, kicsit több indokot adni miért a váltás.
Amúgy meg maga az hogy előre kell fizetni érthető, mert utána meg azon menne a pörgés, hogy nekem miért nem jutott és miért van a "HA tele" ezekkel drágább áron már aznap...

-
icemad
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Mert nem mindegy, hogy milyen szabványt tud a töltő. 25 wattos a Fold 5-nek is elég, mert ennyit tud. De a szabvány nem mindegy! PD (power delivery), QC (quick charge), stb. Ha a telefon PD szabványt támogat, a töltő meg QC-t, akkor jó esetben 5V 2A lesz a töltés, ami 10 Watt. (Ha a veszteségeket nem számoljuk.) Így sokkal lassabb lesz a töltés. Akár dupla annyi ideig is tarthat. Rosszabb esetben 5V 1A, ami katasztrofális kb 8-10 óra töltési időt eredményez.
-
icemad
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Túrót... Évek óta töltöm a Samsung telefonjaimat a 65 wattos oneplus 8t töltővel. S10+, s20, fold 3, flip 3, fold 5, flip 5, s24 ultra, stb. PD szabványt kell tudnia. Ennyi. Egyébként tök jó, hogy már majdnem minden USB c, töltőből meg azóta kitaláltak egy csomó különböző szabványt.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Olvassátok el a bejegyzést. A 8K is le van írva benne...
"A PS5 megjelenése óta eltelt elmúlt négy évben keményen dolgoztunk a konzolélmény folyamatos fejlesztésén, és olyan nagyszerű játékokat kínálunk, amelyeket játékosaink elvárnak tőlünk. Ma hihetetlenül büszkén jelenthetem be az evolúció következő lépését, és üdvözölhetem a PlayStation 5 Pro-t a PlayStation családban – az eddigi legfejlettebb és leginnovatívabb konzolhardverünket."
-
válasz
Bogyi007
üzenetére
Vettem egy ps5 slim-et (érdekel a Bloodborne, Demon's Souls meg a GoW). Adták hozzá az említett Spider man játékot. Engem hidegen hagy a szuperhős téma spider manestül. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, ezért hirtelen sok eladó pókember került fel a HA-ra. Én eladni akartam, nem pedig hírdetni/nézegetni a polcon, ezért picit a HA-s átlagár alá mentem. Lehet, hogy pár hét múlva drágábban is eldható lesz. Ki tudja?
Lehet rajta moralizálni, de nem érdemes szvsz.Ez a megveszem, majd eladom, majd újra megveszem mesterterved több helyen bukhat, ahogy a példa mutatja. De legyen szerencséd!
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Egyébként nem lennék abban olyan biztos, hogy minden fent lévő hirdetés mögött van valós tartalom is.
Amikor már másodszor futok bele olyanba, hogy kiemelkedően kedvező árú frissen feltöltött hirdetéssel kapcsolatban keresem az eladót, aztán válasz semmi, 3 napig futtatja a hirdetést aztán meg jegeli, azért elgondolkodom. Ebből nekem az jön le, hogy ő nem eladó hanem inkább vevő, aki le akarja nyomni az árakat. -
F-ECT$
titán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Ha megjelenés környékén vetted, akkor miért ültél rajta ennyit?
De egyébként 4e forinton ennyit baszkolódni... Értem én hogy a sok kicsi sokra megy, de számold bele azt is, hogy több órányi agyalás, a mostani lemez megvétele, eladása, majd pár hónap múlva az ismételt megvétel több órát is elvisz, nem feltétlenül éri meg ennyit tölteni vele.
Én is lemezezek pár játékkal, de csak úgy, hogy kb 15-20e Ft-ot spóroljak vele, kevesebbért nem nagyon éri meg nekem.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Ebben a generációban akcióban 8K egy sony exkluzívért?

Arra várhatsz. Pl a Ratchet & Clank megjelenese óta a legolcsóbb példány 13745 forint volt a digitális storeban...és most hogy kompenzálták az euró/forint viszonyát, igy 15K akcióban....
Returnal ugyan ez.
Persze ha ráér neked a PS6 érában játszani a kiegészítőkkel, akkor nem szóltam.
Anno előrendeltem. Na bummm. Ez egy ilyen költséges hobbi. -
markknight
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Fúha, így digital only világból jőve, nem tudom eldönteni, hogy nagy spíler vagy-e vagy ez a fillérb@szás magasiskolája
Az biztos, hogy amit én eladok azt nem veszem meg újra. Mindenesetre kalapom emelem, hogy 5k alatt letudtad a Pókit, lehet nekem is be kéne állni a lemezezésbe amíg van, úgyse veszem elő kb soha amit egyszer kipörgetek. -
mcwolf79
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Miért is lesz annyira népszerű ?
A New Game + miatt ? Meg néhány extra cucc miatt ? Kötve hiszem .
Persze lehet kisebbségben vagyok a véleményemmel , de én kiplatináztam , és maximum akkor veszem elő megint , ha kijön hozzá valami Story DLC,. Akkorát nem ütött a 2. rész , hogy most emiatt mindenki rohan Spiderman 2-t venni . Maximum aki még nem játszott vele , de aki nagyon akarta már végigtolta. -
icemad
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Pedig van még más is, amikor pl lángoló ház körül vannak emberek. (Már nem emlékszem mi a neve ennek a küldetésnek.) Az a lényeg, hogy ne egyből ugorj nekik, hanem valamelyik ház tetejéről csinálj felettük kötelet. És onnan tudod őket támadni. Az biztos, hogy a fő sztori vége után is meglehet csinálni, nekem is maradt 5-6 achievement és mindegyiket megtudtam csinálni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Elvileg nekem is, sőt kb mindenkinek. Ugyanis annyi játék jelent már meg, hogy egy élet is kevés lenne mindet kipróbálni. Viszont hiába nagy a backlog, akkor is jöhet évente pár olyan új játék, ami esetén beindul az "ezzel de játszanék most érzés", és ilyenkor a backlog háttérbe szorul
-
F-ECT$
titán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Multi játékok esetén sajnos nem működik a "várok 2 évet" szemlélet, de single címeknél még igen. Bár ott is előbb-utóbb azért eljön az, hogy már nem nagyon lesz olyan játék a backlogodon, amivel játszanál, és kellene majd az új, de hát az drága lesz.
Én is főleg Plus-ból játszok játékokkal, de évi 3-4 új játék így is befigyel, ami lemezzel mondjuk 10-15k-ba került (vétel - eladás), ha meg digitálisan venném, akkor 90-120k.A kis várakozás (mondjuk nem évek, de 1-2 hónap) egyébként bőven megéri, addigra szokták ugyanis kijavítani a bugok jó részét, és általában a performancia is javulni szokott akkorra.
-
echterion
nagyúr
-
Roland861010
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Itt a válasz a amúgy
4K QLED LCD pane 50/60 Hz képfrissítéssel
4K HDR PROAIPQ 3.0 Engine videoprocesszor
UHD Machine Learning AI SR felskálázás
50/60Hz Motion Clarity Pro
Multi HDR format: Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLGGame Master 2.0
Dolby Vision játék
HDMI 2.0B
ALLMFreesync
DLG 120Hz játékgyorsítóAz a baj 1 db hdmi 2.1-ed van az eArc kimenet. Maga a 60Hz-es panel ami a tv-ben van valami "mesterséges" módon van felhúzva 120Hz-re. Valahol azt írják 1080p-ben valahol azt írják 1440p-re is képes.
Nem biztos,hogy a PS rendesen látja ezt a dolgot úgy mint mondjuk egy olyan TV-nél aminél maga a panel 4K120Hz-es alapból.
Azért is volt az a döcögés elvileg. -
Roland861010
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Ez hülyeség már bocsánat de támogatja a 1440p-t. Külön le kell futtatni a beállításokban és akkor aktív lesz. Nekem is először azt írta nem elérhető.
Van rá teszt végig csinálód és már működik is.
így már nekem 3 opció van.
Viszont a TV így támogatja nekem
Native Refresh Rate 120 Hz
Variable Refresh Rate Yes
HDMI Forum VRR YesFreeSync Yes
G-SYNC Compatible Yes
4k VRR Maximum 120 Hz
4k VRR Minimum < 20 Hz
1080p VRR Maximum 120 Hz
1080p VRR Minimum < 20 Hz
1440p VRR Maximum 120 Hz
1440p VRR Minimum < 20 Hz
VRR + Local Dimming Yes -
Roland861010
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Mozgás elmosása KI
Kromatikus Aberáció KI
120Hz automatikius és a VRR is ha van.
Nálam a Hogwarts Legacy az ami azt csinálta perfomance meg balance módban is hogy darabos volt.
Még minőség és RT módban akadás nélkül fut.
Semmi akadás vagy döcögés.
Viszont nálam a 120Hz automata és a VRR is bevan kapcsolva.
Amikor előhozom a játékmódot a TV-n folyamatosan 60Fps-t ír.
Nekem ez jobban tetszik mint amikor 120 és 6 között ugrál az fps. -
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Vagyis állítsam be így? Ér a játék szempontjából annyit az RT hogy inkább alacsonyabb legyen az Fps?

Egyébként a tévém egy TCL 55C645 QLED
Más kérdés:
Korábban Pes 2020 esetében lehetett Ps4-en a save filokkal variálni hogy a csapatok és a ligák neve valódi legyen. A 2024 esetében is lehetséges ez még vagy a Ps5-nél ez már nem működik?
-
echterion
nagyúr
-
-
Frod
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
"Akinek nincs meg megveheti később 10+10 euróért nem kell ugrani a 80 eurós árra..."
A gond ott van, hogy nem lesz ez 10 egyhamar, jelenleg is ~30 euróért megy, utoljára áprilisban volt ekkora akcióban, innentől pedig mesterségesen magasan lesz tartva az ára (lsd Cyberpunk) VAGY még azt is el tudom képzelni, hogy a Store-ból is valahogy megoldják, hogy 5-ös gépen ne is vehesd meg így - hiszen miért lőné el a saját lábát a Sony, hát mégis ki venné a 80-ast, ha jelenleg is 30+10-ért megvan ugyanaz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Kendek
RangerFox