Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
Lacko66 #178601 üzenetére
"Kipróbáltam, semmi javulás.
A konzolt április végén vettem és kb 1 hónapig 280-300mbit-et írt a sebességteszt. Aztán belassult. Akkoriban vettem észre, hogy elkezdődtek mindenféle akciók és arra gondoltam, hogy szerver túlterhelés miatt lehet. A netem, a routerem, a kábelezés semmit nem változott azóta és lassú maradt. Így hagyok mindent, egyszer talán újra begyorsul.
Köszi a segítséget és a többieknek is akik hozzászóltak."Ezt offba teszem, mert egyáltalán nem biztos hogy ez működik, ha van kedved tegyél vele egy próbát routerrel, és router nélkül is.
Régebben ez segített, egy próbát tegyél még vele:
-PS4 böngészőjén keresztül mérj:
http://www.bandwidthplace.comMondjuk esetedben ez nem kérdés, a sávszélességnek router nélkül el kell jutnia, aztán az más kérdés a SONY szervereiről mennyivel jön a cucc.
-Router webes felületén csekkold a szolgáltatód DNS címét, majd ezt kézzel állítsd be.
Router webes felületén információs részt keressük abból is WAN érdekel minket, a lényeg a szolgáltató DNS címe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Eladó Nintendo Switch Játékok
- Miyoo Mini V4
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest