- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
válasz
sultansmith #247676 üzenetére
Érdekes én pl. ezt fordítva éltem meg....vagyis az Odyssey az első pár órában jobban bejött mint az Origins....aztán nagyon hamar unalmas grindba fulladt. Valahogy nem tudtak lekötni se a karakterek se a küldetések. A párbeszédnek is annyi értelme volt kb, hogy most csinálod meg a küldit vagy később merthogy érdemben nem befolyásoltad a világot az biztos. Számomra hatalmas lehetőséget hagytak ki azzal, hogy a conquest nem befolyásolja a játék befejezését és nem hat ki a világra, hogy most Athén vagy Spárta áll jobban régiók szempontjából.
-
RangerFox
veterán
válasz
sultansmith #211244 üzenetére
Abból 10 óra is sok
-
Steve1207
veterán
válasz
sultansmith #211240 üzenetére
Vagy itt egy másik lehetőség is, hogy gyorsban végiggörgesd a PS listát.
-
válasz
sultansmith #211240 üzenetére
Gondolom telepíted az ingyenes EA Access Hub app-ot és abban látod.
-
mike1334
veterán
válasz
sultansmith #159167 üzenetére
Áh fél óra max..nem tudtam megszokni az irányítást, meg a kinézet is zavart (pedig nem szokott zavarni, ha egy játék grafikája régebbi, boxon nagy támogatója vagyok a bc-nek...), meg még sok apróság. Igazából úgy összességében nem volt jó érzés játszani vele, ahhoz meg túl kevés időm van erre, hogy olyannal töltsem, amit erőltetni kell, pláne egy fárasztó nap után.
-
alratar
addikt
válasz
sultansmith #158927 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
válasz
sultansmith #158927 üzenetére
-
thewom75
tag
válasz
sultansmith #156059 üzenetére
Priv ment
-
Anaren91
senior tag
válasz
sultansmith #156050 üzenetére
Hát ha az zavar ott a v2 az már mind a két módon használható. Az olyan 90-110 körül szokott lenni. Nekem elég kicsi a szobám, a kábel majdnem kétszer ártéri 😀
-
Gery9112
őstag
válasz
sultansmith #156014 üzenetére
Nem is a személyes véleményeddel van a gond mert az teljesen szubjektív. A probléma ott indul amikor olyan dolgokat deklarálsz tényszerűen hibaként, ami a játék szabályrendszeréhez kötött, azon belül konzisztens de te belekötsz, illetve látszik, hogy te végigvitted egy nehézségi fokozaton és tényszerűen puffogtatod, hogy márpedig az MI nem is olyan jól kidolgozott. Egyrészt tekintsünk el attól, hogy az MI sose lesz tökéletes, ahogy ismered ki a játékot úgy jössz rá hogyan lehet kijátszani. Másrészt ha szerinted nem jól kidolgozott akkor tedd feljebb a nehézséget.
Az, hogy a harcrendszer közepes pedig alapjaiban nem tudom értelmezni mert kevés ennyire kidolgozott játék van ezen a téren is. -
Dvix
senior tag
válasz
sultansmith #156010 üzenetére
Nekem nincs bajom ezzel a mechanizmussal mert plusz izgalmat ad a játékhoz szerintem, hogy van egy OP zombi amitől óvakodni kell. A shiv-re lehet "manualt"-t találni a játékba, és akkor kétszer annyi ideig tart majd. A másik meg ha van egy jó vascsöved azzal is szétverheted a clickerek fejét.
Én most tolom, csak lassan haladok vele mert sokat dolgozom.
-
Frod
addikt
válasz
Emlékeim szerint volt rész a játékba, amikor konkrét shiv-et találunk, persze nem sok, talán összesen kettő, de lehet egy ilyen rész van.
Egyébként meg a training manual-okkal fejlesztve a végén kvázi végtelen késed van, mert egyszerre kilenc "lehet nálad". Plusz ha mellé van egy balta az is öt instant-kill. Ez így 14.
Más kérdés, hogy ennyi sosem kell, ha igen akkor meg nem tudod játszani ezt a játékot, ennyi.Olyan meg nincs, hogy "feltűnés nélkül nem lehet" mert az a sima runner, de azokhoz nem kell shiv, a clicker meg pl íjjal is instant kill ha fejlövést adsz neki, és sokszor vissza is tudod szedni a vesszőt.
A vége felé rengetegszer futottam bele olyan szituba, hogy tele volt a táska ollóval/ragasztóval, és még az aktuális melee is fejlesztve volt - egyszerűen ott kellett hagynom.
Egyébként a játék folyamán szerintem több shiv-et használtam az ajtókhoz, mint ellenfelek ellen. -
törölt tag
válasz
sultansmith #156014 üzenetére
>A másik, hogy nagyvonalúan átsiklotok a "miért nincs kés" témakörén...
Mert ez egy videójáték, az alkotói által megszabott szabályrendszerrel. Ami úgy néz ki, hogy Joelnek van sok eszköze, de nincs állandó shiv-e, Ellie viszont nem tud vascsövekkel clickereket szétbarmolni, nála ez van állandóban. Ennyi a válasz, de ezt te is tudod. Nem értem miért kérdezted meg? Szerinted ez így nem logikus, vagy máshogy kellene? Lehet, de így van. Ez olyan, mint a DaS-nak felróni, hogy nem lehet benne menteni bárhol, vagy hogy miért élednek fel benne a mobok.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
Továbbra sem értem az idézett mondat jelentését, de nem akarok tovább kötözködni, legalább a craftolással kapcsolatos problémád már világosabb. Egyébként persze, ha nem tetszik, nem tetszik, ezzel nincs mit tenni.
Én nagyon szeretem a LOU-t, és nagyon várom a következőt.
-
Gery9112
őstag
válasz
Az a "zombi" a clicker lesz és bizonyos részeket leszámítva a játék nem erőlteti rád, hogy megöld őket. El lehet és el is kell osonni mellettük. Az pedig, hogy nem lehet a megölt ellenfelektől mindig felszedni valamit teljesen érthető döntés. Limitáltak az erőforrásaid, az esélyeid növelésének érdekében fel kell fedezned a környezeted és alkalmazkodni hozzá. Ez a mechanika a régi "old-school" FPS és survival horror játékokra volt jellemező még a regenerálódó élet és a "cinematic experience" majmolása előtt, ami pont, hogy azt veszi el a játékostól, hogy beleélje magát.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
sultansmith #155990 üzenetére
Egyáltalán nem szórakoztató ez a játék, elszívja a levegőt a játékos elől, és csak néha enged egy kicsit szabadon lélegezni, és ennek a kémiája okozza, hogy igazából nem is olyan jól kidolgozott MI-vel, viszonylag közepes harcrendszerrel, véleményes craftolási súlyozással, valamint az olykor repetitív feladatok mellett az ember végülis csettintsen az ujjával, hogy nahát, ez jó volt, mert a történet drámai, olykor fordulatos, és igen, érzelmes is.
Ennek a bekezdésnek (mondatnak) mi az értelme? Mi a bánat pl. az a "véleményes craftolási súlyozás"? Már elnézést.
Egyébként csak azért kötözködöm, mert most komolyan a Beyondot pozitív példának felhozni a Last of Us-al szemben? Az nem is játék kb.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Azért egy 2013-as játékról beszélünk. Remaster ide vagy oda. Kezeljük helyén a dolgokat, hogy akkoriban ez a setting mindent überelt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sokan meg emiatt szeretik...
Más: én is nagyon szeretem a DS4-et, de a Switch Pro kontroller viszi nálam a pálmát kényelem terén
-
nemorino
tag
válasz
Nekem az életkedvem is elment tőle, annyira nyomasztó. Talán ez mutatja, hogy mennyire ügyesen tervezték meg, tényleg hatással van az emberre. Mindenesetre nem mondanám, hogy élveztem, azóta elő sem vettem, inkább bármelyik Uncharted sokadszorra, mint a TLOU másodszorra.
-
válasz
sultansmith #155319 üzenetére
Igen én a LOTR blurayt most néztem rajt végig. Nem volt rossz élmény
-
válasz
sultansmith #155319 üzenetére
Érdemesebb most már inkább az újabb, CUH-ZVR2 típust venni. Egy kicsit talán drágább, de esszenciális dolgokat fejlesztettek rajta.
Viszont játékon felül nem érdemes másban gondolkozni, mert a képminőség nem túl acélos, videózáshoz nem optimális. De amúgy technikailag persze, ugyanazt megjeleníti mint a TV, akár óriási virtuális képernyőn is. -
törölt tag
válasz
sultansmith #155297 üzenetére
Ezeket a podcastokat soha nem tudtam értelmezni hogy valójában mi is ez.
-
törölt tag
válasz
sultansmith #155291 üzenetére
Nem, dehogy tv független
Épp azért állítható, hogy a tévédhez kalibrálhasd. -
sutyesz96
őstag
válasz
sultansmith #154726 üzenetére
Nem. Próbáltam már. Pedig Premiumom van.
-
Bogyi007
veterán
válasz
sultansmith #154687 üzenetére
De ehhez azt is tudni kell hogy a karaktert alakító színésznő Ellen Page a való életben leszbikus...
(#154702) Def26 nálam semmi akadás nem volt 4K közvetítés alatt sem ott...
-
cyberkind
félisten
válasz
sultansmith #154712 üzenetére
Érdekes God of War-t kaphattál.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
sultansmith #154096 üzenetére
már csak a resi 7 miatt is érdemes venni egy szettet. Ott van még a wipeout is, ami szintén állat élmény.
-
30z.Samu
félisten
válasz
sultansmith #152581 üzenetére
Gondoltam egy próbát megér.
Az lenne az apropó, hogy tegnap meghalt a fülesem, amit edzés közben szoktam használni és úgy voltam vele, hogy akkor már egy olyan eszközzel kellene pótolni, amit tudnék PS-ezés közben is használni. De akkor az AirPods kilőve.
-
3L1T3
addikt
válasz
sultansmith #151934 üzenetére
Nem nem a Beyond-ot jobbnak tartottam így utólag is mint a Detroit-ot, valószínűleg ez azért is van mert nem egy olyan témát boncolgatott, amihez nem mert igazán nyúlni David Cage, itt pedig pont ez a baj szerintem. Megy a rasszizmus több ízben is a játékban meg az egyenjogúság, az elfogadás és ebbe botlik el. Nem merte igazán kidolgozni vagy nem is tudom. . .
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
sultansmith #151185 üzenetére
na gyorsan írtam is emailt, még nem csúsztam ki a 2 hétből, neten vásároltam természetesen.
csak eh, nem hiszem hogy visszavennék és a teljes árat visszaadnák, hisz bekapcsoltam, használtam a konzolt, a hozzá kapott próba kódokat beírtam
azért köszi a helpet, remélem hamarosan egy psel jöhetek a topikba
SZERK
ja meg is van az ASZFjükben, ez cumi lesz: " Webshop kifejezetten felhívja a T. Vásárlók figyelmét arra, hogy a Vásárló a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel!" -
törölt tag
válasz
sultansmith #151138 üzenetére
Jó mély(Bass boost), szép hangzás, kényelmes viselet. Headset Companion App, amivel különböző hangszíneket lehet beállítani. Ennyi infóm van, elég meggyőző.
-
törölt tag
válasz
sultansmith #151136 üzenetére
Over ear a leírások szerint. Nekem nincs még ilyen fejhallgató majd most rendelek.
-
peter9228
aktív tag
válasz
sultansmith #150237 üzenetére
Én tőlük rendeltem a fehér pro-t God of War csomagban pár napja, gondoltam át is vehetem mert készleten van. Ma voltam bent, és nincs készleten, feketében sem. (pedig a webshop még mindig azt írja hogy van). Azt ígérték hogy a héten jön.
Szerk.: Benéztem, én a Konzolok Szervízéről írtam a fentit.
-
saelin
veterán
válasz
sultansmith #150237 üzenetére
Kevés volt az FPS...
-
zzola
titán
válasz
sultansmith #150232 üzenetére
1 éve?
-
Deck
titán
válasz
Enyém is fehér.
-
saelin
veterán
válasz
Ez nagyon szép.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
sultansmith #149970 üzenetére
Inkább a gyűjtőknek készülnek. Drágábban csak akkor tudod eladni, ha valaki épp ilyen konzolt keres. Mezei felhasználó nem fog többet fizetni érte, mert nem hatja meg az egyedi külső. Inkább vesz sima fekete vagy fehér gépet olcsóbban.
-
seniman
veterán
válasz
sultansmith #149970 üzenetére
Talán bontatlanul.
Az Anniversary modell elég jól tartja az árát,a többiért én nem adnék számottevően sokkal több pénzt.A GoW kivitel meg szerintem még randa is,de ezt az első sajtófotóknál elég egybehangzóan kijelentettük páran.
-
marilllyo
veterán
válasz
sultansmith #149660 üzenetére
Arra figyelj, hogy "hivatalosan" - már ha használható e ez a szó-.. A ph nem nagyon engedi az ilyet.
Mi anno PH-s BF4 klánt szeretünk volna. Nem engedték a fejesek itt.
Bár mondjuk amilyen arcok voltak benne... -
bombibmw
veterán
válasz
sultansmith #149594 üzenetére
Attól, hogy törnek az autók, még nem fog mindenki a másiknak menni csak azért, hogy lássa összetörni.
Ezt megtehetik úgy is, hogy nem törik az autó és ugyanúgy elcseszik más játékát.
Tudom, hogy mit képvisel a GTS, nem hiába van benne múzeum, meg minden.
Megbecsülik ezeket a műalkotásszámba menő autókat, de azért na....
Érted?
Számomra ez sokat vesz el a játékélményből.
Lehet azt mondani, hogy akkor ne vegyem meg, de ezt nem azért írtam le, hogy most beletapossak valakinek a lelkivilágába.
Ez csak egy vélemény. -
saelin
veterán
válasz
sultansmith #149314 üzenetére
Ezt megosztanád velem hogy hogyan? Nekem rest módban nem tud hozzá csatlakozni, csak ha már felébredt és bejött a monitoron a kép.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
sultansmith #149314 üzenetére
Köszi!
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
sultansmith #149308 üzenetére
Csak úgy lehet ezt a remote play-t használni, ha előtte be van kapcsolva a PS igaz?
-
válasz
sultansmith #149283 üzenetére
A 7016B (7000-es széria) az az eredeti Pro, most a 7116B (7100-as széria) a legújabb. Itt vannak a változtatások.
-
Bogyi007
veterán
válasz
sultansmith #148066 üzenetére
Új Pro-ra váltás esetén jönne ez ki neked vagy használt gép esetén?
Használt de még garis Pro gépeket 90-95e forintért is találni már.
Igaz nekem garis 500 gigás Slimem volt, de arra 30e forintot kellett dobnom és lett is gépem...
Az én általam beszerzett Pro 85000-be volt hirdetve de már gari nélkül ismerőstől.Nézz körül hátha te is kifogás valami jó dealt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
sultansmith #148106 üzenetére
No no no! [link]
Gran
dTurismo! -
törölt tag
válasz
Hát ott ugyebár 2 üzemmód közül választhatsz. Ha a 30 frém a laggoló 4K, akkor neked jelenleg egy laggoló fullhd-d van. Választás nélkül. A hangosabb témát meg ne feszegessük megint.
/a 70K már inkább alkalmas gondolkodásra. De azt rajtad kívül senki sem fogja tudni megfejteni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
-
válasz
sultansmith #148059 üzenetére
Azért nem ennyire tragikus a helyzet. Tv függő is a dolog. Az én samu 4K TV-m nem szereti a 30 FPS-t elég rossz és darabos a mozgásmegjelenítése, de mikor nincs fix FPS re állítva 45-50 FPS ről már szépen teljesít, nem túl zavaró és a játékélmény ha jó akkor már végképp észre sem veszem.
-
törölt tag
válasz
sultansmith #148059 üzenetére
Na ez így viszont most nagyon megéri. Hiszen most se stabil 30 frémed nincs, de legalább 4K se, és még választásod sincs.
Fincsi lehet mindezt a 4K tévén nézniViszont megéri. Gondolom
-
Bogyi007
veterán
válasz
sultansmith #147460 üzenetére
Samsung tévé? Mert tegnap valami hasonló árnyalatot dobott a Pro-m Horizon Zero Dawn játék közben miután megint elment a kép egy pillanat erejéig. A játékból kilépés és újraindítás oldotta meg a dolgot.
-
törölt tag
válasz
sultansmith #147125 üzenetére
>Olyan kevés a különbség pl.: a Horizon Pro és sima verziója között, hogy konkrétan rá kellett nagyítani a vidóban...
Nyugtass meg, hogy fullhd monitoron nézed a fullhd youtube videót, és azon várod a különbséget meglátni
-
Talala
senior tag
válasz
sultansmith #147146 üzenetére
Nem váltottam. Újdonság lesz. Ps1-2 volt, a 3-as széria kimaradt, de azokhoz nem hasonlítanám
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
Ha már van jó 4K tvd nem bánnád meg a Pro gépet mert azért élőben otthon másabb mint a Youtube videókon. Nekem az első játékom Pro gépen a Far Cry 5 volt de igazából a God of War miatt cseréltem FullHd tv-ről 4K+Prora és elég nagy a különbség látványban film mese + játéknál is van előnye. A gép nem hangos nem is értem egyesek mit hisztiznek mondjuk nekem elvileg a legújabb szériás.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Nem akarlak rábeszélni semmire, de ha YT videókat néztem volna csak akkor én sem váltok. Pont a Horizon az amitől a Pro-n szinte lef****am a bokám olyan szépen néz ki. Messze nem világmegváltó tévém van hozzá (Samsung UE50MU6122) de ami látványt produkál a Pro vele az már meggyőzött a csere értelméről. Én a Slimről 30000 forint ellenében váltottam egy első szériás Pro-ra, de abszolúte megérte. És a Gow még csak most jön....
-
pr0bi
senior tag
válasz
sultansmith #145765 üzenetére
Ha jönne pro-ból egy slim változat erősen elgondolkodnék a sima fat cserén, addig nem nagyon.
-
WaterWave
veterán
válasz
sultansmith #144819 üzenetére
Felteszed ide, ide a bökőt, hogy el tudod adni akár 60 ért is... Konzolvilágban 30... jó hogy nem már te fizetsz hogy beveszik... Ricsikének nem tankoljuk az autóját...
-
Tegla80
addikt
válasz
Sztem a HA elment volna 50e-ert is...... persze igy foglalkozni kell picit a dologgal es nem csak besetalni a boltba leadni.
-
marilllyo
veterán
válasz
Tedd fel apróra. 60-ért simán elmegy szerintem.Szerk.: bocs azt hittem pro-t akarsz eladni. Első szériás FAT 45 körül. 12xx már mehet ~50.
-
WaterWave
veterán
válasz
sultansmith #144814 üzenetére
legtrágyább helyen kérdezted
-
válasz
sultansmith #144745 üzenetére
Ha olyan barátnőd van aki diablozna veled azt vegyed feleségül minél hamarabb!
-
ldave
félisten
válasz
sultansmith #144745 üzenetére
Igen, lehet egy gépen akár egyszerre négyen is játszani
Simán csak legyen mindkét kontroller csatlakoztatva a géphez a játék során.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
sultansmith #143571 üzenetére
Akkor mi a gond? Semmi. Egyénfüggő. Ez olyan, mint kijelenteni, hogy a hajózás, mint olyan hülyeség, mert van, aki rosszul van tőle.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
sultansmith #143548 üzenetére
Ez így konkrétan kijelentve nem igaz. Biztos, hogy összefügg a technológiával, de egyelőre én még nem jöttem rá, hogy mivel. Farpoint: gyors mozgás, forgolódás, lövöldözés, 0 rosszullét. Resident Evil: viszonylag lassabb mozgás, lépcsőzés, mászás, 1-1,5 óránál nem bírok többet, de folyamatosan szokható. Robinson: 3 m séta és hányingerem van. Nagyon sokan panaszkodtak az Arizona Sunshine-ra is, én még nem próbáltam, állítólag is brutál durva.
-
válasz
sultansmith #143548 üzenetére
Simán és nagyon hamar meg lehet szokni a VR-t, csak nem szabad az elején egyből feladni. A kezdeti kisebb-nagyobb rosszullét az elmúlik egy idő után, és akkor már ugyanolyan mint a TV bámulása.
-
törölt tag
válasz
sultansmith #143377 üzenetére
Pont hogy először csak collection volt, aztán kiadták őket külön-külön is. Dobozosan és digitálisan is kaphatóak.
-
Begi
senior tag
válasz
Miert ne lehetne?
Uncharted 1
Uncharted 2
Uncharted 3
Uncharted Collection -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Hívd fel a supportot, és megoldják, kitörlik a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest