- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Zoltn #171707 üzenetére
Én már nem tudtam fújni jó ideje a PC master race-t, mert hiába csak PC-m volt augusztusig, nem igen jelent már meg szinte semmi, ami lázba tudott hozni. Kíváncsi leszek, hogy jön-e bármi olyan, ami miatt visszaülök a gép elé. Mondjuk Pathfinder-t még befejezem, az tuti. Meg jön a Mechanicus is. Jó lenne nagyon valami multi is, ami képes lekötni. Meglátjuk majd az Anthem hogy muzsikál, de szerintem az is csak csilli-vili lesz és nagyon hamar unalomba fullad majd.
-
Mike
veterán
válasz
Zoltn #168400 üzenetére
az egy griff
én azzal birtam játszani ps4 szűzként, mig amivel vettem (GoW) avval nem.
hagyni kell Tricot. ha elakadsz, és felmászol rá sokszor magától is csinálja amit kell. ebben a játékban nem kell rohanni, csak néhaképes otthagyni. legalábbis másnál láttam ilyet. ja meg ne állj rajta, mert leeshetsz. Triconál és az ugrálásoknál sokkal frusztrálóbbak az őrök
szerintem megéri. de nem kell vergődni, én kicsit se vergődtem, max mellé ugrottam
-
Dr. Venkman
tag
válasz
Zoltn #166235 üzenetére
De ha nem élvezetes a harc, miért ne "csalnék"? A Dark Soulsban órákig harcoltam az izmosabb bossokkal, görcsbe állt a kezem, az öreg Gaellel szabályos balettkoreográfiákat mutattunk be. Itt meg... Esetlenül csapkodok egy nyunyát, ahhoz hogy oda tudjak menni egy mellékküldetésben egy faoszlopot felállítani, amit a helyi nyikhajok ledöntöttek. Hát bocsánatot kérek, hogy "csalok".
-
saelin
veterán
válasz
Zoltn #157475 üzenetére
Én kicsivel a teljes ár alatt vettem meg és egy forintját nem bántam meg neki. Iszonyat hangulatos. Ilyet talán még nem is láttam játéktól.
Annyi baj van vele hogy a puzzle és harcolós részek egy idő után repetívek lesznek. Nekem el is fáradt egy csomószor az ujjam a vége felé. -
kovaripeti
aktív tag
válasz
Zoltn #154900 üzenetére
Igen próbáltam több kábellel is. Sajnos tuti, hogy az USB romlott el. Akkor most ez miatt kuka az egész gép? Vagy teljes alaplap csere?
Elég bosszantó, hogy van egy jó PS4 aminek az usb-je rossz "csak" ,van egy jó kontrollered, és nem tudod párosítani. Elég sokat melóztam ezért, hogy meg tudjam venni a gyereknek
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Komplett Gamer Csomag Eladó Xbox Series X + 144Hz-es MSI monitor + Razer perifériák
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest