- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sum-blink #277785 üzenetére
Engedélyezd a rendszer beállításainál a szuper-mintavételezési módot. Úgy magasabb felbontást fog számolni a játék (1800p/60fps vagy 2160p/30fps), és a FHD monitorra le lesz skálázva a kép.
-
nemorino
tag
válasz
sum-blink #277224 üzenetére
Nekem ennek a játéknak az a tanulsága, hogy a szeretetről jobb játékot lehet csinálni, mint a gyűlöletről. Az első rész számomra közepes volt, a befejezés viszont elképesztően erőteljes, összeségében jónak tartom, csak olyan nyomasztó a környezet (nem szeretem a posztapokaliptikus témákat), hogy évek óta nem vettem elő. A második résszel nem játszottam, ismerem a történetet és hatásvadász, elbaltázott, szájbarágós sztorinak tartom. Szerintem a Naughty Dog még időben megkapta a figyelmeztetést, hogy Druckmann a legtúlértékeltebb fejlesztő a játékiparban. Amit viszont nem lehet elvitatni, hogy technikailag, grafikailag a generáció csúcsteljesítménye, megfelelő sztorival korszakalkotó lehetett volna.
-
consono
nagyúr
válasz
sum-blink #277224 üzenetére
Nagyon lecsupaszítva tényleg ez a tanulság. Nem is ez az érdekes a játékban, hanem az, ahogy idáig eljutunk
Én az első rész után megkérdőjeleztem, hogy kell e második rész, vagy sem, olyan szép, kerek volt az egész történet. Még most sem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy kellett a 2, mindenesetre nekem megérte a beletett időt. -
válasz
sum-blink #277168 üzenetére
Ha túlmelegszik a konzol, akkor egyrészt azt hallod, mert hatalmas zajt csap a hűtése, másrészt ki is írja mielőtt lekapcsolja magát. A lefagyás oka az lehet hardveres vagy akár szoftveres eredetű is. De ennyi információból lehetetlen megmondani.
Amit javasolni tudok, hogy teszteld másik játékkal is. Illetve amit érdemes lehet megnézni az a vinyó. Azt könnyen ki lehet szerelni a konzolból, és számítógépre kötve meg lehet nézni a S.M.A.R.T. értékeit. Egyik jellemző probléma a HDD meghibásodása. -
vargalex
félisten
válasz
sum-blink #277122 üzenetére
Hangkártya esetén miért egy 4 pines jack kompozit kábellel próbálkozol? Egyértelműen le van írva, hogy egy mikrofon bemenet és egy fejhallgató kimenet van rajta (és a képen is látható, hogy 2 db stereo - azaz 3 pines - jack aljzat van rajta).
Úgyhogy, ha a mikrofont is használni akarod, akkor vagy külön mikrofont kötsz rá, vagy kell egy közösítő és akkor mikrofonos fejhallgatót is használhatsz. Egyébként mire akarod kötni?
Ha csak erősítőre, akkor pl. egy ilyen kábel kell neked. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
sum-blink #277116 üzenetére
Mindenki számára máshol van a zavaró hanghatás határa. Nekem egy frissen pasztázott, frissen kitakarított PS4 Pro is hangosnak számít, másnak meg az sem, ha üvölt, mint egy 60 éve dohányzó nagymama, mikor elvitték előle az utolsó hatósági áras csirkefarhátat.
Amúgy egy fejhallgató sok mindenen segít.
Komolyra fordítva: Ha jól hallhatóan, de nem hajszárítóhoz hasonlóan tolja ki magából a levegőt, az még normális. Én sokáig azt hittem, hogy ez a ventillátor maximuma, aztán egyszer úgy rákezdett, mintha egy sugárhajtómű indulna be éppen és szó szerint hallottam, ahogy örvénylik a levegő a kilépő oldalon. Ez onnantól pár naponta előfordult és eljött a pasztázás ideje (de érdekes módon por szinte alig volt benne, nem ezen múlik, hanem az APU és a hűtő közötti hőtágulások kifossák oldalra a pasztát. Vegyél minél sűrűbbet és tovább fogja bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest